Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 minutę temu, toptwenty napisał:

Dostałem maila, że obraziłem moderację, a nie forumowicza.

Każcie mu pisać lepiej.

Bo tak było.

Podważał Pan intelekt i kpiaco wypowiadał sie Pan na temat Moderatora i jego przynależności do Moderacji. 

Nie użytkownika.

9 minut temu, Espectro napisał:

Wpis był obraźliwy pod jego adresem. Sam te punkty wlepiałem.

Umniejszanie intelektu w stosunku do moderatora tutaj w tym temacie. Nie w polityka.

Hmmm dziwna sprawa. 

Ktoś jeszcze ma podobne problemy z przenoszeniem na górę strony ?

@slawek.xm Pamiętam że było cos podobnego z tym związane. 

Juz wszystko wiem. Działam.

Za chwilę dam znać.

43 minuty temu, jar1 napisał:

Próbuję. strony

Wycofało OK. Po odznaczeniu i krzyżyk.

Wycofało, ale wyniosło  na górę strony po zaznaczeniu zdjęcia, przejściu na dalej na kolejne strony załączników i wycofaniu krzyżykiem.

Teraz dołączę obrazek

mamo_zalozylam_juz_c_2013-05-12_05-13-19.thumb.jpg.573daa63e3560c203a1690fbc8271aab.jpg

Wstawiło, ale znowu wyniosło na górę strony.

Spróbuję jeszcze przy edycji postu.

post-644-0-45131700-1459498330_thumb.jpg

Wywaliło do góry strony, zaczęły się problemy z przewijaniem do dołu, jeszcze jakoś się udało ...

Tym razem nie zblokowało się na amen.

Być może problem staje się nie do przejścia, gdy pojawią się w międzyczasie już nowe odpowiedzi w wątku 

Teraz powinno byc juz dobrze.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

49 minut temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wstawiło, ale znowu wyniosło na górę strony.

Co Ty za strony odwiedzasz...to pewnie dlatego. 😉

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Podważał Pan intelekt i kpiaco wypowiadał sie Pan na temat Moderatora i jego przynależności do Moderacji

Kto pisze głupoty w wątkach merytorycznych nie powinien być moderatorem!

• Administratorzy
2 minuty temu, toptwenty napisał:

Kto pisze głupoty w wątkach merytorycznych nie powinien być moderatorem!

Akurat nic nie pisał. Dlatego też był to czysty atak personalny na moderatora bezpodstawnie.

W dniu 4.01.2023 o 17:24, Espectro napisał:

działa ?

Wyszły jaja 🙂  Poniżej dwie przeglądarki chrome i firefox na firefox brak pogrubień w ogóle.

Ukryta Zawartość

a wersja jakiej używam może pomoże.

fire.thumb.jpg.c37a08a4ef896eb94c3701f1767bbe4a.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
10 minut temu, malikali napisał:

Wyszły jaja 🙂  Poniżej dwie przeglądarki chrome i firefox na firefox brak pogrubień w ogóle.

audios.thumb.jpg.3ea1255d2546bd3099432b4dbcd8af86.jpg

Dzięki za dokładny opis.

4 godziny temu, argus napisał:

A sprawa jest prosta.

Po prostu walka o zasady, a konkretnie:

- walka o prawdę,

- walka z kłamstwem,

- walka z chamstwem,

- walka z oszołomstwem i fanatyzmem.

Chociaż smutne to, że o takie rzeczy trzeba walczyć.

Nawet nei wiedziałem, że o wszystkie się walczy. 

Zapamiętam.

42 minuty temu, Espectro napisał:

[...]  Zapamiętam.

W sumie to smutne, że o takie rzeczy trzeba walczyć - ale cóż, takie mamy realia.

Pozdrawiam

6 godzin temu, bubusia napisał:

I cały czas śmietnik. Durne pytania, ciagle pretensje, pieniactwo. I jadą z tym , jak widać, codziennie, ciagle ci sami, tak jakby od tego zależało ich zycie. Obłęd, co tu się porobiło.

A moderacja bezradna. Nawet gorzej, zaczyna im ustępować.

Kiedys mod w tym wątku napisał koniec tematu, albo ban, i był spokój.  Teraz już nie działa.

Teraz pieniacze decydują.

za tych modów których tak z sentymentem wspominasz zwykle miałes chyba blokade pisania

to w koncu było lepiej wtedy ? czy teraz ?

oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi , pytanie było czysto retoryczne

zwykłe bicie piany sie zaczeło

EOT

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

4 godziny temu, Espectro napisał:

Akurat nic nie pisał. Dlatego też był to czysty atak personalny na moderatora bezpodstawnie.

