Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, misiek54321 napisał:

Czy Moderator może zająć się ponownie pojawiającym  się porównaniem pisowca do pizdy pisanej przez z?

A nie zgadza ci się przymiotnik, czy rzeczownik, misieku pięciorga kont?

A fakt, że ci się kojarzy "pizdractwo" z hmmm... - szacun. Mnie się tak nie kojarzy.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość

(Konto usunięte)
57 minut temu, Espectro napisał:

Nie widze aby wpis był zgłoszony.

Jak widzę , nie ma zgłoszenia więc nie ma problemu.Dość elastyczna moralność.

"""""""""""""""""""""""""""""""""

Dzięki za lajka,zamiast tego wyhoduj Sobie sumienie.

Edytowane przez misiek54321
3 godziny temu, Espectro napisał:

Połowa kolejnych wpisów których Państwo nie widzą płynnie przeszły do mocno podobnego stylu co w aktualnym covidowym. (wpisy te są ukryte a temat nie prowadził do niczego)

Kolejno wpisy o fałszowaniu przez lekarzy statystyk itd W takim temacie ....

Dzięki . Jeśli kolejne wpisy rozeszły się z intencją wątku , to faktycznie zamknięcie było uzasadnione . Pozdrawiam .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
5 minut temu, Adasza napisał:

Ja za coś takiego dostałem punkty, czy ta/ten osobnik również?

Wpis widać nadal nie zgłoszony. Każdy widzi nikomu nie przeszkadza bo nikt nie zgłosił.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Ciekawi mnie skąd w nagłówku tematu o epidemii:

Zachorowało:+

Zmarło:106,607 +10

Wyzdrowiało:4,330,328 +60,545

(zero?)

Raptem jakaś zmiana czy brak danych ?

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

5 godzin temu, Adasza napisał:

To Pegazus 🙂

Nie żartuj w ten sposób. Bo są wśród nas i tacy, co po wyżuc... odejściu Vlado przekonani są, że są pacyfikowani przez PiS-owską moderację i mogą Twój żart wziąć zbyt poważnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
15 godzin temu, xetras napisał:

Ciekawi mnie skąd w nagłówku tematu o epidemii:

Zachorowało:+

Zmarło:106,607 +10

Wyzdrowiało:4,330,328 +60,545

(zero?)

Raptem jakaś zmiana czy brak danych ?

Dane pochodzą z oficjalnego źródła i widać ktoś zapomniał wpisać do excela 🙂 

14 godzin temu, szymon1977 napisał:

Nie żartuj w ten sposób. Bo są wśród nas i tacy, co po wyżuc... odejściu Vlado przekonani są, że są pacyfikowani przez PiS-owską moderację i mogą Twój żart wziąć zbyt poważnie.

YzFQ97o2.500.mem.jpg

Dobry mem. Wystarczy że gdziekolwiek otrzyma ktoś bana to z automatu przychodzi tutaj z bluzgami w 80% 🙂 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Dobry mem. Wystarczy że gdziekolwiek otrzyma ktoś bana to z automatu przychodzi tutaj z bluzgami w 80% 🙂

No i na 80% posądza Was o kierowanie się sympatią do PiS/Kk, bo obiektywny to był Vlado.

• Administratorzy
26 minut temu, szymon1977 napisał:

No i na 80% posądza Was o kierowanie się sympatią do PiS/Kk, bo obiektywny to był Vlado.

Jak jest to zwolennik jednej strony to posądza o przynależność do tej drugiej. Klasyka gatunku.

23 godziny temu, Espectro napisał:

Wpis widać nadal nie zgłoszony. Każdy widzi nikomu nie przeszkadza bo nikt nie zgłosił.

46 minut temu, Espectro napisał:

Klasyka gatunku.

🙂

23 godziny temu, Adasza napisał:

Czyli tylko zgłoszone punktuje cię? Jak sami widzicie to też nie?

Tak. Moje obserwacje wskazują na to że bywa tak gdy to nas (naszej opcji) dotyczy. 
Gdy jest na odwrót to  inicjatywa własna wchodzi w grę.....  😉

Do końca to nawet nie wiadomo co się punktuje i czy w ogóle się punktuje.....wiemy (obserwujemy) natomiast, że nie reaguje się na obrażanie tych których pozwala obrażać tutejsza poprawność i nie reaguje się nawet wtedy jak się to zgłasza.

Jeszcze tego nie dostrzegłeś?

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W dniu 8.02.2022 o 11:12, Adasza napisał:

Ja za coś takiego dostałem punkty, czy ta/ten osobnik również?

Ja co najmniej jeden raz....a jeżeli chodzi o pytanie, odpowiedź na nie (jak nawet dostaniesz odpowiedź) to bez ustanowienia jawności kar trzeba być bardzo naiwnym by uwierzyć.....  😉 

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
3 godziny temu, Maju napisał:

Tak. Moje obserwacje wskazują na to że bywa tak gdy to nas (naszej opcji) dotyczy. 
Gdy jest na odwrót to  inicjatywa własna wchodzi w grę.....  😉

Co to jest to "(naszej opcji)"  ?

