Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Bobcat napisał:

cenzurę i zamordyzm.

"Moja" zakonnica najbardziej się obśmiała z tych - jakże świętych i nietykalnych - majowych "ludzi kościoła".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

"Moja" zakonnica najbardziej się obśmiała z tych - jakże świętych i nietykalnych - majowych "ludzi kościoła".

vPYlnJtaGDG1XId0~2.jpg

Co do zdjęcia to nie ma dowodów na taki stan rzeczy. A jedynie domniemania. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

7 minut temu, Espectro napisał:

A no to iż w 90% zgłoszeń Pańskiego autorstwa w opisie widnieje podpis typu: "obraźliwe wpisy pod adresem wyznawców KK" lub "obrażanie wyznawców KK".

Trudno zrozumieć wpisy użytkownika Maju i jego zgłoszenia . Ostatnio obraża lekarzy , podobnie jak jego towarzysze ,, obrońcy wiary " - oskarżają ich o kierowanie się chęcią zysku , brak zasad moralnych , nieznajomość prawa i medycyny oraz insynuują ich odpowiedzialność za śmierć ciężarnych kobiet . 

No cyrk specjalistów od wszystkiego . 

Ukryta Zawartość

wpis 2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

4 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Walka i ostateczne zwycięstwo nad złem wymaga ofiar . 

Kamikadze też tak mówili kiedy w locie mijali mewę.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Co do zdjęcia

Poza bezsensem użycia tegoż w tutejszej dyskusji jest to tu OT w nadmiarze trollingiem zwany.....ale bym zapomniał, że nie do mnie należy kwalifikacja, czy też stwierdzanie czy pisane to jest by.....

3 godziny temu, Espectro napisał:

nakręcać wojenkę z danym userem

od tego są "władcy tematu"    🙂

Ważne to też w kontekście wmawiania że obrażam lekarzy.....a do tego wystarczy tylko przeczytać ze zrozumieniem co napisałem i znać prawo.....niektórzy niestety są pod silnym wpływem mediów i przestali myśleć samodzielnie.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 godzinę temu, arturp napisał:

Ostatnio obraża lekarzy

oni tu na forum natretnie cytuja wpisy i poglady  ze swoich portali branzowych

konfederaci , fanatyczni katolicy jada równo od switu do zmierzchu , a audiostereo zaczyna robic za portal społecznosciowy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
6 minut temu, Maju napisał:

od tego są "władcy tematu"    🙂

"nakręcać wojenkę z danym userem" a to już tylko trolling z Pana strony.

W gwoli wyjaśnienia, jeżeli autor tematu nie życzy sobie podejmowania innych tematów w jego własnoręcznie stworzonym to ma prawo do tego aby wnioskować o usunięcie userów z takowego. 

2 minuty temu, cir napisał:

oni tu na forum natretnie cytuja wpisy i poglady  ze swoich portali branzowych

konfederaci , fanatyczni katolicy jada równo od switu do zmierzchu , a audiostereo zaczyna robic za portal społecznosciowy

Bocznica taka jest. Chcecie prosze bardzo. Każdy czytający sam powinien ocenić czy wpisy są pisane w sposób tendencyjny czy tez nie. 

7 minut temu, Espectro napisał:

to już tylko trolling z Pana strony

Już się do takich obiektywnych ocen zaczynam przyzwyczajać.....czyli w tym temacie mamy wklejać żarty o zakonnicach (wcześniej o spadaniu z łóżka z zakonnica było) a ten co zasadność takich wpisów w tym temacie kwestionuje - trolluje.....wszystko coraz bardziej jasne.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

6 minut temu, Espectro napisał:

Bocznica taka jest. Chcecie prosze bardzo. Każdy czytający sam powinien ocenić czy wpisy są pisane w sposób tendencyjny czy tez nie. 

tak jest i chyba tak zostanie , takie czasy ze aktywisci chodza po sieci i szukaja miejsc do nawracania

bocznica robi za takie miejsce

8 minut temu, Espectro napisał:

W gwoli wyjaśnienia, jeżeli autor tematu nie życzy sobie podejmowania innych tematów w jego własnoręcznie stworzonym to ma prawo do tego aby wnioskować o usunięcie userów z takowego. 

🙂 stały przedmiot sporu od lat

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

12 minut temu, Espectro napisał:

Pan sugeruje że mnie to aktualnie dotyczy?
To dziwne, bo żaden "autor tematu" do mnie w tej sprawie nie pisał.....a piszę w temacie lat wiele.

Edytowane przez Maju

6 minut temu, arturp napisał:

O ukrywanie faktów ?

Im chodzi wyłącznie o to.

7 minut temu, arturp napisał:

Cenzurka się koledze marzy ...

Na szczęście to nie oni decydują.

2 godziny temu, arturp napisał:

Maju i jego zgłoszenia . Ostatnio obraża lekarzy , podobnie jak jego towarzysze ,, obrońcy wiary " - oskarżają ich o kierowanie

Doprawdy dziwię się zdumieniu i poruszeniu Kolegi.

