Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Godzinę temu, bum1234 napisał:

Wybacczy Pani ale argument zazdrości jest bezsensowny, żeby nie nazwać tego inaczej.

Sam Pan o tym pisał. :0 ja tylko użyłem tych samych słów. 

I może macie racje że fajnie podyskutować na ten temat ale nie warto i zakazuje wręcz robienia krucjat po tematach kablarskich. Bo dziwnym trafem tych co namawiaja na kable aktualnie jest 0-1 osoba. A tych przeciwników i walczących o wolność ponad wszystko grupka która wiecznie ma problem z tym że sie jej zwraca uwagę i prosi o zaprzestanie. 

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

k ale 35 stron to trochę dużo. Za jakie grzechy moderacja ma teraz cierpieć ?

ps. 20 zgłoszeń w weekend to przesada jak coś...

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 godziny temu, Yodzisław napisał:

A niech sobie będą tylko w wątkach temu poświęconych dla sceptyków. W czym problem? Ciągle tego nie rozumiem.

W tym, że do wątku dla sceptyków, słyszący przewody nie zawita i nie będzie awantury.

Akcja - reakcja.

Dlatego trolle tak chętnie atakują w wątkach o przewodach dla ludzi słyszących.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

31 minut temu, Espectro napisał:

ale 35 stron to trochę dużo.

Strony 3 a nie 35

Za jakie grzechy moderacja ma teraz cierpieć ?

Czyń swą powinność.

20 zgłoszeń w weekend to przesada jak coś...

Z pretensjami do autorów postów zgłaszanych.

Ps

To ja w covidowym 20 wpisów zgłosiłem? Hmmm...

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

To może ja coś napiszę w kwestii kabli.

Wyraźne różnice słychać wyraźnie.

🙂

Ooo, proszę! 

Ps

dajcie spokój @Jaro_747 wystarczająco już cierpi na bocznicy…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Nigdy też nie zgodziłeś się na propozycje przetestowania twoich cudownych wynalazków w kontrolowanych warunkach. A propozycji było kilka i to nie ode mnie.

Rezultat zawsze ten sam, głowa w piasek - o czym to świadczy?

Że wyszłoby kuglarstwo 🙂

Gość Kw202

(Konto usunięte)
4 godziny temu, Espectro napisał:

Nie ja wlepiałem punty a jedynie zgłaszałem dalej.

A jeżeli chcemy rozprawiać na temat odwołania to inna sprawa.

Wycofałem ale wpis jest nadal chamski. 

Psze Pana a ja dostałem punkty? 

Czy ostrzeżenie? 

• Administratorzy
56 minut temu, Kw202 napisał:

Psze Pana a ja dostałem punkty? 

Czy ostrzeżenie? 

a nie wiem.

image.png

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Strony 3 a nie 35

2 godziny temu, Espectro napisał:

image.png

2128 - 2092 = 36 stron. To z linku który Pan podesłał.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

To ja w covidowym 20 wpisów zgłosiłem? Hmmm...

weekend czytanie z zrozumieniem.

2 hours ago, Espectro said:

tych co namawiaja na kable aktualnie jest 0-1 osoba.

\Pan żartuje albo posługuje się jakąś inną arytmetyką. ....

2 godziny temu, Tajitsu napisał:

W tym, że do wątku dla sceptyków, słyszący przewody nie zawita i nie będzie awantury.

Akcja - reakcja.

Dlatego trolle tak chętnie atakują w wątkach o przewodach dla ludzi słyszących.

I dlatego moderacja nie powinna mieć dla nich litości!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

4 godziny temu, Espectro napisał:

nie zakładanie bloga tematycznego i blokowanie każdego kto ma inne zdanie.

Dlatego tak jak pisałem nie zakazujemy posiadania innego zdania na temat kabli ale robienie wypraw po tematach grupowych z masowymi bluzgami i obraźliwymi wpisami pod adresem tych, co w kable wierzą jest niczym innym jak krucjaty NAWRACAJĄCE na swoje.

Tym bardziej, że w Polsce artykuł 196 kk nadal obowiązuje 😉

2 godziny temu, Espectro napisał:

Sam Pan o tym pisał. :0 ja tylko użyłem tych samych słów. 

I może macie racje że fajnie podyskutować na ten temat ale nie warto i zakazuje wręcz robienia krucjat po tematach kablarskich. Bo dziwnym trafem tych co namawiaja na kable aktualnie jest 0-1 osoba. A tych przeciwników i walczących o wolność ponad wszystko grupka która wiecznie ma problem z tym że sie jej zwraca uwagę i prosi o zaprzestanie. 

