Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o te zapisy, raporty,zeznania oraz dowody. Jaki jest dowód i w jakiej sprawie? Które prawo zostało złamane?

Nieprawdopodobne jak można tworzyć swoją rzeczywistość. Wpisz w google, tam masz zdjęcia i filmy.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Powołujesz się na dowody itp.

Proszę o ten dowód. To tyle.

Kto złamał jakie prawo? Tyle.

Tobie się chłopie coś mocno po... To jest forum dyskusyjne a nie biuro prokuratora.

Ty naprawdę masz problemy z myśleniem, czy rżniesz głupa dla zabawy?

To jest znana metoda erystyczna. Jak mu dasz linki do zdjęć to się będzie domagał potwierdzenia że autentyczne. Jak znajdziesz potwierdzenie autentyczności to się zapyta kto je wystawił i jakie ma uprawnienia. I tak bez końca.

Za co nienawidzisz Ojca Dyrektora?

Nienawiść to raczej cecha PiS, ja np. nie lubię ojca dyrektora za niepohamowany apetyt na dojenie państwowej kasy, a w TV rodzice ciężko chorych dzieci muszą żebrać o leki ratujące życie na które ich nie stać. Rząd nad obsypywaniem kasa ojca dyrektora się nie zastanawia - sypie bez mrugnięcia oka, w tym drugim przypadku myśli, pewnie nad tym czy się opłaca.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co sobie kupisz za niemieckie odszkodowania..?

"25 bilionów złotych (25 000 000 000 000) to ogromna kwota. Jak ogromna? Łatwiej pokazać to na przykładach. Za te pieniądze można wybudować 833 centralne porty lotnicze (według szacunków jeden ma kosztować 30 mld zł). Port mógłby więc stać w każdym powiecie i mieście na prawach powiatu. Za takie pieniądze można też wybudować 12,5 tys. Stadionów Narodowych. To oznacza, że w każdej gminie można by wybudować nawet pięć takich boisk.

Inne przeliczenia? To pieniądze pozwalające na budowę 600 tys. kilometrów autostrad. To więcej niż liczy w tej chwili cała siatka dróg publicznych (jest ich 420 tys. km). W zasadzie wyszłoby na to, że droga o jakości autostrady byłaby doprowadzona do każdego domu.

Gdyby pieniądze w całości przekazać do polskiego budżetu, to wystarczyłoby na 80 lat. Innymi słowy, można by w całości zrezygnować z podatków na prawie całe stulecie. Oczywiście, nikt nie powinien mieć wątpliwości, że pieniądze nie wpłynęłyby w jednej transzy.

Gdyby Niemcy zgodzili się, by co roku wypłacać Polsce 1 proc. swojego budżetu w ramach reparacji, to do 25 bilionów złotych dobilibyśmy za dwa tysiące lat."

Może tobie też coś skapnie na dokończenie badań strukturalnych bo ciągną się już chyba dłuzej jak komuna w Polsce trwała... No i może kupisz sobie w końcu jakiś sprzęt do słuchania muzyki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dokończenie badań

Sam sobie zrób badania..

dłuzej jak komuna w Polsce

Proces rozwojowy nigdy się nie kończy, nie rozumiesz nawet jak Bóg skonstruował świat..

Obejrzyj se jakiś film S-F, a zobaczysz przyszłość..

Sam sobie zrób badania..

Ten osobnik potrafi najspokojniejszego doprowadzić...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

po przeczytaniu dzisiejszego" fake news by 747 "wracam oglądać The Mist ....

Ukryta Zawartość

747

Przedstawiciel się odezwał..opozycji..gdzie Twój szef, kto w końcu nim jest ..wskaż...bo nie wiadomo które nagrania wyciągnąć...

dojenie państwowej kasy,

Pomówienie.

Tylko, że za porwanie odpowiada organizacja

Tylko że porwania dokonał POLAK.

Prawda, Polakom więcej wolno.

a to ojciec dyrektor z kimś się dzieli?

Ze swoimi starymi dziadygami.

To jest znana metoda erystyczna

Erystyki do tego nie mieszaj. To zwykłe, pospolite rżniecie głupa. On tak zna chwyty erystyczne jak ja narzecze mossi z Burkina Fasso...

ojojojjjj tak nie wolno przecież...posypią się pewnie zaraz kary i wykluczenia..i sądy wkroczą do akcji z reportażem tvn na żywo, że to bandyci, i pewnie ktoś gram marihuany miał przy sobie na stadionie...

