Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 godzinę temu, kazik-t napisał:

"wszystko się stanie jasne i proste", jak zamieścicie grafikę przedstawiającą pomoc od Ukrainy dla Polski podczas wojny.

Na zasadzie wzajemności.

Kasowanie wpisów w tej kwestii, jest potwierdzeniem szczerych intencji i wzajemnego braterstwa.

Wpisów pochwalających działania putina ? Nie mam pytań.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Dziwna jest ta demokracja, tak jakby żywcem z Prl-u lub Korei Północnej wzięta. Tylko jedna narracja jest jedynie słuszna waszym zdaniem.

Ja mam wyje....e na Rosję, czy Ukrainę, interesuje mnie Polska. Chociaż chciałbym aby wszyscy żyli  w zgodzie, bez żadnych ingerencji z zewnątrz.

Nie myślałem, że skutki tego skakania na Majdanie odczujemy wszyscy na własnej skórze. Nasz wspaniałomyślny rząd zapewnił Ukraińcom bezpłatną służbę zdrowia w Polsce. NFZ oczywiście finansuje to z własnych środków (czyli jakich? )

Zwiększyli nam składkę zdrowotną, teraz wiadomo na co to pójdzie. Chciałem dostać się do okulisty na fundusz, to kolejka 12 miesięcy. Teraz będzie jeszcze lepiej, bo Ukraińcy będą leczyć się za darmo i bez kolejek. Nie dość, że pandemia dała nam mocno popalić, to Polacy dalej będą umierać w kolejkach do specjalisty. A może Polakom znowu teleporady wprowadzą? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja mam dość i rzy...ć mi się chce na widok żółto-niebieskiego koloru. Spadam stąd,  bo poziom merytorycznej dyskusji na bocznicy sięgnął dna tak jak i w innych mediach. Możecie mnie zbanować, usunąć, czy co tam chcecie. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
58 minut temu, Espectro napisał:

Wpisów pochwalających działania putina ? Nie mam pytań.

Sprawa dotyczy pomocy jaką Ukraina dała Polsce.

Jesteś w stanie w ogóle podjąć temat?

Wystarczy JEDEN przykład pomocy.

9 minut temu, gromg napisał:

Dziwna jest ta demokracja, tak jakby żywcem z Prl-u lub Korei Północnej wzięta. Tylko jedna narracja jest jedynie słuszna waszym zdaniem.

Ja mam wyje....e na Rosję, czy Ukrainę, interesuje mnie Polska. Chociaż chciałbym aby wszyscy żyli  w zgodzie, bez żadnych ingerencji z zewnątrz.

Nie myślałem, że skutki tego skakania na Majdanie odczujemy wszyscy na własnej skórze. Nasz wspaniałomyślny rząd zapewnił Ukraińcom bezpłatną służbę zdrowia w Polsce. NFZ oczywiście finansuje to z własnych środków (czyli jakich? )

Zwiększyli nam składkę zdrowotną, teraz wiadomo na co to pójdzie. Chciałem dostać się do okulisty na fundusz, to kolejka 12 miesięcy. Teraz będzie jeszcze lepiej, bo Ukraińcy będą leczyć się za darmo i bez kolejek. Nie dość, że pandemia dała nam mocno popalić, to Polacy dalej będą umierać w kolejkach do specjalisty. A może Polakom znowu teleporady wprowadzą? https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-centrali/pomoc-medyczna-dla-obywateli-ukrainy-zasady-udzielania-i-rozliczania-swiadczen,8149.html

Ja mam dość i rzy...ć mi się chce na widok żółto-niebieskiego koloru. Spadam stąd,  bo poziom merytorycznej dyskusji na bocznicy sięgnął dna tak jak i w innych mediach. Możecie mnie zbanować, usunąć, czy co tam chcecie. 

https://chart.nowyekran24.com/post/166993,ukraina-racja-i-zwyciestwo

• Moderatorzy
1 minutę temu, kazik-t napisał:

A kysz...

No tak z tą działalnością promoskiewskiej agentury na forum? Nadal się przyglądacie, czy daliście już jawne przyzwolenie? 

