Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjaśnienia przyczyn katastrofy na podstawie dowodów, twardych, nie dających się podważyć.

To już masz. Jak rozumiem czekasz na ładnie opakowaną bajeczkę dla zaczadziałych. Ale skoro reżim nie sfabrykował jej do tej pory to już jej raczej nie sfabrykuje. Pozostaną parówki, puszki i wysadzane baraczki.

Jestem Europejczykiem.

Jarosław Kaczyński też wygra i to Waszymi głosami.

Żyj dalej w świecie swoich marzeń. Przebudzenie będzie bolesne. Dla Ciebie.

nie chcecie być perfidnie okradani przez rządzących

Tak jest. Patrz ostatnia afera z nagrodami, w tym od Szydło dla Szydło.

chcecie godnie żyć bez obcych agresywnych na ulicach i osiedlach, etc.

Wolisz rodzimą bandyterkę i łysych kiboli?

i tym humorkiem konczymy seansik glupoty.

No to zobaczymy, żebyś się jutro nie zdziwił tym co zostanie zaprezentowane i powiedziane, zobaczymy czy znajdzie się taki choć jeden, który powie, mam inne zdanie i usiądzie twarzą w twarz z Frankiem Taylorem i powie mu w oczy że się myli co do podstawowych faktów ...???

Wyjaśnienia przyczyn katastrofy na podstawie dowodów, twardych, nie dających się podważyć.

Wszystko już dawno zostało do końca wyjaśnione. Teraz mamy chocholi taniec na grobach ofiar i zbijanie na tym kapitału politycznego.

Żyj dalej w świecie swoich marzeń. Przebudzenie będzie bolesne. Dla Ciebie.

Tak jest. Patrz ostatnia afera z nagrodami, w tym od Szydło dla Szydło.

Wolisz rodzimą bandyterkę i łysych kiboli?

Oszczędzam czas czytając Twoje posty, zawsze dzięki temu wiem co mówi TVN24 i pisze Gazeta Wyborcza..

Napisz coś czasami od siebie.

Wszystko już dawno zostało do końca wyjaśnione. Teraz mamy chocholi taniec na grobach ofiar i zbijanie na tym kapitału politycznego.

No i znów przekaz TVN24...

Zagłosują raz jeszcze, są potężne siły które pracują przeciw, Jarosław Kaczyński z tego właśnie powodu oddał część wynagrodzeń.

Mrzonki i utrata kontaktu z rzeczywistością.

No to zobaczymy, żebyś się jutro nie zdziwił tym co zostanie zaprezentowane i powiedziane

Nic. Jak zawsze. Że "jesteśmy coraz bliżej prawdy".

usiądzie twarzą w twarz z Frankiem Taylorem i powie mu w oczy że się myli co do podstawowych faktów ...???

Kto to jest Frank Taylor?

Napisz coś czasami od siebie.

Cały czas piszę. W odróżnieniu od Ciebie, który powielasz propagandę PiS dla inteligentnych inaczej wg wytycznych z Nowogrodzkiej.

wysadzane baraczki.

Bolą te eksperymenty, wiem, był prikaz by nic nie badać, cała potęga współczesnej nauki była do dyspozycji pomoc USA nawet EU, wszystko odrzucono, wiem jak teraz bolą badania krajowe i zagraniczne, cóż taki los Jaro, badania będą jeszcze trwały niestety, ale autorytet i twarz poważny naukowiec ma tylko jedną, więc skoro twierdzi jak to przedstawia, to albo trzeba to przyjąć albo jego kariera właśnie dobiegła końca, prestiż pamięć o nim i apanaże z tego wynikające, zwłaszcza dotyczy to reprezentantów uczelni nie z piątej setki, bo tym brakuje piątej klepki w wielu przypadkach, lecz tyczy to osób z zagranicy zaproszonych do pomocy w wyjaśnianiu tragedii.

I dobrze o tym wiesz, więc nie ściemniaj tu .

Jutro to dopiero będą bzdety.

Eeetam, bzdety.

Ukradli pomysł Papciowi Chmielowi, to i jaja sobie robią. Jak to oni, za piniendze.

Es jużułel.

Na razie trzech w obstawie stoi.

Nieosłoniętego.

