Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Edition napisał:

Sentyment, a na sentymebntach zarabia się najlepiej. Jeszcze taki przykład np o Mercedesie w123 na kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ktoś Ci powie, a kupiłem bo kiedyś dziadek woził mnie takim do przedszkola. Sentyment...

Sentyment jestem w stanie zrozumieć.

Ale jak ktoś powie że Mercedes w123 jest lepszy od najlepszych dzisiaj produkowanych . Prowadzenie  i wszystko lepsze niż w najnowszych merolach to jest już idiotą.

Teraz, margaryna85 napisał:

Sentyment jestem w stanie zrozumieć.

Ale jak ktoś powie że Mercedes w123 jest lepszy od najlepszych dzisiaj produkowanych . Prowadzenie  i wszystko lepsze niż w najnowszych merolach to jest już idiotą.

Oczywiście masz rację. 

----------------------------------------

Chyba cena dobra?

Pioneer wzmacniacz A70 + odtwarzacz strumieniowy N50 :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 godziny temu, Edition napisał:

Grubo!

Ciekawe czy wszystkie są nadal w klubie ?

HEGEL H360 dla wymagających ! :

Ukryta Zawartość

Chyba nieszczególnie wymagających skoro chce sprzedac z kolumnami za 2,5k ?

Ukryta Zawartość

Thiel CS2.4 - Wireworld Luna 8 - Hegel H300 - Tara Labs Apollo 2 - Marantz UD7007, Audioquest Big Sur - Topping D90 MQA

Miałem kiedyś takiego PM-95 przez kilka lat i poszedłem dalej...

a ten z konkretnego ogłoszenia...no cóż ten sentyment jest wyceniony tak jak dla kogoś kogo dziadek woził do przedszkola złotym merolem z PM-95 w bagażniku ?

BTW dobry nick sprzedawcy "MYSLIWY01"

Ukryta Zawartość

fajne małe monitorki w cenie samych tweeterów ?

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Edition napisał:

Panie , toż to okazyja! ?

Haha w punkt ! ?

Pamiętasz może sygnature brzmienia?  Miałeś jakiś porównania z "ciężkimi" z tamtych lat?

tak, napisz na priv jak chcesz szczegóły

Accuphase moduł wejsć cyfrowych dac-50 :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Jeśli ktoś chce poznać, usłyszeć i ostatecznie zakupić autentyczny high end vintage w baaardzo dobrej cenie ? 

Ukryta Zawartość

Dla sceptyków i przeciwników...

Ukryta Zawartość

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

4 godziny temu, audiofilek4 napisał:

przecież jeden kolega się chwalił ze sprowadził ok 80 sztuk do polski 80 szt. x 4 600 zł to się robi ładna sumka ? w sumie jest o co walczyć ? 

Od miesięcy ignoruje twoje pierdzielenie ale teraz pobiłeś samego siebie, takiej ilości to na hifido nie było wszystkich 907 razem wzietych na sprzedaż przez ostatnie 10 lat...

3 minuty temu, Tal napisał:

Jeśli ktoś chce poznać, usłyszeć i ostatecznie zakupić autentyczny high end vintage w baaardzo dobrej cenie ? 

Ukryta Zawartość

Kilkanaście stron temu podałem ten link. Oczywiście został zakrzyczany, że to elektrozłom... a cena coraz niższa. ..

3 minuty temu, Bumpalump napisał:

Od miesięcy ignoruje twoje pierdzielenie ale teraz pobiłeś samego siebie, takiej ilości to na hifido nie było wszystkich 907 razem wzietych na sprzedaż przez ostatnie 10 lat...

Może @audiofilek4 liczy razem z yahoo i buyee. Nie przeszkadzaj Mu w śledztwie.! ?

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Fashi napisał:

Kilkanaście stron temu podałem ten link. Oczywiście został zakrzyczany, że to elektrozłom... a cena coraz niższa. ..

Zazwyczaj te opinie wygłaszają osoby, które nigdy nie słyszały tego typu sprzętu... a więc są bardzo ograniczone w swoim osłuchaniu żeby nie powiedzieć głuche i nie dojrzałe. 

13 minut temu, Tal napisał:

Zazwyczaj te opinie wygłaszają osoby, które nigdy nie słyszały tego typu sprzętu... a więc są bardzo ograniczone w swoim osłuchaniu żeby nie powiedzieć głuche i nie dojrzałe. 

Ten set Accu jest naprawdę fajny. I za taką cenę...

8 minut temu, Fashi napisał:

Ten set Accu jest naprawdę fajny. I za taką cenę...

Z odpowiednimi kolumnami spokojnie walcuje ? niejeden nowocześniejszy sprzęt, ale nie powinno to dziwić skoro potrafi w magiczny sposób przekazać muzykę.

Edytowane przez Tal

2 minuty temu, Tal napisał:

Z odpowiednimi kolumnami spokojnie walcuje ? 

No właśnie , walcuje, miażdży, gniecie wszystko do 25k zł hihi ?

Cena fajna walcuje jak się patrzy tylko jakoś nikt nie chce kupić ?

