Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam pytanie do moderacji o powód wycięcia moich wpisów w wątku O Wszechświecie.

Arton -moja prywatna opinia

prowadzisz wlasne watki , kontrowersyjne z duza ilosćia zgłoszeń do moderacji i blokowaniem dyskutantów

sadze że watek o ktorym piszesz powstal wlaśnie abyś poczuł to samo co dyskutanci w Twoich watkach

polecam blogi :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Tak się składa, że Fox założył wątek na moja prośbę. A poprosiłem go bym sam nie zakładał. Zapoznaj się. Usunięte zostały informacje tyczące wątku a to , że nie przez wszystkich uznawane to nie powód do usunięcia. To jest nadużycie. Prowadzę dyskusję z missiomorem ale ponieważ wiem jak w poprzednich latach zadziłał by usunąć moje wszystkie wątki o SACD to myślę , że skończy się to na oficjalnej skardze na moderacje. To jest dyskryminacja i na nią nie pozwolę. Zanim to zrobię może wspólnie się zastanówcie?

Chciałbym wyrazić swoją opinię. Szanowny Artonie, pisanie bzdur po cudzych wątkach i to w zatrważającej ilości, powinno być traktowane jako działalność szkodnicza, zawierająca w sobie tylko element śmiecenia. Do pisania tego rodzaju rzeczy, mających często charakter sekciarski, dano Panu zezwolenie w Pana "niby blogach".

Wyrażam swoją opinię. Im mniej artonowskich głupot na forum tym dla forum lepiej :)

Dla jasności jak doszło do powstania wzmiankowanego wątku.

Prosiłem Cię o odniesienie do interpretacji Feynmana w stosunku do obowiązującej interpretacji kopenhaskiej. Czy to zbyt trudne?

Nie widzę potrzeby.

Ale ja proszę...

Zdanie wyraziłem. Otóż wątek o budowie wszechświata i super fizyce to pogadamy.

Nie ma sprawy.

Nie była to więc prośba ale sugestia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Proszę o całkowite usuniecie mojego konta z Forum Audiostereo.pl

po jakiego grzyba piszesz o tym publicznie?

chcesz zaistnieć?

napisz na pw do moda i po sprawie

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

prośbę proszę potwierdzić na e-mail [email protected]

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Redaktorzy

1. Gdy nie było moderacji na forum był porządek i mniej chamstwa (ciekawe dlaczego?)

Forum zawsze było moderowane. Zanim w 2006 czy 2007 roku Lukar wprowadził moderację przez wybranych przez siebie userów, sam moderował wątki. Stało się to niemożliwe wskutek rosnącej liczby użytkowników.

No to teraz można wrócić do starych zasad bo liczba użytkowników ( wpisów ) znacząco zmalała . Tylko w Bocznicy coś się dzieje a i tak nie na temat audio.

...there is no spoon...

He, he:) To już nawet nie jest śmieszne - to stało się politowania godne. Gdzie się podziały wypowiedzi użytkowników tego Forum od trzeciego lipca? Wszystkie były niemerytoryczne, czy zwyczajnie - bodły wyuzdane ego?:)))))

PS - kto i z jakich powodów usunął mój wpis o "wylogowaniu ostatecznym"?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Akurat na Bocznicy nic się nie dzieje szczególnego.

O to dbają moderatorzy aby w ogóle niewiele się działo.

W dobie tabletów i innych ustrojstw sezonem wakacyjnym nie można tego tłumaczyć.

7:0 dla Niemców

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Alku, czyszcząc wpisy o działalności excela pod postacią zakładania skopiowanych wątków i przeszczepiania cudzych wpisów z innych wątków do swoich i odpowiadania na nie, dajesz do zrozumienia, że moderacja aktualnie promuje takie zachowania?

Napisz wprost, przestaniemy wtedy na nie reagować uznając, że taka jest obecnie linia działania zarządu naszego forum.

Z wyrazami szacunku i zrozumienia, Włodek.

Ps.

Jeśli znikniesz mój wpis, odpowiedz proszę na PW, lubię wiedzieć jakiego zachowania oczekuje ode mnie gospodarz, kiedy zachowania uznawane w życiu za normalne są tutaj negowane.

Włodek.

Panie Beju , bardzo proszę , aby Nas pan nie opuszczał (nas , ponieważ jestem pewien , iż nie jestem odosobniony w swej dezaprobacie dla pańskiej decyzji ) , lubię pana czytać , a tak w ogóle , to bardzo pana lubię i cenię , z wyrazami szacunku , Piotrek .

