Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opcje które nie działają w Firefox, działają w Explorerze, ale ja tej przeglądarki nie używam i nie chcę używać. Martwi mnie też fakt, że nie mogę nic wkleić.

Też tej przeglądarki ni używam . Używam Mozilli .

W Explorerze działa u Ciebie sprawdzanie pisowni ?

Zróbcie coś z ilością zajmowanego miejsca na ekranie przez pojedynczy post !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wydaje mi się że kolejne robienie zmian dla zmian jest kiepskim pomysłem.

Z psychologicznego punktu widzenia ludzie nie lubią zmian. Czy może chodzi o odstraszenie ? To forum juz dawno przestało być przejrzyste...szit. "ulepszanie jest wrogiem dobrego"

Jesli witryna zaczyna byc denerwująca, poprostu się ją omija.....puk puk jest tam kto myślący?

Chyba najbardziej lubiłem forum Lukara.....

Sorry, ale to jest jakiś disaster. Edycja postów siedzi, opcje zmień styl i mój profil nie działają, no i wklejanie zdjęć też nie pracuje. No nie wiem, nie wiem!!!

Zapomniałem dodać, że poprzednio wszystkie nieprzeczytane posty wyświetlały się na czerwono. Teraz wszystko jest niebieskie, bez znaczenia czy przeczytane, czy też nie!!!

Parker's Mood

Gość partick

(Konto usunięte)

Zróbcie coś z ilością zajmowanego miejsca na ekranie przez pojedynczy post !!!

popieram - to jednak bardziej kompaktowe powinno być.

BTW. ustawianie ilości postów na stronę gdzieś zginęło - a ja bym chciał mieć sto, a nie trzydzieści.

Zapomniałem dodać, że poprzednio wszystkie nieprzeczytane posty wyświetlały się na czerwono. Teraz wszystko jest niebieskie, bez znaczenia czy przeczytane, czy też nie!!!

na jakiej skórce?

Wszystkie zmiany wprowadzone na forum powoli wyprowadzają mnie z równowagi. Nie jest to absolutnie profesjonalne. Przed modernizacją wszystko u mnie działało bez zarzutu, natomiast teraz nie działa większość opcji. Totalana kupa!!!

Parker's Mood

na jakiej skórce?

Na tej w kolorach Barbie! Jeszcze taka ciekawostka - w zakładce muzyka, w wątku kicz w muzyce, wypowiedż toptwenty w poście #27 : il Dottore i toptwenty to ten sam awatar ;) No chyba że il Dottore to ten sam człowiek co toptwenty ;)

Edycja zaczyna działać. To dobry znak ;)

Pozdr, M.

Parker's Mood

Patrząc obiektywnie, to w cale źle nie wygląda, za dużo jest jednak wszelkiego rodzaju upiększaczy, za dużo rozmachu, przez co kompletnie forumowicz nie skupia się na treści - niestety, IP.Board w cale nie dąży do poprawienia tego stanu..... Za czasów Lukara, było to najczęściej odwiedzane i czytane przezemnie forum, teraz, jest na ostatnim miejscu.....

PS: Edycja już działa!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

nie będe taki upierdliwy i przyznam, że od wczoraj nastapiła poprawa kilku knotów

ale mogli byście pomysleć nad tym, żeby post na jedną linijkę nie zajmował tyle samo miejsca co ten na dziesięć wierszy

kółko od przewijania mi sie grzeje :)

najlepsze to jest to "Dodaj odpowiedź" - nie mogłoby to być rozwijane?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Proponuję zamiast "Oceń post pozytywnie (postaw kolejkę)" zmienić tekst na "Zagłosuj na 'Wpis do kosza' ". Po x kliknięciach dany post leciał do kosza. Ikonki nie trzeba zmieniać, obecna przypomina mi kosz z papierowym śmieciem w środku więc się idealnie nadaje.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Gość partick

(Konto usunięte)

Jeszcze taka ciekawostka - w zakładce muzyka, w wątku kicz w muzyce, wypowiedż toptwenty w poście #27 : il Dottore i toptwenty to ten sam awatar ;) No chyba że il Dottore to ten sam człowiek co toptwenty ;)

ktoś komuś, podp... avatara.

