Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Już kilka razy pisałem że wątek z lolitką powinien zakończyć już swój żywot.

Rozumiem wolność słowa, tolerancja i że bocznica jest do tematów pobocznych.

747 zamieścił już tyle zdjęć i swoich komentarzy, że i tak dziwne iż to dalej trwa.

Widać nie spocznie i dalej będzie przeklejał kolejne setki fotek.

Nie może jednak posądzać moderatorów o brak tolerancji, ale wszystko ma swoje granice.

Teraz już czas zakończyć temat i zapomnieć o nim.

Jeśli 747 nie potrafi tego zrobić to może moderatorzy to zrobią.

Pozwolę sobie przypomnieć wpisy klasyka forum:

Widocznie błazen jest pisany forum AS, zawsze się taki znajdzie, a pożywkę ma od ludzi, których to irytuje i reagują kolejnymi wpisami.

Jeśli mogę się wtrącić i zasugerować coś gospodarzowi, proponowałbym ograniczenie ilości wklejanych fotek, a za to większe skoncetrowanie się na treściach "okołohyunkowych" poruszających problemy natury makrospołecznej i egzystencjalnej. Należy po prostu trochę zoptymalizować proporcje między elementami wizualnymi i tekstem i będzie super!

Edytowane przez Morven

rewelacja

gwarantowana poprawa humoru :)

Przeczytałem:) Prawie umarłem ze śmiechu. I - chyba kumam , kim jest Autor Prześmiewca... Nie jest to niejaki Kominek? PS - do sly30 i innych : weźcież choć trochę życia bez ponuractwa i napinania się. Czasami przypominacie mi Szydło. Edytowane przez Bezlitosna Niusia

747 wytnij ten trolling z ostatnich stron.

Więcej Hyuny... ale bez tego grubasa o wyrazie twarzy jakby narobił sobie w gacie...

W założeniu 747, ma budzić emocje, nawet niechęć i napastliwość.

Czyli jednak to paskudny troll .....

Raczej nie pisz jakie prezentujesz na zdjęciu. Zaszczytu im nie dodasz:-(

Mam nadzieję, że nie masz zamiaru mnie obrazić :-)

747 wytnij ten trolling z ostatnich stron.

Więcej Hyuny...

Jak ci mało to przeleć sobie jeszcze raz od początku, łącznie z fotkami, a jak za mało , to jeszcze z raz :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

HyunA nominated for two categories at 2013 World Music Awards!

◆ World's Best Female Artist

◆ World's Best Entertainer of the Year

VOTE @ http://www.worldmusicawards.com/#!vote/c1dlv

12006-joeppg6lx1.jpg

Hyuna zaprasza do oddania głosu poparcia pod swym wizerunkiem.

Serdecznie dziękuję.

Sittek, jeśli nie potwierdzisz w wpisie, że już zagłosowałeś w konkursie organizowanym przez World Music Awars, na artystkę Hyunę Kim, to będę miał podstawy do uznania Twoich wpisów tu, jako celowe działanie obliczone na rozbicie tematu, co stoi w sposób oczywisty w rażącej sprzeczności zarówno z regulaminem forum, jak i dobrym obyczajem.

747

propozycja -Ty nie prowokujesz w zakładce hi-end

jak usuwam wszystkie niechciane foty Hyuny

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nigdy nie prowokuje, dobrze o tym wiesz.

Dziś było 12 wpisów nie na temat, zanim ja dopisałem swój, dokładnie wyważony w podobnym tonie jak poprzednie, były same narzekające na sytuacje w hi end, Sly posunął się tam chyba przedstawiając najbardziej pesymistyczną wizję.

To mnie atakują, ci, którzy nie mogą znieść tonu moich wpisów, jestem grzeczny, komunikatywny, to ja hamuje zapędy innych i proszę o odstąpienie od ataków na minie.

To wszystko wiesz, tak wyglądają fakty.

