Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, tomek7776 napisał:

i co tu sie dziwic ze nie chca do polin wysylac.

Magiczna Kraina "polin" to raczej na wschodzie - obecna Ukraina?

12 minut temu, LJ3 napisał:

Czy ty przypadkiem może jesteś specjalistą od chorób wszelakich, że stawiasz tak śmiałe diagnozy? 

Ja nie słucham, więc nie krytykuję, tego badziewia, którego słuchasz.

Dlatego nie oceniaj (swoją miarą!) innych. 

Wreszcie zbież się na odwagę i napisz, którego Sansui, z wyższej półki, słuchałeś u siebie kilka dni, w dobranym systemie, nie przypadkowym? 

To wklejaj sobie linki z tym badziewiem w tym waszym klubie i tam klepcie się po plecach,  skończ prowadzić dyskusje o tak dziwnym sprzęcie, nikogo tu to nie obchodzi,  nie pisz że gdyby to nie tamto to już byś sobie kupił bo to jest śmieszne, już pominę to co wy tu odwalacie od kilkunastu stron z tymi klonami z klubu S dwa nowe klony tu lajkują,  cyrk na kółkach a moderacja chyba śpi, albo udaje, że tego nie widzi.

2 minuty temu, zeta-j napisał:

To wklejaj sobie linki z tym badziewiem w tym waszym klubie i tam klepcie się po plecach,  skończ prowadzić dyskusje o tak dziwnym sprzęcie, nikogo tu to nie obchodzi,  nie pisz że gdyby to nie tamto to już byś sobie kupił bo to jest śmieszne, już pominę to co wy tu odwalacie od kilkunastu stron z tymi klonami z klubu S dwa nowe klony tu lajkują,  cyrk na kółkach a moderacja chyba śpi, albo udaje, że tego nie widzi.

Zdziwiłoby, gdyby moderacja wycinała twoje wpisy?

5 minut temu, zeta-j napisał:

skończ prowadzić dyskusje o tak dziwnym sprzęcie, nikogo tu to nie obchodzi, 

Nie skoncza. Tu jest lepsza ogladalnosc. Beda  polecac te przereklamowane graty z cenami z d... Jeszcze szkoda ze butalump nie odpowiada jak to jego super hiend sansuja wszystko kosi. 

1 godzinę temu, tomek7776 napisał:

jak tu ktos ostatnio pisal,ze zazyczyl sobie od sprzedajacego skanu dokumentu tozsamosci,i jakby tego bylo malo to fotki urzadzenia z tylu,na tle kartki z wlasnym  imieniem.dobrze ze sprzedajacy spokojny,bo moglby mu w ramach dowcipu wyslac kilka cegiej plywajacych w odchodac.tak w ramach "wspolpracy"

i co tu sie dziwic ze nie chca do polin wysylac.

Umiesz czytac, ale nie do konca ?

Znalazlem fajny wzmacniacz w niemczech - napisalem do sprzedajacego o wysylke za pobraniem, ale ten odmowil i SAM Z SIEBIE wyslal mi zdjecia swoje i dowodu w ramach potwierdzenia tozsamosci i wysylki za przedplata. Sytuacja o tyle smieszna ze takie zdjecia sa bezwartosciowe (przeciez sam je teraz mam i moge "potwierdzac tozsamosc" nimi) do tego instrukcja na zdjeciu i pilot byly od nizszego modelu. W zwiazku z tym, ze chcialem tylko finaly argument zeby zrezygnowac (bo cena fajna, a sprzet nie pojawia sie w UE) to poprosilem o zdjecie tylu wzmacniacza (w ofercie zadnego nie bylo) z kartka ze swoim imieniem albo przesylke za pobraniem. Odmowiono, wiec zrezygnowalem ? 

Takze polecam czytac ze zrozumieniem i moze przeprosic za pomowienia- w koncu bierzesz odpowiedzialnosc za wlasne slowa prawda? Czy traktowac cie jak dzieciaka i nie brac powaznie? Serio pytam ?

A i argument o wysylce do Polski tez kiepski - wysylka miala byc na niemiecki adres ?

Edytowane przez aliengbl

Thiel CS2.4 - Wireworld Luna 8 - Hegel H300 - Tara Labs Apollo 2 - Marantz UD7007, Audioquest Big Sur - Topping D90 MQA

36 minut temu, Tal napisał:

...a z boku może być? ? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lewa strona sceny cierpi przez stolik ??

