Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki macie system operacyjny, jaką przeglądarkę, jaką wersję przeglądarki?

Nie raz już pytałeś i nie raz dostałeś odpowiedź bez względu na system operacyjny i przeglądarkę.

Problem powraca sporadycznie i nieregularnie, tak więc problem leży po stronie silnika, serwera forum czy też "niedojstwa" obsługi technicznej.

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

Póki co chodzi ale co to za chodzenie ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja tam nie wiem, u mnie na wszystkim śmiga, tj. kompy z WIN7 i androidy. Wszystkie popularne przeglądarki i najnowsze wersje(automatyczna aktualizacja)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Ta informacja dostępna jest w profilu użytkownika.

No ale to nie ranking.

PS. Sprawa mnie zainteresowała jak zobaczyłem (10.03 na dzień) w jednym z profili.

Firefox (16.0.2)

Aktualna wersja Firefoksa, to 27.0.1 - jakby co, to darmo jest ;)

Co Ty chcesz wiedzieć bo nie kumam? W profilu jest średnia z całości a na stronie głównej bieżąca oraz lista najbardziej aktywnych w ogóle.

I tu może być pies pogrzebany skoro jednym działa a drugim nie.

Panowie włączcie automatyczne aktualizacje!. No chiba, że ktoś nie może...to wtedy autopatcher zostaje:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja tam nie wiem, u mnie na wszystkim śmiga

fox, Ty jesteś poza wszelkimi podejrzeniami ;)

U mnie lepiej forum śmiga na desce bez procesora i prądu, przecie piszę to wszystko z jaskini.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Spoko, ja pytałem o średnią ilość wpisów dziennie - a tego w tych statystykach, które podał eMeReKo, nie ma.

Wiesiu, nie ma co wnikać, to tylko zimna statystyka, poza tym sam jesteś na 6 pozycji :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

O takich sprawach piszemy w wątku dedykowanym przez właściciela Forum:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Niejaki ilDottore zbanowal mnie w temacie o wydarzeniach na Ukrainie.

Uważam to za szczyt bezczelności i moralnego skarlenia.

Jeżeli zaklada sie wątek, to chyba po to, żeby dyskutować a nie po to, żeby działać jak bolszewicki cenzor.

Brawa dla irlandzkiego kryptokomucha!

Caro mio,

Nie wyleciałeś za dyskutowanie, bo to dopuszczam w moich wątkach, nawet off topic.

Wyleciałeś za chamskie odzywki.

Więc albo naucz się kultury dyskusji albo przestań się mazać jak jakiś metroseksualista tylko przyjmij po męsku na klatę konsekwencje swoich działań.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

O takich sprawach piszemy w wątku dedykowanym przez właściciela Forum:

Ukryta Zawartość

O jakich sprawach? ;-)

Ukryta Zawartość

to prawda

zalecamy Firefoxa w najnowszej wersji

odradzamy IE (bo IE zawsze sprawiał problemy)

jak są jakieś problemy proponujemy wyczyścić dane przeglądarki (historię, cookies, pamięć podręczną itd)

Ja tam nie wiem, u mnie na wszystkim śmiga, tj. kompy z WIN7 i androidy. Wszystkie popularne przeglądarki i najnowsze wersje(automatyczna aktualizacja

cieszę się i pewnie u 90% użytkowników jest ok

ale i tak będziemy próbowali rozwiązywać zgłaszane problemy

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Gość

(Konto usunięte)

A i zbanowani mają satysfakcję!:))

Ty weź się zdecyduj.

Bo ostatnio na Twoją prośbę i po obietnicy, że nie będziesz śmiecił w temacie, Cię odbanowałem.

To znowu mam Ci sprawić satysfakcję czy jak? Bo nie rozumiem.

....

A po co mi nowsza? W zasadzie nie uzywam, Kobiety też nie wymieniam na nowszą wersję... chociaż uzywam :)

...

cieszę się i pewnie u 90% użytkowników jest ok

ale i tak będziemy próbowali rozwiązywać zgłaszane problemy

Bo te 90% to martwi użytkownicy a im nic nie przeszkadza. :)

Te pozostałe 10% robi ruch na forum.

PS. A Fox się jedynie podlizuje :).

Jar1, podpadniesz moderatoru, bo była prośba w temacie, gdzie wiesio dostała banana, żeby nie odpowiadać na jego posty do czasu odwieszenia kary. Ktoś kiedyś taką prośbę moda olał i chyba dostał banana czy ostrzyżenie, nie pamiętam za bardzo, pijany byłem.

