Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

watpie

Jed­nym sło­wem w ca­łym świe­cie,
Kogo bzdzi­na w du­pie gnie­cie,
Wszy­scy niech se pier­dzą chęt­nie,
Ci­cho, smut­no lub na­mięt­nie.

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

7 minut temu, cir napisał:

watpie

Jed­nym sło­wem w ca­łym świe­cie,
Kogo bzdzi­na w du­pie gnie­cie,
Wszy­scy niech se pier­dzą chęt­nie,
Ci­cho, smut­no lub na­mięt­nie.

I Ty byłeś kiedyś moderatorem...

😀

33 minuty temu, xniwax napisał:

Biedny Fredro, gdyby wiedział, że za kropkę, przecinek i gwiazdki robi....

"Ja - z nim - w zgodzie?

Mocium Panie!

Wprzódy słońce w miejscu stanie!

Prędzej w morzu wyschnie woda.

Nim tu u nas będzie zgoda."

😀🎸

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Ale też poetą. 😉

Ale, że co?

Rzeźbił w słowie?🐈😀

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
4 minuty temu, szymon1977 napisał:

A gdyby tak z honorem przyjąć to, co się należy?

Spróbuj.

Jestem Europejczykiem.

58 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

"Ja - z nim - w zgodzie?

Przyjaciół kochamy dla ich wad, bo lubimy, gdy ktoś też ma wady.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
11 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

W "jakim celu" - to jest chyba jasne.

By urazić przeciwnika!🤭 (Gdy pojmie, choć wątpię...)

Tyle mi wystarczy. Więc krótka piłka albo lecą punkty i wpis wylatuje albo wpis wylatuje i leci ban na 2-3 dni. A czasami jedno i drugie. 

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nie ten, ale dzięki.

Chodzi o wpis w którym podawałem szymonowi na czym polega postępowanie przygotowawcze i cytowałem opinię Pani Prokurator.  Było tam pięć punktów. Przepadło? Ciekawe.

wrzucone są 3 ostatnie ukryte. Nadal nie widzę podstaw do odwołania się.

11 godzin temu, cir napisał:

a co powiesz na "pizdolony" lub "pizdolona"

prawa autorskie juz nie istnieja , rodówód szlachetny bo nawet królewny takie były więc kara chyba niemożliwa

Kwestia jest taka że pewnie nawet najmniej inteligentni po jakimś czasie wyczują woń podstępu i chęć obrazy pod ich adresem takimi tekstami. Panowie bawicie się do momentu pierwszego zgłoszenia. Jeżeli macie świadomość że wpis jest obraźliwy i przychodzicie tutaj pytając dlaczego wpis wylatuje to to jest czysty trolling i powinienem poprawiać punktami za takie coś. 😞 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

Znowu widzę branzlowanie.

Komu dzisiaj stanie?

O już stanął.

Z rana tak miewam. A Pan w jakiej sprawie bo jeżeli tej o której pisze to nic na to nie poradzę.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Z rana tak miewam. A Pan w jakiej sprawie bo jeżeli tej o której pisze to nic na to nie poradzę.

A to zdrowo.

Jeśli już pan nomen omen pyta, to mała prośba.

Proszę odbanować skyna i nie banować BNa.

Tak dla równowagi.

Dziękuję za uwagę.

Pozdrawiam

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Jeśli już pan pyta, to mała prośba.

Proszę odbanować skyna i nie banować BNa.

Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam

Odpada. 

Druga sprawa to skyn nie ma bana.

6 minut temu, Espectro napisał:

Odpada. 

Druga sprawa to skyn nie ma bana.

Przecie to pierdoły. Rozumiem banowac za chamstwo, ale za szczerość?

Tak, wiem, wiem, może trochę nie jest to ładne, panie Espectro, tutaj tyle nieładnych rzeczy leci.

Poza tym, to początek dnia. Lepiej zacząć od czegoś pozytywnego. Np od sexu.

Oczywiście tylko z żoną:)

Albo mężem:)

Dla poprawności dodam.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
4 minuty temu, bubusia napisał:

Przecie to pierdoły. Rozumiem banowac za chamstwo, ale za szczerość?

Szczerość ?

11 minut temu, Espectro napisał:

Szczerość ?

No jakby na to nie patrzeć. To tak.

Panie moderatorze, dobrego dnia życzę i na wyczucie się zdaje.

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, Espectro napisał:

wrzucone są 3 ostatnie ukryte. Nadal nie widzę podstaw do odwołania się.

Jakiego niby odwołania się???

Przecież napisałem wyraźnie - proszę oddać mi mój wpis. Chodzi o ten środkowy - proszę odesłać mi go na priva.

Bardzo dziękuję, to zamyka tę kwestię.

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, szymon1977 napisał:

z drugiej gdy komuś słoma z buta wyłazi, to moderacja musi jakoś do zachowań podobnych do kultury dyskusji go zmusić.

Mechanizm takiego zachowanie jest prosty, to taki trybun ludowy, który dla poklasku gada pięcioma gwiazdkami i udaje przy tym dowcipnego, a cierpiąc za to, staje sie w swoim mniemaniu bohaterem. Żyjemy w wolnym kraju, można powiedzieć, rozmawiać o wszystkim byle jezykiem cywilizowanym bez obelg, wyzbyć się wulgarności umysłowej. Tylko, albo aż, tyle.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
16 minut temu, Jacchusia napisał:

Mechanizm takiego zachowanie jest prosty, to taki trybun ludowy, który dla poklasku gada pięcioma gwiazdkami i udaje przy tym dowcipnego, a cierpiąc za to, staje sie w swoim mniemaniu bohaterem. Żyjemy w wolnym kraju, można powiedzieć, rozmawiać o wszystkim byle jezykiem cywilizowanym bez obelg, wyzbyć się wulgarności umysłowej. Tylko, albo aż, tyle.

