Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Cudowny zbieg okoluiczności z 5 pierwszych jego aukcji. czyżby handlarze się bronili?? pozdro

Nieźle Sołtysie super to rozkminiłeś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

De gustibus non est disputandum

Rzeczywiście, nawet nie wiedziałem, że istnieje opcja podglądu ( oferty kupna ), kiedyś wyświetlało się w trakcie aukcji i zaraz po, kto licytował i kto wygrał.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Nie tylko u nas są dziwne ceny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niestety ale taka prawda jest. okazję trafiają się rzadko a jak już się trafią to wiszą parę minut.Kilka razy udało mi się coś tam kupić z reguły na olx kiedyś bardziej tablicy. podczas jazdy po towar klient miał setki telefonów zdarzały się i takie żeby mnie spławić bo da więcej. Uprzedzając pytania oczywiście dany sprzęt sobie posłucham a później pogoniłem dalej często z zarobkiem ale tak chyba robi każdy jak mu się uda.

Ps.sołtysie pięknie to rozkminileś.

A ten handlarz pewnie tyle zapłacił allegro za prowizję że już nigdy nie zejdzie z ceny swojego złomu.

Cudowny zbieg okoluiczności z 5 pierwszych jego aukcji. czyżby handlarze się bronili?? pozdro

Dziwne, że tak mało osób patrzy na to. Ja również robię taką selekcję. Chyba dotknąłeś czułego punktu.:-))

Nie tylko u nas są dziwne ceny

Ukryta Zawartość

Ceny używek, szczególnie w DE, ale nie tylko, często są wyższe jak u nas. Dlatego też nie wiem o co ten lament. Każdy internet ma, może sobie sprawdzić. Różnica jest taka że za granicą częściej o okazje z wiadomych przyczyn.

Ukryta Zawartość

?👈

Margaryna, dzwoni sie do goscia i od razu mowi zeby usunal ogloszenie. Jak nie bedzie chcial to znaczy ze kreci.

Przy okazjach nie ma czasu na wypytywania o stan, ilosc wlascicieli itp. To jest ryzyko w tym biznesie.

Panowie problem z handlarzami na allegro jest taki mianowicie:

Wystawić na kup teraz - aukcja wisi przez parę miesięcy i nikt nie jest zainteresowany - słabo jak dla handlarza

Wystawić z opcją ceny minimalnej - cena minimalna kosztuje niestety dość dużo przy jednej aukcji jeszcze jest do zaakceptowania ale przy 20 już nie - handlarz mówi taka opcja odpada

Wystawić od złotówki - aukcja kosztuje 0,50 zł ( handlarzyna zaciera ręce, złota myśl - zawsze można podbić, nie sprzeda się wystawie ponownie za 0,50 zł a może jednak się uda. niżej przykład mojego ulubionego pana z Legnicy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) aukcja

Mój ulubony podbijacz tj C...5

aukcja stała na 550 zł towarzysz C...5 podbił do 918,29 zł i proszę znalazł się " frajer " i przebił podbijacza takim oto szczęściem jest 370 zł w plecy przez podbijacza - opłaca się :)

Pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SoltysAudio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zakończona aukcja

Już jej nie ma, he he he, szybko się uwinął. Napisałeś o 19.23, teraz jest 20.32 :-)

Ukryta Zawartość

Ciekawe czy przebije ktoś tego podbijacza cen:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez desperado

Jestem wszędzie a moje imię to ..... C...5

Tak, o ten nick mi chodziło, i o dziwo ludzie to przebili:) IMHO bardzo trafne spostrzeżenie z Twojej strony, chodzi mi o poprzedni post ze zdjęciem aukcji. Fajny proceder, na pewno nie on pierwszy i ostatni, heh.

Panowie, okazja cena do negocjacji:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to sie Pan doigrał:

Ukryta Zawartość

ale szybko powrócił

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aukcja zakończona, ale zastanawiam mnie cena za jaką poszedł ten kabel. Zastanawiałem się czy nie kupić. Czy to oryginał ?

Ukryta Zawartość

100% podróba.

Nie ma opakowania ani sprzedajacy nie pisze ze to oryginal, kabel kosztuje nowy ponad 1k dolców a tu ktoś prawie nowy wystawia za 449zł? Facet handluje podróbkami kabli z ebaya albo aliexpress.

Edytowane przez Marek.S

jedyna okazja, panowie brać :) koleś odjechał trochę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

100% podróba.

Nie ma opakowania ani sprzedajacy nie pisze ze to oryginal, kabel kosztuje nowy ponad 1k dolców a tu ktoś prawie nowy wystawia za 449zł? Facet handluje podróbkami kabli z ebaya albo aliexpress.

Chyba najwięcej podróbek w audio to są wszelkiej maści kable. Pytanie dlaczego. Dla mnie wytłumaczenie jest proste.

Tak jest, po prostu z kablami jest tak ze mozna tam napchac byle jaka miedz albo nawet aluminium a na koniec wszystko ladnie zaslonic / zakleic tak zeby nie dalo sie sprawdzic co jest w srodku. Poza tym sa lekkie, prosto zbudowane i jak na gabaryty b.drogie czyli malym kosztem mozna duzo zarobic.

Druga sprawa ze wszystkie podróbki sa klepane w Chinach a tam nie ma czegos takiego jak respektowanie praw autorskich.

Edytowane przez Marek.S
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.