Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz czerpać ze sprawdzonych źródeł odnośnie Sansui jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć ?

3 minuty temu, kiza napisał:

-)) ?

14 minut temu, robert19091990 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wymienione zawieszenia to i brzmienie się zmieniło ?

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, Fashi napisał:

Musisz czerpać ze sprawdzonych źródeł

Ja jestem wierny na razie Yamaha, jak zacznę wariować z nadmiaru pieniędzy to przerzucę się na Accuphase. -)))

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

W dniu 27.02.2020 o 21:09, robert19091990 napisał:

A czy czasami HFiM to nie jest ten dawny magazyn hifi ?

Chcieliby by wszyscy tak myśleli.

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

W Accu też można wybierać , tyle integr, końcówek mocy + pre ☺

2 minuty temu, kiza napisał:

to przerzucę się na Accuphase. -)))

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, Fashi napisał:

W Accu też można wybierać , tyle integr, końcówek mocy + pre ☺

Rodzina, i kasa. Tylko nikomu nie mów. -))

2 minuty temu, LJ3 napisał:

I jakie niskie (wręcz zaniżone!) ceny ....

?

Jakby cały rok promocja -50% ?

9 minut temu, kiza napisał:

Ja jestem wierny na razie Yamaha

Długo już grasz na secie as2000? Kiedyś chciałem kupić komplet a ostatnio rozglądałem się za cd s2000. Szkoda , że same czarne znalazłem ?

2 minuty temu, Fashi napisał:

Długo już grasz na secie as2000

Oj długo długo, od nowości ok. dziesięć lat, i jak na razie nie cierpię na zmiany, no trochę. -))

W tym CD jest dobry przetwornik, mam C/A Naima i nie widzę pomiędzy nimi  różnicy. Szkoda tylko, że tego C/A w CD nie da się wykorzystać do innych źródeł.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

13 minut temu, Jacchusia napisał:

Szkoda tylko, że tego C/A w CD nie da się wykorzystać do innych źródeł.

Niestety brak digital in jest największą bolączką, a tak można by było zrobić fajny kombajn z tym cd. Hmmm cd s2100 juz ma taką opcję no ale cena...

Edytowane przez Fashi

6 minut temu, Fashi napisał:

Niestety brak digital in jest największą bolączką, można by zrobić fajny kombajn z tym cd. Hmmm cd s2100 juz ma taką opcję no ale cena...

Ja mam 1000, przy zakupie sie tym problemem nie interesowałem, a mogłem sobie na 2000 pozwolić ?

Jak policzę do rachunku tego naima, to jestem w plecy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Tak to bywa. Czasami warto przemyśleć sprawę kilka razy i kupić raz a dobrze. No ale dobrze się mówi po fakcie hmm?

27 minut temu, Fashi napisał:

Czasami warto przemyśleć sprawę kilka razy i kupić raz a dobrze

"Raz a dobrze" to większość kupuje kilka razy, a potem jeszcze raz -)))

Godzinę temu, Fashi napisał:

Wymienione zawieszenia to i brzmienie się zmieniło ?

No fakt...ale w sumie jeżeli wcześniej była pianka i wstawiono piankę to czy brzmienie się jakkolwiek zmieniło? Bardziej bym był skłonny twierdzić, że zmiana z gumy na piankę i odwrotnie może wprowadzić słyszalne zmiany. Z tego co widzę po różnych zdjęciach w sieci to tam fabrycznie była pianka, pewnie po latach sparciała ( wszak kolumny mają 20 lat) i ktoś po prostu wymienił na nową.

Pytanie czy dobrze to zrobił  hmm? jeżeli o mni chodzi to bym ich nie kupił. Mimo wszystko, jednak głośniki muszą być oryginalne. 

28 minut temu, kiza napisał:

"Raz a dobrze" to większość kupuje kilka razy, a potem jeszcze raz -)))

No właśnie hehe  ?

Edytowane przez Fashi

7 godzin temu, Fashi napisał:

Pytanie czy dobrze to zrobił  hmm? jeżeli o mni chodzi to bym ich nie kupił. Mimo wszystko, jednak głośniki muszą być oryginalne. 

