Skocz do zawartości
IGNORED

Ojciec Inkasent, kolos na moherowych nogach

thrak

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jeszcze mały problemik. Najpierw PiS musi wygrać wybory. Idźcie marzyć dalej.

Po polsku pisze się "rozumiem". I używa polskich liter.

Inteligentni ludzie rozumieją je bez problemu.

No i znowu pyskówka :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Jacchusia,

przypomnieć Ci twoje słowa pisane jakimi obrażałeś i poniżałeś np naszego kolegę Piotrka, zwanego przez Maju pogardliwie również numerkiem..?

To że ty wypierasz się, to nie znaczy że nie miało miejsca.

Mam zrobić ankietę z przykładami twojego braku kultury osobistej ? Wielu czytało i na pewno pamięta do czego zdolni są czołowi forumowi katolicy

juz nie bede kopal lezacego dodajac ze numerek to był jedyny wierzacy ktory wiedział w co wierzy.

a moze jedyny jakiego spotkalem ktory wydawal sie autentycznym wierzacym bo nie przywiazanym sznurkiem do niczego..Szkoda ze nie znalem osobiscie..

bo ta katolicka mysl techniczna to gryzipiurki na zawolanie.

a ze wlasnie mnie ten dziarski kieckowy zablokował w rosyjskich inteligentach to mniemam ze juz dosc bezradny jest.Tak wiec moze juz nie kopac..lezacego.

Oczymś nie wiem? Co zrobili z numerkiem??

Szkoda ze nie znalem osobiscie..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ee, myślałem, że jacusia go ukatrupiła bo tryskała jadem po każdej jego wypowiedzi.

Nie dawno wypowiadał się w spacyfikowanym przez jozwę wątku.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jacchusia,

przypomnieć Ci twoje słowa pisane jakimi obrażałeś i poniżałeś np naszego kolegę Piotrka, zwanego przez Maju pogardliwie również numerkiem..?

To że ty wypierasz się, to nie znaczy że nie miało miejsca.

Mam zrobić ankietę z przykładami twojego braku kultury osobistej ? Wielu czytało i na pewno pamięta do czego zdolni są czołowi forumowi katolicy

Ja rozmawiam z bobkiem, więc nie wyjeżdżaj mi tu z numerkiem.

Poziom rozmowy dostosowuję do rozmówcy, a ilość kłamstw wypisywanych przez numerka przekracza wszelkie granice przyzwoitości.

Dostał to na co zasłużył. Bo są ludzie, którzy bez kopniaka w tyłek nie potrafią się opamiętać.

zostali tylko bardzo wierzacy.

Gwarantuje ci, że nie zaliczam się do głęboko wierzących.

a moze jedyny jakiego spotkalem ktory wydawal sie autentycznym wierzacym bo nie przywiazanym sznurkiem do niczego..Szkoda ze nie znalem osobiscie..

człowieku on należy do sekty jehowitów...zakłamany do granic możliwości.

Nie wiem, czy wy czytacie to forum,czy tylko dzielicie się swoimi "złotymi myślami"?

Poziom rozmowy dostosowuję do rozmówcy, a ilość kłamstw wypisywanych przez numerka przekracza wszelkie granice przyzwoitości.

Dostał to na co zasłużył. Bo są ludzie, którzy bez kopniaka w tyłek nie potrafią się opamiętać.

człowieku on należy do sekty jehowitów...zakłamany do granic możliwości.

Nie wiem, czy wy czytacie to forum,czy tylko dzielicie się swoimi "złotymi myślami"?

Wykonałeś krecią robotę na medal,

Dzięki, że nie musiałem zakładać ankiety.

[...] człowieku on należy do sekty jehowitów...zakłamany do granic możliwości. [...]

Jak na razie - Chrześcijański Zbór Świadków Jehowy jest legalnym kościołem zarejestrowanym w Polsce, a jego członkowie mają dokładnie takie samo prawo publicznego wypowiadania się, jak katolicy i ateiści. Nazywając ich sektą i oskarżając o zakłamanie potwierdzasz - niestety - opinię o sobie, przeciw której tak hałaśliwie protestujesz.

Jak na razie - Chrześcijański Zbór Świadków Jehowy jest legalnym kościołem zarejestrowanym w Polsce, a jego członkowie mają dokładnie takie samo prawo publicznego wypowiadania się, jak katolicy i ateiści. Nazywając ich sektą i oskarżając o zakłamanie potwierdzasz - niestety - opinię o sobie, przeciw której tak hałaśliwie protestujesz.

O tym czy są sektą czy nie zadecydował sąd najwyższy Francji, a jego wyroki są respektowane w EU.