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

takich od mojszej racji zawsze sie paru znajdzie , nic nie poradzisz

nie karmić trolla i juz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

35 minut temu, gromg napisał:

Cała Polska i świat jest obecnie w tych kolorach.  

• Administratorzy
Godzinę temu, kazik-t napisał:

Jeszcze będzie taki czas. 

Godzinę temu, d-t-x napisał:

No tak z tą działalnością promoskiewskiej agentury na forum? Nadal się przyglądacie, czy daliście już jawne przyzwolenie? 

Przyzwolenia nie dajemy. Choć wierzymy iż Polacy piszący takie wpisy najzwyczajniej w świecie się zagubili niż robią to świadomie.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Choć wierzymy iż Polacy piszący takie wpisy najzwyczajniej w świecie się zagubili niż robią to świadomie.

Uwierz - niejaki Bombowiec całą swoją bazgraninę w wątku Polityka uskutecznia z pełną świadomością.

O ile oczywiście w jego wypadku o jakiejkolwiek świadomości można mówić...

• Administratorzy
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Uwierz - niejaki Bombowiec całą swoją bazgraninę w wątku Polityka uskutecznia z pełną świadomością.

O ile oczywiście w jego wypadku o jakiejkolwiek świadomości można mówić...

Wielu aktualnie na wakacjach to i może ten się też doprosi. 

• Moderatorzy
4 minuty temu, Espectro napisał:

Ja proszę, w jego imieniu 🙂 

45 minut temu, Espectro napisał:

Przyzwolenia nie dajemy. Choć wierzymy iż Polacy piszący takie wpisy najzwyczajniej w świecie się zagubili niż robią to świadomie.

Pomiędzy byciem zwolennikiem powrotu do świetności CCCP i ukierunkowania naszej polityki i gospodarki na wschód, a łamaniem prawa pochwałami dla działań wojennych i związanych z nimi zbrodni na cywilach subtelna, aczkolwiek zasadnicza różnica. Uważajcie żeby zbyt emocjonalne podejście do tematu nie zakończyło się cenzurą światopoglądową, bo wszelaka dyskusja traci sens bez oponentów s każdy mapraeo do własnych poglądów. Osobiście potrzeby tworzenia z okazji wojny jakiejś akcji nie widzę, wystarczą standardowe zgłoszenia postów niezgodnych z Regulaminem i Prawem.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, Espectro napisał:

Choć wierzymy iż Polacy piszący takie wpisy najzwyczajniej w świecie się zagubili niż robią to świadomie.

Rozumiem że ten wpis należy do kategorii żartów.

22 minuty temu, szymon1977 napisał:

ukierunkowania naszej polityki i gospodarki na wschód

To jest sprawa zerojedynkowa. Albo się jest po stronie dobra albo po stronie zła. Mówienie "tak, ale ..." jest opowiedzeniem się za Rosja. Podobnie jak postawa "potępiam ekspansjonistyczną politykę Rosji, ale robię z nimi biznesy". Rosja to nie jest normalny partner, u którego obowiązują zasady demokratycznego świata.

27 minut temu, szymon1977 napisał:

własnych poglądów

Jeżeli są to poglądy np. nazistowskie - to nikt nie ma prawa ich głosić ani tym bardziej propagować.

9 minut temu, Bobcat napisał:

To jest sprawa zerojedynkowa. Albo się jest po stronie dobra albo po stronie zła.

Sam jesteś zerojedynkowy, nie tylko w tym temacie, a prawo określa gdzie wolność wypowiedzi się kończy.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Rosja to nie jest normalny partner, u którego obowiązują zasady demokratycznego świata.

To teraz zero-jedynkowo przestań używać kupowany od Rosji gaz, albo poddaj się do forumowej dymisji.

Zatem wiedząc o tym, że działa tu rosyjska V kolumna i akceptując taki stan rzeczy, sami przykładacie rękę do szerzenia dezinformacji.

Przecież taki Zyzol, Amator 2b, 747, czy fan64 (jakieś nowe objawienie) to typowe, rosyjskie krety. Co musi się stać, żebyście to dostrzegli? Waszą postawę i zgodę na łamanie prawa naprawdę trzeba zgłosić do odpowiednich organów?

