Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty modrzewku dalej nie łapiesz o co chodzi. Może jednak zdecydujesz się w końcu na ten Geriavit? Pomóc to Ci już raczej nie pomoże, ale ponoć nieźle smakuje.

cholera, te trole to nawet takiego oficjalnego wątku nie uszanują. Sodomia i gomoria panie, koniec świata. I co gorsza to je zaraźliwe.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pytanie do moderatorów.

Czy każdy aspekt naszego życia kojarzy się wam z polityką??

Słuzba zdrowia to polityka, szkolnictwo pewnie też, religia, o jak najbardziej.

Przecież wy w paranoje popadacie.

Gość _harry

(Konto usunięte)

(...) skoro nie będzie możliwości wyświetlania wszystkich wątków na jednej stronie to może przynajmniej będzie możliwość wyboru numeru strony do której chcemy się udać - przeklikiwanie po 5 stron jeśli wątek ma 300 aby się dostać do wpisów sprzed roku to kłopot.

• Administratorzy

Myślimy jak zrealizować kwestię linków. Czy zrobić "przyjazne linki" czy zastosować jakieś inne rozwiązanie. W linku móglby być numer strony i wedy można by ustawiać odpowiednią za jego pomocą.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Wątek o tym tytule już jest, proszę spowodować zmianę tytułu wątku bo to wprowadza zamieszanie ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Wątek o tym tytule już jest, proszę spowodować zmianę tytułu wątku bo to wprowadza zamieszanie ;-)

>

Ukryta Zawartość

Ba... takie cuda to dopiero silnik nowego forum potrafi. Chyba że któryś z kolegów z Site się zlituje...

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

_harry, 31 Lip 2010, 16:15. Popieram .

Bardzo wkurzające jest klikanie po 5 stron ..

na stronie jest sporo miejsca i można tam śmiało umiescić 20 stron ,albo umożliwić przechodzenie do konkretnej strony .Czy to jakiś problem techniczny zrobić coś podobnego ?

Za głodne kawałki w takim stylu:

Te dzisiejsze przepychanki są tak ponure że aż komentować się nie chce.

Dla przeciwwagi - taki oto dowcip przeczytałem:

Pod pałacem prezydenckim koło krzyża stali ludzie z transparentem:

"Nie zapomnimy o mordzie naszego prezydenta"...

Podeszła do nich starsza osoba i powiedziała:

"Trudno będzie o niej zapomnieć, taka sama morda jest jeszcze w Sejmie"

Typek o ksywce mlb nie powinien moderować tego forum!Człowiek zajmujący jakieś tam stanowisko, a jakby nie było moderator nim jest, wymaga przynajmniej podstawowego morale, a w/w nie dysponuje nim nawet odrobinę.

Tego typu dowcipy to pod budką z piwem w gronie szczerbatych kolegów!

Z tym kasowaniem wpisów to moderatorów z lekka nie popierdzieliło? Jak ktoś wypisuje idiotyzmy to już nie można nazwać rzeczy po imieniu? Chyba zacznę sobie swoje wycięte wpisy gdzieś zapisywać na boku i kiedyś opublikuję hurtem jako alternatywną historię bocznicy.

Jestem Europejczykiem.

Proszę szanownych moderatorów o zaprzestanie praktyk cenzorskich. Jak już wspomniałem w założonym przez siebie zlikwidowanym watku, popieram chęc podniesienia poziomu forum, jednakże metoda polegająca na arbitralnym usuwaniu bez podania przyczyn i bez ostrzeżenia jest niedopuszczalna. Podobnie jak teksty w stylu jak się nie podoba to idźcie gdzie indziej. Jeszcze raz powtórzę, że dziwi mnie egzystowanie na forum wątków, w których jest masa wpisów nie na temat, pełnych wulgaryzmów i niesmacznych żartów, obelg itp. I jakoś szanowni panowie moderatorzy nie raczą zareagować chociażby poprzez wpis ostrzegawczy. Natomiast doszukiwanie się potencjalnego bicia piany na podstawie tylko tematu watku jest karygodne i niczego nie zmieni. Niestety charakter ludzki jest jaki jest i zawsze w populacji znajdzie się pewien procent osobników o niezdrowych skłonnościach. Nie uzasadnia to jednak w żadnej mierze cenzury prewencyjnej, z która mieliśmy doczynienia wczoraj. Tak mi się wydaje, że z tego rodzaju praktykami mieliśmy doczynienia w przeszłości i nawiązywanie do tej tradycji nie wroży niczego dobrego dla tego forum.

Ja bym chciał, by BYŁA TAKA MOŻLIWOŚĆ, że w konkretnym wątku chcę mieć (i poczytać) wpisy tylko 1. forumowicza...

Tzn. otwieram dany wątek, gdzieś tam [trzeba wstawić rameczkę] wpisuję nick czyje wpisy mnie interesują i mam wpisy tylko tej osoby w danym wątku.

I tego mi brakuje. (Piękny odsiew śmieci i wpisów osób, których nie chcę czytać.)

Pyszna dyskusja toczy się w "różne kostki do wzięcia". Może ktoś posprzątać?