Ewidentnie sami nie osłuchani melomani na forum w dodatku bez sentymentu do tego modelu . Może Tai da dobry przykład i sam sobie kupi .

Gdybym był złośliwy to bym napisał , że Rafałowi nie... Jednak nie jestem złośliwy i tego nie napisze. ..

28 minut temu, margaryna85 napisał:

Cena fajna walcuje jak się patrzy tylko jakoś nikt nie chce kupić ?

Ewidentnie sami nie osłuchani melomani na forum w dodatku bez sentymentu do tego modelu . Może Tai da dobry przykład i sam sobie kupi .

Kolega ostatnio jakiś taki smutny? 

2 godziny temu, Fashi napisał:

Gdybym był złośliwy to bym napisał , że Rafałowi nie..

No trochę przesadziłem. Pod walec to się nadają tylko stare, przereklamowane klamoty których ceny zostały napompowane do granic absurdu przez grupkę ludzi, którzy mają lub mieli w tym interes. Reszta jest całkiem OK. 

?👈

12 godzin temu, Edition napisał:

Grubo!

Ciekawe czy wszystkie są nadal w klubie ?

HEGEL H360 dla wymagających ! :

Ukryta Zawartość

Z tymi Heglami to dziwna sprawa jest. Ostatnio przeglądałem ofertę second handu Bodjże AUDIO STYL -u i było tych Hegli 3 albo 4, jak grzyby po deszczu.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

16 minut temu, Jacchusia napisał:

Z tymi Heglami to dziwna sprawa jest. Ostatnio przeglądałem ofertę second handu Bodjże AUDIO STYL -u i było tych Hegli 3 albo 4, jak grzyby po deszczu.

Z tych trzech, dwa sprzedane, jeden dostępny, Hegel to popularna marka to i ofert sporo na Alle i Olx, ale to dobrze bo jak nie podejdzie to można łatwo sprzedać i jest w czym wybierać?. Import prywatny z Norwegii też robi swoje.

AP Avantera Plus

Ukryta Zawartość

i coś bardziej cenowo przystępnego AP Virgo 3

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Prewwit
20 minut temu, Prewwit napisał:

Z tych trzech, dwa sprzedane, jeden dostępny, Hegel to popularna marka to i ofert sporo na Alle i Olx, ale to dobrze bo jak nie podejdzie to można łatwo sprzedać i jest w czym wybierać?. Import prywatny z Norwegii też robi swoje.

w tej chwili jest ich 5. 2 - sprzedane, 2 - zapytaj o dostępność i 1 - dostępny. Widać w Holandii same Hegle mają.

Najdziwniejsza sprawa dla mnie jest z H300 . Nowy 20 000 i ktoś sprzedaje 3 miesieczny za 11 500 , wyjątkowy Holender jakiś ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

5 godzin temu, margaryna85 napisał:

Ewidentnie sami nie osłuchani melomani na forum (...)

Napiszę więcej, jeżeli ktoś nigdy nie słyszał prawdziwego topowego vintage audio to nie słyszał nic i guzik wie o prawdziwym dźwięku.

5 godzin temu, margaryna85 napisał:

Może Tai da dobry przykład i sam sobie kupi .

Rozumiem, że popełniłeś literówkę i chciałeś mnie wywołać.

Otóż tak szczęśliwie się składa że jestem szczęśliwym posiadaczem bliźniaczej P-260 ? 

17 minut temu, Jacchusia napisał:

w tej chwili jest ich 5. 2 - sprzedane, 2 - zapytaj o dostępność i 1 - dostępny. Widać w Holandii same Hegle mają.

Najdziwniejsza sprawa dla mnie jest z H300 . Nowy 20 000 i ktoś sprzedaje 3 miesieczny za 11 500 , wyjątkowy Holender jakiś ?

W opisie że kupiony 2016 i dostępność:sprzedany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ? Fajna cena na H590

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i H190

Ukryta Zawartość

Nie wiedziałem, że na Allegro można kupić z Litwy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, Tal napisał:

Napiszę więcej, jeżeli ktoś nigdy nie słyszał prawdziwego topowego vintage audio to nie słyszał nic i guzik wie o prawdziwym dźwięku

A chociażby sansui u Bumpalumpa liczy się ?

9 godzin temu, Tal napisał:

Otóż tak szczęśliwie się składa że jestem szczęśliwym posiadaczem bliźniaczej P-260 ? 

Którego jak pamiętam Sam nie możesz sprzedać .

9 minut temu, marcinmarcin napisał:

Są dwie uznane marki na rynku ałdio co walcujo wszystko inne - S i H ?

H - Hegel? 

35 minut temu, marcinmarcin napisał:

Są dwie uznane marki na rynku ałdio co walcujo wszystko inne - S i H ?

Ja tam nie czytałem o walcowaniu czegoś przez Hegla, a to że często się przewija na forum to inna sprawa jest popularny i tyle. W klubie Hegla też nikt nie pisze o miażdżeniu czegoś. 

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, marcinmarcin napisał:

walcujo wszystko inne - S i H ?

? .

Ukryta Zawartość

...............................

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.