20 minut temu, Audio.Japan napisał:

Nie skoncza. 

Twój kochaś wrzucił link popsutego modelu , miej do pretensje do swoich. 

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 godziny temu, Prewwit napisał:

Wrzucasz coś, a o tym że w opisie jest że nie sprawny nic nie wspomniałeś?

widać że standardowo nie sprawdzasz sam tylko kierujesz sie opiniami innych i je powielasz!!jak to w klubie!

opis:

Artikelzustand:

Gebraucht

“Betriebsbereit alle Kanäle Ok”

sprzęt używany oba kanały sprawne!!

Der NICHT verbastelte Amp produziert einen astreinen Sound sofern passende Lautsprecher angeschlossen werden alle Kanäle im normal/direct Betrieb ok,Beleuchtung ok,Schalter und Poti leichte kontakt probleme ,Phonoeingang funktionieren beide Kanäle

masz tu ewidentnie informacje że wzmacniacz jest sprawny kanały graja równo i oświetlenie jest ok, jedynie coś zakłóca dźwięk , potencjometry?? są tu fachowcy co Ci to za kilka groszy zrobią! 

w szczegółach nigdzie opcji że uszkodzony tylko 

Artikelzustand:Gebraucht : używany

Verkäufernotizen:“Betriebsbereit alle Kanäle Ok” oba kanały ok 

International shipping possible but have to ask in advance  for shipping quota before buy if not i will cancel the deal

wyraźnie jest napisane że wysyła poza Niemcy!! wystarczy poprosić ? 

ale wiadomo jak to w Polsce są po 6400 a tu raptem 2100 zł także trzeba do czegoś się przyczepić!!

numer seryjny zapisane czekamy na wielką premierę tego wzmaka w Polsce ? 

11 minut temu, Fashi napisał:
49 minut temu, Tal napisał:

...a z boku może być? ? 

Ukryta Zawartość

Lewa strona sceny cierpi przez stolik ??

Nic takiego nie zarejestrowały moje uszy, ale może dlatego, że nie są high endowe  ? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tal

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

7 minut temu, audiofilek4 napisał:

Nr seryjny mózgu sprawdź czy przypadkiem nie posiadasz czegoś przechodzonego. . .

Teraz, Tal napisał:

Oczywiście, że wiem i dziękuję choć jeszcze pracuję nad ścianami ? 

Na spokojnie dojdziesz do super akustyki , krok po kroku ☺

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

30 minut temu, audiofilek4 napisał:

masz tu ewidentnie informacje że wzmacniacz jest sprawny kanały graja równo i oświetlenie jest ok, jedynie coś zakłóca dźwięk , potencjometry?? są tu fachowcy co Ci to za kilka groszy zrobią! 

Nie powieliłem opinii, ale się wysiliłem na wrzucenie tekstu do tłumacza: "Wzmacniacz NIE wytwarza czystego dźwięku, jeśli odpowiednie głośniki są podłączone wszystkie kanały w trybie normalnym / bezpośrednim ok, oświetlenie ok, przełączniki i potencjometry niewielkie problemy z kontaktem, wejście phono oba kanały działają" czyli nie jest w 100% sprawny. Nie wiem czy ta usterka jest poważna, bo się nie znam na elektronice.

Jak taka dobra cena to kupuj i sprzedasz z zyskiem w PL.

24 minuty temu, Fashi napisał:

Nr seryjny mózgu sprawdź czy przypadkiem nie posiadasz czegoś przechodzonego. . .

Trochę szacunku do siebie nawzajem, po co takie obraźliwe wpisy.

Edytowane przez Prewwit
3 godziny temu, Fashi napisał:

Jak to , miałeś stolik?  Ehhh przecież stolik zaburza i w ogóle. Dobrze , że sprzedałeś i się nawróciłeś. 

PS

Teraz na czym stoi sprzęt? 

Może jakieś foto ? Serio jestem ciekaw.

Na normalnej szafce RTV audiofilskiej marki Wójcik. 

Stolik sobie skomponowałem sam. Kupiłem okazyjnie stelaż. Odnowiłem i zamówiłem nietypowe płyty z polskiego piaskowca, a nie granitu. Stolik ładnie wyglądał, ale u mnie ledwo pomieścił by wszystkie graty. Do tego widać było by wszystkie kable, których mam u siebie aż nadto. 

