Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

a cóż to za cudo ? w opisie m.in. "urządzenie grające na najwyższym poziomie Hi-End. Lepiej lub porównywalnie z odtwarzaczami pułapu 40-60 tys. zł"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za dawnych, dobrych czasów (które wracają) dyrektor Wytwórni Win w Kruszwicy mówił w telewizji, że "nasze wyroby nie ustępują jakością najlepszym winom francuskim". Grunt to dobre samopoczucie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Co sadzicie o tej cenie za cayina?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla nabywcy desperata o mocnych nerwach..

Ukryta Zawartość

Oraz posiadającego na stanie rękawice dielektryczne.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

ale rękawice chronią tylko osobę noszącą , a co z dziećmi , żoną , teściową , ?

tu potrzebne kompleksowe rozwiązanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To co powiecie na kolejna odslone moda tego Pana?:

Ukryta Zawartość

481547109_3_1000x700_przedwzmacniacz-gramofonowy-lampowy-hiraga-4-x-ecc83-sprzet-audio.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jimmi

Ja pier.... To chyba żart.

Wg opisu wrecz przeciwnie. Audiofilskie brzmienie i cena praktycznie tylko za czesci. Wklad wlasny, pomysl i wykonanie gratis. Poza tym, jak widac cd jest zlampizowany. To prawdziwa oferta. Ja juz mam cd docelowo, ale moze sie ktos skusi? Ciekaw jestem recenzji brzmienia tegoz, jakze wysublimowanego konstrukcyjnie cedeka.

Na alledrogo i innych lokalnych stronach, ci grzebacze sprzedają jakieś tam chińskie i inne budżetowe wzmacniacze, które po ich 'grzebnięciu' jak piszą w opisach, kładą wzmacniacze z USA za 100k zł i więcej happy0194.gif- co tylko przypuszczają i zapewne odsłuchują na jakichś mikrusach DIY z Seas'em, Scan-Speak'iem, Vifą - i im podobnymi.

A przy sprzedaży w opisach ochy i achy - jakby wzorowo napędzili największe

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Po prostu szukają jeleni, żeby sobie dorobić. Takich ukrywających się po cichu dorabiających leszczy w DIY jest pełno. Niech się sprawdzą zakładając dużą firmę produkującą na cały świat :)

Bo z tym co widać, to tylko robią wstyd... Na cały świat :)

Ukryta Zawartość

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png

Takich ukrywających się po cichu dorabiających leszczy w DIY jest pełno.

Chyba nie aż tyle. Generalnie ludzie coś tam w domu dłubią, wkłądają w to kasę i chciałby człowiek chociaż część odzyskać żeby zrobić coś nowego.

Coś bym sobie też nowego zrobił, tylko że po cholerę mi w domu np. piąty wzmacniacz? Ale diy się ludzie boją kupować, czemu się zresztą specjalnie nie dziwię, bo to zawsze jakieś ryzyko dla osoby nie znającej się.

Ale z drugiej strony, nikt mi jeszcze nie pokazał sprzętu nie diy który kosztowałby do dwóch razy drożej niż moje diy a zbliżyłby sie chociaż jakością dźwięku do tego co mam w domu.

EE, żeby nie było,nie próbuję w jakikolwiek sposób bronić wytworów tego człowieka z OLX, to nie ta sytuacja :)

Edytowane przez micwoj

W diy 1-no urządzenie na 1000-ąc nadaje się do jakiegoś użytku, żeby coś tam w miarę dobrze grało.

1-no na 250-ąt, dopiero wtedy jak po dorabiających emerytach inżynierach elektronikach, poprawi się żeby grało.

Z 1000-ca, około 996 urządzeń audio i innych wydumek diy, to kulawy mocno zmanierowany 'produkt' (no name) prawie nic nie warty.

Sovereign surowa ocena, zajrzyj na diyaudio.pl w wielu sprzętach z tego forum w środku panuje wzorowy porządek widać że ktoś przemyślał każdą ścieżkę na płytce , nic się nie pałęta , życzył bym sobie takiego wykonania w yamahach denonach i innych w okolicach 2500 zł , to u góry to zwykły śmietnik nie DIY

Edytowane przez jarekb

W diy 1-no urządzenie na 1000-ąc nadaje się do jakiegoś użytku, żeby coś tam w miarę dobrze grało.

Coś się obracałeś w niewłaściwych kręgach. Albo może w dawnych czasach, nie wiem. Przyjdź na AVS do pokojów diy a później wydawaj opinie.

to kulawy mocno zmanierowany 'produkt'

Ja mam takie wrażenie jak słucham w kategorii "Highend". Bywa fajny sprzęt. Ale wcale nie ma go dużo, a większość jest mocno zmanierowana, żeby sprzedać coś innego niż wszyscy.

Te wszystkie DIY to czasami śmiechu warte

Niejednemu magikowi z lutownica i śrubokrętem wydaje się , ze maja większe wiedzę niż inżynierowie i akustycy z uznanych firm

Posluze się modnym na tym forum motoryzacyjnym porównaniem :

Jakbym kupił nowego mercedesa i chciałbym go tuningować to zlecilbym to AMG a nie Panu Czeskowi z osiedlowego garażu

Jak ktoś chce tanio

To później ma tani dźwięk

Później wierzy , ze jakiś magik w domowym warsztacie wymieni mu pare kondow i ma hi-end ...,znowu tanio

Jak coś jest dobre to nie wymaga modyfikacji ale niestety nie jest tanie

A jak coś zaraz po zakupie wymaga modyfikacji to dobre być nie może

Najlepsze są później te bajki jak to zmodyfikowany Marantz za 500pln zdeklasował Esoterica , Accuphase i DCS

Trzeba stworzyć legendę żeby tego rozgrzebanego gniota sprzedać

Edytowane przez darko

AMG mistrzami tuningu :) bez jaj , wolę tunning w wykonaniu Gienka startującego w rallycrossie który z 2000cc wyczaruje 3xwięcej KM niż fabryka dała

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że tunning w wykonaniu AMG jest na tyle zrównoważony, że samochód, pomimo znacznego "przyrostu mięśni" nadal zachowuje trwałość i cechy użytkowe, natomiast po tunningu Gienka wkrótce trafi na złom?

Czasem wystarczy coś poprawić niewielkim kosztem ...i juz mamy sprzet o klase wyzszy...a jak myslisz dlaczego firma tego nie robi?

Bo kto by kupował wtedy ich hiendowe modele? Czysty marketing...

Przyjdź na AVS do pokojów diy a później wydawaj opinie.

Bywa fajny sprzęt. Ale wcale nie ma go dużo, a większość jest mocno zmanierowana, żeby sprzedać coś innego niż wszyscy.

Niech odmulą te swoje diy, także w pokoju diy, żeby można było poczuć choć trochę neutralności i szybkości. A nie sypialniane systemy i granie jak do ''poduszki''.

Najlepsze systemy zawsze z tranzystorami bez lamp.

Edytowane przez Sovereign
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.