Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Demon kazał Ci przekazać, że dziękuje za komplement i że mu bardzo miło.

Ten + to dla demona ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Głusi" są głusi, bo sobie wmówili, że nie słyszą tego, co po prostu słychać. Różnice są faktem, ci, którzy je kwestionują, ulegają fantasmagorii na skutek własnych przesądów i braku doświadczeń.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Kolega przypomni sobie, kto zaczął tu trollować o Warszawie. I to na dodatek, w powiązaniu z Paltonem, który, zdaje się w niej nie mieszka..

Jak i kolega, zresztą. Pod tym względem jesteście podobni. :)

Kolega sobie przypomniał i stwierdza z całą pewnością i stanowczością, że trollować o Warszawie zacząłeś TY. Ja napisałem o "warszawskiej postawie", nie o Warszawie. Ubodło cię, więc wyskoczyłeś z tekstem, że cała reszta to buraki, czym pokazałeś, że jesteś klasycznym warszawskim chamem, obrażając mnie przy tym. Nie ma żadnej wątpliwości, że offtop zacząłeś TY i że trollem jesteś TY. Nie ma też żadnej wątpliwości, że Palton jest stronniczy i niesprawiedliwy, ponieważ to, co zrobiłeś, było atakiem personalnym, a nie dostałeś ani bana, ani ostrzeżenia.

Problem numer jeden, czyli niezdolność do czytania ze zrozumieniem, nadal, jak widać, występuje: Palton nie był przez mnie nijak powiązany z miastem Warszawą.

A z Paltonem mam więcej podobieństw, np. jesteśmy biali, lubimy audio i nie mamy na imię Donald.

Czy już wszystko jasne? Przestaniesz spamować?

Zanim wcisne "napisz" staram sie czytac to co napisalem. Wyszukuje bledy i logiczne niespojnosci, ktore mogly sie pojawic w trakcie spontanicznej, emocjonalnej wypowiedzi. Polecam innym!

"Głusi" są głusi, bo sobie wmówili, że nie słyszą tego, co po prostu słychać. Różnice są faktem, ci, którzy je kwestionują, ulegają fantasmagorii na skutek własnych przesądów i braku doświadczeń.

Chyba pobierałeś nauki u szefa propagandy III Rzeszy ? ;-). Tylko jak (?), przecież on już nie żyje. Już wiem pewnie z książek :-). Jednak jestem domyślny. Może nawet inteligentny (?) ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Zanim wcisne "napisz" staram sie czytac to co napisalem. Wyszukuje bledy i logiczne niespojnosci, ktore mogly sie pojawic w trakcie spontanicznej, emocjonalnej wypowiedzi. Polecam innym!

Patrząc po twoich wpisach, twoja metoda się nie sprawdza.

Chyba pobierałeś nauki u szefa propagandy III Rzeszy ? ;-). Tylko jak (?), przecież on już nie żyje. Już wiem pewnie z książek :-). Jednak jestem domyślny. Może nawet inteligentny (?) ;-).

To miłe, Lechu, że porównujesz mnie do nazistowskiego zbrodniarza, jednak jako spadkobierca metod stalinowskich powinieneś wiedzieć, że to nie zadziała. :-)

Stygmaty, zapach fiolkow i agresja, zupelnie do siebie nie przystaja :) O! destrukcyjna cecho narodowa, szabelko zardzewiala, nie czyn tego forum polem grunwaldzkim. Zamiast politykow, winni zapraszac do Kawy na Lawe tutejszych audiofili. Zadyma bylaby nieziemska! A jaka ogladalnosc!!....no i komentarze w Faktach po Fucktach.

Patrząc po twoich wpisach, twoja metoda się nie sprawdza.

Jak ja cie juz znam. Wiedzialem, ze dokladnie to napiszesz i wiedzialem, ze odniesiesz to do siebie czujac gdzies w glebi duszy, ze pleciesz niesamowicie. Pamietaj tylko, ze sa to rozmowy na luzie, a spinanie zwieraczy moze powodowac klopoty na starosc w postaci nietrzymania tego i owego. Zaciskanie akurat tego miesnia na nikim nie robi wrazenie, lepiej pokazac bicepsik lub kaloryferek na brzuniu.

Jak to kto, lowcy skor, ci od Pawulonu. Czasem mam wrazenie, ze wciaz jestesmy w Rzymie za czasow Cezara, a te rozmowy tutaj, to wspolczesna forma walk, ot takie gawedziarskie Koloseum. Gladiatorzy, ucieszony tlum i krew. Im wiecej, tym atrakcyjniej. A smierc jest banem.

Na prowincji już się nawet nie mówi "robić wiochę", tylko "robić Warszawę".

pocieszne, wreszcie wiocha w podzięce za komusze "punkty za pochodzenie" przy kwalifikacji na studia, przerobiła stolicę na wiejski grajdoł

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

<br />To miłe, Lechu, że porównujesz mnie do nazistowskiego zbrodniarza, jednak jako spadkobierca metod stalinowskich powinieneś wiedzieć, że to nie zadziała. :-) <br />

Ależ szanowny Kolego nie chodziło mi o tą zbrodniczą stronę tego pana tylko o jego umiejętności propagandowe. Umiał ludziom wcisnąć co chciał przez ciągłe powtarzanie, że sły.... ups, np. że to Polacy doprowadzili do wybuchu II wojny. Wtedy możliwości "obrony" przed takimi działaniami były ograniczone. Teraz w dobie internetu tylko moderatorzy mogą stanąć w obronie tego typu "propagandy".

