Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

No tak. Przypomniało mi się powiedzonko przypisywane T. Rooseveltowi "jeśli chcesz zdobyć ich serca i umysły musisz złapać ich za jaja". Oczywiście bez żadnego związku ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jak już "Rozmowy na luzie"... Otóż od dłuższego czasu zaglądam na portal "Salon24", gdzie też czasami zdarza mi się komentować. Po kilku miesiącach regularnych wizyt na Salonie24 zajrzałem na Bocznicę Audiostereo. I teraz apoteoza: Boże, jak tu mało jest wariatów! Audiostereo to cudowne miejsce pełne forumowiczów, wymieniających uprzejme uwagi w atmosferze wzajemnego szacunku. Koniec apoteozy. Kocham was wszystkich jak leci.

...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Palton, proponuje się dowiedzieć co oznacza słowo kumpel.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

... zaglądam na portal "Salon24", ... zajrzałem na Bocznicę Audiostereo. ... Boże, jak tu mało jest wariatów! Audiostereo to cudowne miejsce pełne forumowiczów, wymieniających uprzejme uwagi w atmosferze wzajemnego szacunku. ...

od zawsze na salonach panowała inna atmosfera

taki ruski generał zwykł mawiać "...czasem dostaję w mordę ale częściej pie...lę" (w kontekście Pań oczywiście)

ale chamstwo jest dobrem społecznym, nie przywiązanym do miejsca i czasu

widać nizinne bardziej Ci służy -:))

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• 2 tygodnie później...

"Grozi, że dupczyć będzie", he he. Bardzo bym się zdziwił, gdyby był nowy.

Trzeba będzie zrobić lewatywę , najlepiej z mydełkiem oliwkowym jak zwykła czynić moja znajoma pielęgniarka pacjentom z tygodniową obstrukcją

Piotr

Przeglądam od wczoraj zakładkę akustyka, widzę, że zakładce już niewiele brakuje do Stereo, może i się tam za bardzo nie kłócą, ale głupoty tyle, że się człowiekowi jeży na głowie.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

"Grozi, że dupczyć będzie", he he. Bardzo bym się zdziwił, gdyby był nowy.

To chyba wynika z doświadczeń z dzieciństwa,. Mnie nie widzieć czemu za nieco krytyczny stosunek do jego tfurczości częstuje takimi kwiatkami:

[kicz to był jak ojciec cie ruchał w dupę i ci dupa pękła

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...

Absolutna racja - nie testowałeś, więc się nie wypowiadasz. Twoje prawo.

Tylko czemu też to samo doradzasz innym, a nawet w tej radzie da się wyczuć delikatne znamiona groźby.

W sensie, każdy ma tu pisać wyłącznie tak, jak TY mu doradzasz? Nie zapominasz się?

Konsultowałeś to z właścicielem forum, bo wydaje się, że trochę za bardzo wkraczasz w jego biznes, a w końcu jesteś tylko moderatorem, który ma pilnować przestrzegania regulaminu, a nie kreować i wprowadzać w życie autorskie zasady.

Załóż może swoje własne forum, tam będziesz mógł realizować do woli własne pomysły i koncepcje.

Wyluzuj.

Absolutna racja - nie testowałeś, więc się nie wypowiadasz. Twoje prawo.

Tylko czemu też to samo doradzasz innym, a nawet w tej radzie da się wyczuć delikatne znamiona groźby.

W sensie, każdy ma tu pisać wyłącznie tak, jak TY mu doradzasz? Nie zapominasz się?

Konsultowałeś to z właścicielem forum, bo wydaje się, że trochę za bardzo wkraczasz w jego biznes, a w końcu jesteś tylko moderatorem, który ma pilnować przestrzegania regulaminu, a nie kreować i wprowadzać w życie autorskie zasady.

Załóż może swoje własne forum, tam będziesz mógł realizować do woli własne pomysły i koncepcje.

Wyluzuj.

Panowie dajcie spokój, więcej pokory. ALE czekamy na test złoconych bezpieczników.

SORRY , ŻE NIE NA TEMAT .

Czy mógł by mi ktoś z Was wyjaśnić , co oznacza liczba w zielonym prostokącie np. " neutralny 98 " w profilu użytkownika ? Oraz jak można skontaktować się z moderacją tegoż forum ? Z góry dziękuję i pozdrawiam !

Piotr

SORRY , ŻE NIE NA TEMAT .

Czy mógł by mi ktoś z Was wyjaśnić , co oznacza liczba w zielonym prostokącie np. " neutralny 98 " w profilu użytkownika ? Oraz jak można skontaktować się z moderacją tegoż forum ? Z góry dziękuję i pozdrawiam !

Neutralny to neutralny...jak Szwajcaria!!! A jak ktoś jest dobry to znaczy że ma chłopak dobry charakter! Wiadomo........(taki żarcik)

Neutralny znaczy, że słyszy muzykie ale kable niekoniecznie, choć chciałby:) A kontakt z moderacją bardzo szybko można nawiązać stosując tzw. trolling.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Neutralny to neutralny...jak Szwajcaria!!! A jak ktoś jest dobry to znaczy że ma chłopak dobry charakter! Wiadomo........(taki żarcik)

Wiem , co znaczy neutralny , natomiast nie wiem , co rozumieć przez neutralny 98 ?

Neutralny znaczy, że słyszy muzykie ale kable niekoniecznie, choć chciałby:) A kontakt z moderacją bardzo szybko można nawiązać stosując tzw. trolling.

Czy poza trollingiem są jeszcze jakieś sposoby na kontakt z moderacją ? Pytam , gdyż jak mnie się wydaje , nie jestem trollem a chcę się skontaktować z moderacją .

Piotr

• Administratorzy

Wiem , co znaczy neutralny , natomiast nie wiem , co rozumieć przez neutralny 98 ?

98 to liczba "postawionych kolejek". Gdy ktoś uzna Twój post za wartościowy, to może kliknąć ikonę w prawym dolnym rogu. Neutralny to poziom Twojej reputacji na forum liczonej według tych postawionych kolejek. Gdy będziesz ich miał więcej na koncie to zmieni się na dobry, bardzo dobry, audioholik itd.

Czy poza trollingiem są jeszcze jakieś sposoby na kontakt z moderacją ? Pytam , gdyż jak mnie się wydaje , nie jestem trollem a chcę się skontaktować z moderacją .

Kontakt do moderatorów i adminów:

http://www.audiostereo.pl/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ukryta Zawartość

a przy okazji

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Przepraszam bardzo, ale czy mógłby ktoś mi wyjaśnić w jaki to czarodziejski sposób nagle z mojej skrzynki zniknęła

cała prywatna korespondencja z userem o nicku discomaniac71 że nawet ślad po niej nie pozostał?

Ja rozumiem, że tutaj rączka rączkę myje, ale bez przesady do k**wy nędzy.

Zresztą przez przypadek właśnie zauważyłem, że po wymianie uprzejmości na prv z niejakim Starym Audiofilem

również śladu nie ma, bo niechcący mu się wymsknęło to i owo, co mógłbym złośliwie w przyszłości wykorzystać?

A to komu to się zgłasza, żeby oczyścił forum z wszystkiego, co być może kiedyś zostanie użyte przeciwko mnie?

Każdy tak może czy tylko nieliczni wybrańcy zaprzyjaźnieni z moderacją mają jakieś specjalne względy?

No to już, do roboty, wycinać, wycinać!

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.