Tam również są legalnie działającą ...sektą(mało szkodliwą - dlatego im nie zakazali działalności). Mieszanie tych dwóch pojęć to próba manipulacji osobami, które się tym nie interesują, a czytają ten wątek. Nie wierze żebyś o tym nie wiedział.

Wykonałeś krecią robotę na medal,

Dzięki, że nie musiałem zakładać ankiety.

Super załóż n/t tego co myślą forumowicze na temat twoich błyskotliwych wklejek.

O tym czy są sektą czy nie zadecydował sąd najwyższy Francji, a jego wyroki są respektowane w EU. [...]

Ktoś tak radykalnie antyunijny (jak zresztą 99,9% konserwatywnych katolików) nagle powołuje się na unijne zwyczaje prawne - czy to niespodziewane nawrócenie, czy hipokryzja ???

Na to pierwsze jednak bym nie liczył ...

Wskaż moją wypowiedź, która wskazuje, że jestem przeciwko UE.

Po za tym nawet jeśli przyjąć, że masz rację (a nie masz) jaki to ma merytoryczny związek z tym co napisałem?

Ktoś tak radykalnie antyunijny

I jeszcze do tego radykalnie :)

Wszyscy macie coś wspólnego, jaźń wam płata figle.

Wszyscy macie coś wspólnego, jaźń wam płata figle.

W sąsiednim wątku pytałeś gdzie chamstwo? O chociażby tutaj.

O tym czy są sektą czy nie zadecydował sąd najwyższy Francji, a jego wyroki są respektowane w EU.

Wyroki sądu najwyższego jakiegoś kraju członkowskiego nie są obowiązującym prawem w innym kraju. Mogą stanowić jedynie ogólną wskazówkę.

Super załóż n/t tego co myślą forumowicze na temat twoich błyskotliwych wklejek.

Każdy ma prawo je wklejać. Ty również.

Poziom rozmowy dostosowuję do rozmówcy,

Co widać , słychać i czuć , ale zważaj , abyś nie skończył swej twórczości na Wokandzie Sądowej ! ( art. 212 § 1 lub § 2 k.k. )

Dostał to na co zasłużył.

" Rzeki pochlebstw wpadają do morza komplementów, w którym toną prawdziwe zasługi."

Gwarantuje ci, że nie zaliczam się do głęboko wierzących.

Nie musisz nam " gwarantować " swojej bigoterii , Twoje wpisy dostatecznie nam to uświadamiają !

człowieku on należy do sekty jehowitów...

Duchowo jeszcze nie dorosłem do tego ZASZCZYTU ( i może nigdy nie dojrzeję , gdyż dla mnie wiara nie jest kwestią chwilowej egzaltacji i rytuałów , lecz drogą życiową ) , ale dzięki temu , z właściwą sobie miałkością religijną możesz nadal taplać i karmić się w swym wierutnym kłamstwie !

Ee, myślałem, że jacusia go ukatrupiła bo tryskała jadem po każdej jego wypowiedzi.

Nie dawno wypowiadał się w spacyfikowanym przez jozwę wątku.

Śpieszę donieść szacownemu gronu , iż nie zniknąłem , lecz permanentne wycinanki Moderacyji działają na mnie deprymująco , stąd moja absencja na tym cenzorskim forum .

P.S .

Dziękuję KOLEDZY za dobre słowo , to bardzo budujące !

Piotr

....naszego kolegę Piotrka, zwanego przez Maju pogardliwie również numerkiem..?

Wypraszam sobie, to nie ja "ochrzciłem" Piotra tym określeniem ono funkcjonowało tu na długo przedtem jak zacząłem tu pisać w temacie o Kk.

Po drugie co takiego obraźliwego w nim jest może wytłumaczysz?

Zanim palnąłeś tą bzdurę należało zapytać Piotra czy tak to odbierał? Nigdy nie zauważyłem by na to określenie tak histerycznie reagował jak ty teraz!

....juz nie bede kopal lezacego dodajac ze numerek to był jedyny wierzacy....

Rambo54 dlaczego nie reagujesz?

Nie dość że nazwał 23031970 Numerkiem to jeszcze z małej litery to pisze....swoją drogą o ile pamiętam to właśnie muls tak go już przede mną nazywał.

Co zrobili z numerkiem??

Zanim usłyszymy kolejne teorie spiskowe, spytajcie go o to sami....z tego co wiem to jego wybór.