Z których prędzej czy później wrócą. I znów będą wytrwale pracować ku czci i chwale ZSRR, tzn. Rosji.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Moderatorzy
48 minut temu, szymon1977 napisał:

Osobiście potrzeby tworzenia z okazji wojny jakiejś akcji nie widzę, wystarczą standardowe zgłoszenia postów niezgodnych z Regulaminem i Prawem.

Jesteś gdzieś na dalekim pierdziszewie, to nie widzisz.

Jeśli wojna nie jest dla Ciebie niczym nadzwyczajnym, to sam dajesz obraz swojej osobowości.

6 minut temu, Marcinus napisał:

Jesteś gdzieś na dalekim pierdziszewie, to nie widzisz.

Jeśli wojna nie jest dla Ciebie niczym nadzwyczajnym, to sam dajesz obraz swojej osobowości.

Przeczytaj to co cytujesz  zamiast komentować własne fantazje. Pomogę Ci: wojna nie jest zdarzeniem na tyle nadzwyczajnym, by karać userów za posty zgodne z Regulaminem, a co za tym idzie zgodne także z prawem. A tu widzę, że wojnę usiłujecie użyć do pozbycia się z Forum odwiecznych oponentów - nieładnie chłopcy!

• Moderatorzy
5 minut temu, szymon1977 napisał:

Przeczytaj to co cytujesz  zamiast komentować własne fantazje. Pomogę Ci: wojna nie jest zdarzeniem na tyle nadzwyczajnym, by karać userów za posty zgodne z Regulaminem, a co za tym idzie zgodne także z prawem. A tu widzę, że wojnę usiłujecie użyć do pozbycia się z Forum odwiecznych oponentów - nieładnie chłopcy!

Weź przestań i ogarnij się wreszcie.

Wojna nie jest niczym nadzwyczajnym?!!!!

Wojna nie jest niczym nadzwyczajnym?!!!!

Ty to wymyśliłeś - Ty sobie odpowiedz.

• Moderatorzy
8 minut temu, cir napisał:

daj spokój etatowy dyskutant w kazdej sprawie byle bic piane zwyczajnie ciebie prowokuje

Wiem, wiem, ale mimo wszystko myślałem, że jest troszkę mądrzejszy.

41 minut temu, szymon1977 napisał:

Sam jesteś zerojedynkowy, nie tylko w tym temacie

Odpysk na poziomie piaskownicy w przedszkolu.

13 minut temu, cir napisał:

daj spokój etatowy dyskutant w kazdej sprawie byle bic piane zwyczajnie ciebie prowokuje

O właśnie. Szkoda czasu na pseudo-rozmowę z Panem Nikt.

Wiem, wiem, ale mimo wszystko myślałem, że jest troszkę mądrzejszy.

Pozory mylą.

27 minut temu, szymon1977 napisał:

wojna nie jest zdarzeniem na tyle nadzwyczajnym

Może dla księdza dobrodzieja nie jest. Fakt faktem, że wytłukliście pół świata pod pretekstem szerzenia waszej wiary, więc chyba rozumiem postawę.

Już jakiś czas proponowałem zmianę nazwy tego wątku na "Pieniactwo szymona".

To tyle na dziś.

Jestem Europejczykiem.

Może to starczy uwiąd? Może z rzeczy na "P" zostało mu już tylko pieniactwo?

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Już jakiś czas proponowałem zmianę nazwy tego wątku na "Pieniactwo szymona".

To tyle na dziś.

Śmiechem go.

Przez ignorowanie takich jak on mamy właśnie ludobójstwo na Ukrainie.

Nie ukrywam, mam niezły ubaw patrząc na Waszą nieporadność. Ale Wasz pomysł, by z ludzkiej krzywdy, której jesteśmy teraz świadkami, zrobić narzędzie do usunięcia z Forum userów o odmiennych poglądach jest po prostu żenujący.

11 minut temu, d-t-x napisał:

Może to starczy uwiąd? Może z rzeczy na "P" zostało mu już tylko pieniactwo?

Ma jeszcze P-lucie i P-astowanie P-odłóg.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.