Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Grzegorz7 napisał:

Wyjść z piłką z własnej połowy?

Ale i tego nie potrafi.

Taaa...wyjść z piłką z własnej połowy, okiwać 10 włoskich piłkarzy, położyć bramkarza i strzelić do pustej bramki...prawie jak Maradona w 1986 r. z Anglią. Wtedy to byłoby coś! A tak to cienki bolek z tego Lewego. ?

30 minut temu, Grzegorz7 napisał:

A Lewandowski. To dobry zawodnik ale wbrew temu co nad Wisłą piszą to pierwsza 10 zawodników świata. Dokładnie tak jak się go ocenia. 

Oczywiście, że w ostatniej dekadzie to czołowa dziesiątka, ale w tym sezonie był niewątpliwie namber łan.

Lewandowski jest wybitnym zawodnikiem ale sam meczu nie wygra .To truizm . Pozostali zawodnicy są słabi .W ostatnim meczu zawiodła też taktyka .Odniosłem wrażenie ,że jej w ogóle nie było.Znamienny wywiad Lewandowskiego tylko to potwierdził .W pierwszej połowie Brzęczek wystawił zbyt młodych i niedoświadczonych zawodników ( jak na Włochów ) .Po zmianach po przerwie ,przynajmniej na chwilę spróbowali nawet zaatakować .Jeśli porównać skład z pierwszej i drugiej połowy to przy całej mizerii ten z drugiej był lepszy .Teraz sprawa Góralskiego i Krychowiaka .Obaj zachowywali się nieodpowiedzialnie .Krycha łapie rękami w polu karnym  a Góralski dwukrotnie głupio fauluje i łapie  czerwoną kartkę .Oni mają jakiś problem z głową .Reasumując , drużyna jest w rozsypce .Zawodnicy bez formy ,trener bez koncepcji a dodatkowo jeszcze mamy konflikt w zespole. Czy może być jeszcze gorzej ?

2 godziny temu, soundchaser napisał:

okiwać 10 włoskich piłkarzy,

O przepraszam; nie mówiłem o okiwaniu!

Jak polski kopacz piłki będzie w stanie okiwać skutecznie to stanie się piłkarzem...

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Oczywiście, że w ostatniej dekadzie to czołowa dziesiątka, ale w tym sezonie był niewątpliwie namber łan.

Podniecaj się dalej i żyj marzeniami...

Ja pamiętam czasy Górskiego. Nikt nie pieprzył aby któryś z naszych był numerem jeden a wp***dol dawali największym...

Dalej się podniecaj. Polska naród wybrana... Polak najlepszy...

Panowie wierzycie dalej że mamy piłkę ?

Ja niestety nie widzę tych zelowatych, wytatuowanych kolesi co potrafią grać w piłkę i pokazać jaja na boisku po za lewym.

Powtarzam kolejny raz banda kopaczy.

-=SLAYER RUL3Z =-

Problem jest poważny i dotyczy każdego praktycznie aspektu życia, sport to tylko fragment. Piłka jest grą zespołową, a my jako społeczeństwo z jednej strony do kolektywizacji mentalnej jak w Związku Radzieckim zmusić się nie daliśmy a z drugiej do rozsądnej współpracy i pracy zespołowej jeszcze nie dorośliśmy... 

nagrywamy.com

21 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Podniecaj się dalej i żyj marzeniami...

Ja pamiętam czasy Górskiego. Nikt nie pieprzył aby któryś z naszych był numerem jeden a wp***dol dawali największym...

Dalej się podniecaj. Polska naród wybrana... Polak najlepszy...

Ja też pamiętam czasy Górskiego. Pamiętam Deyne, Latę, Szarmacha, Kasperczaka, Gadochę, Gorgonia...itd.
To była drużyna. Czy Ty nie widzisz, że Lewandowski jest osamotniony? Jest lepszy niż ci z przeszłości, ale nie ma wsparcia.
Bo to zgraja przeciętniaków, dobrych na słabą ligę, a nie na mocną reprezentację.
A skoro mamy tak słabą reprezentację, to wytłumacz mi jak to się stało, że Lewandowski strzelił tyle w niej goli. Ktoś mu pomógł? Sam je wypracował? 
Pooglądaj sobie na YT jak zdobywał bramki, to może w końcu zrozumiesz, że pier**lisz głupoty.
Może na niektórych technicznych tematach audio się znasz, ale na piłce nożnej wcale.

Ja jestem mały Bolek w stosunku do takiego znawcy piłki nożnej jak ty.

A ty jesteś jeszcze mniejszym Bolkiem w stosunku do komentatorów i ludzi z branży, którzy corocznie nominują najlepszych piłakrzy. I patrzaj wszyscy sprzysięgli się przeciwko twojemu mistrzowi.

Przemyśl to!

Poza tym nie życzę sobie abyś stawiał mnie na pozycji krytykanta Roberta Lewandowskiego. Widzę go w 10 najlepszych. Żadko kiedy polski piłkarz był tak wysoko. Pewnie Boniek, Deyna,...

Więc nie podniecaj się i zejdź na ziemię!

A skoro tak krytykujesz całą resztę drużyny to jakim cudem wielu grywa w dobrych zespołach? 

Sam widzisz, nie jest to takie czarno białe.

