Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

TomekL3 czy wiesz jaki jaki procent populacji jest w stanie uwierzyc w inkarnacje i tym podobne kocopoły ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

To nie jest kwestia wiary a wiedzy człowieka wynikającej z własnego doświadczenia.

Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że liczba osób uważających reinkarnację za coś oczywistego, normalnego i logicznego jest rosnąca.

a 1000 lat jeszcze wiecej , wszystko juz było w tych tematach

obecnie jednak możliwe ze polityka weżmie się za wnikliwe studia tematu i renesans gilgula nastąpi

tylko która partia przyzna sie do gilgula :) trzeba zmienic nazwe i może kukiz15 znów zaatakuje

Defekt genetyczny niekoniecznie musi pochodzić z obecnej rodziny. Może być także przekazem z poprzednich inkarnacji lub zewnętrznej ingerencji na poziomie energetycznym.

Może także wynikać z niedopasowania energetyki bytu pochodzącego spoza tej gęstości wchodzącego w ludzkie ciało.

Oczywiście.

Jestem Europejczykiem.

Uloteczka do Gardasil vel Silgard od HPV szczepioneczka, rktórej rodzice na oczy nie zobaczą bo lekarzyna zakwalifikuje - oczywiście bez pisemnego potwierdzenia kwalifikacji do szczepienia bo nie jest na tyle głupi jeden z drugim - w minutę max 2 i wyrecytuje to co mu kazali mówić pacjentom/klientom na szkoleniu.

34303561_10112009987924860_8286278123545165824_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8ba3a9d1392a7fa84e14137898b033aa&oe=5BAD310E

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

piszesz ewidentna nieprawde

lekarz ma obowiązac zbadać , zakwalifikowac i wystawic zlecenie na podanie szczepionki

jesli który tak nie postąpił zgłoś to do izby lekarskiej do orzecznika odpowiedzialnosci zawodowej

uprawiasz ewidentne podawanie fałszywych informacji

piszesz ewidentna nieprawde

lekarz ma obowiązac zbadać , zakwalifikowac i wystawic zlecenie na podanie szczepionki

jesli który tak nie postąpił zgłoś to do izby lekarskiej do orzecznika odpowiedzialnosci zawodowej

uprawiasz ewidentne podawanie fałszywych informacji

Tu masz kwestionariusz który lekarz przed każdym szczepieniem powinien wypełnić i poinformować o wszystkim pacjenta i/lub opiekuna pacjenta + pełna informacja o danym szczepieniu i jego skutkach ubocznych o czym nigdy żaden lekarz nie mówi. ANI razu nie widziałem ani nie słyszałem od lekarzyny nic takiego... I kto tu uprawia podawanie fałszywych informacji?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

mylisz się dalej

jak ma wygladac dokumentacja medyczna stanowią ustawy MInisterstwa Zdrowia , nadzór nad domentacja NFZ , wprowadzone ISO w placówce i systemy akredytacjne

w palcówkach medyczny nie wypełnia się takich przypadkowych dokumentów

wydzieranka która pokazujesz jest jakąs propozycją -jedna z dzisiątek dostepnycn na rynku - czy ktos to wykorzysta ? wszystko musi byc ustalone

musisz poprosic lekarza o kopie swojej dokumentacji , zapoznac sie i wtedy dopiero zakwestionowac jesli uwazasz ze odwala lipe

mylisz się dalej

jak ma wygladac dokumentacja medyczna stanowią ustawy MInisterstwa Zdrowia , nadzór nad domentacja NFZ , wprowadzone ISO w placówce i systemy akredytacjne

w palcówkach medyczny nie wypełnia się takich przypadkowych dokumentów

wydzieranka która pokazujesz jest jakąs propozycją -jedna z dzisiątek dostepnycn na rynku - czy ktos to wykorzysta ? wszystko musi byc ustalone

musisz poprosic lekarza o kopie swojej dokumentacji , zapoznac sie i wtedy dopiero zakwestionowac jesli uwazasz ze odwala lipe

W sumie to masz rację. Ta "wydzieranka" wypełniona przez rodzica przed szczepieniem byłaby powodem do odrzucenia pewnie kwalifikacji do szczepień większośći dzieciaków, lepiej żeby rodzice tego nie wypełniali bo lekarzyna musi wypełnić tylko poniższe ale tego też nie robi:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

nadal piszesz nieprawde

podajesz ze wypełnia 1 karteczke która wyrwałes z całego 12 kartkowego zapisu obowiązującej ustawy

Ukryta Zawartość

ustawa jest z 2018 i jest nieporównywalna z tą jedna zmanipulowana karteczką

jaki ma sens podawanie takich kłamliwych informacji ? pranie mózgu ludziom czytającym te dezinformacje ?

