Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście za chwilę będzie ch..., dupa i kamieni kupa.

Ale za to nasza polska, patriotyczna kupa, dupa i te wszystkie inne przypadłości ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Karlowe Vary - (Karl Marx Stadt.)

[...]

Dla formalności - Karlove Vary - za starych czasów nazywano też z niemiecka Karlsbad.

Zaś Karl Marx Stadt - tak za komuny, w NRD, przechrzczono miasto Chemnitz (po zjednoczeniu oczywiście wróciło do starej nazwy).

Spierajmy się ostro, lecz dbajmy o fakty :)

pzdr.

A.

• 2 tygodnie później...

Trybunał Konstytucyjny orzekł, że prezydent "Adrian" miał prawo ułaskawić Kamińskiego.

Czyli można ułaskawić człowieka niewinnego. Tego nie wiedziałem ;) :)

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Bo nie jesteś prwnikiem jak pan imć prezydęt ;]]

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Wymagasz zbyt wiele.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Rach, ciach ciach.

Za każdym razem zdaje się, że nic bardziej idiotycznego już nie można wymyślić i zrobić...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Redaktorzy

Trybunał Konstytucyjny orzekł, że prezydent "Adrian" miał prawo ułaskawić Kamińskiego. Czyli można ułaskawić człowieka niewinnego. Tego nie wiedziałem ;) :)

Oj tam, zaraz niewinnego. Prezydent swoje wiedział i jak widać nie miał wątpliwości co do przyszłego wyroku. Natomiast brakuje mi orzeczenia (i tu powinien wypowiedzieć się Sąd Najwyższy), czy ułaskawienie przez prezydenta w tej sytuacji stanowi jednocześnie orzeczenie (w zastępstwie sądu) o winie. A jeśli tak, to jakim cudem pan jakmutam oraz jego koledzy (zapomniałem nazwisk tej szajki, jednemu zdaje się Wąsik) zajmują obecnie stanowiska państwowe, i to bardzo ważne stanowiska związane z akurat organami ścigania. A jeśli nie, to jakim cudem można być JEDNOCZEŚNIE niewinnym i ułaskawionym? Byłbyż to pan Wąsik - Schroedingera?

Wąsik Schroedingera.

Nieeeee..... litości, mało się nie posikałem ze śmiechu!

Rzeczywiście PiS montuje takie prawne sprzeczności że sam się w końcu zaplącze we własne nogi.

Jestem Europejczykiem.

Razem z nim powinni być skończeni panowie Ziobro i Jaki bo oni odpowiadają za nowelizację ustawy o IPN.

Świrski i 747 są skończeni - Nietzsche

poczekamy na chwile kiedy numerek zaspiewa...jestesmy skonczeni.

Nie zaśpiewa co najwyżej krzyknie "umarł król, niech żyje król".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

numerek ja nie musze miec zadnych okularow zeby dostrzec idiote.Zarowno z tej jak i z tamtej.Nagromadzenie obecnych jest zastanawiajce, przypominajace epiedemie wscieklizny afrykanskiej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

UE ma obecnie z dwoma problemami. Jak widać, Węgry już są na tapecie.

Niedługo będzie Polska...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Przeżyłem Komune, przeżyje i alkoholików marksisto-liberałów z Brukseli

A neo-bolszewików z PiS?

Komuna z dużej litery mimo że w środku zdania. Szacunek jednak się ma. Dobrze Cię tamten system wyszkolił. A raczej wytresował.

Alkoholicy z polskiego episkopatu rozumiem że Ci nie przeszkadzają?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.