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Potwierdzam.

Nie musisz, ja to pisałem tak jakby w Twoim imieniu.

Fanatyzm antykościelny zawsze na tym forum miał się dobrze, dominował.....wystarczy zajrzeć do wiadomego tematu.
Od kiedy pamiętam zawsze towarzyszyło temu mocne zblatowanie......patrz drugie znaczenie słownika SJP.  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, cir napisał:

a tu ma byc budowana społecznosc

A to jest wola administracji, czy tylko Twoje życzenie? Pobożne/Niepobożne.

12 godzin temu, cir napisał:

tu ma byc budowana społecznosc

Budował społeczność składającą się z samych wysokich blondynów o niebieskich oczach... czekaj, to nie on, to ten drugi. Ale mniejsza o szczegóły, bo ogólnie rzecz ujmując metody działania te same.

3 godziny temu, Maju napisał:

Fanatyzm antykościelny

Bardzo śmieszne . 

Ty chuliganie , krzyczała Lena Farugia rzucając w małpę kamieniami .

Obecny układ Forum jest nie do zaakceptowania przeze mnie. Nic nie jest czytelne i proste. Wszystko jest zagmatwane. Taki "Polski ład" na forum?

Najpierw trzeba wcisnąć "Tabela: tradycyjny widok indeksu forum" żeby dostać się do przycisku "Pięć ostatnich tematów".

Edytowane przez fozzie

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

5 godzin temu, Maju napisał:

Fanatyzm antykościelny zawsze na tym forum miał się dobrze, dominował.....wystarczy zajrzeć do wiadomego tematu.
Od kiedy pamiętam zawsze towarzyszyło temu mocne zblatowanie......patrz drugie znaczenie słownika SJP.  

Ukryta Zawartość

Tu masz, o - prawdziwe bandyckie zblatowanie, herbatnik.

A tera kopsnij szluga, zajaramy.

Screenshot_20220210-125051~2.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
27 minut temu, fozzie napisał:

Obecny układ Forum jest nie do zaakceptowania przeze mnie. Nic nie jest czytelne i proste. Wszystko jest zagmatwane. Taki "Polski ład" na forum?

Najpierw trzeba wcisnąć "Tabela: tradycyjny widok indeksu forum" żeby dostać się do przycisku "Pięć ostatnich tematów".

@Mihoteo Się tym zajmie. 

Co do 5 ostatnio aktywnych tematów to: Przycisk mozna aktywować aby pokazywał się w każdym widoku i przy samym kliknięciu aby zmieniał aktualnie wybrane na 5 ostatnich oraz siatkę. 

• Moderatorzy
2 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Bardzo śmieszne . 

Ty chuliganie , krzyczała Lena Farugia rzucając w małpę kamieniami .

Czasem, to mi jest naprawdę szkoda tego naszego forumowego kolegi. Odkleił się zupełnie od rzeczywistości.

34 minuty temu, Marcinus napisał:

Odkleił się zupełnie od rzeczywistości.

Jak komuś każdy temat schodzi na krzywdy, które mu PiS/Kk/Rydzyk czynią, to też się od rzeczywistości odkleił, i tylko przypadek sprawił, że odleciał w przeciwnym kierunku.

• Administratorzy
4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Jak komuś każdy temat schodzi na krzywdy, które mu PiS/Kk/Rydzyk czynią, to też się od rzeczywistości odkleił, i tylko przypadek sprawił, że odleciał w przeciwnym kierunku.

A wystarczy wyjść na zewnątrz i popatrzeć jaka to ładna pogoda się powoli robi w Polsce a nie jakieś tam polityki i inne kościoły. 

33 minuty temu, Marcinus napisał:

Odkleił się zupełnie od rzeczywistości.

To skutek niewyobrażalnej skali ataku na KK w Polsce . Sam jestem dogłębnie poruszony , jak bestialsko traktowani są duchowni KK , wierni i organizacje katolickie . Jakieś wyimaginowane przypadki pedofilii wśród księży , sprzedaż majątku za 1% zamiast 1 zł , niemożność rejestracji jakiejkolwiek organizacji społecznej ze słowem ,,katolicka" w nazwie  , czystki w urzędach państwowych polegające na zatrudnianiu ,,niekatolików" musi wywołać stres skutkujący poczuciem alienacji .

7 godzin temu, papageno napisał:

A to jest wola administracji, czy tylko Twoje życzenie? Pobożne/Niepobożne.

WŁASNE powiedzmy ze czcze

czy w kolejnym wątku i teraz juz wszyscy  maja sie zajmowac problemem przesladowania mniejszosci forumowych jak utrzymuja te mniejszosci ? i regularnie to manifestuja ?

to nie jest forum jednej wiary a stałe zwracanie uwagi na swoja niedole odbieram jako zwykły marketing polityczny co jak wiadomo jednosci nie buduje i rozbija społeczeństwa

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.