Proponuję zamiast "Oceń post pozytywnie (postaw kolejkę)" zmienić tekst na "Zagłosuj na 'Wpis do kosza' ". Po x kliknięciach dany post leciał do kosza.

Rzecz była już dyskutowana tu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam ekran 1600x1200, plamka 0.24mm (maly piksel i stare oczy).

Przegladarka Chrom.

Zawsze powiekszalem czcionke (Ctrl+rolka) i w silniku Lukara to bylo poprawnie ustawione na [table width="100%" /] i sie poprawnie skalowala tylko czcionka, a tabela zawsze trzymala sie ekranu.

Tutaj tak nie jest i powiekszenie czcionki rozwala tabele poza obszar ekranu (sprawdzilem i to nie sa tabele ale paragrafy, i to jest jeszcze wieksza kupa niz sadzilem).

To sie zachowuje jeszcze poprawnie przy powiekszeniu okna do 150%.

Ale ja potrzebuje 175% i 200%, bo tak mala plamka niestety daje mala czcionke.

To bardzo utrudnia czytanie.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

• Administratorzy

Dlaczego przy zamianie silnika spadłem z kategorii Klubowicz do kategorii Użytkownicy? Składkę klubową mam opłaconą do maja 2012.

Jedynie grupa jest wyświetlana jako "użytkownicy". Poprawimy to. Dostęp do artykułów i innych funkcji działa prawidłowo.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

To forum przestaje być już czytelne, oczywiście zaraz powyłaczam co popadnie, łącznie z grafikami i wtedy można czytać.

SITE!!!! TREŚĆ JEST NAJWAŻNIEJSZA!!!!

Hmm i tych wodotrysków już teraz wyłączyć się nie da, czy się mylę???

A Kolega co reklamuje :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Marketingowe czasy i hujowizna z tym związana (czyli wymagania korporacyjne) wymyślają i ustanawiają cały czas nowe standardy, które próbują kształtować nasze życie - wszyscy potrzebujemy tylko troche więcej czasu żeby się dopasować ;-)

>a spece od mediów zastanawiają się nad tym jakoby wszyscy oglądali i mieli reklame po wszystkich stronach dupy :-) TYLKO TO JEST WAŻNE!

musicie się dostosować do nowych warunków, albo zamilknąć.

A vogel`s reklamuje, a co! :) Tylko AS wolno coś reklamować? A SA co niby reklamuje, no chyba nie prawdę objawioną? Widać jak na dłoni, że.... Moderację reklamuje! :) A Palton co może reklamować? Gogle podwodne np może sobie poreklamować, a np taki Frantz, on to co kilka dni coś poreklamuje, także z tymi reklamami to nie takie chop siup jak by się zdawało..... kolego FOX! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Dobrą rzeczą była strzałka pod każdym postem windująca widok na samą górę strony w razie nie zaciekawieniem dalszym przebiegiem dyskusji.

Da się to przywrócić?

-prosze usunac reklamy z prawej strony lub zmniejszyc ich rozmiar

-prosze dolaczyc opcje zmiany wielkosci czcionki forum aby kazda osoba mogla sobie ustawic jaka mu pasuje

-prosze naprawic opcje 'oznacz forum jako przeczytane'....

cdn

rozwiaze to wiekszosc problemow z komfortem uzytkowania forum- jezeli nie poprawicie tego to spadek aktywnosci tego forum spadnie drastycznie jak na innym o podobnej tematyce

pozdr

• Administratorzy

- sidebar można zamknąć tak samo jak poprzednio, wystarczy kliknąć X po prawej stronie

- czcionka jest teraz identyczna jak poprzednio. Jeśli ktoś chce sobie powiększyć to niech użyje opcji przeglądarki (zazwyczaj ctrl i + lub ctrl i -)

- opcja działa, tylko trzeba odświeżyć stronę.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Wszysto się zgadza, tylko ten przycisk prawie niewidoczny, skórka RED

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przywróćcie wyłączenie reklam rozpraszających, meczących zwrok po prawej stronie ( Firefox )

Edytuję : sprawdzam edycję

Edytuję : w sumie po poprawkach nie jest tragicznie .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.