Skocz do zawartości
IGNORED

Oaza spokoju.

palton

Nie piszę bo ...  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czemu logujesz się i nie piszesz ? (pytanie do forumowiczów, powyżej 1000 wpisów)

• Nie chcę "dyskutować" z trollami.
      20
    • Nie ma na forum ciekawych dla mnie tematów.
      9
    • Loguję się z przyzwyczajenia.
      10
    • Loguję się, żeby pogadać z kumplami na PW.
      4
    • Czekam na lepsze czasy forum.
      10
    • Piszę w zakładce Muzyka, bo tam jest spokój.
      8
    • Piszę w zakładce Bocznica, bo o sprzęcie znudziło mi się.
      2
    • Inne (wyjaśnienia w wątku).
      7
  2. 2. Czy jesteś za pozbawieniem autora wątku, przywileju zamykania tematu ?

• TAK
      4
    • NIE
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Wracam na forum co parę lat. Forum się zmienia, ale raczej na gorsze. Nie łudź się Palton, że będzie fajnie, fajnie to już było. Dawno temu.

Zaglądam tu z przyzwyczajenia. Merytorycznie to raczej korzystam z for zagranicznych.

Odpowiadam na stary post. Widzę, że autor nadal zagląda, dzisiaj również...

O muzyce nie chce pisać, o sprzęcie coraz trudniej. Trolle zagarnęli forum, niby wielu udało się poskromić, ale pozostało wystarczająco wielu, żeby pozostałym uprzykrzyć życie. "Oaza spokoju" nie dla mnie, wypada się więc pożegnać z kolegami. Ponad dwa miesiące niemal nie pisałem, ba prawie nie zaglądałem tu. Może jak kolega, do którego wpisu się odniosłem, zajrzę od czasu do czasu, zdaje się jednak, że powrotu do dawnej aktywności już nie ma. Pozostanie organizacja pokoju DIY (jeśli koledzy zechcą) i opis postępów w projekcie "Space Two", który to w dużym stopniu powstał dzięki wiedzy zdobytej na forum, co uważam, wymaga odwdzięczenia się.

To tyle, pozdrawiam kolegów.

Robert

Ja mało piszę, bo poziom wiedzy tego forum jest żenująco niski, spory wpływ branży na działalność forum oraz moderacja, która robi co jej się żywnie podoba.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Moderatorzy

zdaje się jednak, że powrotu do dawnej aktywności już nie ma.

No właśnie zdaje się, że nie ma - Ty widzisz to teraz, a szkoda że nie słuchałeś głosów rok-pół roku temu jak ludzie Ci mówili, że jak skończysz swoje porządki to właśnie tak to miejsce będzie wyglądać. No ale jak widać dalej wszystko wina tych trolli którzy zostali...

-----------------

• Użytkownicy+

Nic nie zrozumiałeś...

Wredne, chamskie wpisy, których również jesteś autorem, perfidne, podstępne, zakamuflowane złośliwości jak to robi neomamut, to są rzeczy niszczące to forum, zniechęcające przyzwoitych ludzi do pisania. Znam Waszą wersję, wiem, że widzicie to odwrotnie. Tyle, że Wasza wersja już byla, widać gdzie prowadzi. Pozostawcie swoje mądrości dla siebie, albo smarujcie je gdzie indziej. Pozostawcie z łaski swojej, ten temat w spkkoju.

Tak, tak, lepiej nam będzie bez Ciebie i Twej szanownej moderacyjnej świty...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Użytkownicy+

Nawet prostej prosby autora wątku nie jesteś w stanie uszanować, potwierdzasz tym po raz kolejny moje spostrzeżenia.

Nigdzie nie napisałem, że rezygnuje z moderacji, jak zwykle wyciągasz błędne wnioski.

Palton, nie przeginaj z tym naporem na szkło, bo się skubane stłucze i 7 lat nieszczęść - po co ci to?

• Moderatorzy

Nic nie zrozumiałeś...

Wredne, chamskie wpisy, których również jesteś autorem, perfidne, podstępne, zakamuflowane złośliwości jak to robi neomamut, to są rzeczy niszczące to forum, zniechęcające przyzwoitych ludzi do pisania. Znam Waszą wersję, wiem, że widzicie to odwrotnie. Tyle, że Wasza wersja już byla, widać gdzie prowadzi. Pozostawcie swoje mądrości dla siebie, albo smarujcie je gdzie indziej. Pozostawcie z łaski swojej, ten temat w spkkoju.

