Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Espectro napisał:

Ja czegoś na zauważyłem czy już ten temat stał sie politycznym miejscem do zabawy słownej ?

Jest cały czas za sprawą garstki userów, którzy z przyznanych i należnych im kar, usiłują tu robić narzędzie walki politycznej. Dlaczego z tak ogromną wyrozumiałością podchodzisz do publicznego posądzania Moderacji o cenzurę? Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Korwin tu mówi że musi pozyskać głosy idiotow aby wygrać wybory 

Jak wiadomo nie udało mu się i idioci zagłosowali inaczej 😄

Edytowane przez costa brava
  • Administratorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Dlaczego z tak ogromną wyrozumiałością podchodzisz do publicznego posądzania Moderacji o cenzurę? Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem.

Jeszcze niedawno jak z miesiąc temu .... nie było tematu 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

4 minuty temu, Espectro napisał:

OO magia. A czemu nie było cytowania ? Każdy czytający ten tekst uważa że to Pan jest właśnie jego autorem.

To było już wielokrotnie cytowane na forum i niedawno, sam też kilkukrotnie robiłem. Wypowiedź Korwina jest tu powszechnie znana.

Bez jaj, bo już zaczynam się czuć obrażany. 🙂

13 minut temu, jar1 napisał:

Wypowiedź Korwina jest tu powszechnie znana.

Dementuje te doniesienia. Nie każdy czyta to co ty czytasz.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 godziny temu, Espectro napisał:

"Jak lewactwo ma braki intelektualne to potem są takie pytania."

Tak samo, karanie za coś takiego też uważam za bezsensowne.

Wygląda na to, że moderatorzy sami ze sobą prowadzą wojnę wykorzystując donosy użytkowników.

A taki post się podoba? Zwykły wylew szamba... można?  No można.

Edytowane przez jar1
  • Administratorzy
39 minut temu, jar1 napisał:

To było już wielokrotnie cytowane na forum i niedawno, sam też kilkukrotnie robiłem. Wypowiedź Korwina jest tu powszechnie znana.

Bez jaj, bo już zaczynam się czuć obrażany. 🙂

CYTOWAĆ PROSZĘ !!!

• Administratorzy
3 minuty temu, jar1 napisał:

JAK PAN PRZYWRÓCI MÓJ POST TO MOGĘ WSTAWIĆ CYTAT. 

Nie. Bo bez cytowania to Pański wpis. Jak pisze Pan odwołanie wystarczyło napisać że ten tekst jest cytatem ... 

5 godzin temu, mariusz05 napisał:

Pasuje jak ulał do islamistów ściągniętych przez lewice do UE.

Eurokołchoz przed całkowitym jego zamknięciem oraz zamiana w obóz pracy , czeka superwojna domowa wszystkich przeciw wszystkim z wykorzystaniem islamistów . Doskonałe narzędzie do wprowadzenie zamordyzmu.

14 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Eurokołchoz przed całkowitym jego zamknięciem oraz zamiana w obóz pracy , czeka superwojna domowa wszystkich przeciw wszystkim z wykorzystaniem islamistów . Doskonałe narzędzie do wprowadzenie zamordyzmu.

Niestety, dzisiaj YouTube-owcy, TikTok-owcy, influencerzy, nieroby i kombinatorzy na socjalach, urzędasy, aktywiści, Home office to jedna wielka plaga zagłady systemu i świata.
Brakuje ludzi do pracy fizycznej a plaga nierobów się rozplenia aż dojdzie do momentu gdzie przerost zwali się wszystkim na puste łby

• Administratorzy
34 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

to coś jak super wybuch ? czy nawet nie podobne ? oglądałem wczoraj kawałek dokumentu o czasach aktualnych ale długo nie wytrzymałem od ilości bzdur i ilości polityki. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

No jest. Ale pisanie "trzeba być idiotą aby w to wierzyć" jest tym samym jak nazwanie kogos idiotą. 

Oczywiście że nie. I jestem zdziwiony takim stwierdzeniem bo jest to wiedza z gatunku podstawowych.

Stwierdzenie że ktoś jest idiotą jest oceną osoby.