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Panie Beju , bardzo proszę , aby Nas pan nie opuszczał (nas , ponieważ jestem pewien , iż nie jestem odosobniony w swej dezaprobacie dla pańskiej decyzji ) , lubię pana czytać , a tak w ogóle , to bardzo pana lubię i cenię , z wyrazami szacunku , Piotrek .

Drogi Piotrze, ja wyznaję zasadę, że nie pcham się gdzie mnie nie chcą.

I dopóty dopóki moje konto nie zostanie usunięte, to będę pisać i będę z Wami.

Decyzja spoczywa w rękach Administracji.

Z uszanowaniem, Mirek.

• Redaktorzy

Alku, czyszcząc wpisy o działalności excela pod postacią zakładania skopiowanych wątków i przeszczepiania cudzych wpisów z innych wątków do swoich i odpowiadania na nie, dajesz do zrozumienia, że moderacja aktualnie promuje takie zachowania?

Napisz wprost, przestaniemy wtedy na nie reagować uznając, że taka jest obecnie linia działania zarządu naszego forum.

Włodek.

Troszkę nie chwytam. Jakie wpisy o działalności Excela skasowałem? Coś mogłem przeoczyć. Nie mam żadnego zgłoszenia na ten temat ale mogłem skasować jakiś wpis jako niezgodny z regulaminem.

Jaśnie Wielmożna Moderacjo.

Nie życzę sobie kasowania moich wpisów bez podania uzasadnienia. Jeśli ktoś w nich czegoś nie zrozumiał - chętnie pomogę i wyjaśnię.

DeeS

tu całe strony wpisów lecą często, a ty taki małostkowy :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Troszkę nie chwytam. Jakie wpisy o działalności Excela skasowałem? Coś mogłem przeoczyć. Nie mam żadnego zgłoszenia na ten temat ale mogłem skasować jakiś wpis jako niezgodny z regulaminem.

Wiesz, czemu nie masz żadnego zgłoszenia? Bo porządnym ludziom - ręce opadły, co Wy - moderacja - ostatnio wyprawiacie. A wpis excela wciąż istnieje. Poszukaj - w końcu za coś Ci płacą...
  • Redaktorzy

Po pierwsze nie płacą, bo moderowanie na forum jest prowadzone honorowo przez forumowiczów (w tym przeze mnie). Świetnie wiesz, bo to jest informacja powszechnie dostępna. Po drugie, skoro wpis Excela jest, to znaczy że go nie skasowałem, zatem o co chodzi w twoim grubiańskim wpisie?

Gdzie się podział wątek o konstruktorze wszechczasów? Ktoś coś wie?

A tiu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przy okazji, proszę moderację o odbanowanie mnie w wyżej wymienionym wątku. Co to za porządki, żeby po tak udanym, tak skutecznym i tak powszechnie chwalonym, że tak powiem, "nowym otwarciu" obowiązywały jakieś nieuprawnione zaszłości. Więc jak?

honorowo

Zawsze?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Drogi Piotrze, ja wyznaję zasadę, że nie pcham się gdzie mnie nie chcą.

I dopóty dopóki moje konto nie zostanie usunięte, to będę pisać i będę z Wami.

Rozumiem i bardzo mnie to cieszy !

Decyzja spoczywa w rękach Administracji.

to znaczy ?

Edytowane przez 23031970

Piotr

SzuBowi - uprzejmie dziękuję za informację. Nie wpadłbym na to, że pod osłoną nocy przesuwa się tak znakomitą rozrywkę do innego działu.

@jozwo maryn - z tym "honorem" - toś mocno przesadził!:) Podobnie, jak z moją " grubiańską" wypowiedzią.

Mam pomysł, Koledzy Moderatorzy: jedźcież Wy sobie na jakieś wakacje, czy cóś:) . Długie.

Po powrocie przekonacie się, że wszystko się samo uregulowało.

Ps - vlado i Dees'a popieram i pozdrawiam niniejszym. Mają rację: to jest NASZE forum!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Pytanie do @Admina1.

Na Forum zaglądam zazwyczaj ze smartfona, czasem z domowego PC. W przypadku smartfona - jestem pamiętany, nie muszę się każdorazowo logować. Natomiast od kilku dni, gdy zaglądam z PC widzę, że Forum nie wie kto zacz i muszę przy każdym wejsciu się logować.

Tak do niedawna nie było. Byłem pamiętany w obydwu przypadkach. PC wie, że ma pamiętać moje dane identyfikacyjne, a mimo to - jak napisałem. Czym to może być spowodowane?

Pozdrowienia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.