?👈

2 godziny temu, zeta-j napisał:

To wklejaj sobie linki z tym badziewiem w tym waszym klubie i tam klepcie się po plecach

Powiedz to swoim kolesiom

1 godzinę temu, audiofilek4 napisał:

masz tu ewidentnie informacje że wzmacniacz jest sprawny kanały graja równo i oświetlenie jest ok, jedynie coś zakłóca dźwięk

czyli nie jest sprawny

1 godzinę temu, audiofilek4 napisał:

Nie jest z toba dobrze

Edytowane przez Bumpalump

Ciekawe, czy to gra tak jak wygląda:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi się ten film podoba. Poobijany lux, ktoś go chyba ciągnął za autem. I w komentarzach że podrapał się w transporcie ?

Mariusz, miałeś dać namiar na swoją firmę. 

?👈

Zestaw Vincent

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

45 minut temu, Fashi napisał:

Na każdym kanale znajdą się takie egzemplarze . Poza tym to tylko dobrze świadczy o Mariuszu . A dlaczego ? Mój drogi dlatego , że przyjmuje różne sprzęty , tanie i drogie. Nie odmawia jeśli ktoś jest gotów poczekać w kolejce . A za przesyłki do Mariusza kto jest odpowiedzialny?  Raczej ten co wysyła sprzęt , czyż nie tak?

?

Taaa. Poobijali panel do gołego aluminium w transporcie, bo był zapakowany tylko w jedną warstwe folii. Jak widzę takie zlomy to odrazu mam przed oczami z kad to przyjechało. Domyślasz się? Jak czytam takie głupoty to od razu jakbym widział tych handlarzy z allegro. 

"Panie w transporcie się zepsuł! Daje słowo, wszystko działało jak należy! Protokół szkody pan sporzsdzil? Bo jak nie to niestety nie pomogę. Ja wysłałem sprawny" ?

?👈

Wilson Audio

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naprawił zgodnie ze sztuką sprzęt klienta i to się liczy. Jaki jest sen dalej o tym bić pianę ? Powiedz mi @rafal735r

Abstrahując oczywiście od nieudolnej próby dyskredytacji...

Edytowane przez Fashi

Altusy za 6700 ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, SynSama napisał:

Przykro mi Fashi, ale chyba Cię muszę rozczarować :-)

Zrobiłeś to już jakiś czas temu. Myślałem , że jesteś mądrzejszy. Sorry, baw się dobrze . ?

panowie.albo jak dzentelmeni zamknijcie swoje ryje.albo jak pizdy prowadzcie swoja napierdalanke.ale gdzie indziej.macie wybor.

np na PW

Przyszedł Stench i pokasował  wpisy. 

1 godzinę temu, Fashi napisał:

Naprawił zgodnie ze sztuką sprzęt klienta i to się liczy. Jaki jest sen dalej o tym bić pianę ? Powiedz mi @rafal735r

Abstrahując oczywiście od nieudolnej próby dyskredytacji...

Nieudolna, to jest próba tłumaczenia stanu tego zlomu. A potem wyrokowanie na podstawie takich złomów, co do wszystkich egzemplarzy danego modelu. Ot co. Ale nazywajcie to jak chcecie. Mi to wisi w sumie. Poklepujcie się dalej. 

?👈

8 godzin temu, rafal735r napisał:

Dobra cena. Ja swoj, marki nieznanej, z tym ze z trzema blatami za 900 sprzedałem. 

Widziałem na allegro ładny ale ja jednak wolę ,, z metką ,, ?

15 minut temu, Fashi napisał:

Przyszedł Stench i pokasował  wpisy. 

To tak jeszcze jak byśmy się dowiedzieli kto atak klonów nam funduje to było by już super ?

10 minut temu, margaryna85 napisał:

? To tak jeszcze jak byśmy się dowiedzieli kto atak klonów nam funduje to było by już super ?

Podpisz się pod apelem do moderacji o ujawnienie klonów. zeta j , japan wiedzą o czym mówię. Zgłoś się do nich. 

Edytowane przez Fashi

Lampa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14 godzin temu, CartmanEric napisał:

Ciekawe, czy to gra tak jak wygląda:

Ukryta Zawartość

Gra całkiem przyzwoicie jak za te pieniądze, można pobawić się w tuning. Jak masz blisko to warto sprawdzić.

Ukryta Zawartość

Accuphase e480:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  22 miesiące gwarancji.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.