Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

A nie takie co wierzy beton-Antkowi i jego wybitnym "ekspertom" ?

Etam! Bywa, że sam cosik wyłonacy!:-)

Ciekawe kiedy pierwsi Poacy któzy wiedzą jak to było naprawdę zaczną puszczać farbę... Do mnie hipoteza maskirowki coraz bardziej przemawia. Czy to nie dziwne że nie ma zapisu z monitoringu z momentu wylotu delegacji? Dlaczego zniwelowano hangar samolotu rządowego na wojskowym Okęciu? Co z tym niby śniegem, który na zdjęciach satelitarnych sprzed zamachu leżał DOKŁADNIE tam, gdzie znaleziono później szczątki samolotu? Czy to był TEN SAM SAMOLOT, który wyleciał z Okęcia? Co ze zwłokami na miejscu? Początkowo NIKT NIE WIDZIAŁ ŻADNYCH ZWŁOK!!! Szczątki ludzkie pojawiły się DOPIERO, GDY PRZYJECHAŁY TRUMNY!!! Czy więc truny służyły Rosjanom do przywożenia czy do wywożenia zwłok?

O. Takie, na przykład...
535116751290ce0b27971242be3fd789,2,0.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

535116751290ce0b27971242be3fd789,2,0.jpg

Mnie rozwaliła informacja w sprawie górników : " rząd osiągnął kompromis, udało się uniknąć zamknięcia 4 kopalń "

a jeszcze 2 dni temu Ewa Kopacz twierdziła, że zamknięcie kopalń jest niezbędne, aby uratować górnictwo w Polsce :-)))))))

Farsa :-)

Smuga cienia spowija..;-)

Zidiocenie potęguje się. Teraz jak czytam mamy już trzy wybuchy. Jakaś licytacja czy co?

Im kto więcej wybuchów naliczy tym większym patriotą jest!

Jestem Europejczykiem.

Miny wam zrzedną gdy władzę w Polsce obejmą Polacy.

Wówczas poznacie prawdę.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wówczas poznacie prawdę.

Prawdziwi Polacy.

Będą mieli jakieś certyfikaty?

Jestem Europejczykiem.

Prawdziwi Polacy to chyba głównie za granicą mieszkają. Interesują się Polską tylko teoretycznie.

Będą mieli jakieś certyfikaty?

Tak, wydawane przez Antka, potwierdzone przez Jarka ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No, lemingi!

Albo zwierajcie szeregi i poślady albo ogłaszajcie żałobę i wieszajcie białą flagę: MACIE PROBLEM!

Nawet wasz Putin nie wierzy w pancerną brzozę! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Doktorku ale z ciebie leming! No chyba, że Putin tam był w czasie katastrofy, którą wcześniej przygotował:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Doktorze, rozumiem że pan Putin to jakiś twój autorytet?

Mój nie, ale wasz! Przecież z dzióbka pijecie jemu i Anodinie! :)

Już dawno temu poruszany był temat instrumentalnych działań Rosji w sprawie katastrofy smoleńskiej.

Jak przez jakiś czas nic się nie dzieje to ze strony rosyjskiej pojawia się jakaś tzw. "wrzutka".

Jakieś oświadczenie, nowe "zeznanie" cudownie odnalezionego świadka, jakieś niby mimowolnie wypowiedziane zdanie.

Nasze oczadziałe smoleńskiem prawaki natychmiast reagują jak byk na machnięcie płachtą i zaczyna się kolejna zadyma.

Przy czym najzabawniejsze jest to, że mędzący o lemingach ze stuprocentową pewnością zachowują się najgłupiej jak tylko można i zgodnie z interesem Kremla.

Jestem Europejczykiem.

39 wyświetleń w youtube to jakiś żart? I jeszcze ucięta rozmowa...

Prokuratura i jednomyślne media zrobiła z 50 metrów 100 metrów

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Są 3 części - tutaj pierwsza,reszta wyskakuje na YT:

A tutaj wypowiedź człowieka z CIA.

il Dottore ,ja cię błagam, przestań pomagać "prawicowym" portalom zasmiecać internet! Bzdur na różne tematy jest i bez twojej pomocy tetrabajty , chcesz się nimi zaczytywac - Twoja sprawa , ja rozumiem że w tej Irlandii nudzisz sie jak mops a masz szybkie łacze , ale ja tu w Polsce i bez Ciebie czuję się indoktrynowany przez "prawdziwopolskie" media . Ty nie wchodzisz codziennie na Orlen i nie musisz szukając Playboya odkładać na bok prawdy objawionej wyciekajacej z "Do Rzeczy" i "W sieci"

Płacą Ci czy jak ?

Charakterystyczne, że lud smoleński po opublikowaniu kolejnych udokumentowanych materiałów odgrzewa stare kotlety składające się z przypuszczeń, domniemań i uświadczeń. Widocznie fakty mocno im przeszkadzają i o nich dyskutować nie chce.

Jestem Europejczykiem.

Paranoja polega na niezachwianej pewności, nawet jeśli wszystkie fakty obalają przekonania paranoika. Lud smoleński ufundowany jest na paranoi, która - jak wiadomo - jest nieuleczalna.

składające się z przypuszczeń, domniemań i uświadczeń

oczywiscie prawdy objawione adoniny i spolki sa ok i nalezy je lykac jak cieplutki swiateczny boczek

oczywiscie prawdy objawione adoniny i spolki sa ok i nalezy je lykac jak cieplutki swiateczny boczek

Kolejny Jelonek Bambi się odezwał.

To chyba ty z doktorkiem w swojej głupocie i naiwności łykacie ze smakiem szit Antoniego. A teraz to nawet Putin zaczął robić za autorytet.

