Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwne i ciekawe ale zawsze męczące pytania.

Jaro_747

Rekomendowane odpowiedzi

Iluzja nie miała by racji bytu bez obserwatora tej iluzji .

A co zrobicie jak już poznacie wszelkie odpowiedzi i nie będzie już o co pytać?

To wielce prawdopodobne , aczkolwiek odpowiedzi na pierwotne pytania generują wtórne pytania , zresztą pożyjemy , zobaczymy ?

Piotr

Ja zawsze zastanawiałem się, gdzie jest nienacek. Wiele rzeczy z niego przychodzi, ale gdzie to jest?

A może to nie miejsce tylko osoba? W takim przypadku byłby jakimś demiurgiem. Można by nawet zaryzykować stwierdzenie "Wszyscyśmy z Niego!"

Jestem Europejczykiem.

To oczywiste bo morże zalałoby cały ląd. No chyba, że jest w zagłębieniu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nad morzem nie jest płaska.

Jest niebo, chmury, słońce i....opary alkoholu Wojciechu ale na pewno nad nim nie ma ziemi nawet nie płaskiej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czemu żony nie lubią ani seksu oralnego, ani analnego ?

Idą za tytułem czy to jest dla Ciebie dziwne, ciekawe czy męczące?

Thorogood , daj spokój, takie pytanie brzmi jak spowiedź:)

Lubia jak nie sa jeszcze zona. Dopiero potem nie lubia.

Dlaczego narzeczone lubia seks analny i oralny, a zony juz nie? - Takie powinno byc pytanie.

?👈

Tego nie wiem , ale dlatego się nie żenię !

Lubia jak nie sa jeszcze zona. Dopiero potem nie lubia.

Sorry , że się powtórzę , ale słowa same mi się cisną na usta :

przed ślubem : kochanie słyszysz czajnika gwizdanie ?

po ślubie : pizdo nie słyszysz jak gwizdo !

Po paru latach seks z żoną , to jak kazirodztwo ( oczywiście są wyjątki )

Piotr

Nie jestem pewny, ale chyba tu na forum na pytanie czym różni się więzienie od małżeństwa padła odpowiedź: w więzieniu masz większe szanse na seks analny ;-).

Jestem Europejczykiem.

A mnie ciekawi dlaczego Tusk i jemu oodobni widzac ze powoli wszyscy staja sie na nich zli przed zle ustawy wciag proponuja coraz gorsze dla ludzi? Np .ostatnia rodzynka 12 miesieczny okres rozliczenia? Czy oni sa w kieszeniach jakis mafii czy czegos i musza dzialac na niekorzysc obywateli albo ba korzysc mafii itd? Czy co jest przyczyna?

chwilowy brak działalności w audio.

Myślę , że to robi się tak jak na targu , można zejść na inny okres , a cel zostanie osiągnięty i pospólstwo będzie miało poczucie , że miało wpływ na ustawę .

Można zacząć wprowadzać jakąś bzdurną i straszną ustawę dla robotnika , a później przed wyborami szef partii rządzącej wyjdzie na mównicę i powie tak nie może być i notowania z tego jednego powodu podskoczą .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.