Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, xetras napisał:

Widok miniatur filmików YT i obrazków jest korzystniejszy niż widok wklejonych linków.

Mam wrażenie, że teraz na Forum ładują się filmiki, a mogłyby screenschoty z filmików. Nie wiem, czy w przypadku YT tak się da.

6 godzin temu, xetras napisał:

Ogólnie to poprawia audiowizualność, a to że wątek się czasami tnie to już taka jego uroda.

Na kompie jest spoko - na zwykłej komórce nie da się takich watków przeglądać: od kliknięcia na "w mojej duszy gra" (czy jakoś tak) 40s do pojawienia się pierwszego filmiku, całość ponad minutę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 5.03.2023 o 18:07, MV2 napisał:

Bardzo przepraszam , ale taka twórczość wywołuje we mnie reakcję , która zapewne nie zmieści się w ramach Regulaminu AS i tylko wzbogaci moją "kartotekę kryminalną" .   Proszę się delektować :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pytanie brzmi: dlaczego ten ... w ogóle jest tolerowany na forum, nie jest tu permanentnie zbanowany, a jego nienawistne posty regularnie pojawiają się na bocznicy? Jak długo będziecie go chronić?

--edited by Esp--

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Mogę zrozumieć że Administracja daje punkty za to że wydaje jej się że nie mam prawa pisać o czym mam większe pojęcie niż inni, większość piszących w temacie, ale czy nie jest przegięciem ostrzeżenie za pisanie małą literą gdy się zwracam do adwersarza który nie dał mi powodu bym go szacunkiem darzył a wręcz przeciwnie.

A to nawoływanie do samokrytyki i "rachunku sumienia" to tylko w ramach żartu można traktować gdy pisze to ktoś kto nie rozumie realiów tamtego tematu i oszczerczej działalności swoich pupili.

Zaczyna to czasy vlado (celowo piszę z małej) przypominać.

Edycja:

A to ciągłe pisanie O MNIE zamiast na temat to nie jest trolling???
Skasowano mój wpis gdzie się do zarzutów stawianych Wojtyle merytorycznie odniosłem.....okazuje się że to jest trolling.
To tam tylko można pluć na Kk?

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
11 minut temu, Maju napisał:

Mogę zrozumieć że Administracja daje punkty za to że wydaje jej się że nie mam prawa pisać o czym mam większe pojęcie niż inni,

Pan nie przedstawia dowodów często i pisze obraźliwym językiem do uczestników tematu.

Ponownie nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

To jest smutne.

Screenshot_316.png

Screenshot_315.png

image.png

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, Espectro napisał:

Pan nie przedstawia dowodów często i pisze obraźliwym językiem do uczestników tematu.

Dobre kasuje się tu wpis gdzie napisałem wyraźnie (podałem link) jakie są dowody a kasuje sie go z tego powodu, że poparłem wpis poprzednika @Gabaryton takim tekstem:

"Wysnuwanie wniosków które mają się nijak albo słabo korelują z rzeczywistością to ich specjalność....widzą znacznie więcej niż im sugerują ich media a już najwięcej w naszych wpisach.

Najczęściej widzą to czego w tych wpisach nie ma, czego nie piszemy....  😉

No i są sobie wyobrazić wszystko co najgorsze o Kk, w druga stronę ich wyobraźnia nie działa."

Mogę podać tysiące dowodów na prawdziwość tych słów.....tyle tylko że nikt tego tu nie chce zauważyć że nie bronię ani pedofilów, ani ich obrońców a jedyne co robię to podaję fakty.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
16 minut temu, Maju napisał:

Dobre kasuje się tu wpis gdzie napisałem wyraźnie (podałem link) jakie są dowody a kasuje sie go z tego powodu, że poparłem wpis poprzednika @Gabaryton takim tekstem:

zmowa Administracji oraz Moderacji. 

19 minut temu, Maju napisał:

Mogę podać tysiące dowodów na prawdziwość tych słów.....tyle tylko że nikt tego tu nie chce zauważyć że nie bronię ani pedofilów, ani ich obrońców a jedyne co robię to podaję fakty.

Mógł to Pan zrobić w tym wpisie. 

to nie jest wcale dowcipne....

15 minut temu, Espectro napisał:

nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

To jest smutne.

Smutny jest fakt że podawane są cytaty (rzekomo obciążające mnie) wyrwane z kontekstu dyskusji odnoszące się do wpisu poprzednika który podaje DOWODY na ich pisanie nieprawdy o tym co insynuowali że napisał!!

