Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ŁAŁ, Twoi idole świadcza o Tobie!

targalski pierwsza ofiara III RP dawny komuch a obecnie fircyk na łamach i mediach PICu.Smieszny do zesrania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przecież jeszcze nie obejrzałeś, to jest materiał 20 minut.

Nie kompromituj się.

A czy ja mówię ze ja to obejrzałem? Co sie obejrzało, to się nie odobejrzy, jak mawiają w memach, toteż nie mam zamiaru tego ogladąć. Podziwiam jedynie twojego idola, zatwardziałego komucha, syna prominentnego zatwardziałego komucha, modelowy wręcz wzorzec resortowego bejbisia. Widzę że trzymasz poziom wyznaczony przez innego idola, towarzysza piotrowskiego. Gratuluję stałosci pogladów. Gustu w wyborze idoli nie pogratuluję. pawkę morozowa też wielbisz, tak dla pewnosci spytam?

• Redaktorzy

Dr Jerzy Targalski (najgorzej ubrany człowiek w Polsce ale łeb jak sklep

Targalski akurat jest chyba psychicznie chory. Takich facetów oscylujących wokół granicy normy PiS ma paru na stanie, ale nawet Macierewicz lepiej to ukrywa, niż Targalski.

rozliczenie UNII. Wplaty Polski do budzetu UE od wejscia do unii....46,mld euro.Wyplaty UE do budzetu Polski 140,1mld euro tj 588mld zł.To sa dwa budzety Polski.

mysle ze przecietny suweren nawet skonczony idiota potrafi obliczyc ile zostało w kraju w postaci drog doplat dla rolnikow,koleji, rybakow etc.A co wrociło do niemiec w postaci zaplaty firmom niemieckim za wykonane uslugi to wrociło ale uslugi zostały w postaci materialnej.Takze polskie firmy za unijne pieniadze wykonuja uslugi w niemczech, hiszpani ,slowacji etc.Tyle młoty.

to jest tak proste a nie ogarnia tego ani targalski ani przecietny konowal ze wsi.To jak z wami do europy maslaki.

za 11lat od 2005 do 2016 na każdą przekazywaną do UE złotówkę otrzymywaliśmy 4 zł.

już w drugim roku rządów najhojniejszej ze zmian staliśmy się płatnikiem netto (więcej dajemy niż otrzymujemy) i to tylko ze względu na to, że oprócz dofinansowania ojca kombinatora i szkoły pani beci nie potrafią rządzący wydawać funduszy unijnych.

biorąc pod uwagę narodowe rozdawnictwo i wizje nieuniknionej i zapisanej w umowach zmiany stosunku ,,wpłat na konto Unii, do traktowania jej jak bankomatu opróżnianego cudzą kartą' myślę, że to może być celowy zabieg Pisu, aby wzbudzać w swoim elektoracie obraz złej Unii, a potem czmychnąć bohatersko na osiołku, bo inaczej wszystko jeszcze szybciej pier...nie

Gość papageno

(Konto usunięte)

Oni liczą po swojemu

Oni liczą, że im dadzą, bo im się należy.

A należny się, bo są wyjątkowi.

Ale, że są wyjątkowi w głupocie, to im nie dadzą.

A jak im nie dadzą, to oni będą ich oskarżać.

O co?

O wszystko.

Że lewaki, że ubeki, że komuchy, że zdradzieckie mordy, że pedały, że degeneraci, że idioci, że islamiści, że Żydzi, że Ruskie, że Niemcy, że ateiści, że zamachowcy, że wrogowie, że, że, że.

Dalszy ciąg przygód miłośników Konstytuty :)

47430dd128d16.jpg

Gdyby to była prawda, to mamy pierwszą wolnościową ustawę pod rządami PiS.

Ukryta Zawartość

W Austrii Dobra Zmiana! :)

Ukryta Zawartość

Czyżby kopali się już wyżej niż po kostkach? :) Dlatego właśnie trzeba reformować sądownictwo bo skończy się jak z Sawicką.

Ukryta Zawartość

DD4VHXJW0AEicwQ.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Oni liczą, że im dadzą, bo im się należy.

A należny się, bo są wyjątkowi.

Ale, że są wyjątkowi w głupocie, to im nie dadzą.

A jak im nie dadzą, to oni będą ich oskarżać.

O co?

O wszystko.

Że lewaki, że ubeki, że komuchy, że zdradzieckie mordy, że pedały, że degeneraci, że idioci, że islamiści, że Żydzi, że Ruskie, że Niemcy, że ateiści, że zamachowcy, że wrogowie, że, że, że.

One wierzom, ze w życiu wystarczy tylko chcieć. Ja kcem i już...

To jest dobre! Psychicznie chora KODomitka ujada na panią profesor Pawłowicz. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A to jest po prostu GENIALNE!!! :) To nie fake!!! :)

f6526f9212e63.jpg

Ja się będę delektował filharmonikami w Musikverein pod Mutim, ty w kurwizji Martyniukiem. Co, kto lubi...