Tego samego zdania jestem. Rozmawiajcie o wszystkim, czym tylko chcecie. Bez obrażania innych w temacie. 

Nie da się. Niektórzy nie potrafią powstrzymać się od obrażania innych. W dodatku często wydaje im się, że czynią to słusznie i nie obrażają nikogo, bo "nazywają rzeczy po imieniu". 😉

43 minuty temu, soundchaser napisał:

Nie da się. Niektórzy nie potrafią powstrzymać się od obrażania innych.

Da się. Ale jeśli moderacja nie reaguje gdy ktoś mnie obraża, to ja mu dłużny nie będę. Dlatego tym razem dziękuję za szybką reakcję.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
9 minut temu, szymon1977 napisał:

Da się. Ale jeśli moderacja nie reaguje gdy ktoś mnie obraża, to ja mu dłużny nie będę. Dlatego tym razem dziękuję za szybką reakcję.

Moderacja reagowało chwilę po zgłoszeniu. Nadal wymagacie Panowie, aby moderacja stała na straży każdej rozmowy i pilnowała każdego wpisy przed jego dodaniem. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

[...] Nadal wymagacie Panowie, aby moderacja stała na straży każdej rozmowy i pilnowała każdego wpisy przed jego dodaniem.

Kto wymaga, ten wymaga.

IMO obronimy się sami, jeśli nie będzie niepotrzebnych ingerencji w wolność słowa.

Ale - jak rozumiem - te wszystkie nasze forumowe mimozy żądają totalnego ukrócenia krytyki, coby ich delikatniuśkie, acz rozdęte EGO przypadkiem nie ucierpiało 😉

• Administratorzy
Teraz, argus napisał:

Kto wymaga, ten wymaga.

IMO obronimy się sami, jeśli nie będzie niepotrzebnych ingerencji w wolność słowa.

Ale - jak rozumiem - te wszystkie nasze forumowe mimozy żądają totalnego ukrócenia krytyki, coby ich delikatniuśkie, acz rozdęte EGO przypadkiem nie ucierpiało 😉

Nie do końca. Choć o tym była już rozmowa.

Pisanie: 

18 minut temu, szymon1977 napisał:

Ale jeśli moderacja nie reaguje gdy ktoś mnie obraża, to ja mu dłużny nie będę. Dlatego tym razem dziękuję za szybką reakcję.

Oznacza że moderacja nic nie robi to ja także nie pozostanę dłużny i także złamie kilka podpunktów regulaminu i tym samym odpowiem temu userowi. Za co oczywiście jeden i drugi dostanie punkty. Choć płacz będzie spory, bo to on zaczyna. Takie przedszkole. Nie obrażajcie się personalnie a będzie spokój i harmonia. 

Happy Party GIF

4 godziny temu, Espectro napisał:

Nadal wymagacie Panowie, aby moderacja stała na straży każdej rozmowy i pilnowała każdego wpisy przed jego dodaniem. 

To nie tak. Jak ktoś moim zdaniem przesadza to go zgłaszam i czekam. Jeśli zdaniem moderacji jest ok, że do mnie pyskuje, to uważam, że też jest ok, gdy po tym pysku odpowiedzią dostanie.

4 godziny temu, argus napisał:

...wszystkie nasze forumowe mimozy żądają totalnego ukrócenia krytyki...

Wprost przeciwnie, wpisy oponentów na temat czytam z nieukrywaną wdzięcznością dania możliwości wykazania im błędu. Nie toleruję tylko gdy ktoś pyskuje, bo chroni go bariera internetowa.

4 godziny temu, Espectro napisał:

...moderacja nic nie robi to ja także nie pozostanę dłużny i także złamie kilka podpunktów regulaminu i tym samym odpowiem temu userowi. Za co oczywiście jeden i drugi dostanie punkty.

Gdy oponent dostanie adekwatnie do zasług, to ja na swoje nie narzekam.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

wpisy oponentów na temat czytam z nieukrywaną wdzięcznością dania możliwości wykazania im błędu.

I to wyjaśnia absolutnie wszystko. Stąd ustawiczny trolling usera, który musi. I co niezwykle istotne: Chyba już częściowo znieczulił moderację tym przymusem pisania w licznych wątkach w hurtowych ilościach.

Drogie dzieci! Odmienne poglądy to istota forum dyskusyjnego a nie żaden trolling. Nie pasuje to bloga sobie załóżcie.

Edytowane przez szymon1977

3 godziny temu, papageno napisał:

I to wyjaśnia absolutnie wszystko. Stąd ustawiczny trolling usera, który musi. I co niezwykle istotne: Chyba już częściowo znieczulił moderację tym przymusem pisania w licznych wątkach w hurtowych ilościach.

To wyjaśnia tylko tyle, że każdy jest inny i nikt nie jest idealny w oczach innych.
Sto razy wolę nieszkodliwy "trolling" Szymona, który często trafia w sedno, niż np. Twoje ustawiczne chamstwo i wyrafinowane metody obrażania innych.

Edytowane przez soundchaser

To nie o wątek o mnie, więc idźcie do wątków tematycznych udowodnić, że macie rację, zamiast tu udawać, że tam ją mieliście.

To jest wątek o funkcjonalności forum, którą notorycznie zakłóca twoje niczym nieuzasadnione poczucie omnipotencji i wszechwiedzy. O tobie można napisać jednym słowem.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.