Bardzo smutne jest to że po skasowaniu mojego wpisu pozostały wpisy nijak się do sprawy nie odnoszące, nie mówiące o ŻADNYCH dowodach a zajmujące się TYLKO i WYŁĄCZNIE moją osoba a nie tematem.....i to już pod trolling nie podpada

• Administratorzy
29 minut temu, Espectro napisał:

Ponownie nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

proszę cytować całą moja wypowiedz a nei skrawki bo nie bawimy się słówkami.

5 minut temu, Maju napisał:

Smutny jest fakt że podawane są cytaty (rzekomo obciążające mnie) wyrwane z kontekstu dyskusji odnoszące się do wpisu poprzednika który podaje DOWODY na ich pisanie nieprawdy o tym co insynuowali że napisał!!

Wyrwana są z kontekstu bo są obraźliwe i nie tłumaczą takiego zachowania jak Pańskie. Nie usprawiedliwiają go w żaden sposób. 

Poniżając i umniejszając komuś pisząc odpowiedz obraza Pan tym samym rozmówcę. 

6 minut temu, Maju napisał:

Bardzo smutne jest to że po skasowaniu mojego wpisu pozostały wpisy nijak się do sprawy nie odnoszące, nie mówiące o ŻADNYCH dowodach a zajmujące się TYLKO i WYŁĄCZNIE moją osoba a nie tematem.....i to już pod trolling nie podpada

Proszę nie być aroganckim i nie PISAĆ W TEN SPOSÓB bo w necie pisanei dużymi literami to jakby krzyczenie do siebie. 

Biedni ci katolicy w Polsce . Wszyscy prześladują ich dobrych pasterzy pisząc o tym , że kradną majątek publiczny , nie płacą podatków i ZUS-u jak uczciwi ludzie , molestują , piją , ćpają , lekceważą prawo , uprawiają seks z obydwiema płciami i nie tylko , otaczają się bogactwem ponad zdrowy rozsądek i ponad chrześcijańską skromność itp itd . 

Jak mają na to wszystko zarabiać w takich warunkach ? Nawet media publiczne przejęli aby ukrywać fakty i przekręcać rzeczywistość a tu , na tym forum , można pisać prawdę ? To skandal ! To atak na kościół ! 

...there is no spoon...

11 minut temu, Espectro napisał:

Proszę nie być aroganckim i nie PISAĆ W TEN SPOSÓB bo w necie pisanei dużymi literami to jakby krzyczenie do siebie. 

Nawet w necie posanie wielkimi literami pojedynczych wyrazów to tylko zaznaczenie ich ważności w tekście - krzyczenie to wielkimi literami cała wypowiedź czy zdanie.

-----

Czy dasz radę zrobić coś, żeby w wersji mobilnej wątki z wklejkami YT tak nie muliły?

Trzeba było xiedzem zostać,  miałbyś dobrze 

5 minut temu, arturp napisał:

Biedni ci katolicy w Polsce . Wszyscy prześladują ich dobrych pasterzy pisząc o tym , że kradną majątek publiczny , nie płacą podatków i ZUS-u jak uczciwi ludzie , molestują , piją , ćpają , lekceważą prawo , uprawiają seks z obydwiema płciami i nie tylko , otaczają się bogactwem ponad zdrowy rozsądek i ponad chrześcijańską skromność itp itd . 

Jak mają na to wszystko zarabiać w takich warunkach ? Nawet media publiczne przejęli aby ukrywać fakty i przekręcać rzeczywistość a tu , na tym forum , można pisać prawdę ? To skandal ! To atak na kościół ! 

Rozumiem że ważniejsze są tu pozory (wskazywanie rzekomych błędów i tego co wypada a co nie) niż dążenie do ustalenia faktów, niż odpowiedź rzeczowa na zarzuty w mojej sprawie,  powtórzę:

- nie jestem aż takim hipokrytą jak niektórzy i nie będę pisać (Ciebie) z dużej litery do osób notorycznie mnie obrażających, dlatego nie rozumiem że mnie się ostrzega za to

- nie jest trollingiem post z podanymi faktami i linkiem którego tylko niewielka część usuniętego posta (gdzie odnoszę się do wpisu poprzednika) nie dotyczy  tematu ściśle, jak się tego czepiamy to dlaczego wszystkie inne następujące po nim wpisy mówiące tylko o mnie (nawet te oszczercze) nie są jako trolling traktowane
Edycja: cytat poprzednika to doskonały przykład trollingu w temacie....i co?

Tłumaczenia wcześniejszego nie przyjmuję.
Za niezrozumienie (nie pierwsze i pewnie nie ostatnie) dziękuję!

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
13 minut temu, szymon1977 napisał:

Czy dasz radę zrobić coś, żeby w wersji mobilnej wątki z wklejkami YT tak nie muliły?