Nic nie poradzę na to, że zajmując się 35 lat zagadnieniami audio, doszedłem do miejsca w którym jestem.

Mam cofnąć się?

Do jakiego poziomu?

Użytkownika?

Audiofila?

Konstruktora?

Przecież to bez sensu Kolego Cir.

Patrzę na hi end z zupełnie innej perspektywy niż pozostali Koledzy, stąd nieporozumienia, ale przecież nigdy tego nie podkreślam, wtrącam się tylko kiedy dostrzegam zastosowanie pomocne dla wszystkich innych użytkowników.

Nikt merytorycznie nie jest w stanie udowodnić mnie napisania jakiejkolwiek nieprawdy.

Nie jestem niewolnikiem forum, nie muszę nic pisać, nic z tego nie mam poza stratą czasu i inwektywami od osób znajdujących się w trudnej sytuacji, nie mam i nigdy nie miałem zamiaru demolowania żadnych tematów, jestem za stary na tego typu żarty, jeśli nie ma dla mnie miejsca na forum, przyjmę to.

747

chcesz szczerej rozmowy?

nie wierze w twoje nawrócenie , widze że wpadleś na pomysl jak trollowac w każdej zakladce w pełnej zgodzie z regulaminem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, na tym polega życie aby Prawa nie łamać i żyć. 747 to ewenement na skalę światową w audio i hi-end. Uszanuj to.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Cir

Powinieneś zwrócić uwagę, że w zakładce hi end, dokonywałem pojedyńczych wpisów, bez dalszych konsekwencji, pozostawiając temat, tak czyniłem jakiś czas.

Były to doskonale wyważone opinie, które zyskiwały prawie zawsze akceptacje czytelników.

Powinieneś wiedzieć że problemy z odbiorem mojej osoby rozpoczęły się w momencie powstania tematu, w którym teraz piszemy.

Od tego momentu pod przywództwem Kolegi Sly30 organizowana jest krucjata, której i dziś był widoczny efekt.

Nie mogę odpowiadać za innych, proszę zwrócić uwagę na opinię Kolegi Grzegorza7, dlaczego z tej strony jest ona mnie przychylna?

Odpowiem, ponieważ Kolega Grzegorz7, jest zapewne wysokiej klasy specjalistą z swojej dziedziny, który posiada głęboką wiedzę przedmiotową z zakresu jaki jest mu niezbędnie potrzebny do funkcjonowania.

Uwalnia go to od poszukiwania akceptacji na forum, na poziomie uznaniowym, oczekując pozytywnej reakcji.

Nie musi tego robić ponieważ zna swoją wartość, nie potrzebuje potwierdzenia z zewnątrz tego stanu rzeczy.

Jest inteligentny i czyta ducha tekstu, oraz treści między wierszami.

Ze mną jest analogicznie, wyczuwam profesjonalizm innej osoby, działa to i w drugą stronę, osoba profesjonalna wyczuje co w rzeczywistości prezentuje druga strona, czyli również i moja osoba.

Jeśli jest na forum osoba o poważnej wiedzy z zakresu audio, nie zakwestionuje mnie, jest to oczywiste, jestem wystarczająco stary, żeby mieć za sobą rozmowy z osobami z pierwszych stron gazet" w naszym kraju, które odbyte ponad dekadę wstecz, kończyły się tłumaczeniem, że dana osoba nie sięga aż tak głęboko, ponieważ chce mieć jeszcze jakieś normalne życie, rodzinne etc.

Proszę zrezygnować z w gruncie rzeczy ośmieszającej retoryki wobec mojej osoby, w której użyty jest wyraz troll, to nie dotyka mnie.

Nie wiem o jakim nawróceniu Kolega wspomina?

Kogo, na co?

Forum brutalnie mnie zaatakowało od PIERWSZEGO wpisu, proszę sprawdzić, chyba Kolega rochu o ile pamiętam, odebrałem to jako frycowe, normalna procedurę, lecz teraz po trzech latach i potężnej ilości wpisów, mam co, na co pozwalać?