Kolega szymon znany jest ze swej, że tak powiem nadaktywności w sprawach które ważne wydają się tylko jemu.

Ale 20 zgłoszeń w weekend? To się nam stachanowiec trafił!

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Espectro napisał:

Przede wszystkim wszedł do wątku upominając waląc OT jakby miał jakieś prawa Moderatora, wali seryjnie zgłoszenia,
wiec pytam ponownie, dlaczego pisząc do niego dostałem punkty za obrazę Moderatora ?

12 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Przede wszystkim wszedł do wątku upominając waląc OT jakby miał jakieś prawa Moderatora, wali seryjnie zgłoszenia,
wiec pytam ponownie, dlaczego pisząc do niego dostałem punkty za obrazę Moderatora ?

Być może to przyszły Moderator i dostałeś na zaś 🤭

Godzinę temu, Espectro napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2128 - 2092 = 36 stron. To z linku który Pan podesłał.

O! Mi wchodzi na stronę 2092 z 2095 i wpis Jaro_747 z soboty godz 16:55. Może Tobie liczy też wpisy ukryte?

-----

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale 20 zgłoszeń w weekend?

Nie zdarzają mi się zgłoszenie bezpodstawne, więc za wynik podziękujcie sami sobie.

29 minut temu, .:Gerard:. napisał:

wszedł do wątku upominając

To była koleżeńska porada.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Administratorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

O! Mi wchodzi na stronę 2092 z 2095 i wpis Jaro_747 z soboty godz 16:55. Może Tobie liczy też wpisy ukryte?

liczy.

33 minuty temu, .:Gerard:. napisał:

ok jeżeli to nie było do moda to zmiana następuje na atak personalny za "przydomek głupiemu..." 

\Pan żartuje albo posługuje się jakąś inną arytmetyką. ....

wskaże mi Pan z 3 osoby które robią to nagminnie i tak uparcie jak Pan namawia do przeciwnej kwestii.

A przyznam się do błędu. Może być na pw.

49 minut temu, Zbig napisał:

Tym bardziej, że w Polsce artykuł 196 kk nadal obowiązuje 😉

nie dotyczy 🙂 chyba, że to jakiś odłam katolicyzmu.

49 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale 20 zgłoszeń w weekend? To się nam stachanowiec trafił!

uwaga liczę 27 lekkim okiem. 🙂 

4 minuty temu, Espectro napisał:

liczy

Zlokalizowałeś już wpis po dacie i godzinie?

• Administratorzy
13 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie zdarzają mi się zgłoszenie bezpodstawne, więc za wynik podziękujcie sami sobie.

38 minut temu, .:Gerard:. napisał:

fakt gdyby zgłoszenia były bezpodstawne to pewnie by poleciały punkty. A tak tylko 30% z tego się nie nadawało na cokolwiek. Reszta ukryta i 20% punkty.

Teraz, szymon1977 napisał:

Zlokalizowałeś już wpis po dacie i godzinie?

niet. od przeliczenia 36 stron w temacie powołałem się na klauzulę sumienia. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

niet. od przeliczenia 36 stron w temacie powołałem się na klauzulę sumienia. 

To niedobrze. Nie dasz trolom nauczki, to w przyszły weekend proceder powtórzą.

Ostrzegałem przed manią wielkości i roszczeniowa postawą szymona.

Jak widzę jest coraz gorzej, ale na szczęście to głównie problem Moderacji.

Jestem Europejczykiem.

Ależ Wy jesteście żałośni! Dobrze wiecie, że złamaliście Regulamin rozważaniem ***** *** czy nie ***** w wątku covidowym, i zamiast honorowo przyznać się i obiecać poprawę, jeszcze obrażacie.

Edytowane przez szymon1977

19 minutes ago, Espectro said:

wskaże mi Pan z 3 osoby które robią to nagminnie i tak uparcie jak Pan namawia do przeciwnej kwestii.

A przyznam się do błędu. Może być na pw.

Jest tu wiele  takich osób. Nie dotyczy to tylko kabli, ale też innego sprzętu. Nie będę operował nickami. Jest to łatwe do wychwycenia. Dzieje się to w klubach i w zwykłych wątkach także. Osoby. te reprezentują oficjalną dystrybucję, a także siebie samych. 

