Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.01.2025 o 19:04, Marcinus napisał:

Szymon, chcesz też o uwolnienie kogoś zaapelować, czy tylko tak sobie popisać...?

Formularz na dole strony.

Na dole strony NIE ma żadnego formularza.

Gdzie to jest  ---na dole strony?

Konkretnie .

Styl, lub jego brak, w moderowaniu to jakaś abstrakcja. Jak można usunąć post o studiach polityków/burmistrzów z tematu polityka z uzasadnieniem "nie na temat"? Jak można traktować jako prowokację zwrot "Moderacja powinna z nim przeprowadzić rozmowę wychowawczą" kiedy rozmowa jest o osobie notorycznie fejkującej wątek, która sam przyłapałem  tylko na jednej stronie dwa razy na  kłamstwie? To forum robi się miejscem nieprzyjaznym użytkownikom. Sami nakręcacie panowie moderatorzy spiralę zgłoszeń kiedy na takie głupoty reagujecie w sposób jaki sobie zamierzył zgłaszajacy...no to macie coście chcieli.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Mój ostatni ban również był za - nie na temat.

Czekam aż mi wskaża gdzie jest ten formularz .

Bo na dole strony nic takiego nie ma  .

Mam pytanie do administracji .Kto jest właścicielem tego forum ?

Kto jest właścicielem tego forum . Miejsce zarejestrowania firmy i nazwa firmy.

• Moderatorzy
Godzinę temu, dulon184 napisał:

Konkretnie .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Kontakt"

9 minut temu, atmeg napisał:

Przeczytaj regulamin. Poza tym, że dowiesz się kto jest właścicielem, to jeszcze może zrozumiesz za co otrzymujesz punkty.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
W dniu 26.01.2025 o 11:30, Jacchusia napisał:

Adminie, czy ty zatrudniasz w łikendy na umowę-zlecenie  modów ze słaba znajomością j.polskiego?

mogem 

chce Pan być ? 

1 godzinę temu, dulon184 napisał:

Konkretnie .

image.png

16 minut temu, atmeg napisał:

Regulamin który sam Pan zatwierdził... 

Nikt takich danych nie ukrywa są w wielu miejscach na stronie .....

Czekam aż mi wskaża gdzie jest ten formularz .

Bo na dole strony nic takiego nie ma  .

przedostatnie to atak personalny i tak 5 kolejnych ......

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy

Sprawdziłem i niestety to jest konfabulacja. Ostatni ban był automatyczny za przekroczenie 10 pkt.

• Administratorzy
Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Styl, lub jego brak, w moderowaniu to jakaś abstrakcja. Jak można usunąć post o studiach polityków/burmistrzów z tematu polityka z uzasadnieniem "nie na temat"?

przykład ?

4 minuty temu, Espectro napisał:

mogem 

chce Pan być ? 

Ukryta Zawartość

zapewne nikt Panu nie zabrania te dane podać Nam  .pROSZE O PODANIE NAZWY FIRMY ORAZ MIEJSCA JEJ ZAREJESTROWANIA  .oCZYWISCIE CHODZI O FIRME BEDĄCĄ WŁASCICIELEM TEGO FORUM .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez atmeg
  • Moderatorzy
1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

"Moderacja powinna z nim przeprowadzić rozmowę wychowawczą"

Jacku, wielokrotnie było to opisywane w tym wątku. Straszenie moderacją jest traktowane jako wpis prowokacyjny, a przynajmniej nie na temat.

Dodatkowo chciałem przypomnieć wszystkim, że bezpodstawne zgłaszanie swoich oponentów również ma swoje konsekwencje w postaci punktów.

• Administratorzy
1 minutę temu, atmeg napisał:

zapewne nikt Panu nie zabrania te dane podać Nam  .pROSZE O PODANIE NAZWY FIRMY ORAZ MIEJSCA JEJ ZAREJESTROWANIA  .oCZYWISCIE CHODZI O FIRME BEDĄCĄ WŁASCICIELEM TEGO FORUM .

Człowieku....

Na dole strony "kontakt" lub Regulamin. Wszystko jest napisane...

• Moderatorzy
3 minuty temu, atmeg napisał:

Przeczytaj proszę regulamin!!!

