Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

"Wątek zamknę, a Adminów poproszę jutro o dokładne zapoznanie się z wpisami z tego wątku i przedstawię własne wnioski w tej sprawie."

Tymi słowami uzasadniając, zablokował Vlado ten temat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Temat zamknięty

Wniosków brak

Temat spada w niebyt (druga strona)

Czy to sposób na załatwienie spraw na tym forum? - przeczekanie

Ukryta Zawartość

Chciałbym dołączyć* do Saloniku, ale zanim zgłoszę swój akces chciałbym się dowiedzieć, czy są tam jeszcze chociaż trzy osoby mogące udzielić poręczenia? Czy to już pisanie posta w próżnię?

* w znaczeniu: co by było, gdyby

Ponieważ w ostatnim czasie forum cyklicznie niedomaga, są problemy techniczne, stąd mam propozycję na podbudowanie finansów właściciela portalu. Zakładam, że to pomoże w zapobieganiu takim kryzysom jak obecny.

Otóż konta branżowe powinny być obłożone opłatą. Na przykład 200 zł rocznie.

Zakładając istnienie tylko 50 takich kont, daje to dodatkowe 10 000 złotych.

Nieskrępowana obecność i możliwość reklamowania się w tematach jest warta zdecydowanie więcej, więc taka stawka to prezent. Świadomość, że koledzy zawodowcy płacą powinna być barierą moralną, aby nie unikać oznaczenia się jako branża w przypadku, gdy prowadzi się własny portal z reklamami, wykonuje odpłatnie modyfikacje lub w inny sposób czerpie korzyści.

• Moderatorzy

Chciałbym dołączyć* do Saloniku, ale zanim zgłoszę swój akces chciałbym się dowiedzieć, czy są tam jeszcze chociaż trzy osoby mogące udzielić poręczenia? Czy to już pisanie posta w próżnię?

* w znaczeniu: co by było, gdyby

Ponieważ w ostatnim czasie forum cyklicznie niedomaga, są problemy techniczne, stąd mam propozycję na podbudowanie finansów właściciela portalu. Zakładam, że to pomoże w zapobieganiu takim kryzysom jak obecny.

Otóż konta branżowe powinny być obłożone opłatą. Na przykład 200 zł rocznie.

Nieskrępowana obecność i możliwość reklamowania się w tematach jest warta zdecydowanie więcej, więc taka stawka to prezent. Świadomość, że koledzy zawodowcy płacą powinna być barierą moralną, aby nie unikać oznaczenia się jako branża w przypadku, gdy prowadzi się własny portal z reklamami, wykonuje odpłatnie modyfikacje lub w inny sposób czerpie korzyści.

Problem w tym, że konto branża nie nadaje się tak dobrze do reklamy jak konto-klon do cichego podpowiadania, a te raczej ciężko opodatkować :D

Jeśli dobrze pamiętam, aby wejśc do saloniku obecnie potrzeba poparcia 9 użytkowników i na dodatek nie mogą posiadać żadnych punktów karnych - nawet w najlepszych dniach saloniku byłoby to wyzwanie.

-----------------

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przeceiż salonik jest martwy

Ale to skarb , obecnie skalę trudności w dostaniu się można postawić na równi z dotarciem do złotego pociągu . :)

Zaprawde powiadam Wam, wiara i cierpliwosc, ktoregos dnia sprowadza SALONIK miedzy Was, moje "wyklete owce". :-)

Nie pukajce do bram, nikt Wam nie otworzy! :-)

Kurczę...o co chodzi w tym wątku?

Przeczytałem 2 ostatnie strony...

Czy naprawdę nie ma większych problemów? ;-)

Dzieki Bogu, ze nie ma. Ale wlasnie ich brak wymusza na cobardziej aktywnych, tworzenie problemow zastepczych, aby nie popasc w marazm :-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Hosanna!czyli trolle z Saloniku opuściły już to "podłe"AS i mogą nawalać się we własnym sosie gdzie indziej?jeśli tak, to otwieram dziś dobrego Burgunda!

Witam,

Przy próbie dołączenia pliku do wiadomości (zaawansowany tryb) otrzymuje błąd:

Wysyłanie ominięte (Błąd500).

Przy próbie przełączenia na standardowy tryb po wybraniu pliku i naciśnięciu przycisku "Załącz ten plik" znika przycisk "przeglądaj" a plik nie dołącza się.

Pozdrawiam

JarekC

Gość papageno

(Konto usunięte)

Hehehe, uahhh, uahh, (...). Git, tak trzymać. A teraz poproszę o ban dożywotni. Sam nie potrafię się zbanować, bo mam sentyment.