Myślałem że jak to forum sięgnie dna to się odbije a ono zaczęło drążyć tunel :/

Nietety znowu śpicie Panowie Moderatorzy. Cenzurować to potraficie (patrz mój wpis wyżej - oczywiście bez żadnej reakcji), a to co się dzieje w wątku różnie kostki do wzięcia to was w ogóle nie interesuje !!!!!!!

Proponuję, wzorem forum pentaxa, dodać do regulaminu i stanowczo(!) przestrzegać:

(cyt.)

"Nie tolerujemy chamstwa, łamania prawa oraz wszelkich zachowań nie na poziomie. Nie dyskutuj o polityce, religii oraz innych, równie kontrowersyjnych tematach"

• Redaktorzy

Popieram Pawcia. Chętnie wprowadzimy i będziemy rygorystycznie przestrzegać zakazu poruszania tematów polityczno - religijnych, jednak w kościach czuję, że zaraz podniesie się larum :-(

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

"wszelkich zachowań nie na poziomie."

Kto (jak ocenić jego poziom) będzie to pilnował.

Dlaczego niby nie ma być polityki?

Jest getto "Polityka" - chcecie likwidować getto tak skwapliwie i trudem założone?

Przerażające jak to zależy widzenie problemów od miejsca zasiedzenia.

Rozumiem modów - mniej roboty ale to nie jest argument.

Chyba, że chcecie by forum równało do poziomu zainteresowania forum HIFIiM.

Całkowita wolność słowa bez wulgaryzmów (nie mylić z epitetem lub porównaniem) i wycinania wpisów jak leci (bez podania przyczyny) rwąc dyskusje doprowadzając ją do bezsensu.

Póki co jest tak - co moderator to wycina z innej perspektywy. Niedługo sami siebie bedą wycinać.

Tego chyba nikt nie chce.

Mam nadzieje, że hasłem przewodnim CZY TEŻ PODSUMOWANIEM nadchodzących zmian nie będzie:

"FORA ZE DWORA NA INNE FORA"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, poprzeglądaj w wolnej chwili

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Moim zdaniem forum może służyć za przykład. Proste i jasne reguły, wszyscy je bez żadnego spinania przestrzegają i jakoś przybywa użytkowników. Nikt nikogo nie wyzywa, zero przekleństw, chamskich epitetów jednocześnie kompletnie bez żadnego "nadęcia" czy "ą" i "ę". Po prostu bardzo miła i fajna atmosfera.

Wyobrażasz sobie taką w wątkach religijno-politycznych tutaj? Nawet w "różne kostki.." się wyzywają i rzucają mięsem.

Ukryta Zawartość

Pamiętać należy, że siła tego forum jest różnorodność i jako taka demokracja oraz "inność ;).

Po prostu potrzebni są stabilni, wytrwali, rzetelni moderatorzy - to wystarczy.

Masz przykład dzisiaj w "STEREO" jeden troll robi co chce bo dziś moderacja ma wolne.

xniwax, 22 Sie 2010, 13:51

>Pamiętać należy, że siła tego forum jest różnorodność i jako taka demokracja oraz "inność ;).

przykład inności.

dziękuję, wolę kulturę i merytoryczne treści.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Od eliminowania takich przypadków jest moderacja. Nierychliwa jak widać.

Zastanów się jak ktoś kto już ma ente konto na forum dalej co kilka miesięcy może na nim takie rzeczy robić.

I co Ci wychodzi. Niedowład moderacji czy wina forum?

Poza tym z tego co niby wiadomo na nowym silniku forum takich rzeczy nie będzie lub będzie mniej.

• Redaktorzy

Wyrwałem chwasta ("łukasika_"), sprawa trafiła do Administratorów, którzy powinni otoczyć go (i jego ewentualne klony) stosowną opieką.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

a tak to robi admin z www.pecetowiec.pl

Pokerface

Reżyser

Pokerface jest nieaktywny

Domyślnie

lejna siec zablokowana multimedia.pl z Gdyni bodajze

inetnum: 89.230.128.0 - 89.230.151.255

netname: MULTIMEDIA

descr: Multimedia Polska S. A.

descr: Cable Internet Voice Provider

descr: Node Inowroclaw-Automatic Serwis

country: PL

admin-c: MA7021-RIPE

tech-c: MA7021-RIPE

status: ASSIGNED PA

mnt-by: MULTIMEDIA-MNT

source: RIPE # Filtered

role: MULTIMEDIA ADMIN

address: Multimedia Polska S.A.

address: ul.T. Wendy 7/9

address: 81-341 Gdynia

address: Poland

phone: +48177887999

fax-no: +48177887480

abuse-mailbox: [email protected]

spamer byl z ip 89.230.148.153 ale ja nie mam czasu i ochoty czekac az admin sieci mi laskawie odpisze czy userzy maja stale czy zmienne ip.

Jesli otrzymam odpowiedz pozostawie jedynie ip spamera zablokowane jesli nie, wisi cala podsiec.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Chłopaki, za chwilę będzie nowy silnik. Problem banowania więc zniknie, bo będą do tego porządne narzędzia.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.