• Administratorzy
2 minuty temu, Marcinus napisał:

Dodatkowo chciałem przypomnieć wszystkim, że bezpodstawne zgłaszanie swoich oponentów również ma swoje konsekwencje w postaci punktów.

Często w odwecie za otrzymane punkty.

Panowie, odwołania na dole strony jest formularz lub PW wraz z tekstem odwołania ..... (Inaczej nie czytam i nie rozpatruje) 

Moderatorów z wykonanej pracy rozlicza Administracja. NIKT INNY !!!!

WASZE czyli ze strony administracji uniki wskazują że macie coś do ukrycia przed swoimi Userami .

Niechcecie aby Oni wiedzieli kto jest wlascicielem forum oraz gdzie jest to zarejestrowane .Ukrywacie to przed Userami.

3 minuty temu, Espectro napisał:

Człowieku....

Na dole strony "kontakt" lub Regulamin. Wszystko jest napisane...

napisz mi co tam pisze  .Jak nazywa sie  firma i gdzie jest zarejestrowana .

• Administratorzy
4 minuty temu, atmeg napisał:

WASZE czyli ze strony administracji uniki wskazują że macie coś do ukrycia przed swoimi Userami .

Niechcecie aby Oni wiedzieli kto jest wlascicielem forum oraz gdzie jest to zarejestrowane .Ukrywacie to przed Userami.

"UKRYCIE" 

image.png

image.png

ps. Żeby nie było atmeg dozbierał 1 punkt z zaległych zgłoszeń ...... 
Jeżeli zamierza Pan straszyć teraz sądami itd to rozmowa do niczego nie prowadzi ...

Zapraszam do bezsensownej gówno burzy tutaj jeżeli ktoś chce dozbierać punktów. 
Każda sensowna i konstruktywna krytyka podparta dowodami oraz kulturalną rozmową jest mile widziana. 
Oczernianie kogokolwiek z moderacji będzie karane.

38 minut temu, Espectro napisał:

mogem 

chce Pan być ? 

Ukryta Zawartość

Mój ostatni ban .

Witaj dulon184,

Powód:Wpis nie na temat (Netykieta pkt. 3-7, 15) | 1-2 pkt

Zawartość:Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Kara:

Przyznano {# [1:punkt][2:punkty][3:punkty][4:punkty][?:punktów]} , {!# [1:wygasają ][?:wygasają ]} 2

Nie może dodawać odpowiedzi - 6 dni i 23 godziny

Notatka:

KOGO personalnie owym postem . zaatakowałem ?
zgodnie z 15 punktem netykiety wszelkie odwołania od przyznanych punktów należy składać na PW lub adres e-mail administratora .

Ponownie pytam .

Kogo personalnie zaatakowałem?

Zamiast odpowiedzi dostałem bana .

Proszę wkleić cały tamten mój post o wskazać kogo zaatakowałem personalnie .

A nie będzie zaraz - Nie w temacie ? I ban?

Macie duże problemy z udzielaniem konkretnych odpowiedzi

38 minut temu, Espectro napisał:

mogem 

chce Pan być ? 

Ukryta Zawartość

Więc udzielacie złej informacji .

Nie formularz - tylko kontakt i dalej .

Strona z banem to Ostrzeżenie itd .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Skoro ostrzeżenie - to nie kara .

Wyjaśnicie ?

I patrzajcie ?

Obaj odpowiadacie mi tutaj a nie w Formularzu.

Taka ciekawostka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dulon184
Godzinę temu, Espectro napisał:
W dniu 26.01.2025 o 11:30, Jacchusia napisał:

Adminie, czy ty zatrudniasz w łikendy na umowę-zlecenie  modów ze słaba znajomością j.polskiego?

mogem 

chce Pan być ? 

O, to ja też chcę. Ile płacicie?

• Administratorzy
2 godziny temu, dulon184 napisał:

Mój ostatni ban .

