Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez to teraz zupełnie oczywiste, kto ma inne zdanie niż ja, to cham. Niezależnie do jakiego obozu wiary przynależy.

Taki system wartościowania jest od dłuższego czasu kreowany wszędzie naokoło. A im więcej kupisz, weźmiesz kredytów tym masz więcej tej "racji" Taki, k**wa model społeczny funkcjonuje. Hobby też słuzy jedynie "pozycjonowaniu" siebie w otoczeniu.

Liczy się pozycja a nie przyjacielskie stosunki. Teraz ma się partnerów a nie przyjaciół.

Używanie własnego rozumu powinno być obowiązkowe - dlaczego więc jakiekolwiek wpisy co do których mamy tak duże zastrzeżenia wywołują jakąkolwiek naszą reakcję?? "nawracanie na jedynie słuszną prawdę" ???

Widzisz kolego za komuny robili nam w głowie misz masz i w obecnej sytuacji wygląda ze dalej nam to chcą robić. Ja się pytam kolego po co w takim razie ten przewrót?

Ja na prawdę nie lubię jak ktoś w "jedwabnych rękawiczkach" dalej mnie kopie w pewne miejsce.

Szukanie prawdy jest w wielu z nas, to tak ciężko zrozumieć że się sprzeciwiamy kłamstwu?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Sztuką jest "nie dać sobie" a nie "oddać"

Sztuką to jest oddac tak, by nie było prostackie i chamskie. A można...

A najlepiej by było śmiesznie. Nic tak nie rozbraja i nie uczy pokory jak osmieszenie. Dlatego wpisy takie sa usuwane najszybciej i najczęściej.

Sztuką jest "nie dać sobie" a nie "oddać"

Dokładnie! SZTUKĄ ale artystów jest mało a pozostali obrywają czy im się należy czy nie!

fubb, w pełni się z Tobą zgadzam.

Czy nie można zamiast tułać się po wirtualnym świecie skrzyknąć paru chłopa i postawić coś normalnego?

Może Frantz i umka coś by pomyśleli?

Ostatnio poproszony o prezentację swojego systemu zrobiłem to w dwóch miejscach w jeden weekend i zostałem sponiewierany z błotem za nachalną reklamę. A mógłbym zrobić kilka innych z udziałem porządnego seta analogowego, tylko po co mi ponowne opluwanie mnie? A najbardziej krzyczą nieobecni i nigdy nie mający z czymś takim do czynienia.

pozdr.

umka>

bo zbyt budżetowy zestaw analogowy masz :)

specjaliści z tego foruma są zbyt osłuchani żeby na nich zrobił wrażenie twój set, wszak pierwszy lepszy runchel z pikującą wkładką pośle twój zestaw do kąta, nie no i jeszcze ten dynavector

no przecież to ma cyfrowy nalot

jaki analog to cyfra jest :))))

a jak byś nie wiedział taką cyfrę rozwali adapter z markietu za pińćsetzłociszy razem z wbudowanym pre, o!!!!!!

każdy kto siedzi na tym forum to wie ;)

pozdr.

• Użytkownicy+

fuub, umka miał co innego na myśli. Tu nie chodzi o krytykę dźwięku, tylko o chorobliwe posądzanie o promowanie itd...

Tak kilkunastu szachuje wszystkich, co chcą coś zrobić. A to, że branża, a to, że na pewno jest w tym jakiś interes, zawsze coś wymyślą. Mam dosyć tych teorii spiskowych, którym autorom wydaje się, że wszystko można napisać pod płaszczykiem wolności słowa. Ta "wolność" zaszczuła już wielu fajnych ludzi, którym już się nie chce przepychać.

Mam dosyć tych teorii spiskowych, którym autorom wydaje się, że wszystko można napisać pod płaszczykiem wolności słowa. Ta "wolność" zaszczuła już wielu fajnych ludzi, którym już się nie chce przepychać.

Jarka&Anię też ale to chyba nachalna moderacja w ich własnym wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

watek rozjechało dwoch userów o czym wszyscy wiedzą , poswiecili swój czas w watku jedynie na personalne rozgrywki , dwie osobowości ktore wczesniej pisały do siebie wręcz z sympatia i zażylościa nagle zaczeły się zwalczać, przekraczając granice nie tylko regulaminowe ale równiez "zdroworozsądkowe "

problem nadal zawieszony w moderacji , oficjalne zgloszenia mowia o naruszeniu dóbr osób zwiazanych z tematem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

Jarka&Anię też ale to chyba nachalna moderacja w ich własnym wątku

Ukryta Zawartość

Już dawno mamy to wyjaśnione z autorem wątku.

Ukryta Zawartość

ale to chyba tylko u hiendowców :)

Hi-endowa miłość musi rodzić hi-endową nienawiść, w końcu chodzi o atawizmy długości, zazdrość grubości oraz zawiść sprawności, że posłużę się tylko tymi wymiarami.

fubb, w pełni się z Tobą zgadzam.

Czy nie można zamiast tułać się po wirtualnym świecie skrzyknąć paru chłopa i postawić coś normalnego?

