Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 minutę temu, caleb66 napisał:

Moderator który nałożył karę powinien zostać usunięty z palestry

A co to obóz ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

44 minuty temu, Espectro napisał:

Raczej nie.

Zrób mnie moderatorem a pokażę ci jak się moderuje

Godzinę temu, Espectro napisał:

Raczej nie.

Proszę się nie przejmować osobą, która postanowiła pełnić rolę prowokatora.

• Moderatorzy
14 minut temu, pantagruel napisał:

W jaki sposób usunąć swoje konto wraz z wymazaniem wszystkich sowoich wpisów? 

Link do usunięcia konta wyśle Ci @Espectro, natomiast jeśli chodzi o wpisy, to niestety są własnością forum.

• Moderatorzy
6 minut temu, pantagruel napisał:

W jaki sposób? Proszę podać podstawę tego twierdzenia.

Regulamin, który każdy user potwierdza, że się zapoznał i się z nim zgadza.

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, Marcinus napisał:

A czy on ma jakieś podstawy prawne? Dlaczego ktoś ma wykorzystywać moje wypowiedzi? Nie chodzi o to, że tu ujawniałem skryte tajemnice, tylko o to, że tak bardzo mam dosyć tego forum, że moderacja dopuszcza do niebywałego bałaganu w wątkach, foruje ignorantów w każdej zakładce, chamskich, ale też będących mięsem, liczbą dla potencjalnych ogłoszeniodawców.  Już dawno w zupełnie innych okolicznościach wypowiedzi uczestniczę w innym forum. Tu jest delikantnie mówiąc, nieprzyjemnie i dlatego chciałbym, żeby ślad po mnie tu zaniknął zupełnie. Jak wielu innych zacnych użytkowników, którzy stąd zwyczajnie z powodu nieustajacego hejtu woleli dla swojego spokoju, wycofać się stąd. Poprosiłem moderację o przeniesienie wątku o wzmak za 4 tys. do innej zakładki a nie pitolenia w zakładce hi end. W najpiękniejszy pokojach odsłuchowych jest dyskusja o głośnikach, też prosiłem o porządek, w wątku o najlepszych wytkach pisze się o chińskich podróbach za sto złotych. Co tu się dzieje? Szanowna moderacjo? Dla mnie nie ma tu już nic do czytania i nikogo  (prawie - kilku miłych, dobrych, doświadczonych tu jeszcze pozostało) do rozmowy mertorycznej z  doświadczonymi, normalnymi miłośnikami sprzętów i muzyki. To tyle. 

Edytowane przez pantagruel
dopiesek
  • Moderatorzy
15 minut temu, pantagruel napisał:

A czy on ma jakieś podstawy prawne? Dlaczego ktoś ma wykorzystywać moje wypowiedzi? Nie chodzi o to, że tu ujawniałem skryte tajemnice, tylko o to, że tak bardzo mam dosyć tego forum, że moderacja dopuszcza do niebywałego bałaganu w wątkach, foruje ignorantów w każdej zakładce, chamskich, ale też będących mięsem, liczbą dla potencjalnych ogłoszeniodawców.  Już dawno w zupełnie innych okolicznościach wypowiedzi uczestniczę w innym forum. Tu jest delikantnie mówiąc, nieprzyjemnie i dlatego chciałbym, żeby ślad po mnie tu zaniknął zupełnie. Jak wielu innych zacnych użytkowników, którzy stąd zwyczajnie z powodu nieustajacego hejtu woleli dla swojego spokoju, wycofać się stąd. Poprosiłem moderację o przeniesienie wątku o wzmak za 4 tys. do innej zakładki a nie pitolenia w zakładce hi end. W najpiękniejszy pokojach odsłuchowych jest dyskusja o głośnikach, też prosiłem o porządek, w wątku o najlepszych wytkach pisze się o chińskich podróbach za sto złotych. Co tu się dzieje? Szanowna moderacjo? Dla mnie nie ma tu już nic do czytania i nikogo  (prawie - kilku miłych, dobrych, doświadczonych tu jeszcze pozostało) do rozmowy mertorycznej z  doświadczonymi, normalnymi miłośnikami sprzętów i muzyki. To tyle. 

Jeśli masz wątpliwości natury prawnej, to nawet jeśli Cię zapewnię, że jest zgodne, to i tak nie musisz wierzyć. W takiej sytuacji możesz zasięgnąć niezależnej opinii prawników. 

Natomiast  w kwestii hejtu, to nie jestem przekonany, iż jest za niego odpowiedzialna moderacja.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, Marcinus napisał:

iż jest za niego odpowiedzialna moderacja.

A zabałagan i śmieci w wątkach? Zresztą, czekam na ten link. Samozadowolenia życzę niustającego.

Edytowane przez pantagruel
dopisek
  • Administratorzy
1 godzinę temu, pantagruel napisał:

W jaki sposób usunąć swoje konto wraz z wymazaniem wszystkich sowoich wpisów? 

Pw

Godzinę temu, pantagruel napisał:

Wszystko jest napisane w regulaminie. Możemy dogadać się tak że usuwamy nick i wszystkie dane personalne. 