To kwestia urządzania. Mogę wyłączyć embedowanie yt ale to mija się z samym założeniem. 

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Nawet w necie posanie wielkimi literami pojedynczych wyrazów to tylko zaznaczenie ich ważności w tekście - krzyczenie to wielkimi literami cała wypowiedź czy zdanie.

Drażni mnie mocno gdy ktoś zamiast pisać normalnie pisze w TEN SPOSÓB.

Dyskutowanie na zasadzie (1) Nie przyjmuję do wiadomości żadnych dowodów które przeczą mojemu punktowi widzenia, uważam je za bezwartościowe  nie-dowody; (2) Na tej podstawie oskarżam adwersarzy o gołosłowne insynuacje gdyż nie przedstawili żadnych dowodów - jest nie tylko skrajnym przypadkiem lekceważenia rozmówców ale (przede wszystkim) świadomym prowokowaniem awantur na Forum. Dlatego takie zachowania powinny być z całą bezwzględnością tępione przez Administrację i Moderację.

3 minuty temu, costa brava napisał:

Trzeba było xiedzem zostać,  miałbyś dobrze 

Słusznie .  Przywileje , dostęp do cudzych pieniędzy , bezkarność w prześladowaniu oponentów i ofiar ... Cudownie , jak za komuny . Szkoda , że tu się nie udało obsadzić stanowisk swoimi ludźmi jak w spółkach skarbu państwa czy mediach publicznych  . Cisza by była , spokój i dobrobyt . Dla swoich . 

...there is no spoon...

• Administratorzy
4 minuty temu, Maju napisał:

Rozumiem że ważniejsze są tu pozory

Odwracanie kota ogonem.

- nie jestem aż takim hipokrytą jak niektórzy i nie będę pisać (Ciebie) z dużej litery do osób notorycznie mnie obrażających, dlatego nie rozumiem że mnie się ostrzega za to

miło mi 

- nie jest trollingiem post z podanymi faktami i linkiem którego tylko niewielka część usuniętego posta (gdzie odnoszę się do wpisu poprzednika) nie dotyczy  tematu ściśle, jak się tego czepiamy to dlaczego wszystkie inne następujące po nim wpisy mówiące tylko o mnie (nawet te oszczercze) nie są jako trolling traktowane

gdy przedstawia Pan dowody i linki wpisy pozostają i dostaje Pan jak już tylko upomnienie bez punktów lub notatka.

5 minut temu, Maju napisał:

Tłumaczenia wcześniejszego nie przyjmuję.
Za niezrozumienie dziękuję!

Trolling i zamykanie się w swej dziedzinie. To bardzo niedobre.

Znam wielu, którzy przez całe swoje życie żyli w błędzie i wie Pan co ? Nawet na łożu śmierci nie uznawali, że ktokolwiek MOŻE mieć rację inną niż jego sama. To się jakoś fachowo nazywa. Ale ja jestem tylko ignorantem jak to Pan kiedyś określił. 

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Dyskutowanie na zasadzie (1) Nie przyjmuję do wiadomości żadnych dowodów które przeczą mojemu punktowi widzenia, uważam je za bezwartościowe  nie-dowody; (2) Na tej podstawie oskarżam adwersarzy o gołosłowne insynuacje gdyż nie przedstawili żadnych dowodów - jest nie tylko skrajnym przypadkiem lekceważenia rozmówców ale (przede wszystkim) świadomym prowokowaniem awantur na Forum. Dlatego takie zachowania powinny być z całą bezwzględnością tępione przez Administrację i Moderację.

przeczy to założeniu rozmowy w temacie na forum.

drugie jak się czegoś nie lubi nie toleruje to po co się w tym siedzi tyle czasu.

2 minuty temu, arturp napisał:

Słusznie .  Przywileje , dostęp do cudzych pieniędzy , bezkarność w prześladowaniu oponentów i ofiar ... Cudownie , jak za komuny . Szkoda , że tu się nie udało obsadzić stanowisk swoimi ludźmi jak w spółkach skarbu państwa czy mediach publicznych  . Cisza by była , spokój i dobrobyt . Dla swoich . 

powoli powoli 

2 minuty temu, Espectro napisał:

Ale ja jestem tylko ignorantem jak to Pan kiedyś określił. 

Proszę nie pisać do mnie Pan  z dużej, nie znoszę hipokryzji.
Oczekiwałbym że mi pan wskaże gdzie pana tak nazwałem gdybym nie wiedział że to nieprawda!!

EOT!

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Proszę nie pisać do mnie Pan  z dużej, nie znoszę hipokryzji.
Oczekiwałbym że mi pan wskaże gdzie pana tak nazwałem gdybym nie wiedział że to nieprawda!!

