Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne więc, ze jako tak dobry strateg jednocześnie ryzkował zatrucie....kiedy rozlegały sie w nieludzkiej zamglonej chemicznie głuszy jęki dobijanych bronia palna spokojnie trawił nie biorąc pod uwagę tego, że mogli wysypać mu trutki do kaszy np.... nie łączy sie to wszystko w całość...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

,,a-Trolling...

A Smoleńsk???? Jak w takim razie było z tą wspaniałą partnerską współpracą w sprawie "katastrofy" Tu 154. Dziś przeczytałem z Gazecie Wyborczej, że Putin to człowiek radziecki...To jak to jest? Radzieckiemu człowiekowi oddaliśmy tak ważne śledztwo kupując w ciemno wszystkie ich ustalenia??!!!,,

Śledztwo śledztwem a katastrofa katastrofą.

Wiesz co to jest związek przyczynowo skutkowy? Zdajesz sobie sprawę z tego, że czas nie płynie wstecz?

Czytając różnych nawiedzonych można by pomyśleć, że dowodem na zamach jest aneksja Krymu.

Jestem Europejczykiem.

A to ciekawe!

Podsumowując temat skrótowo uważam osobiście, że przyczyny katastrofy były takie jakie były, tzn. wieloletnie zaniedbania, tumiwisizm, trepactwo oraz polityczny parasol rozpięty nad usłużnymi karierowiczami w rodzaju Błasika czy Klicha.

Patrząc na obiektywne czynniki ta katastrofa musiała się wydarzyć i aż dziw bierze, że nie wydarzyła się tak późno.

Co do ustaleń, powtarzam - ustaleń komisji wiekszych zastrzerzeń nie mam, aczkolwiek mocno dziwi mnie jedna rzecz. Według mojego doświadczenia w miarę badania materiału dowodowego pewne ustalenia konkretyzują się a ramach tego śledztwa było na odwrót. Były zeznania wedłóg których Błasik opierdolił pilotów, rozpoznano jego głos a po pół roku odczyty stały sie nieczytelne i tak dalej.

Według mnie ustalenia ekspertów zostały rozmydlone i czasem zatarte ale nie dla chronienia polityków o czym tak krzyczy ruski agent Macierewicz tylko dla chronienia wojskowej kliki.

Osobiście przekonania o wyjaśnieniu czegokolwiek przez domniemaną ekipę PiS nie podzielam, bo to najarana ideologicznie banda głupków sterowana z Moskwy niezdolna do wyjaśnienia czegokolwiek.

Jestem Europejczykiem.

Osobiście przekonania o wyjaśnieniu czegokolwiek przez domniemaną ekipę PiS nie podzielam, bo to najarana ideologicznie banda głupków sterowana z Moskwy niezdolna do wyjaśnienia czegokolwiek.

Piąta kolumna, jako żywo, jeszcze pod pozorem wrogości do Rosji gotowi wypowiedzieć jej wojnę (jak by doszli do władzy), by później dać się pokonać i stać jej zależną.

Piąta kolumna, jako żywo, jeszcze pod pozorem wrogości do Rosji gotowi wypowiedzieć jej wojnę (jak by doszli do władzy), by później dać się pokonać i stać jej zależną.

i kto tu jest piątą kolumną

,,Oba dokumenty, zarówno raport MAK jak i Millera, wyglądają na obiekty kuriozalne, jakby sporządzone na kolanie, o czym wcześniej wspomniałem w swojej prezentacji na II Konferencji Smoleńskiej. Wydaje się, że tak niespotykany sposób prowadzenia dochodzenia i sporządzenia obu raportów będzie materiałem na przyszłe prace magisterskie i rozprawy doktorskie.,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

nie uciekł tylko wycofał się na z góry upatrzone pozycje.

Poszedł zakręcić zawór z mgłą i zameldował prezesowi wykonanie zadania.

Teraz poparcie będzie rosło.

czytając wypowiedzi lemingów zaczynam wierzyć w to, że tam nie było pilota, samolot pilotował Prezydent Kaczyński a, że dopiero się uczył to nie wylądował, zahaczył o brzozę i boooommmm!!! a jak ktoś się interesował lotnictwem to wie, że manewr lądowania jest trudniejszy niż start:)) myślę, że całe śledztwo można już uważać za zamknięte :))

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

czytając wypowiedzi lemingów zaczynam wierzyć w to, że tam nie było pilota, samolot pilotował Prezydent Kaczyński a, że dopiero się uczył to nie wylądował, zahaczył o brzozę i boooommmm!!! a jak ktoś się interesował lotnictwem to wie, że manewr lądowania jest trudniejszy niż start:)) myślę, że całe śledztwo można już uważać za zamknięte :))

Zapomniałeś jeszcze o jednym ważnym generale, który oprowadzał prominentów po kokpicie, a załodze umilał czas śpiewając wiązankę pieśni żołniersko-patriotycznych - tym:

"Lotnik - skrzydlaty władca świata bez granic

Ze śmierci drwi, w twarz się życiu głośno śmieje.