Stwierdzenie że ktoś wierzy w idiotyzmy jest oceną postępowania. Nie człowieka, tylko jego postępowania. Raz jest takie, za chwilę może być inne a my oceniamy jakieś konkretne postępowanie.

Natomiast to, co piszesz, czyli ""trzeba być idiotą aby w to wierzyć" jest tym samym jak nazwanie kogoś idiotą." to zwykłe nadużycie i manipulacja, bo ja tego nie napisałem.

Napisałem literalnie "wierzy w każdy idiotyzm wyprodukowany przez reżimową propagandę.", co jest oceną postępowania a nie człowieka.

I takie rzeczy każdy moderator powinien wiedzieć.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
Teraz, Jaro_747 napisał:

Oczywiście że nie. I jestem zdziwiony takim stwierdzeniem bo jest to wiedza z gatunku podstawowych.

Stwierdzenie że ktoś jest idiotą jest oceną osoby.

.... 

Teraz, Jaro_747 napisał:

Stwierdzenie że ktoś wierzy w idiotyzmy jest oceną postępowania. Nie człowieka

Możliwe ale nazywanej go idiotą z tego punktu widzenia to jego obrażaniem a nie informowaniem że się myli.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Napisałem literalnie "wierzy w każdy idiotyzm wyprodukowany przez reżimową propagandę.", co jest oceną postępowania a nie człowieka.

TO możliwe że tak. 

ale: 

"Zawsze zastanawiało mnie dlaczego pisowcy sądzą, że wszyscy Polacy to idioci. Sądzą po swoim elektoracie?"

Już nie bardzo 🙂 

12 minut temu, Espectro napisał:

Możliwe ale nazywanej go idiotą z tego punktu widzenia to jego obrażaniem a nie informowaniem że się myli.

ale: 

"Zawsze zastanawiało mnie dlaczego pisowcy sądzą, że wszyscy Polacy to idioci. Sądzą po swoim elektoracie?"

Zamiast odpowiedzi szybkiej wolałbym bardziej przemyślaną.

Bo Szanowny Kolega ewidentnie nie łapie istoty problemu.

Powtarzam raz jeszcze - w omawianych wypowiedziach nie nazywałem nikogo idiotą, to chyba jasne jak słońce.

W cytowanym zdaniu:

Kogo niby nazwałem idiotą. Ja jako ja???

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Widzę że moderacja jak nie ma odpowiedzi na moje pytania to załatwia temat zakulisowo dając mi punkty.

No cóż Panowie, już się do tego przyzwyczaiłem, ale słabiutkie to.

Jestem Europejczykiem.

Wielokrotnie pisałem do Administracji, że niestety niektórzy Moderatorzy wykonują swoje obowiązki kierując się nie tylko zapisami Regulaminu i Netykiety (oraz oczywiście nadrzędnym prawem państwowym) ale również przez pryzmat swoich poglądów politycznych. 

Ja chyba wiem dlaczego teraz wlepia się punkty i ukrywa posty za pierdoły. 
Kiedyś na Bocznicy nie takie jazdy odchodziły i było okey. Ale od kiedy dostęp do Bocznicy mają niezalogowani oraz Google i inne booty internetowe to się zmieniło. Normalnie musi być Wersal i per panie Hrabio.

Kasa misiu kasa. 🙂

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sprawdź🙂

I jeszcze wulgaryzmy. Tu są wykropkowane i karane ale np na YouTube wielu twórców ich używa, oczywiście w rozsądnych ilościach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Widzę że moderacja jak nie ma odpowiedzi na moje pytania to załatwia temat zakulisowo dając mi punkty.

No cóż Panowie, już się do tego przyzwyczaiłem, ale słabiutkie to.

"Te bzdury to bierzesz z reżimowych mediów, czy z głowy, czyli z niczego?"  Pisał Pan to z głowy ?? czyli z niczego ? 

44 minuty temu, fox733 napisał:

Ja chyba wiem dlaczego teraz wlepia się punkty i ukrywa posty za pierdoły. 
Kiedyś na Bocznicy nie takie jazdy odchodziły i było okey. Ale od kiedy dostęp do Bocznicy mają niezalogowani oraz Google i inne booty internetowe to się zmieniło. Normalnie musi być Wersal i per panie Hrabio.

