Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Nie robi się operacji ,gdy pacjent świadomy.

Zmiany i eksperymenty róbcie sobie w nocy , gdy mniejszy ruch.

A czy nas się pytaliście czy chcemy zmian i co one wniosą.

Po fakcie to jak Ryży a ACTA.

Takie FAC'ta

Mogę wejść w panel naokoło, klikając na swój nick na liście tematów... A pierwsze wrażenie (listy tematów) było takie obiecujące... :angry:

Zapisz zmiany w edycji nie działa, zatwierdź zdjęcie profilowe także nie.

O, zapisz zmiany już działa.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Co to jest i gdzie?

Jak trafisz go to się ujawnia krzyzyk :) po prawej tak jak był trzeba "po palcu" jest ukryty cm nad górnym rogiem zjęcia "zodiaca".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sidebar można ukrywać tak samo jak dawniej.

nic nie można ukrywać jak dawniej, klikać sobie można dowoli bez skutki

profil tez niby jest ale bea dostepu

słownik nie działa

tyle mam w 3 min po wejściu

fajna aktualizacja :((

na edycje też można sobie naciskać do woli

a pełny edytor?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Może sprawcy przedstawią co było powodem "rewolucji" /

Jakie korzyści miał odnieśc forumowicz., wszak forum jest dla nas.

Poza zyskiem wolnej powierzchni pod reklamy,ale to broszka adminów.

• Administratorzy

Przestrzen reklamowa sie akurat nie zmienila. Zmiany na plus:

- nowy edytor tekstu, ktory zapisuje wpisywany tekst i przeciwdziala jego utracie

- lepsza nawigacja (mozliwosc przeskakiwania do wybranej strony)

- chmurka z "o mnie" uzytkownika, jak na starym Lukarowym forum

- nowa skorka mobilna

- moje media, czyli mozliwosc uzycia ponownie wlasnych zalacznikow.

Awatary jutro postaramy sie przywrocic.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość romeksz

(Konto usunięte)

Jest jeszcze kilka błędów i prace będą kontynuowane. Jutro od rana nasi programiści będą dostosowywać forum wedle Waszych uwag.

czcionka w cytacie jest normalnej wielkości, a w tekście odpowiedzi zbyt duża.

Wszystko jest beznadziejne!!! Jakies miniatury uzytkownikow przy kazdym temacie! Pod tytulem tematu przez kogo napisany. Po co to komu???Wszystko sie zwezilo i pomniejszylo! Co za burdel!!

?👈

np to:

lllllllllllllllllllllllgw.jpg

Nie wchodzi!!!!!!!!!!!

Duże zdjęcia załączone za pomocą znacznika są szersze niż obramowanie tekstu, które jest za wąskie. Do tego za duża czcionka.

Teraz totalna lipa w ogóle nie wchodzą:(

A przez tą dużą czcionkę i to wąskie pole forum to normalnie dostałem oczopląsów

A ja mam takie pytanie. W jakim celu zmienia się wygląd forum? Czy to w czymś pomaga, przyciąga, więcej się będzie pisało, czytało? Jaki jest sens zmian? Nowe modele samochodów, czy sprzętu audio, to rozumiem, trzeba iść na przód, ale forum internetowe? Poprzedni layout i tak był na czasie i pewnie byłby jeszcze długo przez następnych kilka lat.

litości. Czy nie da się zmniejszyć minimalnej wysokości jednego posta? Ktoś skrobnie linijkę tekstu i już 1/3 ekranu zajęta. To jest BEZ SENSU.

A ja mam takie pytanie. W jakim celu zmienia się wygląd forum? Czy to w czymś pomaga, przyciąga, więcej się będzie pisało, czytało? Jaki jest sens zmian? Nowe modele samochodów, czy sprzętu audio, to rozumiem, trzeba iść na przód, ale forum internetowe? Poprzedni layout i tak był na czasie i pewnie byłby jeszcze długo przez następnych kilka lat.

Wiadomo, w jakim celu. Wydatki firmy trzeba jakoś podeprzeć. Nie masz co robić, zrób nowy lay. Nie dało by się jednak tak zrobić, że np. w ramach zmiany layoutu ten pan biorący za to kasę powstrzymał by się do zmiany czcinki na jakąś inaczej nazywającą się? Kasa by poszła, wygląd został by nie popsuty a i koszt był by wygenerowany ;P

to skutki tzw. profesjonalizmu globalistycznego. Ktoś bierze kasę za zrobienie totalnego gówno a reszta próbuje się z niego wydostać.

Czasy normalnosci mamy już za sobą.

Jedna rzecz się mi tyko podoba (poza ogólnym wk......m), to te pokazujące się "o mnie" po najechaniu na nicka. Niestety, jeżeli ktoś ma puste to pole, to wysokość jest za mała - proponuje zwiększyć.

Audiophools - goo.gl/NJkF8

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.