Witaj dulon184,

Powód:Wpis nie na temat (Netykieta pkt. 3-7, 15) | 1-2 pkt

Zawartość:Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Kara:

Przyznano {# [1:punkt][2:punkty][3:punkty][4:punkty][?:punktów]} , {!# [1:wygasają ][?:wygasają ]} 2

Notatka:

KOGO personalnie owym postem . zaatakowałem ?
zgodnie z 15 punktem netykiety wszelkie odwołania od przyznanych punktów należy składać na PW lub adres e-mail administratora .

Wpis o treści 

"Jakoś do was madrali nie dociera że zbyt lotni to wy nie jesteście. "

Wypowiedzi prowokacyjnej... obraźliwy 

Zamiast odpowiedzi dostałem bana .

Proszę wkleić cały tamten mój post o wskazać kogo zaatakowałem personalnie .

A nie będzie zaraz - Nie w temacie ? I ban?

tam w opisie było wyjaśnione szanowny Panie.

Więc udzielacie złej informacji .

Nie formularz - tylko kontakt i dalej .

Strona z banem to Ostrzeżenie itd .

https://sjp.pwn.pl/slowniki/ostrzeżenie.html.

Skoro ostrzeżenie - to nie kara .

Wyjaśnicie ?

I patrzajcie ?

Obaj odpowiadacie mi tutaj a nie w Formularzu.

Taka ciekawostka

budzicie się Panowie jedynie gdy przekraczacie 10 punktów i gdy automatycznie wg regulaminu wchodzi blokada na 7 dni.

Inaczej nie przeszkadza wam Panowie obrażanie innych i dostawanie za to 1, 2, 3 punkty za takowe wpisy. Boli was Panowie dopiero przekroczenie 10 punktów. Tak stanowi regulamin. 

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

O, to ja też chcę. Ile płacicie?

I tu jest ciekawa stawka, bo bycie moderatorem to dodatkowa robota w trybie wolontariatu za który pod swoim adresem otrzymuje się bluzgi. Przy okazji administracja patrzy na każdy twój wpis i każdy ukryty oraz edytowany wpis.... za który jesteś rozliczany jeżeli zrobiłeś błąd.

3 godziny temu, Espectro napisał:

Wpis o treści 

Wypowiedzi prowokacyjnej... obraźliwy 

tam w opisie było wyjaśnione szanowny Panie.

budzicie się Panowie jedynie gdy przekraczacie 10 punktów i gdy automatycznie wg regulaminu wchodzi blokada na 7 dni.

Inaczej nie przeszkadza wam Panowie obrażanie innych i dostawanie za to 1, 2, 3 punkty za takowe wpisy. Boli was Panowie dopiero przekroczenie 10 punktów. Tak stanowi regulamin. 

I tu jest ciekawa stawka, bo bycie moderatorem to dodatkowa robota w trybie wolontariatu za który pod swoim adresem otrzymuje się bluzgi. Przy okazji administracja patrzy na każdy twój wpis i każdy ukryty oraz edytowany wpis.... za który jesteś rozliczany jeżeli zrobiłeś błąd.

Jeszcze raz . Może dotrze .

Audiostereo.pl

Witaj dulon184,

Powód:Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) | 2-3 pkt

Zawartość:Polityka

Kara:

Notatka:

Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem.
Zapoznaj się z ostrzeżeniem.

Ponawiam pytanie .

Prościej nie potrafię .

Proszę podać nik , czy cokolwiek co powie kogo zaatakowałem, .

A może madrale się sami wskaża i potwierdza że sa kapusiami?.

Poza tym dlaczego nie podajecie kto w kapusia się zabawia?Przeca może być tak że nikt nie zakapuje a sympatyczny moderator np - po złości, albo z innego powodu -  bana przywali .

Który punkt regulaminu nakazuje ukrywać kapusi?.

Który punkt regulaminu zabrania wam - piszę - wam - bo jakoś podpisu karzacego brakuje -  podpisywać się  przy  udzielaniu kar czy banów?

Edytowane przez dulon184
  • Administratorzy
5 godzin temu, dulon184 napisał:

Ponawiam pytanie .

Prościej nie potrafię .

Zgłaszającego jak widać cytując jego wpis .... 

Jeżeli jeszcze raz zobaczę to pytanie poleci perm na ten temat. 