Ukryta Zawartość

a tu taka niespodzianka

Na Ukrainie odnotowano kolejne przypadki zachorowań na odrę. Sytuacja jest bardzo poważna, a ukraińskie ministerstwo zdrowia i Światowa Organizacja Zdrowia apelują: nie unikajcie szczepionek, bo tylko tak można zmniejszyć liczbę zachorowań. Materiał magazynu "Polska i Świat". "Zapominamy, że jest chorobą zakaźną. Zaczyna być lekceważona" Czesi odnotowują... czytaj dalej » Tylko od początku tego roku na odrę zachorowało na Ukrainie 25 tysięcy osób, a w ubiegłym tygodniu przybyło ponad 1,3 tysiąca nowych przypadków. Jak mówi Jekaterina Bulawinowa z UNICEF-u według danych w 2018 roku zmarło na Ukrainie z powodu Odry siedmioro dzieci i czworo dorosłych

Ukryta Zawartość

oczekujemy stanowczego dementi od nieszczepionych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

nadal piszesz nieprawde

podajesz ze wypełnia 1 karteczke która wyrwałes z całego 12 kartkowego zapisu obowiązującej ustawy

Ukryta Zawartość

ustawa jest z 2018 i jest nieporównywalna z tą jedna zmanipulowana karteczką

jaki ma sens podawanie takich kłamliwych informacji ? pranie mózgu ludziom czytającym te dezinformacje ?

Ale o czym Ty piszesz? Lekarz wypełnia 12 kartek podczas kwalifikacji? Jeśli już cokolwiek wypełni to tylko tę 1 karte kwalifikacji. Cała reszta to wzór tabeli która jest mniej lub bardziej kopiowana do książeczek które dzieciaki dostają po urodzeniu w szpitalu? Po co takie mataczenie? Wygląda na to że nie masz bladego pojęcia co siędzieje w gabinetach pediatrów. Dobrze by było się dokształcić chociaż troszeczkę, podpytać moze kogoś znajomego kto ma dzieci? Takie tam.

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

a tu taka niespodzianka

Na Ukrainie odnotowano kolejne przypadki zachorowań na odrę. Sytuacja jest bardzo poważna, a ukraińskie ministerstwo zdrowia i Światowa Organizacja Zdrowia apelują: nie unikajcie szczepionek, bo tylko tak można zmniejszyć liczbę zachorowań. Materiał magazynu "Polska i Świat". "Zapominamy, że jest chorobą zakaźną. Zaczyna być lekceważona" Czesi odnotowują... czytaj dalej » Tylko od początku tego roku na odrę zachorowało na Ukrainie 25 tysięcy osób, a w ubiegłym tygodniu przybyło ponad 1,3 tysiąca nowych przypadków. Jak mówi Jekaterina Bulawinowa z UNICEF-u według danych w 2018 roku zmarło na Ukrainie z powodu Odry siedmioro dzieci i czworo dorosłych

Ukryta Zawartość

oczekujemy stanowczego dementi od nieszczepionych.

Ja jako gówniak chorowałem na odrę, od grypy różni się jedynie dodatkową wysypką w jamie ustnej.

Nie wiem o co to larum z odrą. Angina osłabia mięsień sercowy i może doprowadzić do trwałego uszkodzenia tego narządu.

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Ale o czym Ty piszesz? Lekarz wypełnia 12 kartek podczas kwalifikacji? Jeśli już cokolwiek wypełni to tylko tę 1 karte kwalifikacji. Cała reszta to wzór tabeli która jest mniej lub bardziej kopiowana do książeczek które dzieciaki dostają po urodzeniu w szpitalu? Po co takie mataczenie? Wygląda na to że nie masz bladego pojęcia co siędzieje w gabinetach pediatrów. Dobrze by było się dokształcić chociaż troszeczkę, podpytać moze kogoś znajomego kto ma dzieci? Takie tam.

tabelka jest fragmentem pracy którą musi wykonanc pediatra łącznie 12 stron to opisuje

ty wklejasz 1 strone z jego pracy aby zdyskredytowac jego prace bo nikt nie zna pozostałych 11 stron więc dla nich one nie istnieją

zwykły ustawiany z premedytacją prymitywny hejt jak cały ten wątek

Ja jako gówniak chorowałem na odrę, od grypy różni się jedynie dodatkową wysypką w jamie ustnej.

Nie wiem o co to larum z odrą. Angina osłabia mięsień sercowy i może doprowadzić do trwałego uszkodzenia tego narządu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )#Powik%C5%82ania_i_rokowanie

jak widać błahostka

Ukryta Zawartość

Kolega świetnie się bawi - jak widać po powyższej wlepce - nie pozostaje nic innego jak życzyć takich "radosnych chwil" po szczepieniach tobie i dzieciom w twojej rodzinie. Będziesz na pewno śmieszkował tu z nami na forum i poddrzucał linki do tych wydarzeń?