No właśnie nie zniknął bo widzę że się pojawił, szkoda że nie odniósł się do zarzutu rambo54, ale do tego że niechętnie prostuje się tu nieuzasadnione oskarżenia w stosunku do nas jestem przyzwyczajony.

Zapytam wprost Piotrze, chyba nie zaprzeczysz że to nie ja nazwałem Ciebie (pierwszy) Numerkiem?

Dopiero teraz zauważyłem że zamknięto temat Włodka, ale tego można się było spodziewać. Zwłaszcza w sytuacji gdy zaczęto nas podejrzewać o donoszenie do moderacji, lepszego momentu na zamknięcie nie można było znależć. :))))

Nie dano mi dokończyć podobno z powodu wyczerpania tematu jednak to dowód na to że tematu nie wyczerpano.

Z jasnego dla mnie powodu (kilkakrotnie zostałem przez Bobcata nazwany tam kłamcą) przenoszę ten wątek tu.

Cytat (maju)

Aby badania nie zbiegły się w czasie gdy "miłościwie nam panujący" zafundowali tymże ok. 2 mln. ludzi emigrację zarobkową? Zapomniałeś przypadkiem podać daty byśmy to wiedzieli.....co ja mówię ty zawsze podajesz z głowy, to i tak cud że tyle pomieści.

Odpowiedź (Bobcat)

Znowu bezczelnie kłamiesz, co u Ciebie jest metodą prowadzenia rozmowy. Daty są do sprawdzenia. Najnowsze badanie było w tym roku, poprzednie 4 lata temu. A więc już po wielkiej fali emigracji zarobkowej.

A teraz jak się to ma do faktów....Bobcat jeżeli je kwestionujesz uzasadnij to merytorycznie, bez znanych tu idiotycznych pomówień że to co ja przytaczam z zasady prawdą nie jest.

"W roku 2013 wskaźnik dominicantes wyniósł 39,1%. Zatem po raz pierwszy od 1980 roku, spadł poniżej 40%. Spadek wskaźnika dominicantes dotyczy niemal równomiernie wszystkich diecezji w Polsce. Oznacza to, że jest to proces ogólnopolski. W ciągu ostatnich 10 lat grupa osób praktykujących regularnie zmniejszyła się o niemal 2 miliony osób. "....

....Wskaźnik communicantes natomiast w roku 2013 wyniósł 16,3%. Zatem w stosunku do roku do 2012 zaobserwowano wzrost liczby osób przystępujących do Komunii św.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dokładnie to samo napisałem w skasowanym temacie na podstawie własnych obserwacji.

Cytat (Bobcat)

"Gdy stwierdziłem że dyskutujecie poprzez zakrzyczenie i lżenie adwersarzy odpowiedział że jako katolik nie może z definicji postępować w tak niegodziwy sposób....."

....Chcesz (jak Maju) powiedzieć, że wszystkie przestępstwa i wykroczenia są autorstwa 5% inowierców i ateistów?...

....

Tu przykład na to jak coś co sam wykreował lub wsadził mi w usta Bobcat wykorzystuje teraz jako moje słowa (opinie) - erystyka najwyższych lotów!

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

ojciec-tadeusz-rydzyk-homoseksualizm-to-choroba-poslanka-anna-grodzka-to_18246861.jpg

:-))) chłopina w sukience zarzuca homoseksualistom że są chorzy...

A tutaj jak ojciec inkasent bronił Wesołowskiego mafioso pedofilskiej organizacji stręczycielskiej, już prawnie oskarżonego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nie będę odpowiadał Maju. Niech sobie kontynuuje swoje tradycyjne forumowe pieniactwo. Moderacja zamknie i ten wątek, ale przynajmniej nikt nie będzie mógł trąbić, że to stało się przeze mnie.

Thrah,

weź jeszcze raz daj linki, bo dwa razy Superexpres wyskakuje.

Jest :

Ukryta Zawartość

Przerażające ...

Ukryta Zawartość

Nie ma podstaw aby twierdzić, że fakty w podanych przez Ciebie linkach są nieprawdziwe. Tylko co to ma do rzeczy? Po pierwsze jaki procent społeczeństwa u nas stanowią obywatele wyznania judaistycznego? Po drugie czy uważasz, że skoro pan X coś ukradł - to pan Y jest usprawiedliwiony z takiego samego czynu?

To kolejny klon bojówek ultrasowskich, nie zniszczmy wątku w przepychankach z takimi, proszę.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zatem bierzcie przykład z Jezusa Chrystusa , a nie z rabinów - "gdyż jeden jest Rabi"

Ludzi głupich ,również jest wiecej , ale nie warto się na nich wzorować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a jak u psow marki doberman natchniony???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.