Kasa misiu kasa. 🙂

nie do końca ale trochę w tym prawdy jest. Wyzwiska płacz potem na pw że wyzywacie się itd itd itd 

Proszę wskazać w takim razie granicę gdzie i co można a czego nie można. Niektórzy jakimś cudem potrafia pisac bez punktów i bez banów. Jeżeli w wypowiedziach nadal będziecie nawiązywać tekstami do intelektu swego oponenta to tak będzie i będą punkty. Jeżeli nei potraficie normalnie rozmawiać miedzy sobą to tak będzie ... punkty i bany ..

44 minuty temu, fox733 napisał:

Sprawdź🙂

I jeszcze wulgaryzmy. Tu są wykropkowane i karane ale np na YouTube wielu twórców ich używa, oczywiście w rozsądnych ilościach.

Nie używa.... Bo za to lecą bany na yt i za to leci monetyzacja. Prosze juz chociaż w tym nie kłamać. Strach jest cokolwiek powiedzieć teraz na yt aby nie dostać bana.

Ustalcie granicę gdzie pisanie "wyglądasz mi na debila" a pisanie "jesteś d*bil" to nie to samo.

Bez przesady i bez takich..... 

I o ile faktycznie rozmawiacie i oceniacie coś kogoś konstruktywnie podając przykłady itd to jeszcze da sie wybronić ale nie da rady wybronić jawnego pisania że ktoś jest d*bil albo inne epitety. 

I co tu ma do tego partia polityczna ? 

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Kogo niby nazwałem idiotą. Ja jako ja???

A choćby ten tekst " wszyscy Polacy to idioci" to kogo Pan nazwał idiotą ? siebie samego ? czy wskazał w wypowiedzi kogo ma na myśli. 

Ostatnie ostrzeżenie przed punktami za mataczenie. 

Nie używa.... Bo za to lecą bany na yt i za to leci monetyzacja. Prosze juz chociaż w tym nie kłamać.Strach jest cokolwiek powiedzieć teraz na yt aby nie dostać bana.

Nie kłamię! 
Proszę do nie obejrzeć jakikolwiek filmik np Motobiedy. W jednym nawet zaznacza że może kurwowac ale nie na samym początku filmiku choć by od tego chciał zacząć recenze jakiegoś złoma bo za to faktycznie są jakieś minusy. 
i oczekuję przeprosin za nazwanie mnie kłamcą. 

• Administratorzy
1 minutę temu, fox733 napisał:

Proszę do nie obejrzeć jakikolwiek filmik np Motobiedy.

I zapytać czy ma ograniczone zarobki z filmów lub czy ma cokolwiek z tego.

Albo to fenomen. Jedno słowo wulgarne może wyciąć cały film z promowania i z zarobków.

takie są fakty.

Co się dzieje w zakładce Polska znowu przegrała ? Mój wpis został ukryty i czeka na zatwierdzenie ! Przez kogo KC PZPR ?

• Administratorzy
2 minuty temu, fox733 napisał:

i oczekuję przeprosin za nazwanie mnie kłamcą. 

Przykro mi ale nie da rady. Bo zbyt dobrze znam tematykę youtubową aby tak sie dawać...

Ale przepraszam nie powinienem używać takiego słowa.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Co się dzieje w zakładce Polska znowu przegrała ? Mój wpis został ukryty i czeka na zatwierdzenie ! Przez kogo KC PZPR ?

już zatwierdzony. Cytowano filtrowane słowo.

Oglądałeś kiedykolwiek kanał Motobiedy? Od lat rzuca na nim k**wami na producentów i projektantów samochodów  i nawet jako przerywniki i jakoś nikt go nie zbanował. Do tego YouTube to jego główne źródło dochodu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fox733

8 minut temu, fox733 napisał:

Oglądałeś kiedykolwiek kanał Motobiedy? Od lat rzuca na nim k**wami na producentów i projektantów samochodów  i nawet jako przerywniki i jakoś nikt go nie zbanował. Do tego YouTube to jego główne źródło dochodu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A to też można 😉

14 mln wyświetleń 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
  • Administratorzy
15 minut temu, fox733 napisał:

https://spidersweb.pl/2023/03/youtube-wulgarny-jezyk-zysk-z-reklam.html/amp

Oglądam. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.