Drogę do nieba skraca, przestrzeń ma za nic,

Smutki mu z czoła pęd zwieje.

Jak mocno silnik gra, jak śmiało śmigło tnie!

Już ginie pośród chmur najśmielszych orłów niebotyczny ślad,

Nie straszny mrok i mgła, nie straszny wiatr, co dmie,

Jesteśmy od Ikara mędrsi o tysiące lat!"

Taką śpiewali wraz z Prezydentem wszyscy pasażerowie :))

Premier Tusek rusza w kraj, wypożyczył quady

Polną drogą jedzie, bo nie ma autostrady

Nagle mina, straszna mina, talib Matko Święta!

Nie to tylko obrażona, mina prezydenta!

Donald marzy, żeby było miło

Donald marzy, żeby się spełniło

Donald marzy, żeby polskie ludzie

Donald marzy, taplali się w cudzie

Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to,

Żeby do kosmosu doszedło się pieszo!

Leci premier a z nim Rząd, lecą do Brukseli

Z góry patrzą na stadiony, które chcieć by mieli

Lecz w podróży tej podniebnej odczuwają braki,

Bo samolot którym lecą, rąbnęli bliźniaki!

Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to,

Żeby do kosmosu doszedło się pieszo!

Idzie premier hop sa sa, podwyżkami dzieli

Ma ukrytych złotych sto dla nauczycieli

Lech prezydent pyta go, gdy Donalda spotka

Skąd Ty kasę na to masz? Wygram w totolotka!

Żeby mu dopomóc pomarzcie razem z nim

Chcieliście Irlandię, a macie czeski film!

Nie - booooom!, lecz - bziuuuuuuu! To raz. A po wtóre: proszę nie obrażać Pana Prezydenta Kaczyńskiego. Nie głosowałem na Niego, ale demokracja polega na tym,że szanowałem wybór większości. I tylko takie buce, jak przemki s - wszystko mi obrzydzają...:((

lecz - bziuuuuuuu!

To jest "zastrzeżone" prawem autorskim na tym forum (kolega 'SzuB') ;-)

samolot pilotował Prezydent Kaczyński a, że dopiero się uczył to nie wylądował, zahaczył o brzozę i boooommmm!!!

Widzę że pojawił się nowy trop. Czy zespół "ekspertów" Antoniego o tym wie ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To jest "zastrzeżone" prawem autorskim na tym forum (kolega 'SzuB') ;-)

Widzę że pojawił się nowy trop. Czy zespół "ekspertów" Antoniego o ty wie ?

Wiem, Kolego Lechu!:) Na ździebko ukradłem "kopyrajt" od SzuBa. PS - jak w końcu jest "bziuuuuuuu" po duńsku?

Wiem, Kolego Lechu!:) Na ździebko ukradłem "kopyrajt" od SzuBa. PS - jak w końcu jest "bziuuuuuuu" po duńsku?

Mieści się w pięciu taktach to chyba wolno ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A akcent - gdzie?:)

:-)

• 2 tygodnie później...

Bziuuuuuuuuuuu:

Ukryta Zawartość

Ten biedny idiota pomylił brzozę z płotem. Wiwat paranoja! Wiwat smoleńczycy!

Ukryta Zawartość

NAPISANE W TEMACIE GDZIE LEMINGI DYSKUTUJĄ O "FAKTACH" WYSSANYCH Z PALUCHA ANODINY:

No paczta - taki Areo! - szacunek. Przyszedł, nogą tupnął i już nie ma ni tomusia, ni dochtórka.

Muszę Cię niestety rozczarować. Nie ma mnie tam bo najzwyczajniej w świecie zostałem przez naczelnego leminga tego tematu zbanowany.

Dałem mu ponad 160 stron SAMYCH FAKTÓW w pdf.

Naczelny leming nie był w stanie tego intelektualnie przetrawić, więc mnie zbanował. To łatwiejsze niż przeczytać te 160 stron FAKTÓW.

Dlatego tam mnie nie ma.

Czy wyjaśnienie Cię zadowala?

Edit mod

W związku ze zgłoszeniem ze strony zainteresowanej, ostrzeżenie na konto + 3 punkty.

Obraźliwe epitety pod adresem innego użytkownika forum, prowokujące do kłótni o charakterze personalnym.

Proszę powstrzymać się od takich zachowań.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Biedny, naiwny Szub ;)

Gdzie tam naiwny, po prostu uważny czytelnik:

Ukryta Zawartość

Skoro nawet oficjalny "organ" papy geszefciarza wyśmiewa pseudonaukowca cieszewskiego, to coś jest na rzeczy.

Czyżby uj na kaczych łapach i jego "expierdzi" mieli już przesrane u ojdyra ?????

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.