Słyszałem że to będzie Grande Finale tego konzertu... :)

Maluch to Junckery i Euroguje a nowe Disco to nasz Prezes Wszystkich Polaków. Taka jest różnica politycznych kalibrów - no i kto wygra, jak myślicie? :)

106ab928cb793.jpg

Jak sądzisz, ilu Szwedów ucieknie ze Szwecji do Polski, a ilu Polaków już do tej Szwecji wyemigrowało?

Może zacznijcie w końcu czytać normalne portale i używać mózgu do myślenia, a nie biegać po jakiś pseudonaukowych wypocinach i dokonywać intelektualnej masturbacji czytając wypociny filozofów spod budki z piwem.

Żałośni są ludzie, którzy nie widzą do czego PiS zmierza i bezkrytycznie wierzą w słowa takich ludzi jak Czarnecki, Tarczyński, Pawłowicz, Piotrowicz, Pięta. Tuzowie inteligencji inaczej.

Tylko, żeby to zrozumieć, trzeba mieć mózg, a nie nie mgłę smoleńską w głowie.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Dalszy ciąg przygód miłośników Konstytuty :)

Konstytucja ( wpis obraźliwy ) - jaka by nie była, to wciąż najważniejszy akt prawny w Polsce.

Na jej straży powinien stać m.in. prezydent, który pewnego dnia beknie za jej łamanie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To jest dobre! Psychicznie chora KODomitka ujada na panią profesor Pawłowicz. :)

Do pisointeligencji tak trzeba, ich językiem, inaczej nie zrozumie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Chyba powinno być eurogoje....dobre chlopaki, skoro za ten cały cyrk soross płaci ;-)

Francja pada panowie .Francja pada ....takie wnioski wyciaga przecietny idiota z przecietnej wklejiki.

osimar wklej dane ktore podalem o dofinansowaniu polski przez unie bo ten domokrazca a irlandyji mnie nie widzi a ciekawy jestem co on na to i czy zauwazy.

Ty mówisz, że ja nie umiem dyskutować a sam unikasz odpowiedzi na proste pytanie, zasłaniając się Potopem szwedzkim z 1655r?

Konkretnie, podaj mi liczbę ile osób uciekło z krajów Europy Zachodniej do Polski? Nie chodzi mi o delegowanych pracowników wyższego szczebla zarządzającego, tylko tzw. statystycznego Smith'a, Schmidta itp. Nie mógł wytrzymać w Niemczech, Szwecji, Norwegii i uciekł do Polski.

Bo Polaków, którzy wyjechali za granicę jest ok 2,5- 3mln. Oczywiście w Twoim rozumieniu oni babrają się w lewackim szambie i rozchlapują fekalia na boki?

Francja pada panowie .Francja pada ....takie wnioski wyciaga przecietny idiota z przecietnej wklejiki.

osimar wklej dane ktore podalem o dofinansowaniu polski przez unie bo ten domokrazca a irlandyji mnie nie widzi a ciekawy jestem co on na to i czy zauwazy.

@muls, trochę mnie nie było, nie wiem gdzie jest Twój wpis. Tylko zastanawiam się czy jest sens, bo jak przeczytałem parę wpisów tego Pana, to wątpię, żeby cokolwiek zrozumiał.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

A z tego, co ostatecznie kapnie Polsce - Niemcy odzyskują 85%(!!!). To nie Michalkiewicz - to Wyborcza, twój guru i autorytet prawdomówności.

Ukryta Zawartość

Niczego nie "odzyskują". Jak powiedzmy niemiecka firma budowlana wygra przetarg to i tak ogromna większość zostaje na miejscu. Płace, materiały, paliwo, prąd, zużycie sprzętu. To wszystko niemal w 100% idzie na lokalne konto. Część zysku też idzie na lokalne inwestycje bo trzeba mieć środki na realizację kolejnych przetargów. A czy z paru pozostałych procent mercedesa kupi sobie polski czy niemiecki prezes to zupełnie bez znaczenia.

Ukryta Zawartość

Zostawmy więc Szwedom ich problemy, w "podzięce" choćby za 1655 rok....niech sami sobie radzą ze swoimi problemami i nosa w nasze nie wtykają.

Fajnie tak wybiórczo historię traktować?

O wspólnym królu zapomniał?

O pomocy i wparciu Szwedów w całym ubiegłym stuleciu nie czytał?

Wy (PiSlamiści) wszędzie szukacie wrogów. W końcu zostaniecie sami i pies z kulawą nogą się nad wami nie pochyli (tylko czekać jak sami sobie rzucą się do gardeł jak jarek odejdzie w niebiańskie rodeo).

