Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) niech sie stanie światłość!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

Same pierdoły ....pewnie.

Też tak myslę o tych 400 stronach

Ale Antoni myśli inaczej i już ma sukces na koncie

ciekaw jestem co jutro wynajdzie

jestem pod wrażeniem ;)

Ukryta Zawartość

Ufam, że wybrakowano te materiały.

Bo gdyby je "zniszczono" to kulka w łeb; wszak to wojsko...

Materiały się brakuje po określonym terminie a w sprawach wątpliwych ocenia ich ponowny termin archiwizacji komisja. W wojsku te procedury powinny być bardziej rygorystyczne niż w cywilu, a w cywilu jest jak napisałem.

I nie jest ważna opinia jakiegoś trepa (patrz link), który bredzi coś o nieistotności rejestrów działań. Po ch.. je w takim razie prowadzić.

Całe to pierd... smoleńskie jest wała warte a teraz Antek Smoleński będzie grał na nierozróżnialności przez opinie publiczną słowa "brakowanie" od "niszczenie". Niszczenie jako fizyczne unicestwienie materii jest elementem następującym po brakowaniu.

Wiemy, że w Polsce materiały brakowane dziwnym trafem potrafią funkcjonować w drugim obiegu; może mieć to poważne konsekwencje.

On inaczej nie umie. Peowscy intelektualiści na tym forum tak mają.

Miałeś mnie frustracie ignorować, więc rób to!

W jakim celu wstawiasz tak idiotyczne odpowiedzi?

W celu uzmysłowienie idiotyczności ostatnich n wypowiedzi, w tym twoich. Po pierwsze nie ten wątek.

Jestem Europejczykiem.

Tak zrozumialem ten film o nuklearnym wyburzeniu.

Za młodu (dawno, dawno temu) bawiłem się na podwórzu z kolegą którego ojciec był pracownikiem naukowym Politechniki i ten młody człowiek twierdził że jego tata ma bombę atomową w lodówce ;-). Może to był Antoni M ?

Spokojnie on miał, o ile mnie pamięć nie zawodzi, inne nazwisko ;-).

Winnych nie będzie i chodzi o to żeby ich nie było. I nie tylko PISowi o to chodzi, ale także chodziło o to PO

Podobno wytypowali już kozła ofiarnego. Ma takie jakieś arabskie nazwisko ;-). To by pasowało do pisowskich teorii spiskowych.

niewiele w tej sprawie może już wyjaśnić i tak naprawdę też tego nie chce.

Ale show musi trwać bo się podoba ciemnogrodzianom.

Sprawa niewyjaśniona do końca i wątpliwa pozwala wszystkim zachować twarz i czcić pamięć, a niektórym oszołomom będzie nadal dawała paliwo polityczne.

Wystarczyło przy pierwszym PULL UP zareagować we właściwy sposób i tego "zamachu"/katastrofy (niepotrzebne skreślić) by nie było.

Kto zmusił pilotów do podjęcia takiego ryzyka ? Sami na pewno na to nie wpadli.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mowa była o winnych bezpośrednio. Winni bezpośrednio sa znani. Chciałbyś się teraz przysłuzyć ich rodzinom i ogłosić z trybun i ambon, że są winni - co było wiadomo już po pierwszym raporcie Millera.

Można by ogłosić ten raport raz jeszcze, może z sejmowej mównicy albo na konferencji prasowej.

Wtedy rodziny poszłyby do sądu i zaczęły nagłaśniać winnę pośrednią kancelarii prezydenta i Prezydenta Kaczyńskiego.

Z tego powodu Macierewicz zacząłby szukać kolejnych winnych pośrednich u Tuska i towarzyszy.

Chyba bardzo lubisz ten chocholi taniec, bo chcesz żeby trwał jak najdłużej.

Utrzymywanie stanu medialnego napięcia byłoby na korzyśc PO. Ale mnie nadal odrzucają takie bezwzgledne cwaniaczki udajace gołąbki pokoju. Tego całego Macierewicza to chyba dla siebie wyprosili, Ich ostnia szansa na podtrzymywanie tematu.

ignorowani: jaro_747; ayran

Chciałbyś się teraz przysłuzyć ich rodzinom i ogłosić z trybun i ambon, że są winni - co było wiadomo już po pierwszym raporcie Millera.

Ale ten show (chocholi taniec) ciągnie/podtrzymuje PiS. Kręcą na tym polityczne "lody", a niektórzy członkowie rodzin tych co zginęli w tej katastrofie kręcą też finansowe "lody". Jeszcze raz, jak na pierwsze słowa jedynego rozsądnego obiektu na pokładzie "PULL UP... itd" załoga zareagowałaby tak jak powinna i jak była na pewno szkolona (porzucenie myśli o lądowaniu w tych warunkach), to tej katastrofy/"zamachu" by nie było. Nie byłby tej całej szopki trwającej wiele lat. Wszystko byłoby po staremu. Nikt by się nie zastanawiał czy ktoś prawidłowo wysłał ten samolot z Warszawy i czy piloci mieli wszystkie uprawnienia.

Kto zmusił pilotów do podjęcia takiego ryzyka ? Sami na pewno na to nie wpadli.

Chyba bardzo lubisz ten chocholi taniec, bo chcesz żeby trwał jak najdłużej.

Myślisz że to ja jestem twórcą nowej komisji "badającej" tą katastrofę pod kątem z góry ustalonej tezy lansowanej przez ludzi z obłędem w oczach ?

Tego całego Macierewicza to chyba dla siebie wyprosili, Ich ostnia szansa na podtrzymywanie tematu.

Zgadzam się to może być gwóźdź do trumny PiS. Oczywiście sam Smoleńsk nie wystarczy do tego potrzebna jest tego jeszcze gospodarczo "druga Grecja", ale PiS podwaliny pod tą budowę powoli tworzy. Niestety może mu się udać to budowanie drugiej Grecji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

dasz już spokój z tym: W GÓRĘ?

To kwintesencja tego zdarzenia.

nie jestem biegły w tym zakresie ale zapewne Ty tak, wiec czy mógłbyś mi wytłumaczyć kiedy ów komunikat sie włącza?

Zapytaj Aero, on może wiedzieć dokładnie. Ją nie znam precyzyjnie zasad uruchomienia się tego komunikatu.

Zapytaj Aero, on może wiedzieć dokładnie. Ją nie znam precyzyjnie zasad uruchomienia się tego komunikatu.

to po co wciąż pierdzielisz ze to była kwintesencja?

komunikat włącza się za każdym razem, każdym lądowaniem - chyba tak no nie?

Tak.

Bzzzziuuuuuu...

Zabierasz kwestię SzuB-owi ;-).

Nie za każdym. Wpisz sobie TAWS albo EGPWS w internet i poczytaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.