Na poniżanie przez osoby nie posiadające podstawowej wiedzy dotyczącej hi end?

Działające z pozycji widzimisię, która jest przyczyna prawie wszystkich problemów w tej branży?

To są żarty Kolego Cir.

Proszę pamiętać, że wykonałem około 6 000 wpisów w polityce, TYLKO I WYŁĄCZNIE z powodu braku "komunikacji", w tematach merytorycznych, właśnie tylko po to aby nie powodować takich sytuacji jak dziś, proszę to uwzględnić w ocenie mojego postępowania na forum.

Do tematów merytorycznych powróciłem niezwykle delikatnie po otwarciu zakładki hi end i to po dość długim czasie od jej powstania, po niezbędnym czasie na orientację czy moje opinie będą tam przydatne.

Proszę więc odwrócić wektor swojej uwagi na drugą stronę konfliktu, o której Kolega wie, posiada pełną świadomość, że jest niczym innym, tylko Towarzystwem wzajemne adoracji, przecież z tego właśnie powodu czasowo zlikwidowaliście zakładkę hi end, gdyż pisały tam 3-7 osoby.

Proszę też pamiętać, że zgodnie z moją wiedzą nic absolutnie w życiu nie dzieje się przypadkowo, zawsze doszukać się można ukrytych treści będących właściwością danych sytuacji, tu nie może być inaczej.

Koledzy muszą odczuwać jakieś zagrożenie z mojej strony, nie wiem z jakiego powodu, nie jest możliwy taki stan agresji wobec mnie, różnie ujawnianej, czasem wprost czasem w sposób zakamuflowany, bez zaistnienia tego typu energii.

Paradoksem całej sytuacji jest to, że prawdopodobnie podświadomie wiedzą, że mógłbym rozwiązać ich teoretyczne problemy z uzyskaniem pożądanej jakości dźwięku w ich warunkach rzeczywistych i świadomość tego, nie daje im spokoju.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

widze że wpadleś na pomysl jak trollowac w każdej zakladce w pełnej zgodzie z regulaminem

Skoro w zgodzie z regulaminem, to skąd twoje podejrzenie o trollowanie? "Po uważaniu"? Po jakiego grzyba zatem jest ten regulamin, skoro nie łamiąc go, można podpaść jaśnie panu moderatorowi?

747

chcesz szczerej rozmowy?

nie wierze w twoje nawrócenie , widze że wpadleś na pomysl jak trollowac w każdej zakladce w pełnej zgodzie z regulaminem

Proszę potwierdzić lub zaprzeczyć czy było 12 wpisów nie na temat zanim nastąpił mój wpis?

Poważna schiza. Nawet politycy i Vipy z pierwszych stron gazet miały kontakty z 747 ale też....nie dali rady!.... :-)

6000 wpisów o polityce...Wow! To robi wrażenie.

A ja zostałem przywódcą czy przy wódce? Bo już się gubię od tego bełkotu.

cir, na tym polega życie aby Prawa nie łamać i żyć. 747 to ewenement na skalę światową w audio i hi-end. Uszanuj to.

Wiele osób na świecie w wielu miejscach przecierałoby oczy i uszy z zdumienia, kiedy poznaliby możliwości mojej wiedzy.

Mam za sobą doświadczenia tego typu, proszę być spokojny o tą fazę mojego życia.

Pojawiłem się na forum w celu niesienia pomocy innym, nie mogę zrozumieć dlaczego jest to taka szkodliwa działalność?

Hehe....i komu pomogłeś?

A ten tekst o przecieraniu oczu ze zdumienia na całym świecie gdyby poznali twoją wiedzę.....oj dobry jest!!

To dlaczego nie poznali Twojej wiedzy i przecierają oczy tylko z litości ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.