Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie masz szacunku dla tych którzy ginęli za ojczyznę.

Obecna władza też nie ma szacunku do tych co narażali życie a niektórzy nawet zginęli w trakcie walki o wolną Polskę. Bohaterami ma być paru tchórzy z PiS z Prezesem na czele wsparci przez tow. Piotrowicza. Świetny team.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Rozmnażać się i zbroić po zęby, budować rodzime marki o najszerszym zasięgu, wychować młodzież w prawdzie, zachować spójność narodową, wyczyścić kraj z obcej agentury, odesłać imigrantów, ściągnąć tych co wyjechali dając możliwości inwestycyjne, zrepolonizować media, oczywiście napisać nową konstytucję...rozliczyć majątki powstałe po 1989r, rozbić lokalne układy, zmowy, wprowadzić karę śmierci... etc itp itd.

numerek taki interes to nie jest narodowy ale partyjny i do tego partii letko debilnej.

Zamiast pierdzielić głupoty weź się za rozmnażanie.Nigdy nie jest za późno.

Do tego jest potrzebna fajna kobieta i erekcja, a numer nie ma czasu na te rzeczy, ponieważ zajmuje się hi-endem.

Parker's Mood

Do tego jest potrzebna fajna kobieta i erekcja, a numer nie ma czasu na te rzeczy, ponieważ zajmuje się hi-endem.

Buduje wzmacniacz w którym sam transformator waży 120 kg.

Osobiście to napisał.

Buduje wzmacniacz w którym sam transformator waży 120 kg.

A, nie. 120 kg to ma ważyć samo, cytuję: "trafo bez uzwojenia", czyli po polsku rdzeń. Należy domniemywać, że transformator jak całość będzie ważyć dobre ćwierć tony. No ale kto zabroni idiocie wypisywać dowolne idiotyzmy...

Nam nikt, to my płacimy. Zawsze tak jest że płaci ta normalna większość.

Ale prawdziwy problem jest i głębszy i o wiele poważniejszy. Już prawie sto lat temu niemiecki psychiatra Ernst Kretschmer stwierdził "W czasach niespokojnych rządzą nami psychopaci, w spokojnych my ich sądzimy."

Ziobro, Macierewicz, sam Prezes, mam szukać dalej? W tej chwili mamy czasy niespokojne, mam nadzieję że doczekamy tych spokojnych.

Jestem Europejczykiem.

gdyby poprzednie władze traktowały wszystkich obywateli poważnie a nie tylko klase zamożną, Ci pominięcie nigdy by sie do PIS nie odwrócili.

jest to efekt "zmień pracę, weź kredyt"

jest to efekt "zmień pracę, weź kredyt"

to był istotnie.Nalezalo skoncz wlasciwa szkole, naucz sie fachu albo skocz w przepasc.

tak na marginesie numerek najlepsza narodowa wartoscia jest buk honor ojczyzna.Jest krotka, miesci sie na desce na kiju i NIKT nie wie ło co chodzi.

Zobaczysz fotografie, wtedy będziemy oceniać kto jest kim.

Uzwojenie owszem waży ale nie jest do końca zaprojektowane, stąd nie podałem innej wagi jak tylko rdzeni, 6 jest gotowych, jeszcze 10, każde wykonuje się kilka dni.

Projekt jest innowacyjny, więc fotografie wykonam jak będzie wszystko gotowe, dostatecznie nieczytelne aby ukryć rozwiązania autorskie z powodu ochrony praw

Widze że znów "samolociku" mój kochany oszukujesz pielęgniarki ni nie przyjmujesz leków. Znów wróciłeś do świata swych wizji mega konstruktora tworzącego dzieła tak wielkie, że aż dla samego ciebie tajne :-(

A może odpoczynek z 10dni by Ciebie troszkę wyciszył, przyniósłby ulgę tym Twoim natręctwom?

Tak 10 dni to jest to, przeczytaj tylko supozycję jaką dostarczyłeś na piśmie, znafco natury ludzkiej..

Za kogo się uważasz Vldao - moderatorku ...???

Masz i dawaj te 10 albo 20 dni..

Wiedziałem że tego potrzebujesz :-) Na razie ban 10dni na ten watek za uporczywy trolling. Nie ważne za kogo ja siebie uważam. Ważne jest za kogo na tym forum ty mnie uważasz "samolociku".

Ludziom chorym należy współczuć i traktować ich z wyrozumiałością.

Tak właśnie traktuję Prezesa. Antoniego mimo wyrozumiałości nie dało się tak traktować (współczuć). Ten jest w zupełnie innej fazie chorobowej, powinien znajdować się wraz z posłanką Pawłowicz w zakładzie chroniącym ludzi odmiennych, choć właściwie PiS można za taki zakład uznać.

Zawsze tak jest że płaci ta normalna większość.

W ostatnich wyborach większość nie była normalna. Teraz musi płacić też mniejszość ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ale zagrażających społeczeństwu. Za kratami.

Cały PiS zagraża społeczeństwu, niestety społeczeństwo w dużym procencie to "ciemny lud" i podoba mu się polityka rozdawnictwa.

Mniej dla chłopów- więcej dla nich.

No i co za paradoks, wszyscy bez wyjątku z PIS, bo taka jest linia partii, walczą z EU, wręcz chcą z niej wyjść, ale gdy przychodzi do walki o lukratywne stołki w europejskim parlamencie i emeryturki są pierwsi do koryta. Zeżrą kumpla, podstawią świnię, podpier***olą, ale zrobią wszystko aby się tam dostać. szczególnie ci z listy.

Dla mnie to zwykłe ludzkie mendy.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.