Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, malikali napisał:

Oczywiste i znane są konsekwencje obrzucania błotem personalnie na tym forum od lat, jeśli ktoś się posuwa do takich działań i robi obornik, to jest tego świadomy, że naraża wątek na zamknięcie.

Bo jeśli za łamanie Regulaminu musieliby wylecieć Ci o właściwych poglądach, to zamyka się na kilka dni wątek. Nie dość, że nie dostają kary, to jeszcze mają pretensje o zamknięcie wątku.

-----

5 godzin temu, Bobcat napisał:

Lżenie i obrażanie adwersarzy powinno każdorazowo być zgłaszane Moderacji...

...i każdorazowo karane - bany dopiero Waszym wnukom by zdjęto.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Moderatorzy

Lżenie i obrażanie adwersarzy powinno każdorazowo być zgłaszane Moderacji.

Podwójne standardy, podwójna skala ocen. U nich to norma. 

14 godzin temu, Bobcat napisał:

A komu jeszcze? Musisz jeszcze zrozumieć że Twoje wnioski mają znaczenie zerowe.

Podobnie jak Twoje nazywanie.

15 godzin temu, Bobcat napisał:

Na szczęście nie masz tu nic do gadania. Możesz sobie proponować. 

Proszę , ochłoń trochę .

Edytowane przez stench

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Administratorzy

Jak teraz?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy
1 minutę temu, dskrzyp napisał:

Jak teraz?

Godzinę temu, jar1 napisał:

Forum chodzi wołowato.

Powinno być wszystko poprawnie.

Tak poprawiłem że popsułem. 🙂 

Dane aktualne nie powinno być problemów.

Proszę o potwierdzenie poprawności.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
Teraz, costa brava napisał:

Był jakis błąd,   teraz dobrze, a już  myślałem że  coś  przeskrobałem  

Ja przeskrobałem. 😞

• Administratorzy
Teraz, wakutoma napisał:

Zagotowało się w wątkach wojennych i wybuchło 🙂

Możliwe. 

• Administratorzy
5 minut temu, Bobcat napisał:

Po czym miałbym ochłonąć?

Może przede wszystkim należałoby ostudzić Pana Pouczacza i  Oceniacza Wszystkich i Wszystkiego? Jego wkład w wątkach merytorycznych jest żaden, za to błyszczy na Bocznicy, gdzie mocą decyzji własnej mianował się Nadzorcą Forum oraz Strażnikiem Regulaminu / Netykiety i samozwańczo uzurpuje sobie uprawnienia przynależne Administracji i Moderacji. 

Wspomnę Pańskie słowa: Od pouczania jest moderacja i administracja....  

3 minuty temu, Espectro napisał:

Wspomnę Pańskie słowa: Od pouczania jest moderacja i administracja....  

To co napisałem było wnioskiem, w żadnym przypadku nie pouczaniem kogokolwiek.

Konsekwentnie jestem za utemperowaniem tych, którzy nie będąc ani Administracją ani Moderacją samozwańczo uzurpują sobie prawo pouczania innych użytkowników.

Bardzo dziękuję Jaro-747 za sankcje nałożoną na mnie przez Moderację - zresztą słusznie. 

Ale jak tu nie narażać się na sankcje, jak ów kpi sobie  z Regulaminu i Netykiety, a Moderacja i Administracja jest w jego przypadku bezsilna.

• Administratorzy
1 minutę temu, Zyzol napisał:

Bardzo dziękuję Jaro-747 za sankcje nałożoną na mnie przez Moderację - zresztą słusznie. 

Ale jak tu nie narażać się na sankcje, jak ów kpi sobie  z Regulaminu i Netykiety, a Moderacja i Administracja jest w jego przypadku bezsilna.

1 pkt dla Pana to nic strasznego.

6 minut temu, Espectro napisał:

1 pkt dla Pana to nic strasznego.

Owszem, ale patrzę na całokształt twórczości zgłaszającego. Zresztą musi mi Pan przyznać, że nie nabijam sobie punktów na wielkiej tragedii narodu Ukraińskiego.

Szkoda też, że  kary wobec tego zgłaszającego nie odnoszą żadnego skutku, a reakcja na jego zgłoszenia jest niemal błyskawiczna.

• Administratorzy
1 minutę temu, Zyzol napisał:

Owszem, ale patrzę na całokształt twórczości zgłaszającego. Zresztą musi mi Pan przyznać, że nie nabijam sobie punktów na wielkiej tragedii narodu Ukraińskiego.

Szkoda też, że  kary wobec tego zgłaszającego nie odnoszą żadnego skutku, a reakcja na jego zgłoszenia jest niemal błyskawiczna.

