Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie znane od lat grzechy naszej reprezentacji wyszły na jaw.Nieumiejętność gry piłką,niecelne podania,złe ustawianie się do piłki,archaiczna taktyka i brak walki.

Blamaż! Nie oddaliśmy pół strzału na bramkę przeciwnika. Brak jakiegokolwiek pomysłu na grę. Środkowi pomocnicy nie dojechali dziś na spotkanie. Przy wyprowadzaniu gry nie ma do kogo zagrać. Panowie Cionek i Jędrzejczyk po dzisiejszym występie nie powinni już powąchać murawy w drużynie reprezentacji. To tak pokrótce.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Piłkarze zarabiają znacznie więcej od sportowców innych dyscyplin drużynowych, mają świadomość, że występ na mistrzostwach świata daje im kolejne, większe możliwości transferowe, zarabiania jeszcze lepszych pieniędzy.

A zagrali dzisiaj jak amatorzy. Nie rozumiem. A gdzie profesjonalizm?

Zastanawiające,że wszyscy grali beznadziejnie i że odstawali fizycznie od Duńczyków.A Piszczek zszedł z powodu "niedyspozycji żołądkowej".

Na moje oko piłkarze nie wrócili jeszcze z wakacji. Chyba myśleli, że Duńczycy będą uprzejmi i nie będą ich męczyć a mecz wygra się sam przy pomocy rankingu.

Niestety coś poszło nie tak a uprzejmość Duńczyków ograniczyła się do tego, że nie puknęli naszym więcej.

P.S.

Piłkę która wychodziła wybił na korner Cionek, ale Fabiański był blisko i powinien zawołać, żeby puścił. Ale nie zawołał. Generalnie było sporo sytuacji gdy nie było komunikacji między zawodnikami i stali jak dupy czekając jeden na drugiego albo nie wiadomo na co. Trzecia bramka to w ogóle jakieś kuriozum na takim poziomie, dwóch obrońców stało i patrzyło jak Duńczyk podbiegł i huknął.

Jestem Europejczykiem.

Nic. Mąż na delegacji ale on raczej z tych, co to nie piją więc spoko. Może jakiś prezent przywiezie?

Duńskie ciasteczka maślane w ładnej puszce?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Lekceważenie przeciwnika nigdy się nie opłaca, to nie pierwszy taki przypadek w sporcie.

Odbudowanie koncentracji jest wówczas bardzo trudne

Kuriozum było natomiast powołanie Pazdana i Jędrzejczyka po ostatnich występach w Legii

Linetty i Mączyński tragedia

Lekceważenie przeciwnika nigdy się nie opłaca,

Astana z Ległą robiła co chciała i nie pomógł im Pazdan ani Jędrzejczyk o Mączyńskim nie wspominając a co do Piszczka,jak zobaczył co się dzieje i jaką taktykę wymyślił człowiek Bońka,to dostał sraczki.I jakoś wcale mu się nie dziwie.Wcześniej nikt nie pilnował Lewego i im się udawało,bo taktyka człowieka Bońka polega li tylko na dziewięciu obrońców i jednego napadziora-Lewego,któremu może coś uda się strzelić.Połapał się w tym Hereide i odciął od podań Lewego a taktyka człowieka Bońka poszła w pi*du.Ot tak to prawda.

Choć górale nizinni mówio,że prawdy som trzy.

Teraz pastuchy z Kazachstanu przejadą się po naszych gwiazdach i będzie po ptokach.Ranking w dół i Polacy nic się nie stało...obym był złym prorokiem.

Teraz pastuchy z Kazachstanu przejadą się po naszych gwiazdach i będzie po ptokach

Nawet jak wygrają, to i tak do końca nic nie jest pewne. Wystarczy, że potkną się z Armenią

i ostatni mecz będzie horrorem.

Już jakiś czas temu przestałem wierzyć, że Linetty pokaże cokolwiek. Dziwne, bo w Lechu bardzo ładnie się rozwijał i nagle stop.

Największym rozczarowaniem był dla mnie Zieliński. Facet na boisku nie istniał a naprawdę miał okazję się wykazać i wziąć na siebie rozgrywanie, zorganizowanie gry, wprowadzenie jakiegoś ładu w ten totalny chaos.

Jestem Europejczykiem.

Ja miałem szczęście - pod koniec pierwszej połowy zaczęła się burza i musiałem wyłączyć tv :)

Bardzo dobry moment na zimny prysznic, bardzo dobrze, że wynik wysoki. Nie przesadzałbym z podsumowaniami w stylu "nareszcie im pokazali prawdziwe miejsce w szeregu", bo ta drużyna umiała przyzwoicie grać chociażby na ostatnim Euro, ale nadmierna ilość szczęścia i dobrych wyników przy słabej grze wieszczyła tego typu mecz prędzej czy później. I bardzo dobrze, że stało się to już teraz, bo jest dzięki temu nadzieja na otrząśnięcie i uświadomienie sobie, że trzeba każdy mecz wywalczyć, a ostatnie fartowne przypadki, liczba punktów w tabeli, ranking fifa i ogólny zachwyt nad reprezentacją chyba niektórym zawodnikom zamotały obraz rzeczywistości. Za trzy dni się trochę zapewne zrehabilitują ze słabszym rywalem, co nie zmieni faktu, że wczorajszy występ był kompromitacją, pod względem wyniku, ale przede wszystkim gry.

Największym rozczarowaniem był dla mnie Zieliński.

On ma jakąś blokadę w reprezentacji czy Nawałka go tak ustawia?Oglądam mecze Napoli i tam gra zupełnie inaczej i inaczej porusza się po boisku.Inaczej jest ustawiany w Napoli i inaczej w kadrze.To zapewne ma wpływ na jego grę,trzeba będzie się temu dokładniej przyjrzeć.

Wystarczy, że potkną się z Armenią

i ostatni mecz będzie horrorem.

Jak zagrają tak jak z Danią to raczej się potkną ale nie możemy zapominać o meczu Duńczyków z Czarnogórcami.Tu remis może pozwolić nam na remis z Armenią.Zakładam oczywiście wygraną w poniedziałek.

Chciało, chciało.

Oni po prostu tyle tylko potrafią.

Do tego ten strateg trener...

Zdumiewające.

Dostajemy baty w siatce, koszu i nożnej od nacji, które razem wzięte mają mniej ludzi niż Mazowieckie...

No, ale Duńczycy to najszczęśliwsi ludzie na Ziemi. Słoweńcy mają dużo słońca i ładne krajobrazy...

A tu jest państwo teoretyczne i takież kompetencje w dyscyplinach drużynowych na przykład...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.