No właśnie hehe  ?

Dlatego trzeba sobie odpuścić kolumny z głośnikami na zawieszeniu piankowym bo oryginalnych już nie ma. Kiedyś kiedyś gdy Margaryna był jeszcze margarynką dałem klientowi taki głośnik do naprawy z altusa. Sam nie mam ręki do takich prac. Jak odebrałem masakra. Nie dość że uświniona klejem membrana to jeszcze po krótkim czasie zaczęło coś trzeć w środku i charczał. 

10 godzin temu, Fashi napisał:

Chlopcy by chcieli żeby istniała i zeszła na psy jak inne firmy, ale tak się nie stało.

Woleli odejść niż się rozmienić i stracić wizerunek. Takie było Sansui, wierne do końca własnym rozwiązaniom i filozofii. 

Kolumny Heco Elan 300 rezerwacja do środy Łódź.

Ukryta Zawartość

Widzę klubik martwy to fanboje z tymi bzdurami przeszli tutaj . A fashi to już ma dyżur codzienny. Może jakiś leszcz uwierzy w te twoje bzdury. Licz na to dalej :) taki cud ten sansuj , nawet cesarz kupował a splajtowali. 

Ukryta Zawartość

Bzdury największe klepiesz ty Bartuś w trzech odsłonach swojego alter ego i pitolisz sam ze sobą . Największy naganiacz Pioneera  Audio Japan aka audiofilek coś tam coś tam aka Bartosz coś tam i tak w kółko. Miłośnicy Sansuja psują twój interes z Pioneerkami i dlatego taka walka . Twoje Pioneery wiszą od wielu miesięcy i nie ma chętnych  stąd ta irytacja brakiem zainteresowania? Walczysz dzielnie i pomagają tobie bezrefleksyjnie inni userzy również naganiacze jak margaryna handlujący z Wrocławia Music Hall czy innym badziewiem

Mamy nowego klona sansujowcow widzę. Konto 11 dni a już rozeznany w temacie. Widzę potrzebują więcej pomagierow bo sansuje wiszą miesiącami. Desperacja sięga zenitu :)

Konto założyłem 11 dni temu faktycznie temat o Pioneerze i kto pierwszy? Bartuś spec i naganiacz od Pioneerów .

I spec od klonowania Bartosz aka Audio japan aka audiofilek .... co sam ze sobą prowadzi konwersację buhahaha i jest dużo lepiej rozeznany ponieważ konto ma od 4 miesięcy. Jednak jak widać każdy może sobie pisać to piszemy handlarzyno AudioJapan

Edytowane przez BIRDMAN21

To tak sie walczu u nas o klienta..? Jednak komuna zrobiła swoje...zero honoru..elegancji ..minimalnej etyki..i kultury..ehh..dobrze mój wujek mówił : spuscić tu bombe atomową ..zaorać i za 20 lat zacząć od nowa..?

3 minuty temu, Audio.Japan napisał:

Mamy nowego klona sansujowcow widzę. Konto 11 dni a już rozeznany w temacie. Widzę potrzebują więcej pomagierow bo sansuje wiszą miesiącami. Desperacja sięga zenitu ?

Możesz w końcu poczuć się jak wielu normalnych, zadowolonych użytkowników Sansui, którzy zmagają się nieustannie z twoim nudnym  bełkotem anty S. Desperacja to pozostała jedynie tobie, bo twarzy już nie odzyskasz - nikt w te bzdury nie chce już wierzyć, poza twoimi giermkami 

Kloniki sansujowcow się mylą. Nie jestem żadnym handlarzem , nic nie sprzedaje i w przeciwieństwie do handlarzy sansujow jak coś sprzedaje to nie robię agresywnego marketingu na forum za pomocą kumpli i klonów. No ale co maja pisać? Niech się wypisza mnie to nie obchodzi :)

@Audio.Japan pisz sobie co chcesz. Nie znasz Sansui , nie znasz marki, nie słyszałeś a najwięcej masz do powiedzenia na forum audio? Nie słysząc wzmacniacza? Bazując na opinii osób trzecich? Naprawdę jesteś na forum audio? No to masz chłopie obeznanie.