5 godzin temu, dulon184 napisał:

Który punkt regulaminu zabrania wam - piszę - wam - bo jakoś podpisu karzacego brakuje -  podpisywać się  przy  udzielaniu kar czy banów?

Był to moderator. 

Z sądami po ogłoszeniu wyroku też się tak wykłócacie ? czy idziecie do instancji wyższej ? 

Zauważyłem ciekawą rzecz.

Piszę coś w jakimś wątku. Jeśli podczas mojego pisania ktoś inny umieścił w tym samym wątku wpis - to ja swojego swojego wpisu umieścić nie mogę. "Dodaj odpowiedź" --> zamienia się w "Zapisywanie" i koniec. To "Zapisywanie" wisi w nieskończoność, mój wpis się nie zapisuje. Kiedyś wziąłem na przeczekanie, ale po 2.5 godz. dałem spokój. Cały czas było "Zapisywanie". Co trzeba w takiej sytuacji robić? Skopiować swój wpis, wyjść z Forum, ponownie wejść do tego wątku i w pustej ramce (nie pamięta tego, co pisałem) wkleić wpis. Wtedy zapisuje się i pokazuje na Forum natychmiast. 

Czy tak być powinno?

• Administratorzy
41 minut temu, Bobcat napisał:

Zauważyłem ciekawą rzecz.

Piszę coś w jakimś wątku. Jeśli podczas mojego pisania ktoś inny umieścił w tym samym wątku wpis - to ja swojego swojego wpisu umieścić nie mogę. "Dodaj odpowiedź" --> zamienia się w "Zapisywanie" i koniec. To "Zapisywanie" wisi w nieskończoność, mój wpis się nie zapisuje. Kiedyś wziąłem na przeczekanie, ale po 2.5 godz. dałem spokój. Cały czas było "Zapisywanie". Co trzeba w takiej sytuacji robić? Skopiować swój wpis, wyjść z Forum, ponownie wejść do tego wątku i w pustej ramce (nie pamięta tego, co pisałem) wkleić wpis. Wtedy zapisuje się i pokazuje na Forum natychmiast. 

Czy tak być powinno?

nie powinno tak być. Kwestia tego co jest powodem. Generalnie nigdy nie miałem takiego przypadku. Że klikam "Dodaj odpowiedź" i nie dodaje.

14 godzin temu, Marcinus napisał:

Jacku, wielokrotnie było to opisywane w tym wątku. Straszenie moderacją jest traktowane jako wpis prowokacyjny, a przynajmniej nie na temat.

Co innego napisać do kogoś wprost i straszyć, a co innego w rozmowie mówić o konkretach i w tym kontekście wspomniec o moderacji. Pisałem tak ze dwa lata temu administratorowi, ze najgorsze co może spotkać każde forum to to kiedy moderator będzie interpretował/domyślał się co autor postu miał na myśli, a to się dzieje, stad te idiotyczne sytuacje.

Przy takiej wykładni/pojmowaniu roli moderacji jaka macie, normalnie na forum pisać się nie da, bo  zawsze ktoś może inaczej zinterpretować _twoje mysli/chęci_. to wszystko zmierza w kierunku, :"dzień dobey, oj jak miło, fajnie was widzieć, no to pa kochani do jutra" a ja tutaj jestem żeby sobie pogadac, a nie bawić sie w głupka.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
49 minut temu, Jacchusia napisał:

forum to to kiedy moderator będzie interpretował/domyślał się co autor postu miał na myśli, a to się dzieje, stad te idiotyczne sytuacje.

często jest tak że nie trzeba tego robić a wpisy są jasne i klarowne bo 90% to obraźliwe zwroty lub poniżające w temacie...

Czy mogę prosić o zajęcie się trollingiem użytkownika Daniel_68412 . Staje się wyjątkowo aktywny i prowokuje w innych zakładkach , kiedy nie odpowiadają mu wpisy kogoś na bocznicy . O ile pamiętam przyłapaliście go na posiadaniu drugiego konta . Czy ta pobłażliwość nie jest przesadą ? Czy dopuszczacie Panowie bezkarne psucie tematów/zakładek o audio ? 

...there is no spoon...

8 godzin temu, Espectro napisał:

Zgłaszającego jak widać cytując jego wpis .... 