Ukryta Zawartość

Pier...isz jak zwykle w konwencji (mam nam nadzieję, że rozumiesz to zdanie) biednej ofiary.

To PiSowski chwyt dzięki któremu rządzący reżim mający w swoim ręku wszelkie narzędzia ucisku dalej przedstawia się jako ofiara spisku.

Jak widać są tacy, co łykają takie brednie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Samochód niemieckiej marki BMW staranował francuskich żołnierzy.

Trwa pościg.

PiSowski chwyt

Zniszczenia lewego skrzydła noszą ślady wybuchu.

Przypomnij sobie ile lat temu pisałem że to był zamach.

Wybuch był tak potężny, że z prawej też nic nie zostało.

To był ładunek mózgobaryczny.

A ja myślałem że pocisk przeleciał przez czaszkę nie czyniąc żadnej szkody...

Zniszczenia lewego skrzydła noszą ślady wybuchu.

Chyba zniszczenia Twojej lewej półkuli mózgowej. Propaganda jak za Goebbelsa. Systematyczne drążenie umysłów społeczeństwa. Może w końcu uwierzą. A "terrain ahead, pull up" nie było ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Trochę się urlopowałem (w tym od polityki), ale obiło mi się o uszy, że udająca prezes TK Wolfgangowa Przyłębska spotkała się z przestępcą Kamińskim. O co chodziło, czy spotkanie było jawne, jak to wszystko tłumaczono?

Myślę, że w normalnym kraju byłaby z tego spora afera, a tu dziwnie cicho. A może coś mi umknęło?

Jestem Europejczykiem.

Ciekawie rozwija się wojna pomiędzy PAD a Macierewiczem.To już nie jest ustawka.Nie jestem prawnikiem i nie wiem czy nasz prezydent ma np. ustawową możliwość zdymisjonowania ministra?A zwłaszcza ministra obrony.

Ślady wybuchu

To informacja oficjalna, jakby Rosja wypowiedział Polsce wojnę też byś drwił..?

Współczuję żulikom z PO, Jarosław Kaczyński bawi się Wami jak dziećmi, kiedy chce se wzmocnić T., zaprasza go do prokuratury, ten idzie przez miasto i ukazuje się w oknie jak Papież, kiedy chce wyczyścić sobie opozycję z szefów, puszcza taśmy cały dzień w wydaniach specjalnych u Kurskiego w TVP INFO..

Cała nadzieja w prezydencie, wygląda mi na to, że to na dziś jedyny realny szef opozycji ..

Żenada,

O

wybuchu

Bez wybuchu odeszli by, samolot się wznosił Kolego, dezinformujesz, nie jesteś dobrze poinformowany, nie potrafisz kojarzyć faktów.

bez brzozy

Nawet MAK mówił że brzoza nieważna, poszperaj w sieci se to znajdziesz, i inni.

Żenadą to jest to,że szef partii rządzącej walcząc z opozycją posługuje się nielegalnymi nagraniami służb specjalnych.To świadczy o upadku demokracji w naszym kraju.

w normalnym kraju

Polska z swoim położeniem geograficznym i historią nie może być normalnym krajem jak dotąd, aby tak było owszem są obecnie prowadzone działania, ale sam widzisz, że prawie pół polski nie chce odszkodowań od morderców za wojnę i zniszczenia, niemal pół Polski lubi być pod butem sovieckim i niemieckim, niemal połowa Polaków lubi to uczucie bycia okradanym z vat i wyzyskiwanym tu i na zmywakach, rozkochani są w wyrokach uniewinniających złodziei i skazujących łapiących ich funkcjonariuszy, - sam taką osobą jesteś, także wybacz ale tu za Twojego życia normalności nie będzie, musiałbyś tworzenie tego stanu rozpocząć od siebie.

Żenadą to jest to,że szef partii rządzącej walcząc z opozycją posługuje się nielegalnymi nagraniami służb specjalnych.To świadczy o upadku demokracji w naszym kraju.

Tak, masz rację, to żenada, że musi to robić, że osoby aktorzy przewałów sami nie odejdą z życia publicznego tylko trzeba te ...odrywać takimi metodami od koryta..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.