Uff. Pozdrawiam.

6 godzin temu, cir napisał:
13 godzin temu, bubusia napisał:

I cały czas śmietnik. Durne pytania, ciagle pretensje, pieniactwo. I jadą z tym , jak widać, codziennie, ciagle ci sami, tak jakby od tego zależało ich zycie. Obłęd, co tu się porobiło.

A moderacja bezradna. Nawet gorzej, zaczyna im ustępować.

Kiedys mod w tym wątku napisał koniec tematu, albo ban, i był spokój.  Teraz już nie działa.

Teraz pieniacze decydują.

za tych modów których tak z sentymentem wspominasz zwykle miałes chyba blokade pisania

Z wpisu użytkownika bubusia jasno wynika kto rzeczywiście jest pieniaczem i psuje forum. Jak się coś nie podoba to atak i agresja . A gdzie argumenty , przykłady itd . Nie ma . A więc to tylko dawanie upustu frustracji .

...there is no spoon...

• Administratorzy
8 godzin temu, arturp napisał:

Z wpisu użytkownika bubusia jasno wynika kto rzeczywiście jest pieniaczem i psuje forum. Jak się coś nie podoba to atak i agresja . A gdzie argumenty , przykłady itd . Nie ma . A więc to tylko dawanie upustu frustracji .

Zawsze tak było....

• Administratorzy
17 godzin temu, malikali napisał:

audios.thumb.jpg.3ea1255d2546bd3099432b4dbcd8af86.jpg

Jak teraz sie nie naprawiło to poddaje się.

Zainstalowałem czystą wersje firefoxa i problem nie występował ale wycofałem niektóra zmiany które jako jedyne mogły mieć coś wspólnego z tym.

pogrubione 

Zacytuję swój wpis z wątku o instytucjach religijnych bo to temat dla Administracji :

,, Uważam , że powyższe wpisy użytkowników Maju i Jacchusia służą jedynie odwróceniu uwagi od poruszanych spraw .

Nie są to problemy dotyczące tematu wątku . To tylko przykrywanie niewygodnych wpisów podających przykłady działalności instytucji religijnych . Co gorsza , ci użytkownicy przedstawiają się jako ofiary jakiegoś ataku na swoją religię czy kościół próbując w ten sposób obwiniać piszących tu innych użytkowników .

To trolling i manipulacja . "

Tak się doprowadza do awantur i zamykania wątku lub banowania sprowokowanych użytkowników .

Administrator wyraźnie napisał jakie mają być zasady tego wątku . Jak widać są użytkownicy , którzy to lekceważą . Bo mają inny cel - zlikwidowanie tematu , który im nie odpowiada . 

...there is no spoon...

A ten dalej swoje. Obsesja?

No to teraz analiza czy to co uwaza pan arturp jest sluszne, czy moze nie jest sluszne. Wazne, ze uwaza. A jak on uwaza, to tak musi byc. No bo tak uwaza.

Tragedia.

Ale dobrej zabawy zycze:)

Ewidentnie czlowiek nie ma co robic, siedzi przed kompem i realizuje sie w swojej antykoscielnej obsesji.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

15 minut temu, arturp napisał:

Bo mają inny cel - zlikwidowanie tematu , który im nie odpowiada . 

Co racja to racja:

W dniu 4.01.2023 o 11:33, Wojtek 1959 napisał:

Kościoły - Działalność instytucji religijnych - wątek ogólny. 

Proszę moderację o zamknięcie tego tematu . Tyle.

...jak zawsze.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Bubusia, oczywiscie, że sluszne jest tylko to,  co ty uwazasz. Musisz bronic merytorycznosci forum Audiostereo. W ciagu ostatniego roku dokonałes  az 3 wpisow poza bocznica. I to bardzo slabych merytorycznie. Twoja reputacja: bocznica - 8473, audio - 1051.

Nawet ja mam wiecej punktow poza bocznica - 1447. Tak, ze ten..he, he.

Edytowane przez papageno

Nawet ty, hehe

No to może zamknijmy bocznice i wszyscy zacznijmy w końcu pisać w wątkach merytorycznych.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
23 minuty temu, arturp napisał:

Administrator wyraźnie napisał jakie mają być zasady tego wątku . Jak widać są użytkownicy , którzy to lekceważą . Bo mają inny cel - zlikwidowanie tematu , który im nie odpowiada . 

Póki co jestem pomawiany w owym temacie jakobym kogoś pomawiał o używanie słów co jasno wyjaśniłem i wylistowałem oraz jasno wskazałem poprawność swoich słów.