31 minut temu, Grzegorz7 napisał:

corocznie nominują najlepszych piłakrzy. I patrzaj wszyscy sprzysięgli się przeciwko twojemu mistrzowi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  

Hiszpanie zapewne też się nie znają ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
9 godzin temu, Grzegorz7 napisał:

A skoro tak krytykujesz całą resztę drużyny to jakim cudem wielu grywa w dobrych zespołach? 

No grają w średnich europejskich drużynach, ale bez rewelacji.

10 godzin temu, soundchaser napisał:

No grają w średnich europejskich drużynach, ale bez rewelacji.

Dokładnie. Przy czym dwóch napastników wyleciało z powodu słabej gry, Grosicki ma problemy, jedynie Krychowiak i obrońcy jakoś sobie radzą w swoich klubach.

Klasa światowa to w tej chwili jedynie Lewandowski i Szczęsny.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Właśnie oglądałem jak Hiszpanie w ciągu jednej połowy strzelili trzy bramki najlepszemu bramkarzowi świata.  Dobrze że z nimi nie gramy - 0byłaby rzeź niewiniątek

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

15 godzin temu, Less napisał:

Właśnie oglądałem jak Hiszpanie w ciągu jednej połowy strzelili trzy bramki najlepszemu bramkarzowi świata.  Dobrze że z nimi nie gramy - 0byłaby rzeź niewiniątek

Gramy, gramy, patrz wpis wyżej.

Proponuję dla naszych podejście racjonalne.

Nie wychodzimy w ogóle na boisko. Walkower. W efekcie tylko 0:3, to może mieć znaczenie przy ewentualnym rozpatrywaniu bilansu bramkowego przy ustalaniu kolejności w grupie.

Niebagatelną sprawą jest też fakt odpoczynku fizycznego dla naszych herosów...należy tylko mieć nadzieję, że ten mecz nie będzie zaplanowany jako ostatni do rozegrania w grupie...

A ja myślę że dzisiejsze wystapienie Mateuszka i zapowiedź polexitu miało przysłonić ostatnie wyczyny reprezentacji.

Brzęczek do niego zadzwonił i powiedział "Zrób coś Mateusz bo mnie wy***rdolą".

Jestem Europejczykiem.

Zdjąć tego Krychowiaka natychmiast!
Tylko faulować potrafi i właśnie już zaliczył żółtą. Za chwilę może nas osłabić i Polacy na początku meczu będą grali w 10-tkę.

15 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Mam przeczucie, ze nasi przewiozą dziś Holendrów.

Skąd u Ciebie taki optymizm nagle?
Bo prowadzą 1:0 po 5 minutach?

No właśnie skończyłem posta i strzelili.

14 minut temu, soundchaser napisał:

Skąd u Ciebie taki optymizm nagle?

Zawsze byłem optymistą.

Po prostu nasi grać nie potrafią. 

Edytowane przez Grzegorz7

Jest lepiej jak z Włochami ale mogło już być 1:3.Ciągle te same błędy w obronie i niemożność utrzymania się przy piłce .I ta gra do tyłu to irytujące .

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

I ta gra do tyłu to irytujące

Bo to bezpieczne zagranie i nie można popełnić błędu.
Tak grają piłkarze, którym brak pewności siebie i umiejętności.

Zastanawiający jest wynik Serbia Rosja , 4:0 !

16 minut temu, soundchaser napisał:

Bo to bezpieczne zagranie i nie można popełnić błędu.
Tak grają piłkarze, którym brak pewności siebie i umiejętności.

To też ale i z tego ,ze nie ma gry bez piłki.Że nie wychodzą na pozycje i nie ma do kogo podać .

Kolejny mecz kopaczy niestety inaczej tego nie da się nazwać i szkoda czasu warto w tym czasie posłuchać muzyki dużo więcej wartości i radości daje niż ta żenada na boisku.

-=SLAYER RUL3Z =-

16 godzin temu, gromg napisał:

Współczuję wam, że musicie to oglądać.

Chyba jesteśmy uzależnieni albo....jesteśmy masochistami .

Nie gadajcie, że jak nasz strzelił bramkę to serducho się nie radowało. 

A potem jeszcze przez większość meczu z dobrym wynikiem.

Teraz zdenerwuję trochę znafców piłki kopanej tutejszego forum:

Najlepszy piłkarz UEFA coś bez formy. Jak w lidze będzie błyszczał dla Bayernu co to będzie oznaczało?

Powiedziałbym ,że bardziej zniechęcony .Zniechęcony nieudolnością kolegów i brakiem koncepcji trenera .

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Powiedziałbym ,że bardziej zniechęcony .Zniechęcony nieudolnością kolegów i brakiem koncepcji trenera .

Dokładnie. Wbrew oficjalnym wypowiedziom wyraźnie widać że jest jakiś problem w relacjach w drużynie. W przypadku Lewandowskiego - piłkarza który w tym roku zdobył niemal wszystko co było do zdobycia - nie jest łatwe być częścią przeciętnej drużyny która zbiera cięgi. Jeśli jeszcze na dodatek ma on na siebie pomysł w tej drużynie a trener nie chce z tego pomysłu skorzystać to zachowanie jakie możemy ostatnio obserwować przestaje dziwić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.