Sprawdzę to.

53 minuty temu, toptwenty napisał:

Czy wieloletni zwolennicy Putina i ZSRR mają prawo nadal pisać do AudioStereo?

A kto ma to potwierdzić , skoro Moderacja nie czyta [ew. bardzo pobieżnie] treści wątków , a jedynie zgłoszenia ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 godziny temu, toptwenty napisał:

Czy wieloletni zwolennicy Putina i ZSRR mają prawo nadal pisać...

To powstało jakieś nowe prawo zabraniające "zwolennikom Putina i ZSRR" pisać? Czy może na podstawie prawa starego zabrania się pisać każdemu, kto popiera wojnę i mordowanie cywilnej ludności?

3 godziny temu, toptwenty napisał:

Ja się tylko pytam. 

Ja się też tylko pytam, bo coś mi się wydaje, że odbieranie prawa do pisania komuś tylko dlatego, że kilku nie do końca rozumiejących złożonosć sytuacji bocznicowych troli nazwało go "ruskim agentem" jest niezgodne z prawem. Natomiast określenie "ruski agent" w obecnych czasach zdecydowa można traktować jako obelgę, i żadne jego użycie nie powinno uchodzić uwadze moderacji.

Najwyraźmiej nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale gdyby moderacja równie skrupulatnie podchodziła do Twoich poczynań, jak chciałbyś aby podchodziła do poczynań oponentów, to dawno już by Cię tutaj było.

Gość

(Konto usunięte)
To powstało jakieś nowe prawo zabraniające "zwolennikom Putina i ZSRR" pisać?

Ja się też tylko pytam, bo coś mi się wydaje, że odbieranie prawa do pisania komuś tylko dlatego, że kilku nie do końca rozumiejących złożonosć sytuacji bocznicowych troli nazwało go "ruskim agentem" jest niezgodne z prawem. Natomiast określenie "ruski agent" w obecnych czasach zdecydowa można traktować jako obelgę, i żadne jego użycie nie powinno uchodzić uwadze moderacji.

W chwili upadku komuny miałeś 12 lat, to może nie wypowiadaj się w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia, próbując dyskutować z osobami w wieku Twoich rodziców, pamiętającymi Demokrację Socjalistyczną i SB z autopsji.

EOD
39 minut temu, tomek4 napisał:

W chwili upadku komuny miałeś 12 lat...

Ale to Wy dzieci drogie w chwili obecnej nie bardzo prawo rozumiecie.

39 minut temu, tomek4 napisał:

EOD

To po co zaczynałeś? Ubzdurało Ci się, że ja za Putinem albo wojną jestem? Myślisz, że sobie ot tak coś do mnie palniesz a odpowiedzi nie przeczytasz, bo napiszesz "EOD"? O koniec dyskusji to możesz co najwyżej po mojej wypowiedzi poprosić, a nie po własnym pyskowaniu pod moim adresem ogłaszać.

Edytowane przez szymon1977

6 godzin temu, MV2 napisał:

A kto ma to potwierdzić , skoro Moderacja nie czyta [ew. bardzo pobieżnie] treści wątków , a jedynie zgłoszenia ?

Dlatego należy bezwzględnie zgłaszać każdy wpis moskiewskiej agentury.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Vlado mówił na to "trolowanie panelu moderacyjnego". Ale jak dostrzeżesz niezgodność z Regulaminem to zgłaszaj, jestem za.

Edytowane przez szymon1977

13 minut temu, Bobcat napisał:

Ale wciąż nie wiadomo, czy ta agentura ma prawo pisać w AS swoje agenturalne posty?

Może ma...

46 minut temu, szymon1977 napisał:

O koniec dyskusji to możesz co najwyżej po mojej wypowiedzi poprosić, a nie po własnym pyskowaniu pod moim adresem ogłaszać.

Klasyczny przykład chamskiej bufonady. Jaśnie Pana trzeba prosić o zgodę na zakończenie dyskusji. 

Otóż nie trzeba. Dyskusja jest wymianą myśli pomiędzy co najmniej dwojgiem osób i każdy jej uczestnik może w dowolnej chwili się z niej wycofać. 

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Ale wciąż nie wiadomo, czy ta agentura ma prawo pisać w AS swoje agenturalne posty?

Może ma...

Jeżeli będzie pisać nadal, co by oznaczało że ma na to przyzwolenie trzeba sprawę zgłosić wyżej. 

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Może ma...

Praktyka społeczna pokazuje, że ma. Kryterium prawdy spełnione. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.