EOT!

Każdego nawet tego co mi pluje w twarz tutaj na forum staram się traktować równo i z szacunkiem. 

I coraz bardziej się utwierdzam w tym co mi wielu mówi. Że nie warto szanować kultury osobistej w stosunku do każdego. 

1 minutę temu, Maju napisał:

pw jakiś czas temu... nie chce mi sie szukać bo to Panu nic nei pomoże 

10 minut temu, Espectro napisał:
17 minut temu, Maju napisał:

miło mi 

Nie uda się panu wmówić że to o nim....tak jak nieprawda jest jakobym tak na PW napisał.

Dziękuję za przyzwyczajenie mnie do tego że nie potraficie o mnie pisać prawdy.

Pa odezwę się jak tu moi adwersarze ochłoną po projekcjach TVN-u.  

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

Nie uda się panu wmówić że to o nim....

? nie za małą literkę dostał Pan punkty. za treść !!

Maju, nawet tu musisz sr** metką?!

Znajdź sobie stosowne fora o Karolkach, bozinkach i innych takich pierdach, ale nie rób z forum audio Gościa Niedzielnego, czy innego zdewociałego medium.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• Administratorzy
Teraz, sir.jax napisał:

Maju, nawet tu musisz sr** metką?!

Znajdź sobie stosowne fora o Karolkach, bozinkach i innych takich pierdach, ale nie rób z forum audio Gościa Niedzielnego, czy innego zdewociałego medium.

temat jak wiele na bocznicy gdzie sporo userów przychodzi troche się pobawic i popisać. 

Żądanie cenzury w temacie który z góry nawet nie jest stricte o KOŚCIELE KATOLICKIM to czysta bzdura i błędne podejście do sprawy forum i samej rozmowy w tematach gdziekolwiek.

6 minut temu, Maju napisał:

Pa odezwę się jak tu moi adwersarze ochłoną po projekcjach TVN-u.  

Napisz do TVP, tam mają świetne "projekty" do zrzygania!

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Ja kiedyś nazwałem jednego usera Niemcem 

To była dopiero obelga, i punkty musowo 

A tu jakieś kreatury i łajdaki, phi 

Edytowane przez costa brava
28 minut temu, Espectro napisał:

jak się czegoś nie lubi nie toleruje to po co się w tym siedzi tyle czasu

Chyba że jakiś użytkownik jest tu służbowo.

17 minut temu, Espectro napisał:

Żądanie cenzury w temacie który z góry nawet nie jest stricte o KOŚCIELE KATOLICKIM to czysta bzdura i błędne podejście do sprawy forum i samej rozmowy w tematach gdziekolwiek.

Nie należałoby się pozbyć użytkownika , który oczekuje łamania prawa i regulaminu dla jego korzyści ? Co tacy ludzie wnoszą na tym forum ? Przecież o nawet nie pisze o innych sprawach . O audio nawet nie wspominam .  Pozwalamy na prywatne krucjaty aby leczyć czyjeś zranione ego ? Specjalne przywileje dla reprezentujących interesy jakiejś partii , kościoła lub organizacji ? 

...there is no spoon...

Chyba tematy pomyliłeś.
Wszędzie wstawiasz już te swoje schizy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

9 minut temu, xniwax napisał:

Chyba tematy pomyliłeś.
Wszędzie wstawiasz już te swoje schizy.

Wprost przeciwnie. Wyjątkowo trafny wpis.

51 minut temu, Espectro napisał:

Drażni mnie

To zmienia postać rzeczy.

52 minuty temu, Espectro napisał:

To kwestia urządzania. Mogę wyłączyć embedowanie yt ale to mija się z samym założeniem

Co to embedowanie?

2 godziny temu, Espectro napisał:

Ponownie nie podaje Pan dowodów

Z tymi dowodami w tamtym wątku to krucha sprawa, bo dla niektórych mem to dowód, czy fakt, a dla kogoś innego dane statystyczne to cos co mu powiedziała zona, a Bobcat na to, że odrzuca się _niepodwazalne_ fakty, wiec...

Godzinę temu, arturp napisał:

Same fakty/konkrety, czy pospolicie mówiąc, lanie wody? Dla ciebie największy problem to to, ze oni oddychają.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

świadomym prowokowaniem awantur na Forum. Dlatego takie zachowania powinny być z całą bezwzględnością tępione przez Administrację i Moderację.

A nawoływanie w co drugim poście wszystkich do wzajemnego zgłaszania?

Ty moderacje w wybitny sposób wykorzystywałeś do swoich celów za "panowania" vlado, tym razem ci sie nie uda.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.