Skocz do zawartości
IGNORED

INFORMACJA: MIGRACJA FORUM

mlb

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwna rzecz: gdy próbuję edytować własny profil na forum testowym korzystając z Firefox'a - zawsze pokazuje się błąd "[#10231] Nie masz uprawnień do przeglądania profili użytkowników." i muszę ponownie się zalogować. Podczas pracy z IE działa poprawnie. Wyłączyłem Adblocka, CookieMonster'a - i wciąż jest to samo. Jestem pewien że na początku testów z Firefoxem nie było problemów... czy ktoś jeszcze ma kłopoty z edycją własnego profilu pod FF czy to tylko kwestia moich ustawień?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Miałem podobnie na Chrome. Wylogowywało lub kazało ponownie logować mino zaznaczonego "pamiętaj mnie".

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

raczej obsuwa. Czekamy na nowy termin :)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Do końca wakacje pewnie dacie rade :)

studenckich wakacji :D

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Redaktorzy

Opóźnienie (za które przepraszamy) spowodowane jest trwającymi testami obciążeniowymi nowego silnika.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

McGyver

Zaraz oczy mydlić....

Aby ruszyło trza trochę oleju mieć....

Przypomina mi to zawody lekkoatletyczne-stara i głucha babcia kolegi pyta-kto wygrał bieg?

Kolega odpowiada-babciu falstart.....babcia na to....aaaaaaaa to ten anglik prawda.

No to kiedy ten silnik ruszy,bo bez oleju się chyba zater.....

Macie już olej-czy nie??

=>Fr@ntz, 31 Sie 2010, 00:23

>Opóźnienie (za które przepraszamy) spowodowane jest trwającymi testami obciążeniowymi nowego

>silnika.

Obyście go tylko nie zatarli

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jeszcze poczekam bo może to przejściowe kłopoty ale nadal wylogowuje (teraz ponownie prosił o logowanie w chwili kliknięcia na "dodaj odpowiedź") oraz zauważyłem, że przynajmniej u mnie dwu czy trzy krotnie powtarzają się niektóre zdjęcia.Tak jakby je ktoś kilkukrotnie dodawał.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

cała kolumna z czarnymi okienkami po prawej stronie powinna być przeniesiona na górę bo na małych ekranach nie jest to czytelnie bo prawa kolumna z wątkami jest wąska!!!!!!! beznadzieja poprawcie to !!!

i strasznie wolno działa!!

Focal + Naim

Gość rochu

(Konto usunięte)

Dlaczego co chwilę wyrzuca mi logowanie?

Mam taki komunikat:

[#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie.

• Administratorzy

Prawa kolumna (tzw. sidebar) będzie w pełni do ukrycia. Obecnie ukrywanie chwilowo jest niemożliwe, bo nie działają javascripty - pracujemy nad tym.

O nietrzymaniu sesji też wiemy i również pracujemy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie moge zmienić swojego profilu - wylogowuje mnie po wciśnięciu przycisku "edytuj".

Poza tym w ogłoszeniach wszystko jest teraz w jednym "garnku". Czy będzie możliwość odfiltrowania np. kolumn podłogowych, tak jak było uprzednio?

"Tynk pożera dźwięk" 747

Irytujące jest to ciągłe wylogowywanie.

Jeśli wątek ma jedną stronę, to powrót jest bezproblemowy. Wystarczy, że wątek ma dwie strony i wejdzie się na drugą stronę, to po powrocie jestem wylogowany.

Przy próbie napisania posta też każe się ponownie logować.

To nowe Forum to jakaś totalna porażka albo nieporozumienie:

1. Pracuje z szybkością manufaktury. Pomiędzy wywołaniem jakieś wątku a pojawieniem się jego na ekranie upływa tyle czasu, że można sobie wyskoczyć do kuchni i przyrządzić kawę. w międzyczasie jest wyświetlone "przekierowanie".

2. Jeśli się zaloguję i coś napiszę - to logowanie jest ważne tylko na ten jeden wpis. Gdy chcę gdzie indziej coś napisać - muszę się logować po raz drugi. A jak komuś na PRIV - po raz trzeci.

Wielce Szanowna Redkacjo: czy moglibyście oddać sprawy IT w ręce profesjonalistów? Bowiem jak na razie widać, że zajmują się tym amatorzy.

Witam,

Licznik postów pokazuje mi ok 432, a na poprzednim forum miałem coś ok. 700. Czy to oznacza, że ponad 300 moich wpisów zostało zmoderowanych, czy że jest błąd w liczniku, czy że jakieś wiersze uciekły w bazie podczas migracji?

System gra dobrze, albo nie....

Jak tu się dodaje wpisy skoro mnie wylogowuje?

Wygląda na to, że to dziura w ziemi imitująca WydziałCierpień.

Jak można coś takiego wypuścić?

Rozumiem testy, ale skoro się wali to trzeba przywrócić starą wersję.

K

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.