Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

PiS nie ma w Europie żadnych poważnych sojuszników

W Europie to im wisi, czy mają...ważne, że ciągle mają wśród pijaków, moherowych beretów, inteligentnych idiotów i pozostałych niekumatych...w sumie wśród krajowego ciemnogrodu.
To jest wciąż ich przewaga i atut.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

W Europie to im wisi, czy mają...ważne, że ciągle mają wśród pijaków, moherowych beretów, inteligentnych idiotów i pozostałych niekumatych...w sumie wśród krajowego ciemnogrodu.
To jest wciąż ich przewaga i atut.

Wisi - nie wisi.

Nadchodzi moment ustalania nowego budżetu unijnego i bez sojuszników PiS wiele nie wywalczy.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ino bezrobotni...

Ale na polityce się znają. 

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Teraz może Koledzy podzielą się refleksjami.

Becia wygłosiła piękne przemówienie [bez kartki]***

Patryk Jaki jednym ciosem załatwił Niemców.

Zalewska walczyła o nas , jak o kasę PCK.

Potem już nic nie wiem , bo widok komisarzy konających w konwulsjach był zbyt przerażający.

*** - nie jestem pewien na 100%.

Przed chwila odkryłem ten wątek, nacisnąłem jeden z klubów Jaro 747, tak z ciekawości, i jeszcze jestem w szoku.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

No w taka psychozę to nie uwierzę:)

Chyba ze Norman Bates

?

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Nadchodzi moment ustalania nowego budżetu unijnego i bez sojuszników PiS wiele nie wywalczy.

PiS nie będzie żebrał, bo powstał z kolan.

Władza się i tak wyżywi, jak powiedział kiedyś Urban. 

10 godzin temu, zukzukzuk napisał:

Słabiutko...

Kryzys? Czy znużenie walką w konspiracji? A może lemingi nie dopisują?

Od czasu do czasu rzucę okiem, co tam smęcisz. 

Na koniec, dobra rada. Bardziej uważaj - nie cytuj Prezesa-Jarka. Całą Twoją maskaradę diabli wzięli...

Widzę za to cały czas, że ty w kryzysie ciągłym Oprócz personalnej przypierdalanki masz coś jeszcze do dodania?. 

10 godzin temu, Bobcat napisał:

Tak wynika arytmetyka wyborcza wynikająca z faktu że przy przeliczaniu oddanych głosów na mandaty poselskie stosowana jest metoda d'Hondta.

Jest. Myslę, że opozycja nie spodziewała się zastosowania tej metody.

10 godzin temu, Grzegorz7 napisał:

Czyli co?

Jednak będzie Pani Prezydent?

Bo coś już przeliczyliście...

Żona reżysera.?

17 godzin temu, Bobcat napisał:

Pardon: im się po prostu należy.

Dokładnie i dla tego sobie biorą, ale nie kradną ;-). To taka nowa soft nazwa złodziejstwa dla "ciemnego ludu". Niedługo złodziej samochodów też będzie twierdził że wziął sobie cudze auto bo mu się należało. Skoro państwo rozdaje 500+ za  które duża część beneficjentów kupuje np. samochody (na raty), to złodziejowi samochodów lub innych dóbr też się coś należy. Nie dostaje od państwa to sobie po prostu bierze sam. 

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Podobno ma jednego, Orbana. Nie wiadomo tylko czy to na pewno sojusznik. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

35 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja też caleba czytam.

Pasjami!!!

??

Nie wiem Niusia czy mi odpowiadasz, czy jaro747, ale mnie tu inny "bo ja jestem ekonomistą" tresował.?

12 godzin temu, jar1 napisał:

PiS nie będzie żebrał, bo powstał z kolan.

Władza się i tak wyżywi, jak powiedział kiedyś Urban. 

Jak Pis pójdzie z torbami to w Brukseli dostaną dopiero bólu dupy jak do władzy dojdzie  Konfederacja.

2 minuty temu, mariusz05 napisał:

Jak Pis pójdzie z torbami to w Brukseli dostaną dopiero bólu dupy jak do władzy dojdzie  Konfederacja.

Jakim cudem do władzy miała by dojść Konfederacja???

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, mariusz05 napisał:

Bruksela? Najwyżej zamkną granice i Polska znowu wyjdzie z kręgu kultury zachodniej. Im tez było lepiej, jak byliśmy w RWPG. 

2 minuty temu, mariusz05 napisał:

Szogun - strażnik żyrandola też tak myślał

Przykład z dupy wzięty.

Pytam jeszcze raz - jakim cudem Konfederacja miałaby zdobyć władzę???

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, jar1 napisał:

Bruksela? Najwyżej zamkną granice i Polska znowu wyjdzie z kręgu kultury zachodniej. Im tez było lepiej, jak byliśmy w RWPG. 

Mało prawdopodobne , wkrótce będziemy płatnikiem do unijnego budżetu, a kasy coraz mniej.A  bez kasy nawet najlepszy komunizm pada na twarz np.Venezuela,RPA

23 minuty temu, jar1 napisał:

Nieee, Bruksela nie będzie zamykać granic. Prędzej PiS zamknie granice, oczywiście "dla dobra obateli". Żeby nasze zdrowe, pszennoburaczane jądro ochronić przed najazdem gejów, lewaków i muzułmanów. Oczywiście na pytanie jaki zdrowy na umyśle gej, lewak czy muzułmanin będzie pchał się będzie z normalnej Europy do Polski PiS nie odpowie.

Jestem Europejczykiem.

34 minuty temu, mariusz05 napisał:

A  bez kasy nawet najlepszy komunizm pada na twarz np.Venezuela,RPA

PIS następny?

Padną prędzej czy później. Ale co się obłowią, to ich

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.