Jeżeli jeszcze raz zobaczę to pytanie poleci perm na ten temat. 

Był to moderator. 

Z sądami po ogłoszeniu wyroku też się tak wykłócacie ? czy idziecie do instancji wyższej ? 

Rozumiem że zostałem postraszony .

Tak sobie pomyślałem .

Ile z waszych tutejszych banów w sadzie by sie obroniło ?

Tak sobie pomyślałem .

Ok, to wytłumacz mi to co poniżej - kopię masz na PW.

9 punktów za jeden wpis.

ecdd34b32fd48c96c11625fbb5ac0c1b.jpg81272ba8f3402b60bb90bd97ca1b8221.jpg

W Sądach nie ma potrzeby "wykłócania się" - skład występuje pod imieniem i nazwiskiem. Możesz zaskarżyć, nie tylko wyrok, ale i skład.

Generalnie, chodzi o to że w Sądzie nie ma anonimowości.

Nawet zwykły gliniarz nie jest anonimowy - to jest kwestia odpowiedzialności za swoje decyzje.

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

15 godzin temu, dulon184 napisał:

Jakoś do was madrali nie dociera że zbyt lotni to wy nie jesteście. "

Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem.
Zapoznaj się z ostrzeżeniem.

Ponawiam pytanie .

No to może ja krótko wyłuszczę moją opinię😃.

Jeśli z przekąsem i ironią określa się rozmówcę "mądralą", świadczy to o tym, że się bezpodstawnie (mniej lub bardziej) tegoż interlokutora chce delikatnie urazić i coś mu uzmysłowić.

Jeśli w drugiej części zdania dodaje ktoś, że oponent "nie jest zbyt lotny", znaczy to wyłącznie, że się go uważa za idiotę i przygłupa. A to się czasem zdarzyć może.

Jeśli natomiast powiela się te nachalne insynuacje - przyznam z ręką na sercu, że i ja (człowiek wyrozumiały, czuły i łagodny 🤕) - sam straciłbym cierpliwość.

.......

Pozdro, dulon. Wiesz, że Cię lubię.

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No to może ja krótko wyłuszczę moją opinię😃.

Jeśli z przekąsem i ironią określa się rozmówcę "mądralą", świadczy to o tym, że się bezpodstawnie (mniej lub bardziej) tegoż interlokutora chce delikatnie urazić i coś mu uzmysłowić.

Jeśli w drugiej części zdania dodaje ktoś, że oponent "nie jest zbyt lotny", znaczy to wyłącznie, że się go uważa za idiotę i przygłupa. A to się czasem zdarzyć może.

Jeśli natomiast powiela się te nachalne insynuacje - przyznam z ręką na sercu, że i ja (człowiek wyrozumiały, czuły i łagodny 🤕) - sam straciłbym cierpliwość.

.......

Pozdro, dulon. Wiesz, że Cię lubię.

Możliwe że jestem stuknięty.

Mnie nie obraża żaden tekst który ja uważam za głupi , niemadry itd .

To JA decyduje co mnie obraża . Bardzo często na forum wypisuja takie głupoty i idiotyzmy że i tak jestem w ocenach bardzo delikatny.

Jestem zwolennikiem  mocnych słów. A to w po to aby interlokutor od razu zrozumiał co do niego piszę .Dyplomacja i aluzje to dla niektórych tutaj czarna magia .

To że mnie lubisz trochę mnie martwi .

Kiedyś , gdzieś wyczytałem że zazwyczaj lubi sie głupszych od siebie . I bardzo często tak jest .

Więc ja Ciebie nie lubię

Pozdrowionka .

4 minuty temu, dulon184 napisał:

Kiedyś , gdzieś wyczytałem że zazwyczaj lubi sie głupszych od siebie . I bardzo często tak jest .

Więc ja Ciebie nie lubię

🤣🤪👍....

Dałeś mi sporo do myślenia!

🥳🪠 

......

Ale nie ma potrzeby być zbyt namolnym. 

6 minut temu, dulon184 napisał:

jestem stuknięty.

W magnetofonach. Nie przeczę.

Ja zaś - w gramofonach.

🕸️😇

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.