Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli lubisz kompromitować się w grupie,

Niektórzy lubią w grupie, inni wolą tu na Forum.

Jeszcze a propos Kluzik-Rostkowskiej: uważasz że Zalewska lepsza? No tak, dla PiS-iarstwa im ktoś gorszy tym bardziej jest predysponowany do piastowania eksponowanych stanowisk. Patrz Sasin czy Suski.

jest skompromitowany.

Proszę jednak zaczekać na marsz.

Kluzik-Rostkowskiej

Witam.

Kluzikowa jest od dawna skończona.

Bezsens

Czy Ty kiedyś skończysz wreszcie z tą swoją nachalną propagandą ?

Bądźmy tu chociaż trochę rzeczowi, zadano pytanie Tuskowi o książkę Sumlińskiego, oglądałeś materiał, poznałeś wypowiedź niepotrzebnego Donalda...?

Dziś w TVN24 pojawił się Kownacki. Kolejny dowód jego głupoty bo po swoich wyczynach powinien schować się na dłużej.

W ogóle nie powinien się pokazywać. Wyjątkowy głąb. Pomysł wsadzenia go do Komisji był bardzo przypadkowy a oratorskie poczynania podczas wizyty Tuska,po prostu tragiczne.

Czy Ty kiedyś skończysz wreszcie z tą swoją nachalną propagandą ?

Proponuję zacząć od siebie.

Bądźmy tu chociaż trochę rzeczowi, zadano pytanie Tuskowi o książkę Sumlińskiego, oglądałeś materiał, poznałeś wypowiedź niepotrzebnego Donalda...?

Trudno oczekiwać aby poważny polityk odnosił się do jakiegoś propagandowego brakowca pisanego na obstalunek pod przyjętą a prior i tezę.

A czy niepotrzebny to się jeszcze okaże. Bardzo się zdziwisz.

Jeszcze a propos Kluzik-Rostkowskiej: uważasz że Zalewska lepsza? No tak, dla PiS-iarstwa im ktoś gorszy tym bardziej jest predysponowany do piastowania eksponowanych stanowisk. Patrz Sasin czy Suski.

Ja tego nie napisałem a Ty,ze swoimi wymysłami,swojej nieograniczonej niczym Wszechświat wyobraźni, musisz radzić sobie sam.

Marsz Niepodległości miał przejść ulicami Warszawy 11 listopada.

HGW zorganizowała Marsz Niepodległości pod auspicjami Prezydenta i Premiera. Sami biedacy nie potrafili tego zorganizować.

Jestem Europejczykiem.

HGW zorganizowała Marsz Niepodległości pod auspicjami Prezydenta i Premiera. Sami biedacy nie potrafili tego zorganizować.

To są debile, odebrali Marsz Niepodległości ONR - owi, po prostu przekręt stulecia !

A co to ONR ma Marsz Niepodległości na własność?

Mnie takie uroczystości do niczego nie są potrzebne.Wystarczyły by imprezy typu koncert,zabawa czy festyn.

Czemu święto narodowe musi być ponurym,agresywnym widowiskiem.Przecież to radosne wydarzenie.

A co to ONR ma Marsz Niepodległości na własność?

Dzięki PiSowi poniekąd ma. Dzięki dziwacznej konstrukcji prawnej imprezy cyklicznej. Swoją drogą ciekawe co teraz zrobią jak sąd cofnie zakaz. To będą dopiero jaja.

Jestem Europejczykiem.

Dzięki PiSowi poniekąd ma. Dzięki dziwacznej konstrukcji prawnej imprezy cyklicznej. Swoją drogą ciekawe co teraz zrobią jak sąd cofnie zakaz. To będą dopiero jaja.

Nic nie bedzie. Uroczystości państwowe,są nadrzędne nad wszystkimi innymi imprezami,nawet cyklicznymi. Taka jest Ustawa. Osobny Marsz się nie odbedzie.

Nic nie bedzie. Uroczystości państwowe,są nadrzędne nad wszystkimi innymi imprezami,nawet cyklicznymi. Taka jest Ustawa. Osobny Marsz się nie odbedzie.

A tak, rzeczywiście.

Ale jak narodowcy zmienią godzinę to co?

No i jeszcze raz powtórzę to, co pisałem - w tej chwili narodowcy kłócą się z Dudą i Morawieckim a nie z HGW.

Jestem Europejczykiem.

Jest 100 lecie Niepodległości, następne będzie za 100 lat, można było zorganizować naprawdę fantastyczne uroczystości, PiS dokonał samozaorania tym co przygotował na tą okoliczność, po marszu napiszę że jest skończony.

est 100 lecie Niepodległości, następne będzie za 100 lat,

Chrzanisz. Następnego nie będzie nigdy. Stulecie może być tylko raz.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Na jeźdźca ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Polska z Niemcami ma budować czołg, ciekawe będzie kiedy dojdzie do konfliktu zbrojnego między oba państwami, - jaki będzie rozdzielnik, może wprowadzą talony, albo zakupy preferencyjne..

Niemcy chcą nam odebrać ziemie zachodnie i nie mają zamiaru wypłacić odszkodowań za 2WŚ.

Jestesmy w tym specjalistami ...Antek juz śmigłowce budował z Ukrainą ....a właśnie jeszcze zapomniałem o eskadrze niewidzialnych..

Bombofiec nie wiesz czasem jak tam zakupy następnych są ?cholera nie widać ich jakoś...

Jaro, kto mówi że następna taka rocznica będzie za sto lat, Ty znasz tych polityków, - od 6.30 w tym materiale, - chyba jest tym razem trzeźwy, przemawia z mównicy sejmowej..dziś.

On kiedyś był w PO..

Pił na lotnisku, czy w samolocie, już nie pamiętam, sam czy z Niemcami, czy w Niemczech, wszystko mi się myli, bo tylu ich pije w samolotach niemieckich i krzyczą później coś o biciu..

stealth

O, Bob, dobrze że jesteś, Ty znasz tego gościa co mówi o następnej rocznicy za 100 lat, - kto to jest ?

Stulecie może być tylko raz

Przemyśl sobie to ile razy może być taka rocznica jak ta, którą będziemy obchodzić 11 listopada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.