Ja zawsze, gdy mam problemy z jajnikami czy tam inną macicą -  w te pędy lecę do pierwszego z brzegu księdza. Najchętniej biegałbym do samego Jędraszewskiego, jednak ten spec nad specami ma terminy zaklepane na wiele miesięcy naprzód.

Wikariusze są najlepsi; a już do badania i obmacywania piersi, to już zdecydowanie nawet mammografia niepotrzebna.

Tak wymiętolą fachowo, że szkoda słów. I mojego synka też.

A i jeszcze ubogacą nas oboje przy okazji.

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Doprawdy dziwię się zdumieniu i poruszeniu Kolegi.

Wybacz ... głupim i tyle . Ale zrozumiałem i w sprawie kurzajek udam się z pielgrzymką do Lichenia . Tam wiedzą lepiej niż dermatolog . Modlitwa i maść z psiego sadła . Cywilizację i jej współczesną medycynę będę omijał szerokim łukiem . 

...there is no spoon...

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Na szczęście to nie oni decydują.

Na szczęście to ani oni, ani tamci.
Tobie się zdarza, że próbujesz wymusić.
Tylko nie za bardzo wiesz na kim.
Robi to wrażenie Twojego osobistego dramatu.

Edytowane przez xniwax

Powyżej, droga młodzieży - tak zwany "wiersz biały".

Kolega xniwax jedzie Peiperem pomieszanym z Różewiczem.

Nawet zgrabnie!

😃

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
47 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja zawsze, gdy mam problemy z jajnikami czy tam inną macicą

OK.

Tylko mógłbyś wziąć to wszystko w cudzysłów bo jakoś bez niego tekst do Ciebie nie pasuje i traci wiarygodność.

Edytowane przez xniwax

• Moderatorzy
7 godzin temu, Maju napisał:

wymyślanie od "fanatyków

Czy jesteś potworem, to nie wiem, ale fanatykiem na pewno.

fanatyk-

1.  «osoba żarliwie wyznająca jakąś ideę lub religię, skrajnie nietolerancyjna w stosunku do zwolenników innych poglądów»

2. «o kimś, kto z pasją oddaje się jakiemuś zajęciu lub jest czyimś zagorzałym wielbicielem»

A te wpisy wyżej są na temat??
Można zapytać co oprócz mojego wpisu zostało usunięte i dlaczego wyjaśnienia dotyczące wpisów o fanatykach stało się nagle OT?

Dziękuję że usuwa Pan niewygodne dla Pana pupilów posty, dziękuję w ich imieniu, bo oni zapewne się wstydzą i nie  podziękują!!!

Mam nadzieję że w drugiej kolejności usunie Pan wpisy bezczelnie wmawiające mi że manipuluję i te które o zakonnicach były i ich ciąg dalszy.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

Pan niewygodne dla Pana pupilów posty,

Którzy to tacy ? Wpisów ukryłem 2 strony. Widać tego jeszcze nie zdążyłem.

6 minut temu, Espectro napisał:

Którzy to tacy ?

Niech wystarczy Panu za odpowiedź że napiszę: nie ja.   🙂
Nicki niektórych piszących tu ciągle oszczerstwa na mnie już nie chcą mi przechodzić przez gardło....

Jeżeli kasuje Pan mój wpis gdzie tłumaczę w jakim kontekście pada obelżywe słowo "fanatyk" mam prawo sadzić że sprzyja Pan tym co mnie obrażają.

Dlatego to przypomnę!

"Macie krew na rękach fanatycy religijni!"

Widziałem że @xniwax do którego kierowałem to wyjaśnienie czytał ten post więc kasowanie go i tak nie miało sensu.....ten na którym mi zależało dowiedział się prawdy!   🙂

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Jeżeli kasuje Pan mój wpis gdzie tłumaczę w jakim kontekście pada obelżywe słowo "fanatyk" mam prawo sadzić że sprzyja Pan tym co mnie obrażają.

Ukrywałem całą zawartośc offtop w tym temacie.

4 minuty temu, Maju napisał:

🙂

2 minuty temu, Espectro napisał:

Ukrywałem całą zawartośc offtop w tym temacie.

Ukrył Pan cały post którego niewielką część, znikomą można było zakwalifikować do OT.....skoro nawiązałem do wpisów które nadal wiszą, to nie będę pytać jakim cudem mój wpis mógł nim naraz sie stać!

• Administratorzy

Nastąpiły pewne zmiany czy widać delikatne różnice w szybkości ?

Może jest gorzej ? Coś nie działa ?

(zmiana z http/1.1 na http/2 oraz http/3)

Nie chodzi o czas reakcji a o czas wstępnego załadowania oraz prędkość całkowitego załadowania.

• Administratorzy
Teraz, notoryczny napisał:

Jest mega szybko, wpisy znikają w oczach ☺️

I tak ma być. 🙂  

22 godziny temu, Bobcat napisał:

Niektórym się chyba naprawdę ubzdurało się to oni będą ustalać dopuszczalny zakres dyskusji i wprowadzać tutaj cenzurę i zamordyzm.

Historia forum zna takie przypadki. Wyobraź sobie, że byli tacy źli ludzie, którzy uprawiali ten proceder z "najlepszym" moderatorem Vlado.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.