35882945_2155631367797613_2775922296383078400_n.jpg?_nc_cat=0&oh=ee0a64f0a9829b74614fa7560d71c99d&oe=5BA3C042

Tutaj więcej o Kubie i jego tragedii po szczepieniu:

Kolega świetnie się bawi - jak widać po powyższej wlepce - nie pozostaje nic innego jak życzyć takich "radosnych chwil" po szczepieniach tobie i dzieciom w twojej rodzinie.

boleję nad głupotą kolegi...

podobno na stronie płaskoziemców wisiało oficjalne info aby nie łaczyc ich portalu z antyszczepionkowymi debilami /cytuje dosłownie/

czy ktos może to potwierdzić ?

Kolejne przeterminowane szczepionki zutylizowane w dzieciach... Tańszej metody nie ma, za oficjalną utylizację trzeba grubo zapłacić i jeszcze potem się tłumaczyć przed swoim regionalnym koordynatorem sprzedaży dlaczego target nie zrobiony ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Kolejne przeterminowane szczepionki zutylizowane w dzieciach... Tańszej metody nie ma, za oficjalną utylizację trzeba grubo zapłacić i jeszcze potem się tłumaczyć przed swoim regionalnym koordynatorem sprzedaży dlaczego target nie zrobiony ;-)

Ukryta Zawartość

Czy to dotyczy także innych leków? Tj. nie wolno używać lekarstw, są one złe, bowiem w Piekarach Śląskich sprzedano przeterminowaną aspirynę?

Ukryta Zawartość

W sumie co to za różnica czy przeterminowa czy też nie, przecież może leżeć pod stołem w kartoeni bo przerwanie ciągu chłodniczego jak zapewniała duża liczba "fachowców" po ostatnich aferach nie ma żadnego wpływu na bezpieczeństwo ;-)

Producent swoje, polskie piguły swoje, nie dziwne że cała EU wysyła do nas setki ton smieci, przecież bierzemy wszystko i utylizujemy, szzeionki, plastik, co tam dają.

To zalecenia producenta GSK oficjalne do szczepionki Synflorix:

Jak przechowywać szczepionkę Synflorix

Przechowywać w miejscu niewidocznym i niedostępnym dla dzieci.

• Nie stosować tej szczepionki po upływie terminu ważności zamieszczonego na pudełku. Termin

ważności oznacza ostatni dzień podanego miesiąca.

• Przechowywać w lodówce (2°C–8°C).

45

• Przechowywać w oryginalnym opakowaniu w celu ochrony przed światłem.

• Nie zamrażać.

Leków nie należy wyrzucać do kanalizacji ani domowych pojemników na odpadki. Należy zapytać

farmaceutę, jak usunąć leki, których się już nie używa. Takie postępowanie pomoże chronić środowisko.

Ukryta Zawartość

Czy to dotyczy także innych leków? Tj. nie wolno używać lekarstw, są one złe, bowiem w Piekarach Śląskich sprzedano przeterminowaną aspirynę?

A chcesz rozmawiać w temacie szczepień czy trollujesz z premedytacją? Co mnie obchodzi aspiryna, jak dla mnie możesz jej zjadać kilka wiader dziennie, tej przeterminowanej z EU również :-) smacznego.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

A chcesz rozmawiać w temacie szczepień czy trollujesz z premedytacją? Co mnie obchodzi aspiryna, jak dla mnie możesz jej zjadać kilka wiader dziennie, tej przeterminowanej z EU również :-) smacznego.

Czyli nie uzyskam odpowiedzi? Czy kolega ją zna i z premedytacją jej nie udziela?

i na 100% nic sie nie stało

uzywalismy podobno mnóstwo przeterminowanych medykamentów w okresie stanu wojennego i kilka lat po kiedy wozili rzeczy z darów

przy koniecznosci wyboru dać lub nie dać wiekszosc swiadomie wybierała opcje dać

pewnie spada w jakims procencie ilosc aktywnego produktu i nic więcej

• Redaktorzy

Ale szczepionki to ZUO. I nawet bywają przeterminowane, co jest straszne. Gdyż przecież inne rzeczy się nie prze-ter-mino-wują.

...statystycznie niemal co drugi Polak na ulicy, nie był szczepiony przeciw odrze.

36511199_2175472842741262_3642126662075678720_n.png?_nc_cat=0&oh=b70e14f24d6e2e42fb0db1767f0e114f&oe=5BA22FD6

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.