Jestem Europejczykiem.

zeby uzyc zwyklej retoryki obywatela:

ty to chyba sie z choinki urwales

wierzysz w te wszystkie brednie co ci media wciskaja

biedactwo - zal mi ciebie

udalo mi sie?

pewnie nie - przepraszam masz wieksza praktyke w opluwaniu oponentow

wole brednie antoniego niz adoniny

nastepnym razem postaram sie bardzej jelonku

wole brednie antoniego niz adoniny

Dobrze że chociaż Kolega widzi/słyszy, że Antoni bredzi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mateuszkowi z lenistwa albo ograniczonych możliwości umysłowych nie chce się zapoznać z prezentowaną tu oceną ustaleń poszczególnych komisji.

Ale mimo tego wyskakuje jak Filip z Konopii ze swoimi stwierdzeniami i jeszcze obraża się gdy zostanie mu to wytknięte.

No cóż, widać lud smoleński tak ma...

Jestem Europejczykiem.

il Dottore ,ja cię błagam, przestań pomagać "prawicowym" portalom zasmiecać internet! Bzdur na różne tematy jest i bez twojej pomocy tetrabajty , chcesz się nimi zaczytywac - Twoja sprawa , ja rozumiem że w tej Irlandii nudzisz sie jak mops a masz szybkie łacze , ale ja tu w Polsce i bez Ciebie czuję się indoktrynowany przez "prawdziwopolskie" media . Ty nie wchodzisz codziennie na Orlen i nie musisz szukając Playboya odkładać na bok prawdy objawionej wyciekajacej z "Do Rzeczy" i "W sieci"

Płacą Ci czy jak ?

Ojej, łzy wzruszenia zalały mi oczy!

Jesteś, biedaku atakowany i indoktrynowany przez prawicową prasę? Boże, co za trauma!

Ale jest na to lekarstwo!

Przestań kupować Playboya - rączki na kołderkę!

Kup, jak na porządnego leminga przystało - Wyborczą! Poratuj chłopaków, bo im czytelnictwo spada!

W domku dla zrównoważenia traumy natychmiast odpalaj WSI24 albo Tusk Vision Network - patrz w ekran i chłoń Prawdę!

Największy ładunek Prawdy znajdziesz u Miecugowa w Szkle Kontaktowym (pamiętaj - rasowy leming ma się śmiać gdy to ogląda! ) i w programach funkcjonariusza Lisa i funkcjonariuszki Olejnik.

Podobno nic nie powoduje głębszych ran na korze mózgowej niż dysonans poznawczy.

Regularny kontakt z leming-propagitką przekazywaną przez łże-media pozwoli owym ranom szybko się zabliźnić.

Ja to nie mam problemu przy półkach z gazetami... w ogóle omijam paszę dla lemingów i prawicowe pisma polityczne.

Kupuję "Motor", "Auto Szmatę", CD-Action, wszelkie pisemka Hi-Fi/Video, jakie są na półce i idę do domu.

Nie odczuwam żadnej duchowej traumy z powodu ociekających chamstwem i zwykłym k**ewstwem okładek Newsweeka, przy których Charlie Hebdo to prawdziwy Wersal.

Mam to gdzieś, bo rozumiem, że prosty leming też ma duszę i ta dusza potrzebuje karmy. Choćby tak brudnej i sprośnej, jak Newsweek.

Jesteś za delikatny po prostu! Dzisiejsze czasy wymagają pewnej gruboskórności w kontakcie z mediami! :)

1e0d685db551.jpg

<br />Ja to nie mam problemu przy półkach z gazetami... w ogóle omijam paszę dla lemingów i prawicowe pisma polityczne.<br />Kupuję "Motor", "Auto Szmatę", CD-Action, wszelkie pisemka Hi-Fi/Video, jakie są na półce i idę do domu.<br />

No tego się po Tobie nie spodziewałem - omijasz w sklepach "prawicowe pisma polityczne " , a w domu siedzisz godzinami przed komputerem na "prawicowych" portalach ? Czyżby po prostu skąpstwo ? Oszczędzasz kilka Euro na zakup gazety z uwielbianą prawdą ?

Ja ani nie kupuję prasy "politycznej" , ani nie podniecam internetowymi rewelacjami , ani - w przeciwieństwie do Ciebie - nie wklejam do nich linków w idiotycznej chęci podzielenia się swoją niezdrową podnietą rzekomymi rewelacjami z innymi.

Czyżby po prostu skąpstwo ? Oszczędzasz kilka Euro na zakup gazety z uwielbianą prawdą ?

To nie skąpstwo. Po prostu nie wierzę w niezależną prasę.

Jedni i drudzy realizują swoją linie polityczną. Nie muszę kupować gazet o polityce, by wiedzieć, co w nich jest napisane. Z góry wiem, co napiszą.

Prawda, mój drogi, jest dziś właśnie w Internecie. To takie strony jak Wikileaks pokazują nam prawdę o wspólczesnym świecie.

Także niezależne kanały i portale informacyjne, blogerzy polityczni...

I to jest jedyne źródło INFORMACJI a nie propagandy.

Osoby w pełni niezależne jak np. red.Michalkiewicz nigdy nie będą służyć żadnej sile politycznej, tylko zdrowemu rozsądkowi.

TYLKO w Internecie spotkasz się z poważnymi analizami sytuacji geopolitycznej, jak np. taka:

Ukryta Zawartość

Tego nie znajdziesz w kolorowych gazetkach których misja polega tylko na ostrzeliwaniu przeciwnika, nieważne której stronie służą.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.