Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Z powyższego linku: "- Koszmar stał się rzeczywistością – mówi szeptem Ismail al-Abdullah w rozmowie telefonicznej w środku nocy. - Aleppo zostało odcięte od świata, jesteśmy otoczeni. Wkrótce wszyscy tu umrzemy, wiem to na pewno – dodaje, błagając o pomoc. W tle słychać wybuchające bomby beczkowe."

Tymczasem TVN 24 w swoich relacjach z ŚDM eksponuje młodą i uśmiechniętą Syryjkę z Aleppo, która mówi, że nic jej nie potrzeba poza modlitwą i że po pobycie w Polsce jedzie na kilka dni do Włoch, a następnie wraca do Aleppo.

Taka tam bieda i wojna, a ona swobodnie podróżuje po Europie i ma zamiar do tego koszmaru wracać. Koszmaru wojny po niej nie widać. A może to jakaś manipulacja ze strony TVN 2?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pieknie bombarduje.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Kraje są duże i różnie może być.

Ale miasta już nie. Taki detal, ale po co się wysilać na sensowniejszą refleksję.

Z powyższego linku: "- Koszmar stał się rzeczywistością – mówi szeptem Ismail al-Abdullah w rozmowie telefonicznej w środku nocy. - Aleppo zostało odcięte od świata, jesteśmy otoczeni. Wkrótce wszyscy tu umrzemy, wiem to na pewno – dodaje, błagając o pomoc. W tle słychać wybuchające bomby beczkowe."

Tymczasem TVN 24 w swoich relacjach z ŚDM eksponuje młodą i uśmiechniętą Syryjkę z Aleppo, która mówi, że nic jej nie potrzeba poza modlitwą i że po pobycie w Polsce jedzie na kilka dni do Włoch, a następnie wraca do Aleppo.

Taka tam bieda i wojna, a ona swobodnie podróżuje po Europie i ma zamiar do tego koszmaru wracać. Koszmaru wojny po niej nie widać. A może to jakaś manipulacja ze strony TVN 2?

Dobry przykład na to jaki niemerytoryczny szlam płynie z mediów.

Ukryta Zawartość

Pieknie bombarduje.

Dobre, szkoda że stare.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ale miasta już nie. Taki detal, ale po co się wysilać na sensowniejszą refleksję.

Twoje za to są sensowne. Same wklejki z niusów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Spodziewałem się "ciętej riposty" 7.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

thrak vs Olivia Drost

Znajdź różnicę thraku ;)

"Ci co zrezygnowali to pewnie powstańcy"

Aż pięcioro, Wyborcza już ich posortowała nikt inny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja tam nic nie widze. Toptwenty wpadl w odmety. Ghe ghe

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Pani Agata bawi do łez! ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Popatrz, popatrz- a niskim nie było, kiedy rżałeś z Kopaczowej... Czyż nie?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Śmiejesz sie po angielsku? To nie wystarczy aby pozostać w GB. Dostaniesz kopa i wrócisz na łono Prezesa:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a niskim nie było, kiedy rżałeś z Kopaczowej... Czyż nie?

Nie tylko z Kopaczowej. Ale to u nich rzecz normalna. Ze swoich nikomu rżeć nie wolno, z innych wręcz należy. Taka pisiarska "moralność"

"rżałeś z Kopaczowej."

Nigdy tego nie robiłem...z prostego powodu...nie jestem koniem.

Poza tym nie śmiałbym się śmiać z kobiety ze szpadlem w dłoni która była u władzy.

To co pozostało jej to szpadel już bez władzy...nawet partyjnej.

Jeszcze jedno Kopacz jest politykiem, a "Dudowa" nie.

"moralność"

Zastanów się nad jej deficytem u siebie najpierw.

"Niskie to są loty"

Zderzenie nam nie grozi musiałbyś parę worków balastu ze swego balonu wyrzucić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tu sami wrozbici Macieje. Ghe ghe

CojbX8KXEAAy2J6.jpg

Czy nasze forumowe PiSSmany zachciałyby objaśnić, co Gminna uzgodniła z Premier May (o ile cokolwiek)?

Bo coś nie słychać o jakimś nadzwyczajnym sukcesie który pewnie był, ale media jak zwykle złośliwie przemilczały ;-).

Jestem Europejczykiem.

Pieszczochy z kieszeni nigdy nie wyjmuję. Nie wiadomo kiedy i gdzie może przydać się.

Być może nadejdzie czas, gdy ideowi komuniści będą bronić narodowosocjalistycznej władzy która jeszcze niedawno zajadle ich tępiła.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.