Nigdy nic nie zrozumiem, bo u Ciebie jest albo rozumiem to tak jak Ty, albo:

widzicie to odwrotnie.

Twoje mojsze jest najmojsze i tyle...

Wasza wersja już byla, widać gdzie prowadzi.

"Wasza" wersja już była przez ostaniach kilka lat, tarć i przepychanek było sporo, ale te forum funkcjonowało.

Teraz jest "Twoja" wersja i jest tu tak do dupy, że sam już nawet tu nie zaglądasz. Swoją drogą fajny z Ciebie moderator jak przez dwa miesiące tu nie zaglądasz, ale uważasz się za kompetentnego do moderowania:

Ponad dwa miesiące niemal nie pisałem, ba prawie nie zaglądałem tu.

Nigdzie nie napisałem, że rezygnuje z moderacji, jak zwykle wyciągasz błędne wnioski.

-----------------

No cóż, czasy się zmieniły, światopogląd (ogólnie) też, nie wspominając o mentalności.

Stary sprzęt o dziwo gra dobrze (sam jestem w ciężkim szoku gdy posłuchałem przetwornik DAC z początku lat 70-tych ubiegłego wieku), nowe klocki nie mają już takiej "duszy" jak stare.

Ludzie piszący tutaj wcześniej hobbystycznie teraz działają zawodowo, a moderacja swoimi działaniami dobiła to forum, czego nie da się ukryć.

Oj, dobiła dobiła...Fr@ntz, jozwa, mlb, yamnick, SławekR, palton,cir, misiomor, vlado...nie zabijajcie nas!

:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Akurat Cir`a i Misiomora z resztą bym do jednego worka nie wkładał...

...sam jestem w ciężkim szoku gdy posłuchałem przetwornik DAC z początku lat 70-tych ubiegłego wieku...

A jakiegoż to DAC`a kolega słuchał?

• Moderatorzy

Przecież sa lub byli moderatorami. Myślisz, że jest dobry i zły glina?

fox Ty z Artonem od kosmitów prezentujesz ten sam poziom, w końcu oboje jesteście użytkownikami AS. No bo chyba nie myślisz, że jest dobry i zły glina?

-----------------

TDA1541A

Pytałem o model urządzenia :) A co do kości, to mega jest :)

Przecież sa lub byli moderatorami. Myślisz, że jest dobry i zły glina?

Fox, by ocenić cokolwiek, trzeba mieć jakieś dane na ten temat. Następnie analiza i wnioski. Tobie zabrakło tych początkowych faz.

Cir i Misiomor to jedyni i normalni moderatorzy na tym forum. Mają zapewne gdzieś całe to kulkowe towarzystwo.

Nie wiem czy zauważyłeś ale ja tu nikogo nie oceniam. Wymieniłem po prostu listę moderatorów jacy są obecnie i jakich pamiętam.

Przepraszam, zapomniałem o romkujagodzie, ricku i climaxie oraz piopio!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

>>Fox733

No to żeśmy się nie zrozumieli - przepraszam :)

• Użytkownicy+

Nawet prostej prośby autora wątku nie jesteś w stanie uszanować, potwierdzasz tym po raz kolejny moje spostrzeżenia.

Cóż dodać? Koledzy jak zawsze pokazali DNO na jakie ich stać. Zero klasy i uczciwości wypowiedzi, dziękuję więc za udział w wątku.

Palton, ten żart dedykuję Tobie ja i pewnie paru innych, którym AS i Twoje metody zbrzydły.

Kierowca prowadzi samochód, słucha, jak to zwykle, radia.

Spiker nadaje komunikat:

"...Uwaga, uwaga! Na drodze JEDNOKIERUNKOWEJ takiej to a takiej pirat drogowy jedzie pod prąd ze znaczną prędkością..."

Kierowca (do siebie): Phi, też mi nowina! U mnie wszyscy jadą pod prąd!

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Palton. Czas oddać pola ludziom starszym, bardziej doświadczonym. Ja wiem, że młodość ma swoje prawa. Ale niestety młodość w moderacji się nie sprawdziła. Czas na Starego Audiofila. Palton odpuść, jesteś za słaby.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.