Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej bawi mnie Stefek. Pracowicie mnie za każdym razem banuje w swoim wątku. A ja tam wcale nie mam zamiaru pisać. Nie będę psuł czegoś co uważam za jedno z sensowniejszych tutaj zjawisk, mimo niechęci do autora.

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać i "zalajkowałem" kilka postów, więc z góry posypuję głowę popiołem i poproszę o lżejszą karę (aka zero punktów lub najlepiej minusowe).

tylko wyjścia nie mogę znaleźć :)

Szanowny Kolego, w moderacji jest jedna osoba, która Ci to wyjście chętnie wskaże, do tego będzie to wyjście od strony zaplecza :). Taaak, wiem, wulgarny atak wirusowy na moderatora oraz podważanie jego ałtorytetu ...

"...warte grzechu..."

Czepiacie się, to już np. z kablami nawet grzeszyć nie można? :)

Doceń to.

Ależ ja każdego ranka dziękuję i modlę się do zbudowanego w tym celu ołtarzyka. Poza tym moja wiedza diametralnie zmieniła się chociażby w zakresie wibroakustyki.

/

A na zakończenie prima aprilisowo ...jesteście bandą wrednych trolli! :) :) :)

A w ramach dowcipu: Palton rezygnuje z moderowania! LOL!!!

Żartowałem buahahahhahahhaha

No to może czas na ostrzejszą zagrywkę LOL :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Proszę o informację dlaczego zamknięto mi temat który jest obecny w przestrzeni publicznej i jest podejmowany przez różne portale co zrobić z dodatkową kasą?

Czyżby moderacja nie lubiła dzieci?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Otwarto i znowu zamknięto.

Uzasadnienie jest takie:

,,Wątek prowokacyjny, nie wnoszący niczego konstruktywnego. Wypacza idee 500+ na dziecko w sposób niegodny.

Zamykam.''

I od razu mam ważne pytanie. Gdzie regulamin daje podstawę moderatorowi zamykania tematów traktujących jakieś zagadnienie w sposób zdaniem moderatora niegodny?!

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A już temat jest otwarty.

Powstaje pytanie czy moderator przekroczył swoje uprawnienia dwa razy go zamykając, czy nie dopełnił obowiązków dwa razy go otwierając?

Proponuję Komisję...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Sly po części pisze prawdę :). Miałem podobnie, po anulowaniu punktów nadanych mi niezasadnie przez oczywiście ...paltona :). Plastik, zatem no worries i ciesz sie zapasem punktów na minusie :).

A gdzie Wy te procedury kasujące punkty przeprowadzacie ? Z kim znaczy się ?

Pytam z ciekawości bo mi ostatnio w punkty obrodziło potokowo ze tak powiem.

• Moderatorzy

A gdzie Wy te procedury kasujące punkty przeprowadzacie ? Z kim znaczy się ?

Pytam z ciekawości bo mi ostatnio w punkty obrodziło potokowo ze tak powiem.

Nie ma żadnych procedur, to sie robi samo ;-)

Dodam tylko ze moje minusowe punkty zniknęły bez przyczyny, moze pojawia sie w lecie?

-----------------

Dodam tylko ze moje minusowe punkty zniknęły bez przyczyny, moze pojawia sie w lecie?

Samo się robi też mi porada jakbym nie wiedział :)

• Moderatorzy

Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy ;-)

-----------------

swistak-siedzi-zawija-te-sreberka.gif

Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy ;-)

Na tym forum jest tylko jeden mający się za owego :).

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dlaczego autor wątków w subforum "Film" czy "Muzyka" ma do dyspozycji narzędzie "Centrum Banowania", a na "Bocznicy" już nie?

Dlaczego autor wątków w subforum "Film" czy "Muzyka" ma do dyspozycji narzędzie "Centrum Banowania", a na "Bocznicy" już nie?

Ta zmiana w obrębie Bocznicy byla wyjasniana w czasie wprowadzania. Musisz przyjac za obowiazujace, ze na Bocznicy nikt nie moze banowac w swoich watkach osobiscie. Jesli ma uzasadniona potrzebe wykluczenia ktoregos uzytkownika, zglasza do moderatora.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ta zmiana w obrębie Bocznicy byla wyjasniana w czasie wprowadzania. Musisz przyjac za obowiazujace, ze na Bocznicy nikt nie moze banowac w swoich watkach osobiscie. Jesli ma uzasadniona potrzebe wykluczenia ktoregos uzytkownika, zglasza do moderatora.

Muszę, ale jest nielegalna,,jak działania jednej partii, bo nie ma jej też w Regulaminie.

Czy ktoś mógłby to skomentować?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Administratorzy

Punkty nie powinny być zdejmowane ręcznie. Przy ich nakładaniu ustawia się czas ich ważności - domyślnie jest to 60. Ręczne zdejmowanie skutkuje tym, że potem gdy skrypt odejmie punkty użytkownik będzie miał minusowe. Jeśli gdzieś zauważyłem minusowe, to faktycznie ręcznie zerowałem, ale tylko wtedy. W innych przypadkach punktów nie kasuję, może Michał (admin1), albo jakiś inny mod zdejmował.

p.jpg

W związku z ostatnimi wydarzeniami w saloniku Palton został zawieszony w roli moderatora minimum do momentu wyjaśnienia sytuacji.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Moderatorzy

Ukryta Zawartość

Tak, za późno o 3 lata.

Ukryta Zawartość

-----------------

• Administratorzy

Pamietajcie prosze o jednej rzeczy - nawet jesli Palton jest zawieszony w funkcji moderatora, to nie znaczy ze na forum zapanuje anarchia. Sa inni moderatorzy, wiec prosimy o zachowywanie netykiety i przestrzeganie regulaminu.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Dawidzie, palton nie pilnował porządku na forum tylko swojego ego i robił rozpierdol przy okazji.

Rozpierdol ten z kolei musieli sprzątać moderatorzy i admini o czym dobrze wiesz.

Teraz natomiast będziecie mieli więcej czasu na działalność statutową, co jest na plus dla zwykłych użytkowników.

Pozdrawiam

To może bumopodobni będą szybciej utylizowani.

Bo to już nawet śmieszne nie jest, kiedy ktoś z ewidentnymi problemami robi co chce na nie swoim folwarku...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

A może sam bum by zaproponawł, jak można rozwiązać ten problem?

Może nie jest on aż tak wielki...do rozwiązania

Moze jakiś kompromis jest możliwy...

Edytowane przez jar1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.