Pisanie aby pisać to nei dla mnie.

Dziękuje. 

Nie udzielam się w temacie Kościoły.

6 minut temu, papageno napisał:

Bubusia, oczywiscie, że sluszne jest tylko to,  co ty uwazasz. Musisz bronic merytorycznosci forum Audiostereo. W ciagu ostatniego roku dokonałes  az 3 wpisow poza bocznica. I to bardzo slabych merytorycznie. Twoja reputacja: bocznica - 8473, audio - 1051.

Nawet ja mam wiecej punktow poza bocznica - 1447. Tak, ze ten..he, he.

Wracając własnie do kwestii ilości kto czego ma itd.

Zachęcamy do pomocy nowym i udzielania porad w tematach o Audio.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Póki co jestem pomawiany w owym temacie

To Administrator ostatecznie podejmuje decyzję czy wątek będzie czy nie oraz w jakiej formie . Więc ataki są kierowane na tego kto decyduje . Jeśli uda im się podważyć zasadność pańskiej decyzji o przywróceniu wątku albo doprowadzić do nagminnego łamania regulaminu w wątku to osiągną swój cel . 

...there is no spoon...

• Administratorzy
1 minutę temu, arturp napisał:

To Administrator ostatecznie podejmuje decyzję czy wątek będzie czy nie oraz w jakiej formie . Więc ataki są kierowane na tego kto decyduje . Jeśli uda im się podważyć zasadność pańskiej decyzji o przywróceniu wątku albo doprowadzić do nagminnego łamania regulaminu w wątku to osiągną swój cel . 

To forma i jakoby decyzja Państwa uczestniczących w temacie. 

Nie będziecie w stanie sie dogadywać i rozmawiać w jakikolwiek cywilizowany sposób w temacie to będziecie otrzymywać punkty za każdym razem gdy ktoś zgłosi chamski lub obraźliwy wpis.

Jedna i druga strona otrzymuje takie punkty. Na co jedna pisze w odwołaniu że jest to nagonka anty xyz zaś druga pisze podobnie że jest to nagonka na zyx. A kto jest niedobry ? Moderacja...

3 godziny temu, Espectro napisał:

Jak teraz sie nie naprawiło to poddaje się.

Zainstalowałem czystą wersje firefoxa i problem nie występował ale wycofałem niektóra zmiany które jako jedyne mogły mieć coś wspólnego z tym.

pogrubione 

Potwierdzam teraz działa pogrubienie poprawnie na firefox 🙂

Opcja wyłączenia słupka reklam nie działa. Chcę to wyłączyć i nie mogę. Chodzi mi o słupek z reklamami po prawej stronie - po wejściu w temat w danej zakładce i po próbie wyłączenia tego paska reklam, nic nie znika.

Parker's Mood

• Administratorzy
2 godziny temu, Chicago napisał:

Opcja wyłączenia słupka reklam nie działa. Chcę to wyłączyć i nie mogę. Chodzi mi o słupek z reklamami po prawej stronie - po wejściu w temat w danej zakładce i po próbie wyłączenia tego paska reklam, nic nie znika.

Powinno byc poprawione.

Zmieniłem dość ważną rzecz na maszynie, gdyby coś sie działo proszę napisać tutaj. 

Mówię o lagach i zawieszkach. Przed napisaniem polecam ctrl+f5

Ja mam tym razem chyba dłuższy komunikat.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
59 minut temu, jezz napisał:

Screenshot_20230110-170510_Chrome.jpg

Non stop ma Pan to ?

Godzinę temu, jezz napisał:

Screenshot_20230110-170510_Chrome.jpg

Już naprawiam.

Teraz ? nie występuje juz ten błąd ?

3 godziny temu, jezz napisał:

To samo.

Zmień przeglądarkę. 😆

A tak poważnie - systemy i programy już od pewnego czasu zaczęły nami rządzić. Nie panujemy nad ich poprawnym działaniem i będzie coraz gorzej. Taka tendencja. W księgowości coraz częstsze aktualizacje programów powodują coraz większe spowalnianie komputerów i kolejne błędy po aktualizacji - np. giną domyślne ustawienia przez co źle pracują algorytmy wyliczeń płac, składek ZUS, czy podatków. Informatycy nad tym nie panują - naprawiają jeden błąd i nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że po aktualizacji pojawią się błędy gdzie indziej.
To jest celowe działanie i to nie jest teoria spiskowa, bo informatycy też mają takie zdanie. 
Być może na Audiostereo jest podobny problem.

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.