Edytowane przez vlado
wulgaryzm

Hosanna!czyli trolle z Saloniku opuściły już to "podłe"AS i mogą nawalać się we własnym sosie gdzie indziej?jeśli tak, to otwieram dziś dobrego Burgunda!

Mozesz otwierac, ale miej swiadomosc, ze nik nigdzie sie nie nawala, bo nie ma tam... sam wiesz kogo

Co do saloniku, rzeczywiscie nie wiem po co to jeszcze istnieje, chyba po to zeby czasami podniecac innych, jak widac udaje sie

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mozesz otwierac, ale miej swiadomosc, ze nik nigdzie sie nie nawala, bo nie ma tam... sam wiesz kogo

Co do saloniku, rzeczywiscie nie wiem po co to jeszcze istnieje, chyba po to zeby czasami podniecac innych, jak widac udaje sie

bubusia ja już stary jestem i w bajki nie wierzę. Jak wyglądała nawalanka w saloniku po paru tygodniach jego istnienia,to pewnie wiesz,jak nie to ojciec założyciel Ci opowie:)

Nie było tam wtedy nikogo,przed kim ta ekipa chciała się odciąć,to kto w takim razie tam wtedy trollował i się nawalał?ja???

Nawalali sie trolle i nawalacze(ktorym udalo sie wtargnac), teraz ich nie ma, i nawalania tez nie ma, proste.

Jest wyjatkowo mila atmosfera i duzo ciekawych watkow, no i ciagly ruch.

Pisze, jak widze, reklamowac tez niczego nie musze.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Hm, to na opłacanie ilu sal odsłuchowych dla HerrExxxModeratora na AudioVideoShow by wystarczyło? Zostałoby pewnie jeszcze na jakąś kaucję...

Przeceiż salonik jest martwy, a towarzystwo.przeniosło się na inny tajny portal ;)

Masz budżetowe hi-fi, kable z Castoramy i gucio wiesz o audio, a co dopiero co się dzieje w saloniku :).

Ale wlasnie ich brak wymusza na cobardziej aktywnych, tworzenie problemow zastepczych, aby nie popasc w marazm :-)

Wcześniej czy później coś wystrzeli, natura próżni nie zniesie :).

bo nie ma tam... sam wiesz kogo

CEO? :) W końcu są wakacje, to i szefowie na wakacjach :).

Jest wyjatkowo mila atmosfera i duzo ciekawych watkow, no i ciagly ruch.

Potwierdzam, choć nie mogę zdradzić pikantnych szczegółów co, jak i o czym, gdyż zabrania tego regulamin. Tych, których tam nie, nie wiedzą co tracą!

A teraz coś na temat. Kiedy zostanie naprawiony problem przy wklejaniu, wyskakuje za każdym razem błąd, nawet jak próbuję dodać najnowsze zdjęcia Natalii Siwiec.

Kernberg: Dominuje mechanizm rozszczepienia - "ja" dobre - "inni" złe - stąd też osoba funkcjonująca na takim poziomie doświadcza ciągłych zmian emocji. Reprezentacja siebie i innych jest całkowicie podzielona na dobre i złe. Nie ma nic pośrodku oraz nie ma możliwości posiadania obydwu atrybutów: dobra i zła. Charakterystyczny jest mechanizm projekcji, nawiązując do projekcji można zauważyć, iż negatywne uczucia wewnątrz "ja" spostrzegane są jako pochodzące z zewnątrz. Ponieważ ich źródłem jest sam człowiek - nie można się ich pozbyć uciekając przed nimi. Skłonność do ksobnej rekonstrukcji rzeczywistości.

Znakomite. Wreszcie napisałeś coś prawdziwego o sobie.

bum bum

wum wum

sku sku

dd

Zapisz się na jakieś forum dla psychiatrów, może tam ci ktoś wytłumaczy dlaczego czasami lepiej się nie odzywać.

Kiedy zostanie naprawiony problem przy wklejaniu, wyskakuje za każdym razem błąd, nawet jak próbuję dodać najnowsze zdjęcia Natalii Siwiec.

A nie przyszło ci do głowy, że to może być kontrola rodzicielska?

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Zaprawde powiadam Wam, wiara i cierpliwosc, ktoregos dnia sprowadza SALONIK miedzy Was, moje "wyklete owce". :-)

Nie pukajce do bram, nikt Wam nie otworzy! :-)

Ja próbowałem zapukać ponownie - nikt, tzn, Slaj Wam nie otworzy chciałeś napisać :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak, zajumali adresy, pesele, numery kont i wiedzą co jemy na śniadanie - panowie, bez przesady :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Eee to jakiś fałszywy alarm raczej.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

No strasznie tolluja, juz prawie nikt tu nie pisze, ale zawsze mozna sie pocieszac, ze tu jest teraz fajnie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.