<br />Zadyma bylaby nieziemska! A jaka ogladalnosc!!....no i komentarze w Faktach po Fucktach. <br />

Mario sęk w tym, że ci gryzący się oponenci tu na forum jak się spotkają w realu to stają się kulturalnymi barankami (to pewnie muzyka łagodzi obyczaje :-) ). Nawet ci z dużym obwodem bicepsa (chyba). Jak by możliwe było powtórzenie II wojny światowej na "gęby" w internecie to Polacy by ją wygrali z dużą przewagą.

Proponujesz "wielka czystkę"? To by wyjaśniało, dlaczego nazywasz mnie Goebbelsem Audiostereo, skoro sam chcesz być Berią tego portalu. Winszuję, Lechu, że umiesz tak bezszelestnie się pogrążać.

Gość JAudio

(Konto usunięte)

"Nie zgadzam się z takim traktowaniem mojej osoby i innych osób oraz dyskryminacją w imię obrony partykularnych interesów grupy kilku osób.

Ten portal stał się farsą i nie zamierzam dalej uczestniczyć w tym cyrku.

W związku z powyższym zamykam ten wątek i jednocześnie żegnam.

Życzę wszystkim pozostałym uczestnikom miłej zabawy.

DOBRANOC.

• 22"

"Po wielu opiniach użytkowników i po wymianie informacji z moderacją odwieszam wątek."

22 - zwolenników i wielu fanów zostało wystawionych do wiatru. Ach jak trudno być ..... konsekwentnym.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Tradycja?

Nie dopowiedziałem tego, ale chodziło mi o usuwanie wpisów na życzenie autora tekstu. Choć z drugiej strony taki nie skasowany wpis ogłoszeniowy mógłby się potem przydać gdyby wyniknął z tego jakiś wałek.

Widzę że kolega JAudio przestał się doczepiać do mnie to teraz do Jarka.

A może 300 innych osób jest zadowolonych, że wątek jest otwarty?

Kolega JAudio taki idealny jest, że wytyka innym przywary a sam? Napisał coś merytorycznego?...gdzieś?

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Przywary ?? Ja takie wpisy , jak i kilka pańskich nazwałbym - brakiem dobrego wychowania.

Co do tzw. "wpisów merytorycznych" to już kiedyś napisałem, że nie uważam się za kogoś tak ważnego, żeby opisywać swoje doświadczenia.

Nie uważam natomiast aby "wpisy merytoryczne" dawały prawo do prezentacji swojego braku wychowania.

Powtórzę raz jeszcze jest mi przykro, że kiedyś tak bardzo się pomyliłem.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

22 - zwolenników i wielu fanów zostało wystawionych do wiatru. Ach jak trudno być ..... konsekwentnym.

B. mi przykro ,że zawiodłem kolegi zaufanie którym mnie kolega obdarzył.

Pomimo tego zapraszam kolegę do wymiany poglądów w przedmiotowym wątku jak również pozostałych kolegów.

Niestety prywatnej korespondencji ujawniać nie mogę a nie pozostaje ona bez znaczącego wpływu na moją decyzję.

Kto miał rację czas pokaże.

pozdrawiam serdecznie

Przywary ?? Ja takie wpisy , jak i kilka pańskich nazwałbym - brakiem dobrego wychowania.

Co do tzw. "wpisów merytorycznych" to już kiedyś napisałem, że nie uważam się za kogoś tak ważnego, żeby opisywać swoje doświadczenia.

Nie uważam natomiast aby "wpisy merytoryczne" dawały prawo do prezentacji swojego braku wychowania.

Powtórzę raz jeszcze jest mi przykro, że kiedyś tak bardzo się pomyliłem.

Jak widać życie rozczarowuje a ludzie żyją w świecie własnych pomyłek.

Gość JAudio

(Konto usunięte)

Jak widać życie rozczarowuje a ludzie żyją w świecie własnych pomyłek.

Zgadzam się. I w dalszym ciągu uważam, że kierować się trzeba własnym rozumem mimo potknięć i rozczarowań,

... jak również, że życie jest piękne

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

wiocha (...) przerobiła stolicę na wiejski grajdoł

Niestety. Większość krajów chwali się swoją stolicą i może być z niej dumna. Polska musi się za swoją wstydzić. I to nie tylko o tych napływowych chamów chodzi, bo tak zwana władza jest równie żenująca. To, co wyprawia koleżanka Hanna Gronkowiec-Walec, nadaje się tylko i wyłącznie do nagrody długoletniego więzienia.

To niech kolega namówi ziomali, by wrócili tam, skąd przyszli i tam zadba o ich resocjalizację. W ten sposób nie trzeba się będzie wstydzić stolicy. :)

A my sobie sami już z HGW poradzimy ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.