Może Frantz i umka coś by pomyśleli?

Ta, najlepiej jeszcze niech dokooptują darkula... ;)

fuub, umka miał co innego na myśli. Tu nie chodzi o krytykę dźwięku, tylko o chorobliwe posądzanie o promowanie itd...

...

Przecież, ze chodzi też o promowanie, to każdy widzi i tak to jest w rzeczywistości. Na forum każdy cos promuje, przynajmniej siebie. Nie ma nic w tym zdrożnego, wszystko zależy jak sie to robi.

Kłamliwe jest udawanie i wmawianie innym, że żadnej promocji nie ma. W samej "promocji" nie ma nic złego ale zatykanie ust innym użytkownikom już ma.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ostatnio poproszony o prezentację swojego systemu zrobiłem to w dwóch miejscach w jeden weekend i zostałem sponiewierany z błotem za nachalną reklamę. A mógłbym zrobić kilka innych z udziałem porządnego seta analogowego, tylko po co mi ponowne opluwanie mnie? A najbardziej krzyczą nieobecni i nigdy nie mający z czymś takim do czynienia.

pozdr.

umka, trochę się nie zrozumieliśmy :)

Zadowalający analog mam u siebie i nie muszę po prezentacjach chodzić.

Miałem na myśli jakieś miejsce na wirtualne "schadzki" pozbawione chamstwa , drobnomieszczaństwa i prywatnych interesików. A skoro strona już istnieje to czemu by jej nie poszerzyć?

Ta, najlepiej jeszcze niech dokooptują darkula... ;)

Nikt Ci tyle nie da ile Pan Darek naobiecuje :)

• Użytkownicy+

Przecież, ze chodzi też o promowanie, to każdy widzi i tak to jest w rzeczywistości. Na forum każdy cos promuje, przynajmniej siebie. Nie ma nic w tym zdrożnego, wszystko zależy jak sie to robi.

Kłamliwe jest udawanie i wmawianie innym, że żadnej promocji nie ma. W samej "promocji" nie ma nic złego ale zatykanie ust innym użytkownikom już ma.

Ukryta Zawartość

Niezamykanie na czas ust niektórym krzykaczom, zamknęło usta wielu forumowiczom o dużej wiedzy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niezamykanie na czas ust niektórym krzykaczom, zamknęło usta wielu forumowiczom o dużej wiedzy.

Tak się Tobie wydaje. A wiesz, że Twój system wartości z moim nie ma dużo wspólnego.

Ukryta Zawartość

Miałem na myśli jakieś miejsce na wirtualne "schadzki" pozbawione chamstwa , drobnomieszczaństwa i prywatnych interesików. A skoro strona już istnieje to czemu by jej nie poszerzyć?

Tam z założenia nie będzie forum, nie mamy czasu na ganianie troli. Jak coś fajnego posłucham to napiszę i może ktoś poczyta. Czy uwierzy, czy nie to już inna sprawa. Żyję z czefo innego, a to jest pasja i tak pewnie zostanie.

pozdr.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Tam z założenia nie będzie forum, nie mamy czasu na ganianie troli. Jak coś fajnego posłucham to napiszę i może ktoś poczyta. Czy uwierzy, czy nie to już inna sprawa.

Jasne, aczkolwiek szkoda bo Frantz to porządny był herbatnik :) jako moderator.,

Bany , jak bany. Ale kto usuwa opinie? Kilka dni temu w pewnym wątku wyraziłem swoje zdanie. Po kwadransie(!) - było pięć lub sześć szklaneczek . Nadmienię , że nikogo nie obrazilem , szpetnych słów też nie było ... Po godzinie - śladu nie zostało . Jakiejkolwiek informacji o powodach usunięcia - też. O co biega ?

• Użytkownicy+

Kto mnie zbanowal w watku "Propozycje i uwagi...."? palton - przyznaj sie!! Prosze mnie przywrocic do zycia. Uwage mam.

Sprawdzę przyczynę, bo nieznam sprawy.

Pewnie Fr@nz. Ale tak w ogóle to podpis powinien być.

Frantz nie jest już modem.

• Użytkownicy+

Jasne, aczkolwiek szkoda bo Frantz to porządny był herbatnik :) jako moderator.,

Jak nie miałem przez jakiś dłuższy okres czasu na moderowanie, a Frantz robił to intensywnie, to on robił za tego złego :) Dawno temu zauważył tą zalerzność jozwa maryn...

• Użytkownicy+

Tak się Tobie wydaje. A wiesz, że Twój system wartości z moim nie ma dużo wspólnego.

Tak, oczywiście. Jak możmnaby mieć zbierzne poglądy z (tfu) moderatorem. Co by ludzie pomyśleli...

Problem w ludziach jest taki, że szukają tego co dzieli, a nie co łączy.

Weźmy choćby "antykablarzy", zamiast pisać w tematach które wszyscy uważają za najważniejsze (kolumny, akustyka itd.) to wolą kłócić się o brak wpływu kabli. Taka widać natura człowieka, przynajmniej niektórych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.