1 godzinę temu, Marcinus napisał:

Jeśli masz wątpliwości natury prawnej, to nawet jeśli Cię zapewnię, że jest zgodne, to i tak nie musisz wierzyć. W takiej sytuacji możesz zasięgnąć niezależnej opinii prawników. 

Natomiast  w kwestii hejtu, to nie jestem przekonany, iż jest za niego odpowiedzialna moderacja.

w sumie przykre , lata mijaja szkodniki te same lub metody trollowania te same a ludzie traca cierpliwosc

tak to się zawsze kończy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

38 minut temu, cir napisał:

lata mijaja szkodniki te same lub metody trollowania te same

A piesek Ciapunio wyżarł z pola sto główek kapusty...🤣

3 godziny temu, Marcinus napisał:

Bo są tu też tacy, którzy potwierdzili, że się zapoznali z Regulaminem Forum, "walnęli ptaszka" na znak zgody (nie czytając, rzecz jasna, ani słowa); zaś później gdy coś idzie nie po ich myśli - płacz, wrzask i pomstowanie pod niebiosa.

No i obowiązkowe - "jak usunąć moje teksty z historii Forum"? Bo moje pszeca łune so...

Przeważnie głupawe są to teksty, zatem nie roztkliwiałbym się nad nimi specjalnie i kasował jak leci.

O ile to oczywiście technicznie możliwe.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Przeważnie głupawe są to teksty, zatem nie roztkliwiałbym się nad nimi specjalnie i kasował jak leci.

O ile to oczywiście technicznie możliwe.

i niby co zostanie z tego wątku ?gadanie z samym sobą ?

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A piesek Ciapunio wyżarł z pola sto główek kapusty

a to jakas przypowiesc ?

Edytowane przez cir

5 minut temu, cir napisał:

to jakas przypowiesc ?

To jest historia, którą każdy Polak powinien znać na wyrywki!

😀🤣😂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

😀🤣😂

Screenshot_20240313-203751.jpg

Tak było. Są świadkowie. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Tak było. Są świadkowie. 

"Gdyby to był kot - trafiłby do kici-kicia"!!!

😘😄

6 godzin temu, toptwenty napisał:

Jeśli w memie poza obrazkiem jest jakiś tekst, to powinien być traktowany jako zwykły post.

Ten forumowicz jest specjalistą od wklejania memów bez żadnego komentarza. Należy dodać, że memów najczęściej głupich i kłamliwych.

3 godziny temu, pantagruel napisał:

Chłopie - naprawdę nie masz większych problemów?

Godzinę temu, cir napisał:

w sumie przykre , lata mijaja szkodniki te same lub metody trollowania te same a ludzie traca cierpliwosc

Co stoi na przeszkodzie by ignorować tych "szkodników"? Tak jak Ty to robisz...

17 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

ok typowa woja o pietruszke ale sa ludzie którzy całkiem powaznie podchodzą do forum i rozmów i na takich czatuja bywalcy zakładki hiendu bez hiendu

• Moderatorzy
2 godziny temu, pantagruel napisał:

A zabałagan i śmieci w wątkach?

Oczywiście moderacja może rygorystycznie pilnować porządku - nawlepiać punktów za OT i rozdać bany tylko, że wtedy najprawdopodobniej będzie tu można poczytać o niczym. Doskonale widać to po temacie urządzeń niewrażliwych na kable zasilające - powstała lista sześciu urządzeń i po zakończeniu OT, po dwóch kolejnych stronach temat umarł. 

55 minut temu, cir napisał:

lata mijaja szkodniki te same lub metody trollowania te same a ludzie traca cierpliwosc

Bo zawsze znajdzie się ktoś kto z nimi chce dyskutować. 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

18 minut temu, Seyv napisał:

Oczywiście moderacja może rygorystycznie pilnować porządku - nawlepiać punktów za OT i rozdać bany tylko, że wtedy najprawdopodobniej będzie tu można poczytać o niczym. Doskonale widać to po temacie urządzeń niewrażliwych na kable zasilające - powstała lista sześciu urządzeń i po zakończeniu OT, po dwóch kolejnych stronach temat umarł. 

Czy OT to OT? Jest tytuł, jest temat w pierwszym wpisie, dyskusja się rozwija, odchodzi od tematu pierwotnego w jakimś innym kierunku z - taka kolej rzeczy.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

32 minuty temu, Seyv napisał:

Bo zawsze znajdzie się ktoś kto z nimi chce dyskutować. 

raczej da się wkręcić ale trudno tez im zarzucac ze dyskutuja bo to przeciez forum dyskusyjne

mysle ze jest zbyt duze społeczne przyzwolenie na trollerke w watkach tematycznych a duze oczekiwanie od moderacji

brak  prawdziwych autorytetów w watkach którzy zawsze trzymaja poziom

Moderatorzy dbający by dyskusja zmierzała w "mądrym" kierunku już byli, zarówno na Bocznicy jak i w działach tematycznych, miejmy nadzieję, że nie wrócą.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Ukryta Zawartość

1300019463_by_KiciaMadzia30399_500.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Teraz, przemak napisał:

Dziwnie jest - przejście do postu ustawia podgląd na poście poprzednim a nie tym linkowanym. Zawsze. 

Do sprawdzenia. 

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.