Skocz do zawartości
IGNORED

Kibol- wybryk natury, brakujące ogniwo Darwina czy tylko zwykły bandyta?

sittek

Rekomendowane odpowiedzi

A zauważyłeś, że gościu ma stygmaty?!

Tusk mu na nosie wybija.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nawet o cudzoziemców się troszczą. Np. prowadząc akcję bezpłatnej nauki dobrych manier i własciwego stosunku do kobiet dla turystów z Meksyku.

aha.

Litwinów tez chcieli nauczyć - pytanie czego.

aha, i chyba mieli tez lekcję o garbatych nosach.

przy okazji - pytam po raz drugi, bo wciąż rozsiewasz te swoje podlane defetyzmem idiotyczne kocopoły - gdzie jest ta zaczepiana kobieta ? bo jak do tej pory, nawet tulipanów nie znaleźli.

Kolonko b. dobry. Część "filmu z plaży" widziałem po raz pierwszy. Samobiczowanie się polityczną poprawnością przez polityków i mass-media rozbraja. Też zaintrygowało mnie to, że wydano "wyrok" na polskich uczestników bójki, a w żadnym newsie nie pokazano faktów, które by tego dowodziły.

Politycy i mass media nie są już patriotami?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Politycy i mass media nie są już patriotami?

już ? a kiedy byli ?

Max czyta ogólna regulacje a nie samej Gdyni. Ponadto hmm pewno dlatego piją na falochronie a nie na plaży... wielokrotnie w ostatnich 2 latach widziałem tam alkohol.

Jak dala mnie ten % to najmniej ważna rzecz w całym materiale.

Jedno jest pewne policja siedziała w krzakach przy plaży i piła piwo oczekując na rozkaz do działania. Skoro rozkazu na czas nie było to całe piwo wypili i zostawili puste butelki w krzakach wbrew ustawie śmieciowej.

Ciekawe te pełowskie prowokacje, ciekawe kiedy to sejm podpalą pełokraci aby demokrację całkiem znieść.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

zostawili puste butelki w krzakach wbrew ustawie śmieciowej.

ale zastosowali się do segregacji.

A Rydzyk z Radio Maryja i Trwam jest?

no można jeszcze TV Republika dopisać... mi raczej chodziło o media tzw popularne dostępne ogólnie np na cyfrowym gównoplexie.

Wszystkie filmy z bójki zablokowane, czy to tylko mi się nie wczytują? Ten to aż sześciominutowy zapis z kamer:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

powiedziałbym, że w przeciwieństwie do twojego gustu, ale nie...

Gustu w czym?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

w marnych samozakochanych dziennikarzynach.

Dupka poznać po tym, że szuka zaczepki :)

kolanka poznać po tym, że pieprzy od rzeczy :)))

Ostatnio TVP nie chce z nim współpracować, więc organizuje akcję: "zlikwidować TV POLONIA". Dziwne, że wcześniej, gdy przygłupowi płacili, jakoś mu POLONIA nie przeszkadzała :DDD

Jedno jest pewne policja siedziała w krzakach przy plaży i piła piwo oczekując na rozkaz do działania. Skoro rozkazu na czas nie było to całe piwo wypili i zostawili puste butelki w krzakach wbrew ustawie śmieciowej.

Ciekawe te pełowskie prowokacje, ciekawe kiedy to sejm podpalą pełokraci aby demokrację całkiem znieść.

Nie było mnie kilka dni i widzę, że jezeli chodzi o debilność wpisów iksik trzyma swój poziom. Jeżeli wytrzyma do wyborów to załapie się na ministerialne stanowisko.

Jestem Europejczykiem.

Policja powinna interweniować na plaży w Gdyni już w momencie, gdy pseudokibice Ruchu Chorzów zaczęli pić piwo - wynika z analizy Ministerstwa Sprawiedliwości, do której dotarł tvn24.pl. - W toku jest pięć postępowań dyscyplinarnych.

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

ponoć nie oglądasz tego szmatławca....

za tydzień i tak wymyślą coś nowego, winny raz kibol, potem meksykanin a teraz policja. Ot cała Polska, za afryką i meksykiem.

ponoć nie oglądasz tego szmatławca....

za tydzień i tak wymyślą coś nowego, winny raz kibol, potem meksykanin a teraz policja. Ot cała Polska, za afryką i meksykiem.

Po co mają wymyślać skoro debile pchają się całym stadem? Tacy zaprogramowani którym wydaje się, że sa w stanie myśleć.

Dla takich kibol, Meksykanin, policja, race i co tam jeszcze to osobne, niepowiązane ze sobą byty które pojawiają się przed ich oczami i znikają nie tworząc w mózgu żadnych skojarzeń i logicznych ciągów.

Jestem Europejczykiem.

debile pchają się całym stadem? Tacy zaprogramowani którym wydaje się, że sa w stanie myśleć.

Widzę Jaruś, że wreszcie właściwie oceniasz działania tak rządu, jak i partii rządzącej.

Na tym tle muszę przyznać, że sam Tusk jest wybitnym politykiem wśród tych powyżej.

Tradycyjnie iksik niczego nie zrozumiałeś. Ale to przecież stało się już normą a właściwie było nią od zawsze ;-).

Jestem Europejczykiem.

Chyba Aruś się w Tobie zakochał, że gania za Tobą po wszystkich wątkach, widać samotność na emigracji mu doskwiera...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Policja powinna interweniować na plaży w Gdyni już w momencie, gdy pseudokibice Ruchu Chorzów zaczęli pić piwo - wynika z analizy Ministerstwa Sprawiedliwości, do której dotarł tvn24.pl. - W toku jest pięć postępowań dyscyplinarnych.

za spozywanie piwa musieliby zawinac polowe plazy :)

za spozywanie piwa musieliby zawinac polowe plazy :)

Czyżby na tej plaży takie afery zdarzały sie codziennie? Chyba nie. Nie można udawać głupka i traktować dużej grupy kiboli jak normalnych ludzi którzy przyszli na plażę poopalać się i odpocząć.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.