Niczego nie "odzyskują". Jak powiedzmy niemiecka firma budowlana wygra przetarg to i tak ogromna większość zostaje na miejscu. Płace, materiały, paliwo, prąd, zużycie sprzętu. To wszystko niemal w 100% idzie na lokalne konto. Część zysku też idzie na lokalne inwestycje bo trzeba mieć środki na realizację kolejnych przetargów. A czy z paru pozostałych procent mercedesa kupi sobie polski czy niemiecki prezes to zupełnie bez znaczenia.

Daruj konowałowi, tyle lat w kraju nie był, to i nie widział tych niebieskich tablic informacyjnych z żółtymi gwiazdkami.

A jak zabiorą rolnikom dodatki unijne to będzie się bał tu przylecieć.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Pieprzysz kocopoły .

Problemem jest jawne łamanie Konstytucji , nie jakieś tam markety..

Jak widać totalnie nie rozumiesz ze Konstutucji nie mozna zmienić jakąs tam ustawą .

To proste jak 10 mb drutu, a do Was nie dociera.

tak tak, a jak wrogów nie znajdziemy, to sobie ich stworzymy, albo ulepimy......gebelsowska propaganda.

Podaj naszych sprzymierzeńców, których do tej pory MSZ czy inny pisowski ynteligent i mąż stanu nie zraził do Polski ;-)

O Orbanie nie pisz, bo to żaden sojusznik.

tak tak, a jak wrogów nie znajdziemy, to sobie ich stworzymy, albo ulepimy......gebelsowska propaganda

no co tam Miski..Francja pada to wkrótce pewnie niemcy.Co z nami bedzie, co to bedzie....Miski ratuj.

Użytkownicy

2882 postów

5 punktów ostrzeżeń

Napisano wczoraj, 20:39

rozliczenie UNII. Wplaty Polski do budzetu UE od wejscia do unii....46,mld euro.Wyplaty UE do budzetu Polski 140,1mld euro tj 588mld zł.To sa dwa budzety Polski.

mysle ze przecietny suweren nawet skonczony idiota potrafi obliczyc ile zostało w kraju w postaci drog doplat dla rolnikow,koleji, rybakow etc.A co wrociło do niemiec w postaci zaplaty firmom niemieckim za wykonane uslugi to wrociło ale uslugi zostały w postaci materialnej.Takze polskie firmy za unijne pieniadze wykonuja uslugi w niemczech, hiszpani ,slowacji etc.Tyle młoty.

to jest tak proste a nie ogarnia tego ani targalski ani przecietny konowal ze wsi.To jak z wami do europy maslaki.

a moze to objasnisz kolegom

Misorku to przeca to nie jest juz trudne

to sie nazywa ...odejmowanie.Od wiekszej liczby mniejsza.

Póki co to widzę ilu polityków z PO przeszło do PiS. a ilu z PiS do PO i to mi wystarczy.

tak jest pisiorku jak daja kase i perspektywe.Domokrazscy

takie czarneckie misiu.

Bo to że płyniesz na fali tego lewackiego szamba nie upoważnia cię do rozchlapywania tych fekalii na boki.....no chyba że już toniesz

kto tu plynie dopiero teraz szambeczko sie wylało i trwa latanie dziurek.Misiu.I dobzre ze dudus podpisał.Jak katastrofa to na calego.Gowno ma byc wszedzie.

i nie bedziemy protestowac zeby nie było polowicznych rezultatow....a potem zwalania jednych na drugich.ze to dudus pawlowicz etc

jesli ktos mysli o ucieczce to znaczy ze to tacy sami geniusze jak wy.Ale to dobra wiadomosc bo to zwykle sa ci w ktorzy w najjblizszym czasie sami wezma sie za łby.I dobze.Ale geniusz kurdupla przeca nas uratuje.

a jesli muzulamnow wcieli sie do wojska to maja milion zolnierzy do przodu.Ale geniusz kurdupla karpat przeciez to przewidział.

faktycznie z toba cós nie jest ...dobze.Generalnie z wami cós jest...ciekawego.Ale tym zajma sie w przyszlosci historycy i lekarze.

haha....zmieniasz zdanie jak panienka, a przecież nie grożą ci marsze równości i ci co im jaja puchną.

nie widze zwiazku ale u was pewnie to normalne.

A czy ja mówię ze ja to obejrzałem? Co sie obejrzało, to się nie odobejrzy, jak mawiają w memach, toteż nie mam zamiaru tego ogladąć. Podziwiam jedynie twojego idola, zatwardziałego komucha, syna prominentnego zatwardziałego komucha, modelowy wręcz wzorzec resortowego bejbisia. Widzę że trzymasz poziom wyznaczony przez innego idola, towarzysza piotrowskiego. Gratuluję stałosci pogladów. Gustu w wyborze idoli nie pogratuluję. pawkę morozowa też wielbisz, tak dla pewnosci spytam?

Teraz widać że najprawdopodobniej wielu na forum takich jak doktor to byłe komuchy lub ich gorący zwolennicy i z nadzieją przyglądają się na zmiany wprowadzane przez PiS-komunę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.