Stąd uwaga taka prośba, żeby ktoś potrafiący dorobił tabliczkę pod nickiem usera 'zbanowany do xx.xx.' albo 'tym użytkownikom nie odpowiadamy', bo strach odpisywać na posty nie sprawdzając przed odpisaniem czy aby dany user nie dostał za któryś z ostatnich 100 postów banana, a moderator po którymś z nich prosił grzecznie, żeby nie odpisywać, bo jak ktoś odpisze to go zaboli okrutnie, tak?

• Administratorzy

Zdaje się, że powinny już być OK. Gdyby ktoś nadal miał problemy z przyciskami prosimy o zgłoszenie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ciekawe zagadnienie mojego postu

>>>>Napisano dziś, 12:07

>>>>Użytkownik tomaszE edytował ten post dziś, 11:28

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

Sory, ale nie wyciąłeś bzdury, która spowodowała reakcję. Jesteś niekonsekwentny.

Edit mod

Przeniosłem z wątku "Czy rip z płyty jest 100% odzwierciedleniem sygnału"

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Sory, ale nie wyciąłeś bzdury, która spowodowała reakcję. Jesteś niekonsekwentny.

Sorry, ale wczoraj miałem ciężki dzień, nie zaglądałem na forum. I dziś czekało ponad 20 zgłoszeń do moderacji i ogromny śmietnik do wysprzątania.

Jeśli tak lubisz porządek i domagasz się go, co do kropki i przecinka, to na przyszłość proponuję, na początek działać w sposób właściwy, czyli zgłaszać na panel posty prowokujące do kłótni. A nie odpowiadać równie prowokacyjnie w stylu "co bierzesz, podaj źródło", eskalując pyskówkę i mnożąc śmietnik.

Później domagasz się od moderacji analizy każdego postu i wycinania wszystkiego do spodu, gdzie wcześniej sam w znacznym stopniu przyczyniłeś się do wygenerowania syfu wymagającego sprzątania. Jeśli chcesz stawiać żądania, to nie przyczyniaj się do konieczności ich powstawania.Tak się bawić nie będziemy, bo to podpada pod najzwyklejszy trolling.

SlawekR nie musiałeś wycinać całego posta, teraz te zacytowane odpowiedzi do wpisu, którego nie ma trochę dziwnie wyglądają.

Sorry. Ale tak jak wyżej napisałem. To jest konsekwencja rozległości śmietnika i faktu, że zamiast prawidłowo zareagować zanim się rozlało po całym wątku, dopuściliście do eskalacji pyskówki i offtopa. Teraz takie są skutki. Trudno usunąć syf, nie naruszając merytorycznej konsekwencji dyskusji.

Nie ja tu jestem źródłem całego śmietnika i problemów. I nie do mnie proszę kierować w związku z tym uwagi. To Wy , jako uczestnicy dyskusji, powinniście reagować zawczasu za pomocą dostępnych narzędzi. A nie stawiać sobie kolejki za feralne posty, im bardziej obraźliwe tym więcej kolejek. Bo nie tędy droga.... Jeśli nie zmienicie nastawienia i ogólnego "klimatu" to i tabuny moderatorów nie pomogą.

Gość Gość

(Konto usunięte)

O widzę , że się pojawiłeś.

Już chyba prawie tydzień temu zadałem Ci pytanie, dlaczego i kto usunął z tego tematu mój wpis. Wpis tyczył sie dziwnej migracji tego tematu. Do tej pory nikt mi nie udzielił odpowiedzi na jakiej podstawie moderacja wycięła ten wpis.

Menu rozwijane po najechaniu na nick się rozwija.

Nie działa przycisk odpowiedz i cytuj selektywnie - pod postami.

Pisząc twego posta nie załącza się po naciśnięciu przycisku napisz. Dopiero po wejściu w więcej opcji. Konfiguracja jak napisał Twonk XP i Firefox. Na IE7 to samo.

Dzieje się tak od czasu do czasu. Po okresie sprawnego działania. nie bardzo zauważam tu związek z działaniami usera.

Mam pytanie takie głupie...

Kto mi wytłumaczy jak krowie na rowie w jaki sposób można tutaj wrzucać foty normalnych rozmiarów (bez miniatur)

i jak to robicie, że pod (czy nad) każdym kolejnym zdjęciem jeszcze tekst można wpisać?

No kurka wodna dziesięć lat zaraz będzie jak na tym forum jestem i ni cholery rozkminić tego nie mogę :(

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.