Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

"W nocy z niedzieli na poniedziałek piłkarze Legii zostali pobici przez kibiców. Informację, którą podał Krzysztof Stanowski na Twitterze, potwierdziliśmy w zespole.

Gdy drużyna zajechała w nocy na klubowy parking, czekało tam na nią ponad 50 pseudokibiców. Do autokaru wszedł "Staruch", "zaprosił" ich na zewnątrz. Piłkarze sądzili, że czeka ich nieprzyjemna rozmowa, ale od razu zostali zaatakowani. Pseudokibice rzucili się na nich, uderzając głównie w tył głowy, z „liścia” w twarz. Tak, by czuli się upokorzeni, ale nie odnieśli większych obrażeń. Oberwał nawet asystent trenera Aleksandar Vuković"

Dedykuje prawackim kretynom którzy bronili i bronią Starucha i całej tej bandy.

Jestem Europejczykiem.

Bydło.

Owszem.

Ale według mnie nie to jest najciekawsze. Zwracam uwagę, że kibolska bojówka znalazła się w środku nocy na terenie klubu, ogrodzonym i teoretycznie chronionym przez ochroniarzy. Bez ich wiedzy było to niemożliwe. Według mnie potwierdza to istnienie cichego układu miedzy kibolami a klubem.

Jestem Europejczykiem.

Jeden z artykułów na ten temat:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znamienna jest też postawa policj która najchętniej umyłaby od całej sprawy ręce.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A policja twierdzi,że do żadnego pobicia piłkarzy nie doszło.

Według mnie potwierdza to istnienie cichego układu miedzy kibolami a klubem.

CZYLI JESZCZE ISTNIEJE UKŁAD Z POLICJĄ???

Sorry za wielkie litery.

Niechcący.

Bo Polacy tak lubią. Okazało się, że nawet jakby Montenegro poszło za ciosem i strzelili na 3:2, to i tak awansowalibyśmy,

ale jaki byłby wstyd...

Na szczęście mamy geniusza Lewandowskiego, który sam załatwił sprawę.

Tak na marginesie - co to za baran tuż przed końcem nie podał do Lewego na 5:2, tylko sam strzelił jak przedszkolak prosto w bramkarza?

Tak na marginesie - co to za baran tuż przed końcem nie podał do Lewego na 5:2, tylko sam strzelił jak przedszkolak prosto w bramkarza?

Niejaki Makuszewski.

Jestem Europejczykiem.

Lewy to chyba powinien dostać tej premii ze dwa razy więcej za to co zrobił w tych eliminacjach

Robert Lewandowski – 560 tys.

Piotr Zieliński – 546 tys.

Jakub Błaszczykowski – 504 tys.

Kamil Glik – 504 tys.

Łukasz Piszczek – 504 tys.

Łukasz Fabiański – 477 tys.

Karol Linetty – 434 tys.

Krzysztof Mączyński – 420 tys.

Michał Pazdan – 420 tys.

Artur Jędrzejczyk – 392 tys.

Thiago Cionek – 378 tys.

Grzegorz Krychowiak – 378 tys.

Wojciech Szczęsny – 365 tys.

Maciej Rybus – 350 tys.

Łukasz Teodorczyk – 350 tys.

Kamil Wilczek – 280 tys.

Arkadiusz Milik – 280 tys.

Paweł Wszołek – 252 tys.

Bartosz Bereszyński – 224 tys.

Sławomir Peszko – 210 tys.

Łukasz Skorupski – 210 tys.

Jacek Góralski – 196 tys.

Igor Lewczuk – 168 tys.

Maciej Makuszewski – 168 tys.

Marcin Kamiński – 140 tys.

Artur Boruc – 112 tys.

Tomasz Jodłowiec – 112 tys.

Bartosz Kapustka – 112 tys.

Tomasz Kędziora – 112 tys.

Rafał Wolski – 98 tys.

Damian Dąbrowski – 84 tys.

Jan Bednarek – 56 tys.

Paweł Dawidowicz – 56 tys.

Maciej Sadlok – 56 tys.

Bartosz Salamon – 56 tys.

Przemysław Tytoń – 56 tys.

Damian Kądzior – 42 tys.

Mariusz Stępiński – 42 tys.

Filip Starzyński – 28 tys.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Otworzyły się bramy do raju.

"Jedziemy do Rosji!"

Chyba Polacy nie pojadą na te mistrzostwa , przynajmniej nie powinni jak myślicie ?

Zaczęło się ....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Piłkarze pojadą. Czy pojadą kibice?

Może być wesoło jeżeli przypomnimy sobie to, co działo się we Francji. Z drugiej strony reżimowi Putina zależeć będzie na dobrej opinii, więc milicja i służby z pewnością będą reagować ostro. Ale pokusa prowokacji będzie duża, więc wszelkie incydenty z udziałem Polaków z pewnością będą nagłaśniane, a być może wręcz prowokowane.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Tak,był bardzo emocjonalny.Ale i stronniczy.

Co do wczorajszego popisu naszych.Spuśćmy zasłonę milczenia na tzw. rezerwowych.Ale przecież Zieliński i Linetty to mieli być główni rozgrywający naszego pierwszego składu !Ich wczorajszy występ był żenujący.To dramat !

• 2 tygodnie później...

Brak Lewego i 180 minut bez gola.

Polska reprezentacja jest po prostu słaba. Może na mistrzostwa będzie lepsza, ale wątpię. Potrzeba już nowej krwi a tej nie widać. Nawet Bayern ma kłopot ze znalezieniem zmiennika dla Lewego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bo szuka pewnie w Polsce.

Nie sądzę, choć przy sygnałach że nie mają zamiaru przepłacać jak niektórzy inni to możliwe, z tym że Polska to chyba niezbyt dobry kierunek.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Dlaczego zły?Pogoń świetnie przerabia obrońców na napastników.Zrobią im jakiego chcą!!!

Myślisz że po takiej modyfikacji (przeróbce) pogonią Lewandowskiego z Bayernu ? ;-)

Fajna grupa, mogło być zdecydowanie gorzej. Ale kiedy ostatnio Polska grała z drużyną z Afryki czy Azji? Na pewno będzie ciekawie, w innych grupach też ciekawe zestawienia, tylko Rosji się śmignęło.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.