Kolega @BIRDMAN21 dobrze napisał o Twoich alterego , zresztą już dawno i tym mówiłem, ale nic Bartosz pisz sobie sam ze sobą i sprzedawaj Pioneera. Szkoda , że inni udają i ponoć nie wiedzą o co chodzi. 

Oceniasz, oskarzasz o naganianie.  Na aukcjach wiszą dwie świetne końcówki i widziałeś , żeby ktoś je polecał , naganiał etc? Nie! Za to Ty chętnie gdzie tylko się da zwchwalasz m91 jakie to cudo.

Aaa może dodam , gdzie napisze audiojapan reakcje daje audiofilek i na odwrót , wcześniej był Bartosz co biegał za audiojapan. Przypadek?  Nie sądzę. Audiojapan krótki staż na forum i ponad 600pkt reputacji żeby łatwiej uchodzić za eksperta , który nie słyszał danej maszyny. 

O audio.japan :

LICZBA ZAWARTOŚCI

232

31 Października 2019

Hmmm fajnie jest moc... i Ty koledze @BIRDMAN21 piszesz coś o klonie? Masz tupet. 

Bym zapomniał , kiedy w końcu pomożesz mi o koledze @don111 a przy okazji @kiza i sprowadzisz ten tani sprzęt z Japonii?  Zapomniałeś i alterego o tym temacie?  Dla mnie miały być 907i MOS limited, 907Limited, AU-07 i może 607Mos Limited. Co do kolegów musisz zapytać jaki im model pasuje. Ja płace gotówką za wszystkie 4ry. Tak jak mówisz za takie pieniądze. 

Edytowane przez Fashi

3 godziny temu, margaryna85 napisał:

Dlatego trzeba sobie odpuścić kolumny z głośnikami na zawieszeniu piankowym bo oryginalnych już nie ma. Kiedyś kiedyś gdy Margaryna był jeszcze margarynką dałem klientowi taki głośnik do naprawy z altusa. Sam nie mam ręki do takich prac. Jak odebrałem masakra. Nie dość że uświniona klejem membrana to jeszcze po krótkim czasie zaczęło coś trzeć w środku i charczał. 

Dla ojca kiedyś wklejalem nowe zawieszenie do Unitry. Jeden działa do dziś, drugi się rozprul miesiąc temu. Wytrzymał klika lat. 

?👈

Аудиотехника na portalu Auction.ru

Ukryta Zawartość

Portale aukcyjne w krajach byłego ZSRR

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, BIRDMAN21 napisał:

Bzdury największe klepiesz ty Bartuś w trzech odsłonach swojego alter ego i pitolisz sam ze sobą . Największy naganiacz Pioneera  Audio Japan aka audiofilek coś tam coś tam aka Bartosz coś tam i tak w kółko. Miłośnicy Sansuja psują twój interes z Pioneerkami i dlatego taka walka . Twoje Pioneery wiszą od wielu miesięcy i nie ma chętnych  stąd ta irytacja brakiem zainteresowania? Walczysz dzielnie i pomagają tobie bezrefleksyjnie inni userzy również naganiacze jak margaryna handlujący z Wrocławia Music Hall czy innym badziewiem

witaj klonie, miło że jesteś ? 

Cześć Bartosz aka Audio Japan aka audiofilek witaj witaj miło mi bardzo i wiem ,że nie doścignę mistrza w klonowaniu jednak będę się pilnie uczył nasz forumowy  handlarzu Pioneerkami. Pielęgnuj interes  i agituj przeciwników handlowych walcz z konkurencją.

I zapraszam do rozmowy sam ze sobą. Zastanawiam się czy przyjmujesz wtedy rolę ? Bartosza czy AudioJapan i improwizujesz rozmowę przed ekranem ciekawa sprawa i nie mogę doczekać się komentarzy miedzy tobą , a tobą i tobą.

Edytowane przez BIRDMAN21
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.