Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A masz (z górką).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Boris Johnson trafił na intensywną terapię.

Gdyby się przekręcił to byłby numer stulecia, trupa Monty Pythona zostałaby zdetronizowana. Brytyjczycy zostaliby z tym całym Brexitem jak ostatnie głupki.

Jestem Europejczykiem.

Komentarz do tego co się dzieje:

Ukryta Zawartość

I coś mocnego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Boris Johnson trafił na intensywną terapię.

Gdyby się przekręcił to byłby numer stulecia, trupa Monty Pythona zostałaby zdetronizowana. Brytyjczycy zostaliby z tym całym Brexitem jak ostatnie głupki.

Został jeszcze Trump ....

A i jeszcze Łukaszenka !

W dniu 6.04.2020 o 09:48, xajas napisał:

"każdy kraj ma takiego prezydenta, na jakiego zasłużył"

Znikąd - w sam raz. Kilka lat temu przy wygranej z Komorowskim chyba jeszcze na "ośmiorniczkach" się wzniósł. Było to świeżo po tamtym ucztowaniu,  stąd kompletne zaskoczenie.

Teraz - zaskoczeń również się spodziewam w nadchodzącym miesiącu. (nie tylko u nas , bardziej wśród samodzielnych decydentów).

Przecież - nawet nie muszę wiedzieć, kto daje twarz.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość

(Konto usunięte)

....Nie wiem czy dyskusja nad zaostrzeniem kar i całkowity zakaz mordowania nienarodzonych dzieci przed wyborami prezydenckimi nie przyczyni sie do spadku poparcia Dudy ale powrot do tego palacego problemu przyjmuje nadzwyczaj entuzjastycznie...

9 minut temu, 747 napisał:

Ludziom skradziono wiosnę wpędzając w depresję.

Trzeba umiec sobie radzic.   Tylko "Z GLOWA" bez narazania innych.  Mozna wyjechac gdzies w zaciszne miejsce

Teraz kazdy pracujacy polak bedzie mial kasy od groma, bo nie pojedzie na egipty, turcje. Po sklepach nie lazi to nie wydaje. Wiec poszukac sobie w polsce weekendu. 

Ukryta Zawartość

IMG-20200407-152551.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, slawek.xm napisał:

....Nie wiem czy dyskusja nad zaostrzeniem kar i całkowity zakaz mordowania nienarodzonych dzieci przed wyborami prezydenckimi nie przyczyni sie do spadku poparcia Dudy ale powrot do tego palacego problemu przyjmuje nadzwyczaj entuzjastycznie...

Chyba ciąża Ci nie grozi ? A nawet gdyby tak to jako wzorowy katolik nie usuniesz jej .Więc o co chodzi ?

Lolo 

A skąd wiesz czy z tego jeziora nie wynurzy się policyjny patrol nurków lub policyjny U Boot ?

W dniu 6.04.2020 o 13:28, 747 napisał:

Nawet trochę podobny do matki Ewy .

9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Lolo 

A skąd wiesz czy z tego jeziora nie wynurzy się policyjny patrol nurków lub policyjny U Boot ?

Nawet jesli... to i tak bym mandatu nie przyjal.... niech spadaja.

Ale zeby bylo smiesniej kilka lat temu, plywajac na kajaku na tym jeziorze podplynela policja i kazali mi dmuchac czy czasem nie mam %%%. 

Masakra jaki debilizm, na kajaczku piwka nie mozna wypic. 

19 minut temu, Lolo2 napisał:

Nawet jesli... to i tak bym mandatu nie przyjal.... niech spadaja.

Ale zeby bylo smiesniej kilka lat temu, plywajac na kajaku na tym jeziorze podplynela policja i kazali mi dmuchac czy czasem nie mam %%%. 

Masakra jaki debilizm, na kajaczku piwka nie mozna wypic. 

Ano - nie można i szlus.

Ty wypijesz jedno małe pyffo po sutym obiedzie. Franek z Józkiem walną po siedem puszek syfu 7,8% na głodnego.

A ponieważ dno jeziora jest już wystarczająco zasłane takimi Józkami i Frankami - dlatego nie wolno.

Proste.

20 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

i jaki był wynik ?

Dziwnyn przypadkiem ujemny, ale praktycznie nigdy czlowiek nie rusza sie bez zimnego piwka na kajak. no ludzie :))) 

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ano - nie można i szlus.

Ty wypijesz jedno małe pyffo po sutym obiedzie. Franek z Józkiem walną po siedem puszek syfu 7,8% na głodnego.

A ponieważ dno jeziora jest już wystarczająco zasłane takimi Józkami i Frankami - dlatego nie wolno.

Proste.

Bez przesady. 

Rozumiem jakies mazury, gdzie ludzie motorowkami lub zaglami plywaja. Pelno osob itp. 

Ale na malych jeziorkach, na kajaku? Komu tym kajakiem krzywde zrobie? Jedynie samemu sobie. 

Nie tylko.

Bo ja sobie nie życzę, by za moje podatki wysyłano po twojego trupa ekipę płetwonurków, lekarza, sanitariuszy, kilku policjantów i bandę prokuratorów do przeprowadzenia śledztwa, czy przed utopieniem ktoś ci durnego łba nie rozbił.

I to jest proste i absolutnie zrozumiałe dla przeciętnego trzecioklasisty.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie tylko.

Bo ja sobie nie życzę, by za moje podatki wysyłano po twojego trupa ekipę płetwonurków, lekarza, sanitariuszy, kilku policjantów i bandę prokuratorów do przeprowadzenia śledztwa, czy przed utopieniem ktoś ci durnego łba nie rozbił.

I to jest proste i absolutnie zrozumiałe dla przeciętnego trzecioklasisty.

Juz tyle skladek zus i emerytalnych powplacalem, to chociaz  tych pletwonurkow bys po mnie wyslal. 

Czy robia czy nie robia i tak maja placone za te godziny i tak. Wiec jaki to koszt wyslania? Troche tego paliwa co spala samochody? 

Dobra - chlej, ile chcesz, tylko mi już głowy nie zawracaj.

Należysz do tej grupy ludzi, którzy zawsze wiedzą lepiej.

A potem, k**wa - płacz i pomóżta mje, bo sie topje.

A top się w diabły...

Ps - W górach też się takie nieodpowiedzialne buractwo szerzy i nad morzem. Ale później - ach, qrwa! jaki mioł piykny pogrzeb...

28 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ano - nie można i szlus.

Proste.

A może powinno sie pozwolic .

Sporo głupoli by odpadło .

Na własne życzenie - dla jasności .

No - i rozdawać Nagrody Darwina.

Tak k**wa świetnie pływał i pacz, moja pani, co to się wyprawia. A łun ino krowe, floske i ćwiortecke mioł f sobie...

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Polityczne sk....syństwo za które zapłacą polityczna cenę.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Trzeba umiec sobie radzic.   Tylko "Z GLOWA" bez narazania innych.  Mozna wyjechac gdzies w zaciszne miejsce

Teraz kazdy pracujacy polak bedzie mial kasy od groma, bo nie pojedzie na egipty, turcje. Po sklepach nie lazi to nie wydaje. Wiec poszukac sobie w polsce weekendu. 

Trochę budynek osiada

a9e5d8818e046d54174464d531d55629.jpg
To wszystko tematy zastępcze, żebyście się czasem epidemią nie frasowali.

No i nacisk na Gowina, że niby jakby co to PiS się z Konfederacją dogada.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.