Nie chodzi tu o przyznawanie się do błędu.

Ten proceder trwa od dawna. Jeśli prześledziłby Pan wpisy powstałe dawno temu, dowiedziałby się Pan jak to funkcjonuje. W przeszłości były to również działania grupowe zmierzające do wypromowania pewnych produktów i marek na wiadomym portalu. Nadal tak jest.

Taką działalnością zajmowała się tu w przeszłości gwiazda tego forum, czyli Elberoth, który opisywał pochlebnie jakieś np. zalegające u dystrybutora kolumny (np. Avalon znana dobrze starszym użytkownikom forum afera) albo jakiś sprzęt, który dziwnym trafem po tygodniu, dwóch oferował do sprzedaży. Teraz już tym się nie zajmuje, przynajmniej na tym forum 😄

Taki proceder nazywa się "wzmacnianiem" i oczywiści nadal tu jest uprawiany 😄

Nie ma w tym niczego nienormalnego, w takim świecie żyjemy natomiast jest to działalność nieetyczna, bo opinie mają podłoże czysto merkantylne i są przeważnie nieprawdziwe.

To co kiedyś było uważane za nietakt, obecnie jest normą jak np.: przyzwolenie na wulgaryzmy i prymitywne żarty. 😄

56 minut temu, Jaro_747 napisał:

Moderacja wciela w życie "Raport mniejszości".

Pewnie dlatego, że większość nigdy nie ma racji.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
2 minuty temu, soundchaser napisał:

Pewnie dlatego, że większość nigdy nie ma racji.

To źle rokuje demokracji, gdzie większość... 

😉

4 minuty temu, Kw202 napisał:

To źle rokuje demokracji, gdzie większość... 

😉

Jeden z prezydentów USA powiedział (piszę z pamięci): w demokracji wystarczy znaleźć 51 idiotów aby przegłosować, że 49 matematyków myli się twierdząc, że 2+2=4.

• Moderatorzy
14 minut temu, bum1234 napisał:

To co kiedyś było uważane za nietakt, obecnie jest normą jak np.: przyzwolenie na wulgaryzmy i prymitywne żarty. 😄

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Jednak zauważam, że bardzo duża część Twoich postów nie jest merytoryczna a przedstawia sarkazm i szydzenie z innych użytkowników i to raczej nie w wyrafinowany sposób.

Posty te też nie są skierowane do "naciągaczy" a do zwykłych użytkowników, którzy chcieli by porozmawiać o rzeczach, które dla nich w audio są ważne.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

24 minuty temu, bum1234 napisał:

To co kiedyś było uważane za nietakt, obecnie jest normą jak np.: przyzwolenie na wulgaryzmy i prymitywne żarty

cóż świat sie zmienia

owszem były czasy ze nie było przyzwolenia na wulgaryzmy i denne zarty ale wtedy miałes np zablokowane konto za swoja postawe

wybierz sam co wolisz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

28 minut temu, szymon1977 napisał:

Ależ Wy jesteście żałośni! Dobrze wiecie, że złamaliście Regulamin rozważaniem ***** *** czy nie ***** w wątku covidowym, i zamiast honorowo przyznać się i obiecać poprawę, jeszcze obrażacie.

Kolejny objaw manii wielkości i zwykłego pieniactwa.

Tak sobie obserwuję i zastanawiam się co będzie dalej.

Jestem Europejczykiem.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
12 minut temu, szymon1977 napisał:

Jeden z prezydentów USA powiedział (piszę z pamięci): w demokracji wystarczy znaleźć 51 idiotów aby przegłosować, że 49 matematyków myli się twierdząc, że 2+2=4.

Dokładnie. 

3 minutes ago, Seyv said:

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Jednak zauważam, że bardzo duża część Twoich postów nie jest merytoryczna a przedstawia sarkazm i szydzenie z innych użytkowników i to raczej nie w wyrafinowany sposób.

Posty te też nie są skierowane do "naciągaczy" a do zwykłych użytkowników, którzy chcieli by porozmawiać o rzeczach, które dla nich w audio są ważne.

Asura nie jest zwykłym użytkownikiem 🙂

Co do tzw. "zwykłych" użytkowników, to po pierwsze różnie z tą zwykłością bywa, a po drugie zwróć uwagę na to jak ci zwykli użytkownicy dyskutują, nawet między sobą, w gronie osób tzw. "wierzących" 😄

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.