Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

...dziekuje bardzo za info...wolalbym jednak tak bardziej przy swiadkach

...jak widze moderatorzy tez tu zagladaja wiec moze sie wytlumaczy ten ktory to zrobil ...

a wiec jeszcze raz

...chcialem zapytac szanowna moderacje o powody przeniesienia Klubu KKZP na Bocznice...

...Klub whiskey moze byc(mniam) ...Klub piwa moze (pycha) dlaczego KKZP wyautowany???

...jaki punkt regulaminu zostal zlamany? kto zostal obrazony lub poczul sie dotkniety ?

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Moderator, który to uczynił osiągnął najwyższą gęstość w tym wymiarze. Jego działania stały się więc poza zasięgiem naszej percepcji i możliwości zrozumienia. Przyjmijmy zatem werdykt z pokorą.

na ta chwile to jest poza zasiegiem mojej percepcji...i przyjme jego wyrok z pokora a nawet posypie glowe popiolem tylko niech mi to logicznie wytlumaczy....nie no...moze wymagam za wiele....

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• Moderatorzy

a ja poproszę o dodanie w wątkach między numerami stron pustego okienka w które można wpisać na którą stronę wątku bezpośrednio chcemy wejść.

teraz są do wyboru 3 i jak chcę wejść na setną to muszę klikać 30 razy

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Ja też jestem za zniesieniem tych szklaneczek - bo jeden z użytkowników groził mi sądem, a na dodatek napisał, że mam kilka kont, z których piszę, dajac do zrozumienia, ze sam sobie te punkty nabijam. Mam ich trochę, to fakt, ale nie mam na to żadnego wpływu. Tak wiec optuję za zniesieniem tej funkcji, bo jak widac wywołuje zupełnie niezdrowe emocje.

Bum nie przejmuj się zazdrośnikami:) Niech słyszą więcej jak najdłużej!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fish75 z takim wynikiem to po zapałki możesz lecieć Bumowi:) ale biorąc pod uwagę stosunek do liczby postów to no,no...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ale biorąc pod uwagę stosunek do liczby postów to no,no...

...widocznie pisze o samych waznych i nurtujacych innych sprawach i oni podzielaja moja madrosc ...

sam nie wierze w to co napisalem...

a ja poproszę o dodanie w wątkach między numerami stron pustego okienka w które można wpisać na którą stronę wątku bezpośrednio chcemy wejść.

teraz są do wyboru 3 i jak chcę wejść na setną to muszę klikać 30 razy

Już jest - klikasz na "Strona aa z bb" i pojawia się okienko do wpisania numeru.

próbowałem dopisać opinie o sprzęcie - model się dopisał ale go nie widać - a ponowna próba dopisania kończy się komunikatem

[#10CCSS01A] W bazie istnieje już rekord, którego pole Nazwa ma taką samą wartość.

PS.

chodzi o Chario Syntar 523R

• Redaktorzy

próbowałem dopisać opinie o sprzęcie - model się dopisał ale go nie widać - a ponowna próba dopisania kończy się komunikatem

[#10CCSS01A] W bazie istnieje już rekord, którego pole Nazwa ma taką samą wartość.

PS.

chodzi o Chario Syntar 523R

Prośba o ponowną próbę - ww model wisiał jako "do zatwierdzenia"

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Tylko dobry pakiet antywirusowo-szpiegujący i tylko zainstalowany na "świeżym systemie".

Tylko tzw bezpieczny kanał może uniemożliwić podsłuch klawiatury...

Kiedyś odpowiedni soft był nieodłączny przy wprowadzaniu PIN`u do karty...

Ale to też jak wszystko zeszło na psy...

Wszystko jest podsłuchiwalne.

Zabawa w zabezpieczenia to również wyścigi, ten kto pierwszy (na czystym systemie); ma przewagę...

Kiedyś sprzęt i system op. były proste jak budowa cepa. Sam "grzebałem" po kompie asemblerem, C,...

Wszystko było przewidywalne.

Teraz i sprzęt i system są złożone, oczekiwania ogromne. Pisze się językami zapewniającymi pracę zespołową i szybki postęp. Przy okazji generuje się mnóstwo kodu, nad którym już nikt nie panuje... ;)

Na dobrą sprawę, w kodzie jest mnóstwo luk.

A zresztą, co z tego, jak i tak procesor realizuje to co chce system operacyjny, albo coś jeszcze...

Czy są jakieś zabezpieczenia uniemożliwiające podsłuchanie hasła podczas logowania na forum?

Tak na moje oko to leci nieszyfrowane.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Hasła w bazie IPBoard są szyfrowane, w przeciwieństwie do starego forum Lukarowego, gdzie szyfrowane nie były.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.