Będzie stało trzystu, do czasu.

Kto to jest Frank Taylor?

Jutro się zapewne dowiesz.

Bardzo nieprzyjemny gość dla takich jak Ty i Twoi kumple tu, bardzo nieprzyjemny, będzie mówił przykre i niepopularne w Waszym środowisku treści.

Pech.

Już wiem kto zacz ten Frank Taylor;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakiś kolejny skompromitowany pajac udający eksperta od katastrof lotniczych. Niektórzy się prostytuują dla kasy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

był prikaz by nic nie badać

Ależ badać. Pękające parówki, zgniatane puszki od Coca Coli, fajerwerki w szopie i namioty wysadzane w powietrze.

To będzie w TVN24 dopiero jutro...wyskakujesz przed szereg..

Jak widzisz nie powtarzam po TVN24.

Osobiście nie mieści mi się w głowie że można być takim jeleniem żeby jeszcze wierzyć w brednie które rozpowszechnia Macierewicz i jego cyrkowa trupa.

Bo w tej chwili można to rozpatrywać jedynie w kategoriach cyrkowo-psychiatrycznych.

Jestem Europejczykiem.

Bolą te eksperymenty, wiem, był prikaz by nic nie badać, cała potęga współczesnej nauki była do dyspozycji pomoc USA nawet EU, wszystko odrzucono, wiem jak teraz bolą badania krajowe i zagraniczne, cóż taki los Jaro, badania będą jeszcze trwały niestety, ale autorytet i twarz poważny naukowiec ma tylko jedną, więc skoro twierdzi jak to przedstawia, to albo trzeba to przyjąć albo jego kariera właśnie dobiegła końca, prestiż pamięć o nim i apanaże z tego wynikające, zwłaszcza dotyczy to reprezentantów uczelni nie z piątej setki, bo tym brakuje piątej klepki w wielu przypadkach, lecz tyczy to osób z zagranicy zaproszonych do pomocy w wyjaśnianiu tragedii.

I dobrze o tym wiesz, więc nie ściemniaj tu .

Konsultowałeś to z lekarzem? Te badania?

z23244757IH,Memy--.jpg

Jestem Europejczykiem.

Bombowiec gada (pisze) niczym współczesny Mesyjasz:)

Jednego już odwoziłem do Tworek...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Fałszerstwo! To nie był ił-62!!!

Co za różnica, wybuchu też nie było...a jednak są na to dowody, że był.

Ot taki matrix :)

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ale to Smoleńsk II.

Fabuła może być taka, że w Rosji następuje przewrót pałacowy i dla ostatecznego pogrążenia Putina zostaje ujawniony fakt, że Kaczyński i kilka osób przeżyło zamach i byli więzieni na Syberii. Po uwolnieniu wracają do Polski ale kumple Putina organizują na nich kolejny zamach żeby nie opowiedzieli o swej niewoli.

To oczywiście tylko szkic który można twórczo rozwinąć. Zapraszam 747 do udziału.

Jestem Europejczykiem.

Kolejne już w tej sprawie. Nic dziwnego ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Cudzych

Nie mógł odkleić od "swoich"

rozpowszechnia Macierewicz

Przecież Antonii Macierewicz tylko organizuje pracę, naukowcy opisują sytuację pod własnymi nazwiskami.

nie powtarzam po TVN24

Powtarzasz, zapomniałeś że rocznic było już siedem, te informacje były rozpowszechniane za każdym razem.

Każdy naukowiec występujący w rozpoznawaniu katastrofy smoleńskiej najpierw musiał się skompromitować, aby zabrać się do pracy, inna możliwość pracy przy rozwikłaniu katastrofy nie jest możliwa.

fakt napierw musial udowodnic ze idiota jest bo wtedy sie nadawał

Każdy naukowiec występujący w rozpoznawaniu katastrofy smoleńskiej najpierw musiał się skompromitować, aby zabrać się do pracy, inna możliwość pracy przy rozwikłaniu katastrofy nie jest możliwa.

idiota

Ale będzie cyrk, jak odkryją prawdę, zresztą już odkryli, nawet Putin nie kwestionuje wybuchów, jedynie zamachowców wskazuje poszukać w Warszawie, jesteście więc muls w ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.