Skocz do zawartości
IGNORED

Nieśmiertelne cytaty z filmów

Jaro_747

Rekomendowane odpowiedzi

Eee tak zepsuć..."nie może być"...zgubiłeś :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Co ci powiem to Ci powiem ale Ci powiem.

Ciepło.

Co????? Miedza jest Twoja? Moja miedza.

Jak moja miedza może być Twoja.

I już się chłopaki trzymają za szmaty. Ha ha ha.

Pasażer 1: Nie widzi pan, że wieje?

Pasażer 2: Co, boi się pan świeżego powietrza?

Kultury to pan mnie uczyć nie będziesz! Jak się ma taką sztukę przed sobą, to trudno zachować kulturę.

Matka Leszka: Ino czytasz i czytasz.

Leszek: Mówiłem mamie, że się nie mówi „ino”.

Matka Leszka: Ino jak?

Leszek: Ino „tylko”.

Piotr

W sumie jako cyt. niezbyt spec. ale smieszny:)

Z czeskiej TV film Rambo z Czeskim dubingiem.

Cisza...odgłosy walki w tle, do grupy przerazonych ludzi skrada się Rambo.

Pojawia się przed nimi nagle i mowi...wy se me ne bujte! Ja je dżo Rambo...

:)))))

rambo10.jpg

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

No i proszę Państwa, teraz największy przebój i cały cykl czy też ciąg kultowych wypowiedzi...! Thi is it!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

"Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie. "

"Klaczkę masz oźrebić, Witię bogato ożenić, a Pawła od maleńkości z karabinem oswajać… dopóki Kargul żyje."

"Okupacja, okupacja! Na pewno na Wielkanoc strzelają z kalichlorku".

'Wymyślili te durackie maszyny, bo siły w ręcach nie mieli!"

"Bez tej waszej amerykańskiej mechanizacji sobie do Królestwa Niebieskiego wejdę."

"Mnie nic nie można zarzucić, tylko nie to, że ja nowoczesny"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

.

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

No i proszę Państwa, teraz największy przebój i cały cykl czy też ciąg kultowych wypowiedzi...! Thi is it!

Ukryta Zawartość

Czy to było nagrywane w świetlicy w Tworkach? Skąd się bierze w przyrodzie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wszyscy żydzi mają rogi?

Ukryta Zawartość

no az sie prosi wstawic caly film

no i jeszcze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• 1 miesiąc później...

ciemność ... widzę ciemność ... ciemność widzę jutro też wam uciekniemy Nas? Bohaterów? Prądem?! hej nasi tu byli ! :D Replay! Replay! No, no, no nie dały tego replaya... Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... Dobra, dobra, nie poznaję kolegi... He he... Cicha woda... Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi. :D CHYBA WYSTARCZY HEHE

Wcvzorajsza projekcja filmu "Outlander" w telewizji... Napad na wioskę Wikingów. Wiking szykuje się do boju i ryczy na całą chałupę:

DAWAJ MIECZ, KOBIETO!

Strasznie mi się to spodobało! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wcvzorajsza projekcja filmu "Outlander" w telewizji... Napad na wioskę Wikingów. Wiking szykuje się do boju i ryczy na całą chałupę:

DAWAJ MIECZ, KOBIETO!

Strasznie mi się to spodobało! :)

W latach 80. XXw. indianie w Kanadzie "wkroczyli na ścieżkę wojenną". Wojownicy indiańscy uzbrojeni w karabiny zablokowali drogę. Władze prowadziły negocjacje z... ich żonami. Po osiągnięciu porozumienia kobiety zażegnały prawie zbrojny konflikt - wyszły na drogę i przegoniły ścierkami dzielnych wojowników.

Skrypt wykrywający bluzgi to część silnika forum IP Board, natomiast wykrywanie błędów odbywa się z poziomu przeglądarki internetowej. To tak tilko informacyjnie:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe który z adminów wprowadzał do bazy danych wulgaryzmy, pewnie niezłą traumę przeżył:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Najczęściej pojawiające się słowo w filmach anglojęzycznych : Fuck

Polacy nie gęsi i swój język filmowy również mają : K-rwa mać

Ile to scenariuszy filmowych zostało napisanych przy użyciu tych słów.

Gość

(Konto usunięte)

ale ch*jowy ten skrypt wykrywający bluzgi.. ale przynajmniej skrypt wykrywający błędy pisowni działa i poprawia ortografy w bluzgach

Skrypt wykrywający bluzgi to część silnika forum IP Board, natomiast wykrywanie błędów odbywa się z poziomu przeglądarki internetowej. To tak tilko informacyjnie:)

Bo przeglądarka jest demokratyczna i wolnościowa. Natomiast mechanizm forum to typowa dulszczyzna :-)

Szkoda tylko, że jeszcze nie poprawia błędnego użycia słów... ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.